Tina - Gräääv

Fick lov att beställa ett nytt visakort igår, min magnetresma jävlas och har slutat fungera & eftersom jag vill ha mitt fina egna motiv blev det att slänga ut 100 spänn där. Pengarna kommer och går.

I morse åkte jag och pappsen upp till stan för att gräva fram blåa faran för att packa ur allt som var i den. Det är nämligen dags för begravning. Eftersom beslutet från försäkringskassan har dröjt hade den lyckats bli rätt insnöad!


Fick börja med att gräva en gång fram till bilen...


...sedan gräva upp vid dörren så den gick öppna!

Nu är det stressad i onödan Tina som sitter här och skriver, "massa" att göra till ikväll och i morgon för på kvällen är det fest som gäller. Dagen börjas med gym, sedan jobb, efter jobbet vet jag inte riktigt vart det blir att fixa till sig men iaf inte i läggan så jag måste ha med mig allt när jag far till jobbet. & alla som känner mig vet hur mycket jag tar med mig för jag kommer garanterat ha beslutsångest när det gäller outfit. Sedan måste jag ju planera maten, måste ha med mig mellanmål, middag, proteindrinkar och gud vet vad jag ska hitta på för att lyckas hålla mig borta från hunger. Nått hittar jag väl på!

Dags för mig att sätta igång och packa ihop allt jag kan behöva.

NIGHT

Frida:Tunisien

Idag har jag:

Handlat födelsedags present till mamma
Shoppat ett par leggings och en hudkräm
Klippt mig (blev väl 1-2 centimeter av riset som försvann)
Firat Susanne på hennes födelsedag
Tränat innebandy

Ja sen var jag i skolan i några timmar men that's it!



Sen skulle jag ju berätta om presenten Jesper gav sin mor. Vi gick in på Reseproducenten i går och bokade en resa till Susanne och som han gav till henne idag, tillsammans med ett set Skruvmejslar. Han var rätt säker på att hon inte jobbade under perioden resan skulle ske och eftersom dom åker den 9/4 så var han tvungen att betala direkt på stuts. En liten chansning som vart väldigt lyckad. Hon studsade runt och var överlycklig när hon öppnade kuvertet och såg att hon fått en resa till Tunisien. Jag tror nästan att jag vart minst lika glad! Haha att det kan smittas så mycket :)

Längtar iallafall ihäl mig nu, vill bara boka resa och sticka jag med!!! 


Tunisien för två år sedan med far och bror (observera att det inte är dom på bilden ;))

Frida: Grattis på födelsedagen Susanne!

Hej
Sitter hos Jesper och väntar på att han snart ska hoppa ur duschen. Tänkte bara lite snabbt göra ett inlägg och berätta att Jespers mor Susanne fyller år idag. Så igår gick vi på stan för att hitta en present till henne och till slut hittade vi en riktigt bra grej. Jag inte vill avslöja vad det blev för nått förän hon har fått den, även om jag nästan är 100 % säker att hon inte läser bloggen. Kika in ikväll så berättar jag vad hon fick :)


kraam på er!

Frida: Jobba Aik, jobba aik!

Är helt slut i kroppen och i huvudet. Varit en lite konstig dag idag med men ändå en mycket bättre! Är nog mycket pågrund av att jag varit sjukt trött men det är inte så konstig kanske, har sovigt väldigt dåligt på sistonde. Men ikväll bryter jag den dåliga trenden, för direkt efter AIK spelat klart så släcker jag lampan och säger godnatt!

Påtal om AIK så ser det rätt okej ut nu, det står 2-1 men det är en jämn match. Färgestad har väl spelet igentligen men det är målen som räknas. Det har vi ju lärt oss av egna erfarenheter...

Annars idag så måste jag stolt få berätta om betyget vi fick på vårt projektarbete, det stora M som våra lärare uttryckte sig. Fy tusan så skönt, det var verkligen värt att slit då! Men det var faktiskt ett rätt ball arbete ändå fast rapporten var ett slit av dess like.

Nej nu ska jag se dom 5 sista minuterna i matchen
tjing tjong


Dom här bilderna är till dig Jennifer :)

Så här ser det ut nu (mobilkameran är bäst.....):





Vissa har sagt - Vad fint det blev,  du passar i det!
Andra - Ååå grönt hår, way to go Frida!
Andra - Grått är ju modernt.............

Tina - sleepy woman

Häng på a-torp, ib-gym i morse. Nu ska jag bege mig en sväng in i stan sedan gym. Hockey ikväll, vars man ska se den är fortfarande ett frågetecken?

Precis som för Frida blev det en impulsresa till Umeå igår för att se semifinalen IKSU-Endre, IKSU vann, inte så oväntat dock... Gratisresa hem, tummen upp! (Y)

Kortfattat och bra.


HADE

Frida: Måndagen den 29 mars

Denna dag har varit väldigt speciell. Jag har känt mig både ledsen och glad, tom och ihålig, och ibland alldeles varm i kroppen. En rätt konstig dag helt enkelt. Kvällen var den även väldigt underlig när jag och Tina träffade Jullan på stan och 1 timme senare satte vi oss på bussen mot Umeå med AJ, Lisa, Julia och Anna för att kika på innebandy. Vi såg IKSU-Endre. En bra och jämn match som helt klart var värd att se och slutade för IKUS favör :) Skönt att göra nått sånt där spontant ibland och eftersom vår länsgranne är en stor innebandystad som ligger relativt nära så gör det inte saken värre.

