Frida: ok ok

Har jobbat hela helgen och är nu måttligt slut fysisk, psyket är åt skogen efter fredags förlusten men man ska inte klaga när man sover under ett tak, lever på mat och har en underbar familj, fina vänner och en go gubbe. Imorgon är det skola och det känns inte heller så kul eftersom vi har en tuffvecka med massor av skola, men som sagt man ska inte klaga!

Nu ska jag gå och lägga mig bredvid den här mannen =)

Vi fastnar ju tydligen alltid på bild i tidningen, han och jag! Dock är man ju inte fotogenisk men men

Tina - lika som bär?

Gårdagen var bitter, fruktansvärt bitter. Även om det känns som att man inte riktigt var värd det så avslutades kvällen på bästa möjliga sätt. Jag & Frida drog en spontanutgång och den blev riktigt lyckad! Första gången jag var ute när det var 18 och kul måste jag säga att det var! Förutom när någon idiot kastade runt isolering på dansgolvet så det började klia över hela kroppen och jag lyckades även få några flisor i ögat men tack och lov verkar dom ha försvunnit! Sen undrar man ibland vad det finns för människor, vissa beter sig verkligen skumt... Men allt som allt hade jag trevligt!

Hann med en tur på stan idag med Malin och oskicklig som jag är lyckades jag få med mig en bikini hem trots att jag lovat mig själv att hålla igen plånboken. Det blir att leva snålt denna månad, mycket snålt!

Kvällen spenderades som sagt hos Frida, AKA Nisse, med hon och Elin bänkade i soffan framför Melodifestivalen med massa gott och en massa tjejsnack där mot slutet av kvällen. Jag tycker det är sjukt dåliga bidrag över lag i år. Sibel var ok, men helt fel typ av scenframträdande enligt mig.

Hittade även en "lika som bär".

 
Ozzy Osbourne? 


Py Bäckman?

Eller vad säger ni?

Jag säger
NIGHT


Tina - det kommer mera

Ska bara snabbt säga att jag sticker till Frida nu för att se Mello.
Uppdaterar mer senare när jag kommer hem!

Frida: Hemma och klockan är sent

Är hemma hos Jesper och väntar på att maten ska bli varm, förutom att jag är med mannen jag älskar mest så mår jag inte så bra. Kvällen började nämligen hur dåligt som helst. Vi förlorade matchen vilket innebär att vi har väldigt svårt att kriga om en kvalserie plats, men som Elin sa: hoppet är det sista som lämnar oss, så nu hoppas vi på bra målskillnad som f*n.


Annars har kvällen varit bra men det hänger ju ändå kvar och det kommer det göra ett bra tag.

nu ska vi äta kvälls mat

kram kram!

Tina - GAMEON

Sticker till stan nu för match! TAGGAAAAA

Livsviktigt derby,
Skellefteå Innebandy-Dalen

19.30 Eddahallen

SOLONG

Tina - Alla vägar bär till Kalvträsk?

Ledig i morgon, minst sagt underbart!! Äntligen får jag sova ut ;D Men det behövs några timmar extra i morgon för att ladda inför kvällens drabbning mot Dalen. Minst sagt viktigt match, enbart vinst som gäller.

Idag på jobbet konstaterade vi att i princip alla härstammar från Kalvträsk, på något sätt. Okej inte alla men är man i en folksamling, typ på jobbet, i laget eller på en middag med massa folk så är det alltid någon som har någon anknytning till Kalvträsk.

Hur många av er som läser har någon anknytning till Kalvträsk? Skulle vara kul att veta ;D Så kommentera!



NIGHT


Frida: Grattis på födelsedagen!

Grattis på födelsedagen den finaste Matilda av dom alla!
Hoppas du får en bra födelsedag med mycket mys, fika och presenter
Sen ses vi förhoppningsvis en stund på fredag också!

Puss på du!


Tina - Living dead

Jag känner mig som en vandrande zombie. Helt slut i kropp och knopp. Orkar inte ens prata ordentligt utan jag viskar fram mina meningar. Benen värker av att springa runt dagarna lång, mycket att tänka på vilket resulterar i att jag inte tänker alls & blir helt tom i bollen. Jag har verkligen ingenting vettigt att komma med.

FÖRUTOM
Sista hemmamatchen,
Skellefteå IB - Dalen, Eddahallen 19.30
Jag förvänar mig att se era fejs där.


Ett leende måste jag bjuda på mitt i allt neg

NIGHT

Frida: Lugnt så där lugnt

Dagen har bestått av väldigt lite tid i skolan, lite stan, umgåts med Jesper, träning och nu en grymt avslappnad kväll med OS skidstaffen och en bra bok. Svenska herrarna vann föresten, härligt att se!

Som sagt så har jag inte gjort något speciellt för att ta upp det, eller jo minsan. Jag och Jesper (inprincip bara Jesper) gjorde kyckling med fond med matlagningsgrädde och pasta. MMMMMMMums :) Kan vara min nya favorit, vem vet vem vet.

