Frida: Allt för laget

Jag tycker bilden nedan beskriver väldigt bra vår inställning idag på matcherna, Kriga! Men bara för att man jobbar hårt så behöver man inte vinna matcher, man måste ju göra mål också...


För er som inte ser vad det är så kan jag tala om för er att det är ett sår och en bula


Det blev 2 förluster och en oavgjord för oss på vår resa ner i Sverige (Så långt ner som Umeå;)) och med det gick vi inte vidare.

Det är en väldigt trött och sliten Frida som har tvingat sig själv att skriva ett inlägg måste jag medge. Längtar så sjuk mycket efter att verkligen inte ha någonting alls att göra, bara chilla och vila. För det är något jag inte alls har hunnit med att göra på lovet.....aja jullovet nästa!

Näe nu ska ja sova tidigt för en gång skull!
kramisar


Tina - jag gillart

Nu ska jag updatera lite på riktigt för en gångs skull.

Matchen igår ska vi nog inte prata om, men efter den for jag och Malin upp på ladan för att se AIK och den matchen finns det väl inte heller så mycket att säga om. ELLER. Jag och Malin lyckades få sittplats ;D Haha i början på andra så stod vi som längst uppe vid gången och då kommer det två herrar och tycker att som ser ju ändå rätt bra därifrån och vill då ge jag och Malin sina sittplatsbiljetter, för det är ju närmare till puben längst uppe på stå ;) TACKARTACKAR!

Dagen har i stort sett spenderats på stan och inte kom jag hem tomhänt inte. Ett svart långt linne (egentligen klänning?) med som silverringar längs urringningen från Gina som kommer att bäras i morgonkväll för då äre lagfest hos Linis! Fast först ska vi till umeå och spela j-sm kval.

Kvällen då, den har spenderats hos David och Malin har bjudit på cesarsallad till middag, gottigott. Sedan fredagsmys och idol. OH SNAP.

Får se om det är dags att börja dra sig hemmåt, ska vara på edda 7.15.

ADJÖKENS


Tina - beslutsångest

 

ELLER
 


???????????????????????????????????????????????????


Frida: Junis Fjunis

Vi förlorade stort idag mot elit laget, synd synd men vill skyller på lite folk ;) haha nä men på lördag hoppas vi på bättre resultat! Såg nästan halv DM matchen som spelades efter vår, mellan Alhem och IBK, de senare nämnda laget ledde med 5-1 när jag drog. Nu sitter jag me mammas gubbe och ser hockey, INTE AIK....


Näe nu ska ja ta tag i lite läxa, alltid bra att få de bort gjort! Sen blire en tidig kväll för imorgon är det jobb igen
de var allt för mig, hade gott!




Imorgon ska ja umgås med -> dom där två brudarna :) de blir king!

Frida: Way to much!

Jag vet att klockan är mycket, men när man har saker för sig så rinner tiden i väg vare sig man vill det eller inte. Jag gjorde dock ett ärligt försök till sömn nyss, ja tänkte: Amen att läsa kalle anka måste ju vara rena sömn pillret, men nejnej mina vänner tvärt om! De var en överraskande bra tidning jag råkade ta mig an, så istället för att ta en till tidning så tänkte jag att de är ju lika bra att blogga. So here I am.

Dagen som varit
Vaknat upp med älsklingen i en rimlig tid på ett lov (SENT!)
Har agerat spöke på jobbet
Tränat
Spelat The Sims 3 (de ni!)
Hängt på statoil

Imorgon
Jobb
Tränings match
Måla
Plugga (om ja orka)
SOVA!


tror att jag ska ge sömnen ännu ett försök, hörs och ses!




Tina - ingen fantasi

Jag har väl inte så mycket mer att tillägga sen sist, jag har jobbat och i morgon blir det återigen jobb. 06.45-16.00 sedan stressa iväg till Edda och spela match kl. 17.00 med J18 sm-laget mot vårat lag, kan bli intressant! Får se om jag orkar fara och se hockey efter det.

Nu ska jag laga mig en matlåda till i morgon sedan slänga mig i sängen!

NIGHT

Tina - everybody yeaaaaaaah

Sitter i omklädningsrummet nyduschad och diggar Hits for kids 1 (ni som känner mig vet att det är min favvoskiva). Har just varit ute på en löptur och jag måste säga att det var riktigt skönt, perfekt väder! Men snart måste jag skynda mig hem för att tvätta och sen fara iväg och jobba (16.15-21.15).

& för er som undrar varför jag sitter vid datorn i omklädningsrummet är för att sno lite internet från Skellefteopen eftersom jag inte har gratis förrän efter 19.00 ;-)


(Jag vet att jag har lovat bilder på omklädningrummet men alla hann ju flytta in sina saker när jag skulle ta kort så det ser typ bara stökigt ut.. Men loggan på väggen kan jag bjuda på!)

Nu ska jag läsa igenom lite bloggar, digga lite musik sen kila iväg till läggan.

SOLONG

Tina - slow wind

Jag är helt slut! Däckade direkt jag kom hem från jobbet och orkade knappt ta mig upp för att äta, haha hur sjukt är egentligen inte det? :O Jag orkar inte äta? Fast, efter att ha kämpat mig upp så fick jag i mig min lax och ris.