Nu blir det bädden för att sedan stiga upp imorgon och rulla lite plastboll. Jag missade innebandy gym i morse och eftersom vi drog till grannstaden så missades även vår egna träning, så nu känns det som att jag har haft ett uppehåll från innebandyn när jag inte tränat sen i onsdags (?)...inte bra, men det är bara att träna hårdare i veckan :)

sovgott hörrni
kraam


Frida: Söndag med en bild

Så här kul hade vi när vi var parkeringsvakter på Skid SM


Frida: Direkt efter bion

Känner mig lite deppig så här efter bion Remember me var jätte mysig, lite rolig och ganska go ända tills i slutet, då började tårarna falla. Hatar verkligen sorgliga filmer med sämst slut och detta var en till i högen, men ändå gillade jag den, hatade den, älskade den, och så kan jag fortsätta i oändlighet. För att korta ner det till tre enkla ord: Sevärd men sorlig.

Annars är det väl bra. Jag vet inte om det var filmen men jag och Jesper avbokade vår resa till Egypten. I hopp om att hitta en lika fin fast billigare. Håller tummarna att vi kommer hitta ett bra ställe att spendera semstern på!

Så nu kan jag lägga tillbaka Utlandsresa i ångesthögen. En lite oseriös hög (ett sms på mobilen) där jag samlar (läs skriver) in alla saker jag känner mig lite smått stressad över. Typ balen, framtidsplaner, skolan osv osv...


men det är saker som får tas hand om någon annan dag, för nu är natten kommen.
godnatt mina vänner!



Tina - GI

Har egentligen ingenting intressant alls att berätta. Jobbat hela dagen, helt utslagen, har liksom bara vandrat runt som på löpande band. Efter jobbet blev det häng & hockey hos Jullan som slutade sämre än man hoppats på men förhoppningsvis fixar dom det på tisdag!

I morgon börjar jag med GI. Ingenting jag egentligen vill, men jag tänker ge det ett försök och förhoppningsvis funkar det, på nått sätt. Eller det är snarare så att jag hatar det faktum att behöva ge det ett försök.

Nu ska jag fika, äta rostade mackor, fil och müsli för sista gången på ett tag & OM jag ska njuta!

NIGHT

Frida: Att ställa fram klockan har aldrig känts så jobbigt som nu!

I natt ska man ställa om klockan, en timme framåt!

Idag var det Earth Hour och vi "firade" den och släckte därför ner lamporna och nästan alla elektriska apparater.

Jag jobbade 8 timmar idag.

Jag umgicks med världens bästa matilda ikvällst:)

Jag är trött.

Jag ska upp 07.00 imorgon och jobba för innebandyn (att tillägga är ju att vi jobbar ute i ovädret)

Imorgon ska jag på bio med JesperB och se Remember me, kan inte bli annat än bra!


Nu-------sömn


Frida: Vad tror ni, kan de bli en najs resa? :)


Tina - Ovääääder

Har hunnit fika sen jag kom hem från jobbet och nu sitter jag här, tänkte göra ett kort besök sen slänga mig in i duschen för att slagga så fort som möjligt. Börjar jobba 7 i morgon och man ska ju vrida fram klockan 1 timma så det blir att sova en timma kortare. Inte kul, nej.

Hann med en snabbsväng på stan idag och fick som planerat med mig en par nya lackleggings hem plus en tröja & ett halsband som jag strippat på lite kedjor och gjort till ett armband.


(Fast inte riktigt den färgen utan snarare lysgrön/gul!)



Nu ska jag skynda mig!

NIGHTY

Tina - Fear of the dark

Jag är på sjukt bra humör :D :D :D Mycket gillas nu, löning, hockey, saker att se fram emot (Schweiz osv), framgång på jobbet samt vänner där vissa för tillfället verkligen är något utav ett uppåtjack i tillvaron! Med mera, med mera.

Dagen började på brogården, fortsatte som parkeringsvakt i snöyran med lite hockey däremellan, buffé på Olle's och avslutade med AIK live och vinst :D Nu häckar jag framför datorn men lika glad för det är jag! Samtalar på bra här och för tillfället diggas ordspråket:
"Jag är övertygad om att de flesta människor är ungefär
så lyckliga som de bestämmer sig för att vara." Abraham Lincoln

Men sen finns det ju vissa dagar som man bara vill räcka långfingret åt uttrycket, när man liksom är på "FATTAR INGEN?!" humöret. Men just nu är det bara tummen upp!

Nu ska jag försöka slagga & få en vettig natts sömn, börjar inte förrän 16 i morgon! Men före det blire hockey, igen ;-)

NIGHT

Frida: Egypten here we come!

Tjenare
Snackade nyss i telefonen med Tina. Eller vi snackade ibland och ibland var vi så insatta i vårt eget och satt mest tysta. Men samtidigt kan det vara rätt skönt! Då känner man sig aldrig ensam iallafall :)

Annars idag så har jag jobbat 11.30-21.30, jobbigt värre men DET ÄR DE VÄRT! För er som inte har facebook och redan läst att jag och Jesper bokat en utlandsresa så får ni veta det nu. Det är heller ingen sista minuten, billig resa utan vi satsar verkligen på ett fint hotell och sjukt bra väder. Det sägs även att Egypten är en av de solsäkraste länderna, DE NI! Jag längtar iallafall sjukt mycket och kan nog lova till 1000% att jag kommer tjata och längta ända till dagen är kommen.