Taggar match om två dagar, mötet mot dalen kommer bli något ni inte vill missa. Tro mig mina vänner!

19.30 på Eddahallen, see you there!



Imorgon fyller den här snyggingen år, grattis i förskott!

Tina - När du minst anar det, händer det du minst anar

Godnatt.


Frida: Testa brunett Tina, Jag tror det skulle vara fräscht

på tal om fräscht


Tina - Blond eller brunett?

Har just smort in hela kroppen med hudkräm och jag är torr överallt med några extra härliga torrfläckar lite här och där så just nu kliar och svider det lite överallt. Man måste kanske börja smörja in sig lite oftare men jag har absolut inte rutinen och då lär det nog inte hända varje dag.

Fick värsta impulsen idag. Mitt hår är nött som stryk så det måste klippas rätt mycket sen är det ju dags för att färga utväxten snart, riktigt snart! Varför inte köra på en total make-over och klippa riktigt kort och bli brunett? Efter att ha rådfrågat med syrran kom vi fram till att jag ska nog fortsätta vara blond.. Vilket i efterhand känns rätt bra eftersom jag trivs så bra i det. Skulle var kul med en förändring men med tanke på att jag vill vara blond i sommar och att jag inte direkt tänkt över beslutet så är det nog det bästa för tillfället att fortsätta vara blond.

Klockan är inte ens 11 än och jag ligger i sängen, känns riktigt skönt. Jobb i morgon så jag hoppas på att somna riktigt snart. Så jag avslutar nu och kryper ner under täcket framför hockeyn.

Men först tänkte jag fråga er läsare om vad ni tycker jag ska satsa på, blond eller brunett?

NIGHT

Frida : Vi är på gång, vi laddade, vi är tända!

Mår så himla gött! Det spelar ingen roll att min redovisning på Svenskan inte gick lika bra som jag hoppats på, det spelar ingen roll att jag är trött eller snuvig. För vi kom hem med 4 poäng efter helgens matchen och det är mer än vi någonsin gjort under den här säsongen! Så jag mår så bra! :)

Annars idag förutom att ha varit i skolan och skämt ut mig på svenskan så har jag och mamsen varit på stan en sväng och sen for vi och hämtade ut balklänningen :) Tragiskt nog var den lite för liten, som jag anade men det går att ta ut den så den blir nog perfekt i slutändan. Fast den såg inte riktigt ut som jag hade tänkt mig, kanske hade jag för höga förväntningar eller så var det bara ljuset, vi får se.

Ikväll blir det Edda trots att vi är lediga. Jag och Tina tänkte skjuta lite fast av olika anledningar, Tina ska skjuta in nya klubban och jag ska lära mig skjuta :) haha det börjar vara på tiden nu!


kanske hörs ikväll
tjong






Tina - SM-GULD SM-GULD SM-GUUULD

Okej, inte riktigt men just nu känns det nästan så. VINST & 3 poäng känns fruktansvärt skönt. Vi laddar inför en härlig hemresa med film, fika, lite karra och en jäkla massa glädje! Nu ska jag fokusera på filmen så jag hänger med och slipper fråga alla vad som hänt (kan vara bland det med störande som finns, förutom fölk som ljuger)



ADIOS


Tina - På gång

Fick med oss en poäng idag, ganska skönt men ändå tufft att förlora i sudden speciellt när vi hade matchen.. MEN. Vi gör som Jordan, laddar om och fokuserar på morgondagens match. & inte blev det premiär för min curve, får se när/om det blir.

Nu ska Frida få låna internet och jag ska börja bege mig ut från hotellrummet för att se Melodifestivalen!

HOLLA

Frida: In a hurry

Ligger i Ibis vita säng i Stockholm stad och har just köpt mig 20 minuters internet för en tia. Emelie sover och Tina är vaken med agerar som hon sover (?) och Josse pluggar med Ipoden instoppad i öronen. Så ni förstår vilken stämning det är....haha näe men vilostund är alltid en vilostund.

Idag är det alltså match mot Täby vilket ska bli intressant, jag är sjukt sugen på rulla boll eftersom jag bara kunnat träna en dag i veckan, så om några timmar är det dax igen. Taggar till 1000!

Funderar på att spendera mina sista minuter på annat nu, men hade! och håll en tumme :)


Tina - Vi har det bra, vi här bak i bussen

Kul at E4:an är avstängd och vi kör omväg och blir några timmar sen. Men här på bussen klagas det inte, härligt sällskap, Madagaskar på TVn, risifrutti, mackor och mjukost.

Ibland ska man ha tur också. 15 minuter innan bussen skulle gå idag så ringer dom från Team och har fått hem nya Canadien Curve. Världens bästa pappa kör förbi och hämtar en så nu ligger den i bagaget på bussen i hopp om att göra premiär i helgen. Kanske får sova med den i hopp om att bli bra vänner. Tyvärr måste den kapas så jag hoppas jag får tag på en såg inom en snar framtid!