På träningen höll jag typ en växel, gick sååååå segt. I morgon jobbar jag kväll så jag får sova ut lite sen missar jag ju träningen på kvällen så det blir att vila upp sig lite. Eller löpning på dagen men ingen syra iaf;)

Nu blire film sen sängen!

HOJ

(Kul att det inte publicerades när jag skrev, men jag orkar inte skriva ett nytt så tänk er tre timmar tillbaka. NIGHT)

Frida: Julstämning i bergsbyn

Jag vaknade i morse och det var hur varmt och skönt som helst, i vanliga fall är jag rätt frusen av mig men eftersom de var typ 32 grader inne så mådde jag rätt bra. När jag legat och dragit mig en lång stund tog jag mig samman och började göra frukost, hemma gjort mjukbröd (mjuktjockar kaka som de ibland kallas) som vi alltid brukar göra när vintern börjar komma. Så lite julkänslor börjar komma in i huset i bergsbyn, kanske lite tidigt dock.

Har även hunnit med att:
-Se två avsnitt av Privileged
-Göra ärenden på stan
-Agerat personlig tränare

Fortsättningen av kvällen:
-Mat
-Löpning
-Styrke
-Innebandy träning
-Plugg?
-Mer avsnitt av P

I'm looking forward to it!



Tina - höger, vänster, fram & tillbaka

Det blir nog ännu ett kort inlägg med några få rader.

Ögonen börjar svida och rinna lite, john blund knackar på bakom ögonlocken. Jag är som inte van att kliva upp klockan 6.. Men det blir upp i ottan i morgon igen! Jobb 7-15 sedan löpning, core och innebandy.

Haha kan även tillägga att jag ska nog påbörja en ny karriär, som back (NOT)! Men en spännande utmaning och kul att prova nått nytt :)


Även denna bild är tagen från Västerbottens Folkblad

Dags att krypa ner under täcket,
NIGHT

Frida: Allt i ett

Måste säga att förutom förlusterna i helgen så har det här varit den bästa helgen på väldigt länge! Har hunnit göra så mycket plus lite till och bara trevligheter också. Fredagen spenderades som sagt med Tina. Vi lagade middag, åt godsaker och for på ladan och såg hockey.

Lördagen började med match mot Endre, där vi trots förlusten spelade riktigt bra, vi kunde faktiskt lika gärna tagit 3 poäng. På kvällen åt jag GOmiddag med familjen och trampade sedan över älven till Linas Place och såg 17 again med några brudar från laget (det skrattades, de vill jag lova!!). Kvällen slutades hos Jesper och det är ju aldrig fel :). På söndagen hade vi också match vilket heller inte slutade så kul, menmen va gör man då Jo man tar sig samman och gör något roligt på kvällen för att glömma bort det. Så jag bjöd mina kära vänninor Anna och Julia på mat och hade riktigt trevligt. Senare på kvällen tog vi oss en sväng med bilen och landade hos Niklas Hammarbäck som hade besök av Chrille J och David L, trevligt trevligt. Kvällen slutade som lördagen, hos Jeppe.


De är korta drag av min fartiga och riktigt lyckade helg (minus ni vet vad).
Hoppas ni haft de lika bra som jag!


Tagen från Västerbottens Folkblad

Tina - faster, harder

Blä. Förlust, igen.

I morgon:
Jobb 7-12.30
Arbetsförmedlingen 15.00
Träning 19.00

Så nu blire att sova, bryta ihop och komma igen.

NIGHT

Tina - i just want you to know who i am

Det känns så ruttet att alltid vara så nära och känna att vi kan ta det, men ändå förlora.. Men vi laddar om för i morgon då balrog ska få sig en ordentlig genomkörare!

Efter matchen for jag, Amanda och Malin upp på ladan för att se AIK - MODO och som dom flesta kanske vet så vann AIK, 3-0. Sen var det dags för mat och efter många om och men, hit och dit så kom vi fram till beslutet att unna oss att köpa mat, jag och Malin ville ha kinamat och Amandra ville ha skrov vilket resulterade i en tripp till Lilla Kina sedan till Frasses att beställa mat. Efter 50 minuter på frasses tog vi oss därifrån, & då hade inte Amanda ätit! Bilen styrde vidare till Lina där det blev film, 17 again, plus massa gottigott som gurka/morötter & dip, vindruvor osv :)

Dags att borsta tänderna! Tänk på att det är dags att ställa om klockan i morgon så vi får sova en timma längre;-)

I morgon söndag:
Skellefteå Innebandy - Balrog, 14.00 Eddahallen

NIGHT

Tina & Frida says hello

God afton kära läsare!

Idag hade vårat hår äntligen kommit ;D Vi tog oss ner till centrum och hämtade upp dom, glada som aldrig förr och firade därför med att köpa lite godis. Ganska snabbt tog vi oss till Tinas lägga för att testa det och planera kvällen. Vi lagade stekt potatis och kyckling, gott gott! Dock skedde de en liten incident när Frida skulle låna kryddor av grannen (Anki, K4as målis) men plingar på fel dörr, de blev en pling på Aiks Fredrik Wargs dörr. Röd som Frida blev gav hon det ett till försök och kom nu rätt, tack och lov!