Imorgon är det jobb sen Matilda, som jag alldeles för sällan har umgåts med. Saknar dig massor, om du läser detta:)! Så det blir nog en riktig bra dag.

Nu ska ja lägga mig och läsa Elsas Mode tills sömnen slår in!
Och med den här bilden säger jag Godnatt


En gång 11, alltid 11



Svar på kommentar: Jo jennifer, en bild på mitt "nya hår" kommer inom kort det lovar jag! haha problemet är bara att jag inte kan kalla hårfärgen som jag har just nu som klar. Men inom kort!



Tina - Klockan är 11 och här är ekot.

Eller bara en snabb uppdatering från jag. Har väl inte blivit så mycket klarare i skallen men jag har väl börjat vänja mig vid att vara helt vilsen i huvudet?

Dagen började med jobb och jag trodde jag skulle bryta ihop direkt när jag kom dit och dom såg frågande på mig och undrade om jag verkligen skulle jobba. Fast tillslut visade det sig att jag skulle jobba ändå, tack och lov. Efter jobbet mötte jag upp Frida som skulle och käka på Tatung, själv satt jag och dreglade och bara sällskapade. Alltså, jag åt inte för dom som inte förstår.

Jag traskade vidare hemmåt för att byta om, fara på hockey, & efter slutsignalen (okej, en minut tidigare men det där lät bättre) sprang jag ner på Edda för att träna ib med hela 5 tappra riddare! Inte den mest värda träningen men jag och Frida begav oss ner till gymmet efteråt och pumpade lite. Hänget på Edda slutade inte där utan det blev att köpa sig en sallad och sätta sig och kika på Jespers träning i väntan på att han skulle träna klart. Återigen sällskapade jag Frida fast nu var det jag som åt och inte hon ;-) 

NIGHT

Tina - om man bara visste

Oj vad jag är förvirrad just nu och tusentals tankar snurrar i mitt huvud, bläbläbläblä.

Tror inte jag ska säga så mycket utan jag passar istället på att publicera bilder from the old days från datorn här hemma när jag för en gång skull sitter vid den.


En gång i tiden spöade jag lillskiten, faktiskt.


Älskade, saknade båt


Älskade mamma & pappa, i sitt sinnes fulla bruk (?)

NIGHT

Frida: Sluta lita på magkänslan!

Jag färgade håret idag... det blev kaos!!

Är för brydd för att ta en egen bild men tänk er den gulaste i färgen i hennes hår. Den färgen har erövrat toppen på mitt huvud...


Men imorgon ska något ske. Har försökt i en timme nu med silver shampoo men har gett upp hoppet, imorgon blir jag mörkare :S

skulle kunna tänka mig lite mörkare med slingor i, kanske såhär:


Skulle typ kunna funkar?

Om någon är en bra frisör som har lust att jobba gratis, hör av dig! Eller om någon bara är allmänt kunnig om hårfärning, call me!

näe nu ska ja sova
tjong

Tina - AJ Frida

Frida lyckades armbåga mig på käken idag på träningen och efter att ha plågat mig igenom fikat nu efter så gör det måttligt ont av att bara göra ingenting. Fast, å andra sidan kanske det bara är bra så jag inte käkar för mycket, för ofta ;-)

Tanken var att jag skulle på ib-gymn. i morse men jag lyckades försova mig (somnade igår när jag skulle ställa väckaren?!). Men jag for dit när jag vaknat sen blev det en sväng på a-torp. Efteråt drog jag Anna, Natta och Malin en sväng på Maxi, inhandlade lite gott sen begav oss upp på vitberget där vi hittade en perfekt grävd grop en bit upp i skogen där vi satte oss och solade, fikade och pratade som aldrig förr :) Hur underbart som helst och jag lägtar extremt efter sommar & sol. Efter några timmar i solen var det bara att bege sig hem, ta en tupplur, käka sen åter till edda för att gymma med Frida sen avsluta med IB.


Stekte lös i 3D gladögon i hopp om att dom skulle funkar som solbrillor 8-)

Nu ska jag försöka väcka brorsan som somnat i min säng och sedan sova så fort som möjligt. Bara 3,5 timmars jobb i morgon och börjar inte förrän 1 men jag behöver sova!

NIGHT


Tina - svart

I väntan på att mina naglar ska torka passar jag på att skriva några rader innan jag kryper ner under täcket.

Efter dagens jobb hade jag tänkt fara och gymma för att senare fara till Anna och se hockeyn & innebandyn (Frida, man kan faktiskt kombinera båda;) ). Men i väntan på några besked om kvällen lyckades jag somna i soffan med ytterkläderna på så jag fick skynda i väg för att hinna gymma om det så bara skulle bli en liten stund. Men när jag väl kommer ut genom dörren upptäcker jag att cykeln är borta och att bror förmodligen har den. Vilket innebar att jag skulle inte hinna gymma före jag for till Anna om jag var tvungen att gå dit sen så det fick bli en promenad istället.

Jag och Frida hade som sagt hoppats på en ny header men när kortet togs hade vi tydligen drabbats av en av alkoholens sidoeffekter och trodde vi var mycket snyggare än vad bilden verkligen visade. Så vi får behålla den gamla ett tag till. 