SOLONG

Tina - upp och ner ner och upp grisen gal i granens topp

Jag fattar mig kort. Tung kväll, dock en underbar dag. Så jag berättar endast om dagen, väldigt kortfattat.

Underbar lunchdejt med Cisslan och Tittsan. Spenderade pengar i sinne på stan på ett par byxor, en skinnjacka, handväska, ringar, örhängen, skjorta och två t-shirts. Fick ångest över att jag blev fattig. & ungefär där började dalen.

Stockholm i helgen men först väntar jobb i morgon 8.00-11.30 innan bussen avgår 12.00

NIGHT

Tina - som jag trodde

Jahap, jag failade verkligen ikväll. Tänkte ta en tupplur under damernas hockey för att orka herrarnas, vad gör jag? Jo jag är duktig nog att vakna till herrarna, ser första perioden sen däckar jag som en alkis på en högitd och sover tills det är hela 2 minter kvar!

Nu blir det sängen på riktigt, i någon timme..

NIGHT

Tina - hur ska jag orka?

Om 30 minuter kommer Marri och hämtar mig. Vi ska till Anna och se hockey i princip all night long och som det är nu håller jag på att somna där jag sitter. Som tur är så är jag ledig i morgon! Men ändå så måste jag upp och tvätta så inte får man sova ut för en gångs skull inte. Cisslan är hemma några dagar från Norge så jag ska träffa henne och Titti på stan och käka lunch och snacka massa skit som bara vi tjejer kan! Underbart.


Studenten -09


Studenten -09

Avslutar med att säga att min pappa slutar aldrig förvåna. Brorsan har haft match i Övik ikväll och skulle komma hem vid 3 i natt och då var tanken att jag skulle bädda upp sängen åt honom i lägenheten så att han bara kan slänga sig i säng direkt. Då får jag ett samtal från John nu som säger att jag inte behöver bädda eftersom han åker med pappa?! Token har alltså kört ner till Övik lite snabbt på impuls sådär för att se matchen. Helt klart one of a kind ♥

Näe nu ska jag väl försöka vila innan det bär av mot nattens äventyr.

Frida: Sjukhemma dag nummer 3

Gick upp och la mig vid 10 tiden igår (vilket inte sker många dagar i veckan när jag är frisk) och försökte somna men eftersom OS var så spännande och för att min rum ligger just ovanför TV:n på undervåningen så somnade jag inte förän Ferry tog hem sitt guld. Så himla kul, hoppas det kommer mer medajer till Sverige så man får gå runt och le hela dagarna istället.

Jag försökte fundera ut igår hur länge sen det var sen jag var så här sjuk. Jag kom inte riktigt fram till ett bra svar men ett jäkla bra tag sen iallafall. Förstår igentligen inte vad jag dragit på mig, måste vara en flunsa av någe slag. Han ont i huvudet, det rinner snor, nyser hela tiden (de kanske är oväsentligt men men), har ont i halsen, en vaggande feber och det ända jag vill göra är att spy (fast det har jag tack och lov inte gjort). Usch och blä nu ska jag skriva om något roligare!

Fick hem mina Unihoc grejor igår så det blir väl att pilla på dom idag. Beställde hem en till klubba som jag förhoppningsvis får testa så snabbt som möjligt, för den ser bra ut på både på insidan och utsidan! Sen ska jag linda om och byta blad när orken kommer. Tills dess blir det Biggest looser och OS-repriser som gäller!




Vist ryser man

Tina - guld nummer 2

Kan tyckas onödigt att jag publicerade förra inlägget, jag vet. Men ibland är jag sån, onödig. Vad som inte är onödigt är att tjäna pengar! Blev väckt 20 i 7 av ett samtal från vikariesamordningen så det var bara att pallra sig upp och jobba. Tyvärr missade jag redigeringen av filmen med Anna och Malin idag men otroligt nog hann jag tänka så långt i morse att jag for och lämnade min kamera med filmsnuttarna hos Malin! Jag är imponerad.

Sedan måste jag säga att jag är imponerad av Björn Ferry! Vårt andra OS-guld och jag hoppas det blir fler!

Samma visa i morgon, jobb 7.00-16.30 sedan träning.

Skön att somna till

NIGHT

Tina - gårdagens inlägg

Jag vaknade upp i morse piggare än väntat. Jag beger mig till jobbet glad i hatten och när jag kommer fram så är tanken att chefen skulle ha lönesamtal idag & jag var extrainsatt men sen visade det sig att han var sjuk. När det nu inte blev några lönesamtal så var jag i princip där i onödan. Fast det visade sig att det var jag inte. En stackars liten tant låg och väntade sina sista timmar så jag fick sitta vak hos henne istället. Jag stannade till halv 5 och då låg hon fortfarande och kämpade. Frågan är ju hur jag egentligen skulle reagera av att sitta bredvid någon när personen tar sina sista andetag och somnar in. Jag fick inte vara med om det idag, det hade nog varit en nyttig erfarenhet men kanske inte bästa tidpunkten för mig personligen. Men jag gissar att det inte är sista gången det här kommer att inträffa.