NIGHT

Frida: Dålig dag för mina lag

Det har varit en riktig idrotts dag för min del idag. Det hela började med att jag steg upp halv 8 för att få skjuts till edda hallen, hela 2 timmar innan jag började igentligen. Under dom två timmarna gymmade jag lite oseriöst, dvs kanske 1 timmes seriös träning. Efter det var det innebandy gymnasiumet på schemat :) Sen bar det av till skolan, därefter Ske-å centrum där det shoppades litegrann (de var från ett presentkort Jesper, så du behöver inte oroa dig att jag slösat bort min semester pengar;)). Jag kan visa er sakerna imorgon!

Nu under kvällen har jag tvingat mig själv ut och sprungit 3000 meter (Eller cooper som det så fint kallas), det gick väl så där men nu är det gjort iallafall!! Efter det blev det snabbt in i duschen för att vara påklädd och redo i soffan när superliga kvartsfinalen mellan Storvreta-Dalen startade. Tråkig nog förlorade Dalen och tappade därmed chansen till ett sm-guld. AIK spelade även ikväll och eftersom inprincip allting hände i slutet av matchen så missade jag inte speciellt mycket av den även om jag bara hann se sista + dom två förlängnings perioderna. Tragiskt nog förlorade ju dom också......

Men som sagt blev det en riktig idrottsdag och sånna dagar placeras högt upp på 10-topplistan över The best day ever!

Nu är det bädden som gäller!
Godnatt!


Tinis och Fridis på cissis partay

Frida: Att byta umgänge

Stort problem för alla innebandy intresserade människor i Skellefteå. AIK och tv-matchen i innebandy sänds samtidigt, vad ska man göra tänker säkert många! Som trogen och pålitlig innebandyspelare väljer jag såklart alla dagar i veckan innebandymatchen. Men så tänker inte alla tydligen, AIK hjärtat dunkar tydligen hårdare än innebandysporten. Menmen det är inte er det är fel på, det är mitt val av umgänge ;)

Nee nu ska jag kriga vidare i kampen för innebandy, ni få ha en bra kväll oavsett vad ni tittar på för tv-kanal! :)


SSSMMM- GUUUULD!

Tina - Jag kan flyga, jag är inte rädd

Börjar med:TACK Linda och laget för igår! Mycket bra fix och som jag var inne på igår, Rosa laget var king och vann, precis som förtippat ;-) Idag har väl varit en rätt typisk dagen efter och det har faktiskt varit rätt skönt och säkert välbehövt med tanke på att jag ska jobba 7 av dom närmaste 8 dagarna här framöver. Hoppas på ork till hårdträning i veckan också. Kommer även att prova på GI inom en snar framtid, jag och mamma har börjat tagga upp i hopp om att bli att bli av med både sötsuget och några kilon. Vi får se hur det går, jag som älskar potatis?!

Har nyss bokat flygbiljett hem från stockholm till våran Italien-Schweiz turné & som jag längtar! Gud så skönt det ska bli att få fara i väg, resa runt och bli en hel del erfarenheter rikare ;D

Jag har en fundering (eller jag har många, skulle kunna säga en hel del). Men jag funderar skarpt på att bara jobba en period i sommar! Skulle vara hur skönt som helst, få vara lite ledig och varför inte fara iväg på en roadtrip eller nått liknande? Samtidigt som det är massa pengar jag går miste om och säkert spenderar istället men som sagt, pengar är ju inte allt i världen. Jasi, vi får se hur det blir.

Har tyvärr inga bilder från gårdagen, glömde min kamera hemma men förhoppningsvis får jag tag på några snart som jag kan dela med mig av :)

Jobb i morgon, sängen nu.

NIGHT

Frida: The Family

För att sammanfatta gårdagen med ett ord så väljer jag: Kuuung!
Fast med Ske-ib kan det inte bli tråkigt, plus att vi befann oss större delen av kvällen på Leo's :)
Underbart trevligt!

Idag mår jag på topp och har spenderat morgonen och dagen med Jeppe B. Fast han var tvungen att åka och jobba, så då blev jag kvar här alldeles ensammen. Satt och kikade på resor i en timme nyss, tills Jesper bror och far kom hem och var alldeles bruna och fina. Jo mina vänner dom kom just hem från utlandet, om jag är avensjuk? Jag tänker inte ens svara på den frågan :(

Ikväll blir det nog en lugn kväll med farsgubben och bror min eller grillning med Tina och Natta. Det lutar mer mot en lugn kväll med the family. Alldeles för sällan man spenderar tid på familjen, tyvärr! Men det ska vi ändra på!


Föresten det vankas ny header inom kort :)


Tjong!


Pappsen

Tina - PS

Tänkte bara tillägga att det är jag, vi (=Jag, Natta, Nina och Anna) som är rosa laget och vi kingar och kommer at vinna skiten!

Det kingar, livet kingar.

HADE

Frida: Live

Live at bollhavet at leos!
Run och drink är kvällens motto men don't drink and drive!!!!!!!!!!!!

Vi håller just nu på att tävla och som det ser ut nu så ligger vi tvåa, det är en kamp emellan rosa och orange! Vi är det orange laget :) Vi = Lina Ö, Tune, Matte, Kågge K och jag.

Troligen kommer vi inte vinna även om vi vet att våra lag är bäst :)


btw matte och lina Ö hälsar!

Ha en bra kväll mina nära och kära!

Tina - Fest?

JADÅ. Ska strax bege mig till NattyG för käk och fix sen vid 7 bär det av mot Leos lekland för lagfest vilket kommer att bli totally awesome! Fortfarande osäkert om det blir utgång sen eller party på Leos all night long. & mamma, jag lovar att jag ska sköta mig snyggt och inte dricka så mycket för det är ju trots allt okvinnligt!


Vi kingade. Eller,
curven kingade!


Tina - Om jag hade nått jag kunde slå sönder, skulle jag göra det

Jag är sådär måttligt irriterad, på allt och inget. Egentligen inget speciellt som har hänt men jag skulle bara vilja skrika så högt jag kan och slå sönder något bara för att få ut min, ja, min ilska. Det är som att nått är och krälar i bröstkorgen och vill ut. Jag låter galen och tro mig jag vet, jag har många fel och brister.

Ingen ro i kroppen idag, jobb 06.45-15.00 sen flängt runt som en stucken gris mellan isladan, Ica Maxi, stan, lägenheten, Stackgrönnan, Boda Borg, statoil, edda, Örviken och förhoppningsvis slutar färden i min säng! En säng som ska besökas rätt snart om jag ska vara på topp i morgon för då nalkas lagfest! Taggad till tusen.

Har ont i huvudet och kände mig som bara skum i kroppen, var tvungen att fråga Frida om det är så det känns när man har feber. Jag vet knappt hur det är? Det händer inte ofta att jag har det. En gång var jag bombsäker på att jag hade feber för jag kände mig så risig men termometern visade hela 35,6 då så jag hade väl ganska fel då. 


En av alla mina skumma soltekniker
(jaaa, jag längtar till sommaren sjukt mycket)

Kiosken är på väg att stänga så jag säger godnatt & på återseende!

NIGHT

Frida: Älska aldrig i en trädgård - Kärleken är blind, men det är inte grannarna.

Fredag

Lång sovmorgon check
Städat snart klar
Planerat inför morgondagen check (bara lite kvar)

Två timmar kvar tills jag ska på jobbet där jag ska spendar kvällen. Skulle igentligen jobba dag men eftersom jag verkligen behövde en lååång och skön sovmorgon så bytte jag pass med bror (guuuld värt!). Jag missar dock discot klassen ska ha för rumänerna som dom ska ha ikväll. Vet dock inte om det är så mycket att missa men håller tummarna för er att det går att uthärda iallafall!

Något som känns himla skönt är att jag och Marica satte punkt på projektet i onsdags när vi fixade våra tröjor till projektmässan. Med det så är allt klart inför mässan som kommer äga rum på anderstorpsskolan på torsdag nästa vecka. Min rapport slutade på 36 sidor om jag inte minns fel, och jag kan lova att en tung sten lyftes bort från min maggrop när jag skickade in den i tisdags. Tack godegud att det är slut nu! Även om det varit sjukt roligt att genomföra vårt projekt (för mer information, kika förbi vårt bord på torsdag ;) ).


Nej nu måste jag återgå till städningen så jag hinner klart!
Taggad som tusan till imorgon!
tjong

Frida: Rosring

Kom just hem från en kort resa till Umeå, var och rullande lite boll mot länslaget fl17 där vår egna Sanna Hägerström spelar. Det är skönt att känna att det kommer bra spelare under ifrån! Förövrigt så gick iallafall helt okej för min del också. Förutom vistelsen i Umeå så har dagen känts rätt seg och lång. Sov till och med en timma eller två efter skolan, ingen bra vana det där!

Värt att nämna från gårdagen var att jag och Marica var på stan och hade ett grymt bra flow (som AJ skulle säga). Vi fixade tröjor till projektet, shoppade lite smått och gott till oss själva och gick in på Resia för att kika igenom resekataloger och känna en stark LÄNGTAN utomlands! Rätt bra dag alltså

NU ska jag sova och ta en rejäl sovmorgon imorron, för som vi vet så är vi lediga på spid på fredagar, VÄÄÄRT!
blir dock jobb imorgon kväll ist, men hellre det och tjäna pengar än plugg..

Tjong

Lite av shoppingen, köpte den silvriga ringen på glitter för 69 kronor

Tina - No news

Precis som jag sa igår blev det gym, simning, jobb sen IB idag. & jag har väl egentligen inte så mycket mer att säga. Eller lite coolt att jag gick ner ett kilo av att simma 40 minuter! Haha fast jag gissar att det kilot har återvänt ;-)

Min morgondag ser i princip likadan ut förutom att jag jobbar till 21.15 och jag börjar 6.45 på fredag så det blir bara hem för att sova. MEN, efter det är det helg och jag har sett fram emot en helt fri helg utan att vara ritkigt bunden till något! Eller fest på lördag vilket jag verkligen ser fram emot ;D Kommer att bli kungligt.


Absoluta favoriten just nu.

Det finns hopp om att jag ligger i sängen redan 11 ikväll!

NIGHT

Tina - köp en lott

Min tisdag har ungefär sett ut som dom gjorde i höstas med innebandygymnasiet på morgonen och käk på a-torp sedan blev det en sväng på stan. Kvällen bestod av en mängd träning som crosstrainer, löpning, cykling och sedan innebandy. Benen var ännu segare än vanligt men Hedman och Salo lyckades ändå inte stoppa mig ;-) Eller så var det mest bara luckyshots och jag borde egentligen gå och köpa mig en lott nu.