Ingen träning ikväll så jag begav mig till gymmet för att svettas lite, vilket jag på ett eller annat sätt ångrar. Eller jag ångrar inte att jag for, utan att jag inte for tidigare. Jag missade nämligen Kallas lopp och OS guldet! Hurra & grattis till henne!



I morgon är jag ledig (vad jag vet än så länge) så vi får se om det blir IB-gymn om Frida är frisk annars så tror jag det blir en sväng på gymmet eller en simtur i bassängen. Nu ska jag hänga tvätt sen slänga mig i sängen.

NIGHT


Frida: Fräscht



Hade jag inte varit tvungen att spara pengar så hade jag inte tackat nej till att spendera mina pengar på någon av de här fräschingarna. Onej Onej!


Tina - det blev inget

Det blev inget inlägg igår, fast jag skrev ett. Får publicera det sen ikväll (har det hemma på datorn), bara för att ha gjort det för det känns ju onödigt att skriva ett som inte publiceras;-)

Sitter på jobbet nu. Tanken var att jag, Malin och Anna skulle klistra, klippa och sätta ihop en film från gotlandsresan men då blev jag väckt i morse halv 7 så det blev jobb 7-16 istället.

Mamma, du behöver inte vara orolig att jag sitter vid datorn på arbetstid. Jag har rast och det är OK ;-)

Have a nice day!

Frida: Awesome!!

Jag gjorde ett inlägg igår som tydligen inte kom in, det var en awesome inlägg men nu kommer jag inte kunna göra ett exakt lika bra. synd



Det är två scener i den här filmen som är awesome, OM ni inte sett filmen så se den nuuu!



Jag såg igår när Kalla tog hem guldet och Anna Haag krigade om tredje platsen men slutligen hamnade på fjärde Helt sjukt det där, att fara på sitt första OS och vara kiiing! Jag måste erkänna att jag är en sån där pinsam rackare som sitter och kikar på OS och drömmer om att en dag få ställa upp i de olympiska spelen själv någon dag. Självklart inser jag att det inte kommer ske men i mina dagdrömmar så är jag iallafall king, haha och jag ska nog hålla mig till det jag är bra på ;) Dagdrömma!

Men en grej jag är rätt besviken över är att innebandy inte är en OS-sport ännu. På sikt kommer det säkert att bli det men det skulle vara kul att se mer innebandy på tv. Eftersom det inte sker speciellt ofta. Fast igår var det en innebandy match på tv, dock slocknade jag framför den och missade det mesta. Vill gärna se matchen så om någon vet om den går att se på internet, hör gärna av er!

nu tror jag att jag ska somna om
jag hör nog av mig mer idag
tjong


Frida: En sjuk alla hjärtansdag

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Hade planerat en vinst och en riktigt kul och mysig kväll med min älskade. Jag vaknade på morgonen och kände mig förkyld, spelade ändå matchen som vi förlorade och kvällen slutade med att jag blev bara risigare och risigare ju längre kvällen gick. Självklart blev det ju stundtals mysigt ändå när jag hade det fina sällskapet jag hade men det hade varit trevligare om det inte rann snor ur nästan och jag börjat koka/frysa om vart annat. Natten fortsatte i samma spår, vaknade ena stunden av att jag svettades och andra för att jag höll på att frysa ihäl. Inte en bra natt!!! Fast lite bättre känns det ju när man inte ligger själv i sängen utan har en underbar pojkvän bredvid som tar hand om en! taack :*

Dagen har varit densamma, eftersom jag inte kunde fara på skolan så har jag bara tagit det lugnt AT Jespers place och sett tv och ätigt lite äppelpaj. Skönt att vila upp sig men det lutar nog mot en dag hemma imorgon också, känner mig långt ifrån kry :( Men jag håller alla tummar jag har för att jag ska bli bättre till imorgon så att jag kan träna på kvällen och vara fit for fight i helgen!

Men nu: Fokus på att friskna till = tråkig och slapp kväll framför en film eller serie + en tidig kväll (+ massa vatten, mat osv....)


Ska lägga in en film snutt från världen bästa film ikväll!
Stay alive

tjong



Tina - Vin?

Bara för att så uppdaterar jag en snabbis. Är på väg i säng, har ganska nyss kommit från AJ där ett gäng singlar firat denna alla hjärtans dag kväll med ost, kex och vin. Egentligen, vad är det för speciellt med alla hjärtans dag? Nu ska jag slänga mig i säng lagomt smålullig, i morgon väntar jobb 9-14.