Simning och gym i morgon, sedan jobb och IB. Jag älskar dagarna när jag hinner med allt och ändå får sova ut lite ;D Nu ska jag banne mig ligga i sängen för 12!




Inhandlade en ny mascara idag och förhoppningsvis slipper jag bli alldelens svart runt ögonen nu! Någon annan som provat denna?

NIGHT

Frida: Precis som utlovat

Som jag lovade så skulle jag berätta om jag fick 5 kommentarer på inlägget.

Det var så att jag och min klasskamrat Marica satt och pratade om Eddahallen med vår lärare (vars namn jag i respekt utlämnar). Vi snackade om att Eddahallens simbassäng vart en besvikelse och alla dens brister. Plötsligt utbrister läraren:

- Men hörrni flickor, är det vanligt att tjejer i er ålder rakar underlivet?

Jag började GAP skratta och kunde aldrig sluta. Alla i klassen tittade åt vårt håll och frågade varför vi skrattade, i respekt så svarade jag ju självklart inte på frågan och återgick till att försöka svara på lärarens fråga.

- Hmmm ja kanske, eller jag vet inte, vadå då? haha

- Ja men det verkar ju vara de. Det är inte så att jag kollar in folk men man ser ju ändå även om man vill det eller inte. Usch vill man verkligen se ut som ett barn? Tänder verkligen killarna på de, på små barn? Och tänk på alla pedofiler som finns! Näe jag förstår inte! Sen så är ju håret där för en orsak, det skyddar mot sjukdomar och hjälper till och hålla det rent och varmt, det är ju lixom naturligt att det ska vara där, vi föds ju så! Sen vill man ju se könsmogen ut, eller?

Och det där fortsatte i ett antal fler obekväma minuter....
Taskigt nog mot läraren var jag tvungen att ta några skratt pauser, så det ber jag om ursäkt för om du otroligt nog skulle läsa detta!



Annars: Det blev många träningar idag, sammalagt 4 ½ timme. Innebandy gym på morgonen, träning med gamla och träning med laget/hammarängen. Skönt att röra på sig fast det känns i kroppen och jag vill nog inget annat än att lägga mig i sängen och däcka bredvid Jesper.

Imorgon blir det skola och vi har ett flertal rumäner på besök och jag hoppas mina kära klasskamrater lyckas ta hand om dom ikväll när dom landat på flygplatsen i Falmark. Det kommer bli väldigt intressant att se hur det här projektet blir, eftersom jag inte är delaktig så är jag heller inte så insatt. Håller iallafall tummarna för att allt ska gå vägen!


Nej nu har jag inte tid längre
höres

Tina - You never were and you never will be mine

Varför gör jag så här? Jag har all tid i världen på att göra mig klar och gå och lägga mig i vettig tid men ändå så sitter jag i timmar och tänker att nu måste jag gå i säng. Men ändå händer inget.

Precis som Frida har jag tänkt vara lite nyttigare och leva sundare, vilket även innebär att gå och lägga sig i vettig tid. Från och med nu ska jag göra mitt bästa för att få den sömn jag behöver!

Har ni några tips på hur man blir av med sötsuget? OM NI HAR, SNÄLLA DELA MED ER!!!


Helt osammanhängande.

NIGHT


Lill Frida

Heeej mina kära vänner!

Guuud så dålig jag har varit på att skriva, sorry guys!
Men nu blir det förändring på det, tror jag...ska iallafall göra mitt bästa.

Dagen har sett ut så här: Vakna efter en skön och efterlängtad sovmorgon, innebandy gym, missade lunchen, naturskunskap och världens sjukaste grej, stan, hem, äta tacopaj, träning med många tävlingsmänniskor, hem och nu blir det lite serie tittande. Förstår om ni blir lite intresserade när ni läser världens sjukaste grej men jag berättar bara om jag får minst 5 kommentarer på det här inlägget :)

Annars har jag ju glömt att berätta att jag gått in i ett nyttigare liv. Kände att jag varit för onyttig på sista tiden så därför har en förändring skett! På tiden, på tiden. Vi får se hur det går, än så länge tycker jag mig hålla mig på banan.

Det var allt för mig ikväll
Tack hej!


Tina - The journey is the destination

Min helg har bestått av:
- Jobb
- Jobb
- Se hockey
- Jobb
- Förfest med vänner (nykter)
- Utgång Olles (nykter)
- Alldeles för lite sömn
- Jobb med alldeles för lite energi
- Tacos med familjen
- Slöa

& jag avslutar med
Aldrig mer.


Tina - Ett, två, tre, istapp

Tack brorsan. Jag går från jobbet halv 10 på kvällen i kylan och förväntar mig komma hem till en varm och mysig lägenhet. Istället möts jag av ett öppet fönster och en iskall lägenhet med minusgrader. Ännu en gång, tack broder!!

I morse (var det verkligen i morse? Den här dagen har varit oändligt lång..) blev det ju som sagt gym och en simtur vilket resulterade i en rätt utslagen Tina på jobbet. Men det är alltid kul och lite uppiggande när tanterna är söta och berömmer allt från hår, ansiktsform, kläder (trots att man ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig), tänder och ungdomlighet. Fast dom är rätt ärliga också, fick t.ex. kommentaren "Har du gått upp i vikt och blivit fetare?" idag. Men samma tant slog även till med "Oj så fint hår & vilken underbar fläta. Och ansiktet, så vackert så vackert. Passa på att träffa dom söta pojkarna nu när du är så fin och ungdomlig." så det utjämnade sig väl lite. Jag kanske ska lyda hennes råd och göra det ;-) Wellwell, även om jag ska det får det vänta. För i morgon väntar jobb, delad tur, sen 7-17 söndag så inga sena kvällar den här helgen inte.

Den här kvällen har redan blivit sen nog, dags för mig att sova!

NIGHT

Tina - igen?

Jag hatar när inläggen inte publiceras fastän man har publicerat dom. Förra inlägget skrevs alltså igår!

& nu sitter jag på Edda, ska sticka till gymmet nu sen simma.

HOJ

Tina - Vi ses. Inte hejdå, utan vi ses!

Full rulle. Gårdagen började rätt lyckat, eller så inte. Jag anländer till jobbet klockan 10 och där är dom förvånade över att se mig, vilket det fanns en förklaring till. Jag började nämligen inte förrän klockan 1, var bara tre timmar tidig! Men dom lyckades hitta en uppgift åt mig ändå så jag slapp fara hem. Efter jobbet var det dags för träning och mitt i allt dök Amanda "Häggan" Hägg upp :D :D :D Planerna för kvällen var att gå på bio med hon och Frida vilket vi gjorde och lämnade salongen med en vild diskussion efter att ha sett Shutter Island.

Idag tog jag & Amanda en sväng på stan, solade och väntade in hennes nyckel till lägenheten som skulle komma med bussen från Umeå. Under dagens traskande lyckades jag få med mig en ny handväska (min andra är trasig) på halva priset och ett par chinos (inte alltför snygga men dugliga) för 29 kronor men ändå har jag ångest. Träning sen hockey hos Frida ikväll för att sist av allt avsluta kvällen hos Amanda för att hjälpa henne att packa ur lägenheten och säga Vi ses.


I'll miss you

Ögonen håller på att slå ihop och jag är tröttare än medel. Ska slagga nu sen gym, sim och sist men inte minst jobb i morgon.

NIGHT

Frida: Vi genade rakt igenom Skellefteås störsts korsning, deni!

Idag vaknade jag hos Jesper igen, jag har crashat hos han flera dagar i rad nu även om han själv inte ens sover där. Fast han kommer hem från jobbet en timme innan min väckare ringer så lite tid får jag ändå spendera med honom:) Annars jobbar och tränar jag för fullt. Har även varit en mästare på att slösa pengar de här dagarna på lovet. Dag1: Simning 70 kr. Dag 2 slalom 110 kr. Dag 3 bio 90 kr (jaja du ska få dina pengar Tina!) sammanlagt 270 kronor på bara aktiviteter på tre dagar, sen kostar ju även föda och tillbehör. Så denna kvälls utgifter blev 0 kronor, då jag for hem till pappa med Tina och Anna och såg Hockeyn.

Funderar fullt seriöst på att sova nu,jag är lika trött som en björn är när han ska gå i ide.
Ha det gott, kanske återkommer imorgon
ni ser väl
tjong



En ko och en hund chillandes i en rondell i Goa.

Tina - IN ONE PIECE

Jag kom hem i lika många bitar som jag for, fast med värk i kroppen men det var helt klart värt det! Har haft en underbar dag, trots att vädret svek lite när man kom ut i skogen men med rätt sällskap kan det bara inte bli fel :)











& så har vi dom lite mindre lyckade stunderna





Efter träningen skyndade jag och Frida hem till mig för att se Cougar town, första gången jag såg det och det är mycket möjligt att jag kommer att följa den serien, fast synd att avsnitten bara är 30 min. Nu ska jag skynda i säng för jag är så trött att jag knappt vet vad jag håller på med. Jobb i morgon men jag får en underbar liten sovmorgon, börjar inte förrän 10.

NIGHT

Tina - crash boom bang

Jag är tillbaka! Datorn följde inte med i helgen så jag har inte kunnat uppdatera och idag har jag inte haft så mycket tid över. Kom hem vid 7 i morse, gick och la mig, vaknade vid halv 9 av att hela huset skakade och jag trodde helt seiöst att taket krashade men det var "bara" ett snöras. Efter några rop på pappa somnade jag om till 10, klev upp och la mig i soffan där jag lyckades somna en stund till.

Precis som Frida har jag spenderat 3 timmar på Edda med gym och simning, mycket skönt men jag är rätt slut i kroppen.

Ligger och pratar med Malin nu och hon hälsar & hon är glaaaad :) Men nu är det dags för mig att sova, & i morgon ska jag göra precis som Frida igen, fara till Bygdsiljum och åka i backen och jag måste säga att det var inte igår!!

GOdnatt, vi får se om jag återvänder in one piece i morgon!

Frida: Sportlovsdag 1

Det blev varken att stanna hemma och städa eller spendera dagen utomhus. Det blev en näst intill ultimat dag med sovmorgon, träning i 3 timmar (gymmet och simning), umgås med Jesper, hemmagjorda köttbullar med potatis och massa mys. Landade nyss på torpis och ska strax lägga mig och sova, så jag hinner återhämta mig till morgondagen som kommer bestå utav snowboard i Bygsilium med ett härligt gäng. Är riktigt taggad måste jag erkänna eftersom jag inte åkt på kanske 2 år. 

tack för mig, hej


Gamla underbara minnen som jag aldrig, ALDRIG kommer glömma!:)

Frida: Sportlov

pinsamt dålig uppdatering men orken har inte funnits till, trots att jag hade med mig datorn till götet. Helgen gick inte som tänkt alls och vi kom hem med noll poäng för er som inte läser tidningen. Jag kan lova våra kära läsare att jag åker hellre från Ängelholm med vinst i bagaget än från götet med förlust. Sjukt jobbigt att åka buss när man förlorat!