NIGHT

Tina - Inte okej

Jag somnar i soffan och vaknar upp med den värsta benvärken jag varit med om på många år! Funderar först om det beror på att jag provade mina sexysocks (stödstrumpor) ikväll och att det på något sätt har orsakat denna smärta men sen spårar tankarna iväg och jag börjar fundera om jag fått en blodpropp i benet. Haha bra Tina, blodpropp! Stödstrumporna är nog det mer realistiska alternativet eller vad tror vi? Jag har iallafall vikarierat som narkoman och knaprat en bunt piller, får hoppas att det plus höjd fotända hjälper.

Godnatt folket

Frida: Melodifestivalen

Ligger och ser melodifestivalen (Jaa jag vet vist är det för jävligt att jag inte ser OS) och tycker inte alls att det är bra. Dåliga låtar!! Usch och blä men det är något som håller kvar mig från att byta kanal. Kan det vara det att man bara måste se melodifestivalen en gång på år iallafall? Eller kan det vara att jag hoppas på att det snart kommer komma en bra låt som jag kan börja gilla och nynna på resten av kvällen? Jag vet faktiskt inte, men snart byter jag och bojkottar melodifestivalen OM det inte kommer en bra låt snart!

Föresten viste ni att Erik Saade och Molly Sanden är tillsammans? Det viste iallafall inte jag men vilket par!



Tina - "En bild säger mer än tusen ord"


Frida: Happyday

Vaknade 2 timmar tidigare än vad jag tänkt och låg sedan i en timme och försökte tvinga mig själv att sova och här är jag trött men kan inte sova. Så jag funderar på att stiga upp och ladda inför match, sen ta en tidigkväll ikväll. Är sjukt hungrig nu så det blir att ganska snart bege mig till köket, men först ska jag berätta några glada nyheter.

Jag ligger nämligen i sängen med min dator på magen, MIN DATOR! Den fungerar alltså nu. Efter en dags uppehåll av fungerande, många timmar av krigande (av Mamma och mig) och en hel natt av rensning av virus så här han/hon i ett bättre skick än någonsin! Gud så skönt!!

Nu ska min dag fortsätta i samma happymode så nu ska vi f*n i mig ta hem matchen idag, tiden är inne!

håll en tumme (de verkar ju vara ett vinnande konsept)


Ännu en gung bild, dock lite nyare!

Tina - "Man kan inte förändra det förflutna, men man kan ta sitt ansvar för att förbättra framtiden"

Mina ben känns som betong. Efter att ha traskat runt på jobbet 9 timmar med världens sämsta skor utan dämpning så känns det i ben och fötter. Tanterna har inspirerat mig så i onsdags var jag och köpte stödstrumpor! Hon som jobbade på apoteket såg måttligt förvånad ut när jag sa att dom var till mig, haha. Förhoppningsvis hjälper det väl lite, men klantig som jag är glömde jag dom både igår och idag när jag jobbade så jag vet inte riktigt än hur dom funkar. Sen beställde jag nya inneskor idag så jag hoppas verkligen att det gör saken lite bättre det också.

Efter jobbet besökte jag Natta sen tog vi en sväng på Edda, var är en dag utan Edda liksom?

I morgon återvänder jag dit, match står på schemat.
Skellefteå IB-KAIS Mora, 15.00 Eddahallen


Stort frågetecken ?

NIGHT


Frida: Jag är bitter, grymt bitter

Igår hände det som inte fick hända, systemet crashade och här sitter jag datorlös. Jag tyckte jag varit så duktig när jag skaffat mig en anti virusprogram men det var ju det programmet sóm craschade datorn, Way to go Frida!!! Nu lutar det emot att jag måste formatera om dator och det är verkligen inte något jag vill göra med tanke på alla arbeten jag har krigat mig igenom för att göra, bilder ingen annan har och massa annat. Men if you have to do it you have to do it. Men vi få se, håll en tumme åt mig!!

Men förutom det så är jag himla Glaa:) Vaknade i morse (nyss) av att solen lyste på mig och det var länge sen jag vaknade upp och kände mig så utvilad. Skulle bara vilja vara hemma idag och spendera min dag utomhus i solen. Meen eftersom jag måste tjäna ihop en stor slant så måste jag jobba shortan av mig. Så dagen väntar en massa jobb, från 11.30 -> 21.00, peeengar Oyeah!

Sen taggar jag match till på lördag mot Kais Mora, som ska få sig en omgång av det norrlänska hotet.

Nu ska jag göra mig i ordning, tjing tjong



Inte igår

Tina - "Ju senare på kvällen, desto vackrare folk"

Jag har liksom fastnat på det här med citat och ordspråk, kanske har märkts?

Just nu går mitt liv som på ett löpande band, äta-träna-sova-jobba, jag har inget direkt nytt att komma med. Jobbar min tionde dag på rad i morgon, tack och lov den sista innan måndag så jag hinner andas lite men full rulle blir det ändå. Match lördag & söndag. Sen är det ju den där jättetrevliga dagen på söndag som alla vi singlar bara älskar..

Bjuder på bilder från the roadtrip,
bilder på saker man inte direkt ser varje dag.



Bara udda


Bara udda


Bara udda


Bara bra. & lite udda ♥

NIGHT

Tina - "A pony is just a unicorn with a strap-on"

En liten eloge till Malin som otroligt nog har bloggat! Jag kommer väl inte säga så mycket mer än att kvällsfikat var dagens höjdpunkt (& mamma, du får säga vad du vill men vill jag skriva om mat så skriver jag om mat). Jag jobbar i morgon också men det underbara är att jag inte börjar förrän 13.00!!

Eftersom jag sitter på Malins dator tänkte jag passa på att lägga in en bild från hennes kamera från när vi var i Västerås.


Jag inser hur sjukt blond jag var där och att det börjar
verkligen vara dags för en till omgång!

NIGHT


Blev tvungen ;)

Tjeena alla glada och goa läsare! -Nu är den tredje kaggen inne... Var ungefär 1 år sedan ;) Men bättre sent är aldrig... eller? ;) hehe

Tänkte bara önska godnatt och berätta att jag och Tina åt en oslagbar kvällfika ikväll efter träningen.





STEK

Godnatt på de :)


PUSS

Frida: Trevlig helg!

Som ni förstår av rubriken så har jag gått på helg. Mitt i veckan och jag har haft min sista lektion innan helgen och det kunde inte kännas bättre. Lärarna hade något på förmiddagen imorgon och eftersom vi inte hade nått på eftermiddagen eller går på fredagar så får vi ledigt, GREAT!

Det jag har att se framemot under helgen är: OS, OS, OS, Match, Match, Umgås med tjejerna, jobb och sen får vi se vad som händer.

Kommer för övrigt lägga in en jacka som jag köpte idag på stan inom en snar framtid. Vet nämligen inte om det blir att behålla eller lämna igen. Så häng kvar och hjälp mig!

Nu blir det myyys, tjing!




Frida: Ett år och en månad

Dagen började hemma hos Jesper med en låång sovmorgon (eller till klockan 10, men de var länge sen jag sov så länge skall ni veta). Den fortsatte med projektarbete där jag och Marica lyckades göra färdigt första delen av rapporten (Hell yes!!) och där efter klarade jag mig tack och lov egenom ännu en geografi lektion. Jag hittade även skjuts hem efter många förtvilade minuter, tack Marica tack! Väl hemma blev det mat, how i met your mother och en massa slöande. Vilket resulterade i en pigg och rätt så taggad Frida på träningen, skönt skönt!

Nu har jag ringt och sagt godnatt till Jesper så nu är det natti natti!



Tina - "Om man förväntar sig att det värsta ska hända blir man glad för minsta lilla positiva händelse"

Jag börjar med att säga att jag tänkte blogga igår, eller jag gjorde det men internet ville inte samarbeta så att i väntan på att det skulle fixas däckade jag i sängen.

Humöret är inte på topp. Jag är trött, grinig, har ont lite överallt, vill sova nu och kunna sova ut för en gångs skull. Men i morgon måste jag upp och jobba igen, åttånde dagen i rad och fler ska det bli. Vad jag vet nu blir det att jobba tio dagar i sträck och vem vet om det blir mer. Att stiga upp 05.40 varje morgon och träna på kvällen tär på krafterna. Idag for jag och lunchade med mamsen för att senare däcka i deras vilorum i någon timma innan jag fick skjuts till läggan. För tillfället ser jag ett ljus i mörkret, cykeln har återvänt från okänd ort så jag slipper gå till jobbet i morgon (Y) 

NIGHT

Frida: Tillbaka på hemma plan

Det känns väldigt svårt att beskriva den här helgen, till stor del pågrund av alla blandade känslor. Från att känna mig hur nervös som helst till att känna en sån sjuk glädje. Näe de går nog inte beskriva, det har helt enkelt varit en riktigt bra och trevlig helg!

Som alltid när man kommer fram på plats på sånna här resor och tittar på schemat så får man alltid en lite chock och det känns som att det är jätte länge innan man ska åka hem. Men ju längre tiden går ju mindre vill man åka hem och ju mer vill man bara stanna kvar och spela innebandy (samtidigt som man saknar alla hemma, massor!). Det är ett grymt härligt lag som är super trevliga att umgås med.

Som ni säkert förstår så har jag haft en riktigt trevlig och bra helg men som alltid så är ju borta bra men hemma bäst! Har längtat så sjukt mycket efter min säng och mitt duntäcke, så det går inte beskriva. Men nu är jag ju här, hemma i min säng men saknar fortfarande nått. SLUTA jobba och kom hit!!!