Idag vet jag inte vad som händer, vill ut och spendera mina två sportlovsdagar utomhus men mitt samvete säger åt mig att jag bör stanna inne och städa och tvätta. Få se vem som vinner kampen, upptaterar ikväll!

Jaha vad har det hänt för nått roligt i Skellefteå i helgen då? Nått man missat?


En bild från i sommras, fan va skönt det skulle vara med sommar nu!

Tina - OH, WE'RE GOING

Men inte till Ibiza, utan till Italien och Schweiz!!! 28 maj-6 juni åker jag, Lina, Anna och Lunkan iväg för att spela innebandy, ta semester och bara vara turister ;D Underbart, det var precis det jag behövde just nu för att ha nått att blicka fram emot när man lever i detta oväder.

I morgon bär det av mot Götet, lir mot Pixbo och Lockerud men ska även träffa syster=)=)=)=) Sitter på Edda nu och väntar på att tvätten ska bli klar sen blir det skynda hem för att packa, bussen avgår 07.00.

SOLONG


Tina - It's like wishing for rain as i stand i the desert

Varför publiceras inte inläggen? Iallafall, det jag nyss publicerade skrev jag igårkväll!

Denna dag har varit bättre, häng med Malin efter jobbet. Bara skönt att umgås och slappa. Jag är då på mycket bättre humör :)

Som sagt var jag taggad på en sista minuten men det är inte så stor chans att det blir av. Mamma & Pappa kanske inte följer med ner i helgen sen om dom gör det så är det ändå ganska mycket annat som ska fixas för att det ska gå lösa. Jag får väl istället tagga för Schweiz & Italien i slutet på maj!

Ikväll har jag verkligen tänkt somna i någorlunda vettig tid, för är det något jag är dålig på så är det då det. Men i morgon är det lunchdate på stan med Mutt som är hemma från Norge fast före det ska jag infinna mig på brogården några timmar och tjäna slantar.


Göteborg augusti -09

NIGHT


Tina - dags att tagga till

Jag är väl på ungefär samma humör som Frida var i morse, det är långt under medel. Jag skyller på vädret för just nu står jag inte ut med det och vill ha sol och värme. Jag fick en idé, försöker tagga pappa att ta en sista minuten nu efter helgen när vi väl befinner oss i göteborg. Nu ska jag se klart the Mentalist sen krypa ner och drömma mig bort till värmen!

& tack till Linda som färgade mitt hår! Det tar ett tag att vänja sig för just nu känner jag mig lite som en albino men nöjd är jag;D

NIGHT

Frida: Depri

Vaknade i morse och kände mig sjukt deprimerad. Orkade inte fara på skolan, hade ont i halsen så jag skulle troligtvis inte kunna träna och var less på det mesta faktiskt. Sen tog jag mig i kragen och tänkte, fan skärp dig nu! Sen steg jag opp, åt frukost med Susanne, gjorde mig i ordning och for till skolan. Det känns mycket bättre nu men det finns inget hellre jag skulle vilja göra nu än att boka en resa till utlandet, lägga mig i en solstol, läsa en bra bok och umgås med nära och kära i värmen.

Så det kan vara ibland, jag skyller nog på den otroligt långa vintern vi haft. Snön slutar ju aldrig falla!!

nu blir det plugg, sen träning, sen sova en lång natt!



Tunisien

Tina - Det finns hopp om liv

Shoppat på Ica Maxi idag så jag har njutit av underbart fika efter träningen. Ska avsluta med lite ananas, drömma om sommaren och sen slänger jag mig i säng. Jobb i morgon sen ska äntligen min autobahn (utväxt) försvinna!

   

Sinnes vad jag längtar till sommaren!!!

NIGHT

Tina - VBM

Jag måste bara tillägga att hade jag inte världens bästa mamma tidigare så har jag det garanterat nu! Sötkorven har alltså städat mitt rum hemma i Örviken och det var verkligen på tiden! Det började likna ett spökhus, jag väntade bara på att spindlarna skulle komma och bosätta sig.

Tack älskade mamsen ♥

P.s. Hade jag haft en bild hade jag publicerat den D.s.

Tina - Framåt mars(ch)

God afton folket!

Morgonen började med en simtur på Edda för att sedan traska iväg till jobbet. & jag ber , snälla kan det sluta snöa?! Antingen är det iskallt eller så snöar det, aldrig ett behagligt vänder. Klagar jag? Ursäkta.

Kvällen spenderades hos David där vi såg Canada ta OS-guld i hockey. Hejade dock på USA men dom lyckades då göra matchen äckligt spännande, precis som det ska vara!

Äntligen är det dags för min utväxt att försvinna ;D På tisdag smäller det men det kommer nog bli spännande, ny typ av färg och tidsbrist kan leda till i princip vad som helst, time will tell. Sängen nu & jobb i morgon.

NIGHT



RSS 2.0