Nu blir det sängen, sjukt mycket sömn och åter hämtning på schemat. Har ju ledigt imorgon så det blir att passa på att vila så mycket det bara går. Det är ju match i helgen.

sov gott!


Det var alltså söndag jag skrev detta, vet inte varför det inte lades in då men men orkade inte ändra :)

kram kram

Tina - "Om du vore mänsklig skulle jag vara kär i dig"

Som sagt så blev det ingen uppdatering igår men jag hade som helt enkelt inte tid. Jobbade, gymmade, såg hockey för att senare göra mig klar och bege mig till Anna för att se AIK-HV71, äta pizza, dricka öl och trycka chips sedan ut och kriga på Station. Som väntat så var det väl ingen hitt det där med öl, men jag ska lära mig en vacker dag. För att vara duktiga så gick jag och Malin hem istället för att ta en taxi vilket vi blev mycket rikare på. Vi fick behålla våra pengar plus att på vägen hem var vi med om ett och annat roligt som gav oss ett gott skratt.

Har jobbat ikväll och det blir jobb i morgon igen men sen är det dags att vara ledig två dagar! Sköntskönt. Förhoppningsvis anländer Frida snart till stan så hon kan updatera men jag tänkte passa på att skryta upp henne lite. Hon är så ödmjuk att hon skulle aldrig skryta eller knappt nämna nått om det men, våra lilla stjärna har inte bara spelat finnkampen med U-19 i helgen, hon fick även göra A-landslagsdebut! MEGA GRATTIS Frida, gissa OM vi är stolta över dig!!!! :*

Jag tackar för mig och avslutar som vanligt med ett ;

NIGHT


Tina - visst finns det dagar, då jag kan vara snäll och låtsas som förut

Jag gillar den här dagen. Jag och Anna tog tummen ur ;-) Började med att träffa henne på Edda strax efter 10 för att gymma och simma sedan fick vi skjuts ner på stan för att möta upp Malin. Vi var vrålhungriga så det började med en kycklingsallad för att sedan lyxa till det med hallonpaj och vaniljsås, eller nästan så att man kan säga vaniljsås med hallonpaj. Jag tänkte vara duktig och ta kort och publicera här och det gjorde jag! Men nu är det så att jag sitter och nöter på Pappas nya dator hemma i Örviken medans min är i stan och programvaran till telefonen är inte installerad här. Får väl se om det dyker upp sen ;-)

Ikväll har jag jobbat och det har varit full rulle hela tiden, vi hann klart och fick sätta oss ner när det var hela 5 minuter kvar.. Men i morgon blir det upp och jobba igen, fast bara till 12.00, sedan blir det en löptur följt av ett besök på ladan för att kika på hockey, sen fara och hälsa på och träffa Frans för första gången! Kvällen kommer att spenderas hos Anna där vi ska kika på hockey och försöka lära oss dricka öl ;-)

Får se hur det blir med uppdatering i morgon men jag säger godnatt för denna gången!

NIGHT

Tina - don't let me go

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Istället för gym och en simtur lyckades jag somna mellan passen och fick även skjuts till mitt andra pass. Rätt skönt med tanke på att min fot mystiskt har svällt upp så den knappt rymms i skon, eller jag tror att det kan bero på att såret är lite infekterat men who knows. Eftersom jag missade träningen och mina egna pass idag så tänkte jag ut och springa nu efter jobbet men när jag kommer hem inser jag att det är Fringe på tv så jag gör tvärt emot. Istället för att träna slängde jag mig i soffan med en chipspåse, Aladdin hjärtan och Cola och bara unnar mig själv det nöjet.

Jag tar igen det i morgon med ett besök på Eddas gym och bassäng med Anna. Sedan väntar lunch/middag på stan med Malin och sist men inte minst jobb på kvällen.



NIGHT

Tina - Good luck your smuck

Jag vill börja med att säga LYCKA TILL FRIDA!!! Make me proud hun ;*

För tillfället känner jag mig stressad att ta mig i säng. Måste diska, städa, bädda åt bror som kommer mitt i natten från match sen ska jag upp i morgon 05.40, jobba delad tur och gå fram och tillbaka plus att jag under min rast mellan passen hinna gymma och simma, äta sen gå tillbaka och återgå till jobbet once again. Plus att jag missar träningen i morgon, ibland är livet just lovely. Men det behövs motgångar för att man ska uppskatta sina medgångar ännu mer.

Jonas vad jag känner mig tråkig. Jag skriver typ alltid bara, "Hej, jag har jobbat/inte gjort nått idag sen har jag tränat, nu är det dags att sova. NIGHT."

Jag fortsätter i samma tema men livar upp det hela med en bild från en sjukt kul, fantastisk och skrattig resa!


PT & TT -VM i Västerås

NIGHT

Frida: Bye Bye Friends And Family

Hej då mina kära vänner, älskade, ovänner, bekanta, okända personer. Jag hoppas ni får en bra helg för det hade jag planerat att ha. Kommer dock sakna er (några av er iallafall) även om jag bara är borta 4 dagar. Men vem vet, jag kommer ju flyga 4 gånger under dessa dagar så man vet aldrig. Håll tummarna för mig att jag kommer hem levandes och kanske även glad för att det gått bra (I'm counting on you guys!).

Ska ge järnet men före det blir det en välbehövd sömn!

Ha det så bra!
Pussar och Kramar

/Frida




Frida: I know I know

Jag vet, jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera men tiden har inte räckt till. Sömnen och sällskapet har prioriterats istället. Jag måste även göra er besvikna (eller glada) med att säga att jag kommer vara borta från och med torsdag till söndag och därför heller inte uppdatera. Jag åker nämligen till Finland för att rulla lite boll.

För att uppdatera er om vad jag har gjort så har jag gjort inprincip samma sak som Tina. Tränat och Matchat. Sen har jag även hunnit med att spendera lite tid men min kära vän Matilda, min kärlek Jesper och pluggat jävel till geografi provet. 

Läget annars då? Jorå är bara sjukt trött, somnade rent sagt på Naturkunskapen och nu är jag inte långt ifrån att göra en dubbel på Geografin. Så efter skolan blir det direkt hem för att slockna i en stor, varm säng. Längar! Kvällen kommer nog bestå utav att vila och ta det lugnt. Tänkte egentligen träna men känner mig inte 100 och vill därför vila mig för att jag ska vara pigg och kry i helgen!

Vi hörs kanske ikväll kamrater!
Kramisar

 

Tina - Weehoo vinst!

Dm match ikväll och vinst, dock inte mot ett Elitserielag men skönt med vinst! Själv lyckades jag bränna typ 99% av alla klockrena lägen jag fick men för mitt självförtroendes skull skyller jag på att golvet är sämst på kaplan ;-) Har just sett PH finalen och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dom som vann, har ingen direkt åsikt om vem jag tyckte skulle vinna men, nån vann iaf..

Jobb i morgon 7-17 så det är dags för mig att krypa till kojs.

NIGHT

Tina - häng på a-torp

Sitter på a-torp och låtsas vara elev här. Som sagt IB-gymn i morse och jag ogillar det faktum att såret på foten inte är ok men jag gillar att käka gratis och att det bjöds på köttbullar och potatis här på skolan. Får se om det blir en sväng upp förbi mamma och hälsa på henne. Beror på vars jag lyckas tigga skjuts ;)

Match ikväll, kan bli bra. Fast det är på kaplan så oddsen är inte alltför stora.


HOJ


Tina - knakelibrak

Morgonen började med en uppfriskande timme på gymmet innan jag och pappa for en sväng förbi OnOff för att kolla när min försäkring går ut på datorn eftersom att jag har lyckats få en spricka i skärmen.. Sedan väntade ett besök hos Roffe för att fixa ryggen, käet och foten. När vi ändå var på g kollade han upp axeln också och jag kan bara konstatera att jag är stel som ett kylskåp och sne som lutande tornet i Pisa. Efter att ha tejpat i princip halva benet och slitit upp köttsår skinnet för att det var tejpat så hårt sitter jag nu här med en härligt domnande känsla i benet och foten och funderar om det var värt att träna. & det var det, så länge allt fortfarande ligger på plats vill säga då. Spelet känns riktigt bra och det är fart på träningarna, gillas skarpt!

Tisdag i morgon och inget jobb vilket innebär att jag kommer att befinna mig på Edda och IB-gymn klockan halv 9. Nu blir det att hänga tvätt sen slagga.

Förresten, jag måste ha fått i mig något i helgen som innehöll äpple. Någon som har något bra tips mot halsbränna?

NIGHT


Moster Tina!

Jamen då har man gått och blivit moster! I morse fick Loella en liten Frans så jag vill gratulera Sara och Loella och önska dom lycka till med allt :)

Gårdagen blev helt klart lyckad, trots lite småtabbar, men jag hade kul och jag hoppas att alla som kom förbi också hade det trevligt :) Dagen började några timmar på Edda med gym sen dubbla ib-matcher. Tanken var att Erik skulle komma till stan vid 12 men fick inte igång bilden så han var fast i Malå och kom inte förrän strax efter 3. Då var det snabba puckar, fara och handla, flänga runt hit och dit. Folket skulle börja droppa in strax efter 6 och jag hade tänkt baka 2 tårtor och en kladdkaka samt hinna göra mig klar innan dess. Klockan halv 5 anländer jag till Erik och börjar baka, men nog ska du se att vi glömt vissa ingridienser som fördröjer bakningen ytterligare. Tillslut var jag färdig och festen kunde börja på riktigt!

Min kamera dog ganska snabbt men några bilder hann jag ta.










NIGHT

RSS 2.0