Efter middagen tog vi det lite lugnt innan vi drog i väg på AIKs J20 match mot Löven. Som  slutade 4-3 till AIK, bra jobbat gubbar!!

Nu är vi hemma i läggan igen och bara njuter av varandras sällskap (på ett vänskapligt sätt) och taggar inför morgondagens match mot Endre. Ska bli spännande, både mötet mot Endre och golvet. Nu är det dax för Frida att bege sig hemåt och för Tina att slagga. Men ha en fortsatt trevlig kväll!

Sen bjuder vi på lite bilder också

  


Tina - back to school?

Sitter på anderstorpskolan och gör Natthalie sällskap, snyltat lite av deras mat har jag också gjort trots att jag redan ätit lunch en gång. Fast då fanns det en anledning, förutom att jag var hungrig. Pappa kom och hämtade mig vid 9 sen for vi upp på ladan och tränade. Lite snabba fötter, lite trappor, hopprep cykel osv. Provade även på bänk! Jag är dock ingen stjärna... Men träning ikväll igen så mat behövs. Tråkigt att Frida fortfarande är sjuk och inte kan träna, saknar min radarpartner ♥

Ska ringa Karma igen sen för att kolla om håret har kommit. Vill ha nu!

Ett besök hos mammas jobb måste jag också göra. Håller på att få en visdomstand och tandköttet har blivit infekterad så jag ska dit och spola eller vad man nu gör? Ringer mamsen nu då...

SOLONG

Frida: Hemma och sjuk

Och från ingenstans så kontrar Tina in hela tre inlägg, 3-3 i matchen ;)

Personligen så ligger ja hemma i sängen och ser samma serier, allt ifrån greys anatomy till privileged. Trots att ja mått bättre så är det ganska skönt ändå. Saknar dock att träna, vill verkligen träna ikväll men troligen blire det ju inte så idag heller.

Näe nu ska ja fortsätta se efter min korta drick och blogg paus, nu ska ingen mer tid spillas!
ha det gott!




Tina - keep on trying

Det blev stan, trots allt. Men efter träningen for vi till Kaplan och såg innebandy och efter det var jag så trött att jag kände att det var bäst att sova i stan.

I morgon blir det nog träning med Pappa och bror John, tanken är väl att vi ska bli lite kvickare om fötterna. Spännande! Sedan får vi se om den där tredje väldigt osynliga kaggen vill hänga senare under dagen ;-)



En inte alltför ovanlig syn när jag ska hitta något i handväskan, men man kallas inte skalman utan anledning! Får se om jag någon dag avslöjar inehållet i min väska, Hehe

Upp "tidigt" i morgon så nu blire att sova-

NIGHT

Tina - nu = åhhhh

Ångest. Varför? Jag vet inte. Eller inte riktig ångest utan jag känner som bara åhhh och vet som inte vart. Har iaf lagat cykeldäcket så jag kan cykla när jag är i stan, yeeey. Blir dyrt att köra runt i stan hela tiden, man tränar även mer om man cyklar istället för att bara gasa, växla och bromsa. Sen vad blir det ikväll, Örviken eller stan? I morgon, Örviken eller stan? Stanna eller åka. Beslutsångest.

Nu måste jag byta om till träning. Först löpning med Peter sen innebandy på campus vilket inte är någon höjdare. Men det är innebandy så det är ändå tummen upp!


SOLONG

Tina - som jag hade dig förut

Oj, det var länge sen Frida skrev 3 inlägg på rad ;-) Men det är kul!

Jag sitter nu hemma i Örviken och halvsover i soffan. Har väl inte alltför mycket att säga förutom att jag är trött som stryk och uppdaterar mer i morgon! Förhoppningsvis har vårat hår kommit då också.

Godnatt allesammans,
NIGHT

Frida: Ge mig värme!

De är 16,7 grader inne och jag fryser! Men vad gör man då, jo man lägger sig under täcket i sängen och slår på extra matrialet till Ensam mamma söker och så inser man att livet är rätt bra ändå. Plus andra glada nyheter, så de går rent inte att klaga, trots kylan.


Frida: Tråk väder!

Jag planerade att vara hurtig och ta min cykel till träningen för att sedan cykla hem den efter och de gjorde jag också, men hur bemöts man? Jo de ska jag tala om för er, det regn/snöade och det är skit väder, verkligen INTE OKEJ!

Så min fråga är, När flyttar vi söderut ? Eller åtminstånde när far vi till varmare breddgrader?


Indien skulle duga


Eller möjligtvis Tunisien



Tillbaka till verkligheten
-ska återgå till lite läxa...

Frida: Söndagsmys på en måndag

Precis som Tina snackade om, så tänkte jag också slänga in ett inlägg igår men blogg.se buggade för mig, men vad gör det när man ligger och ser ensam mamma söker efter en god middag och brevid sig har man lite gott och ens kille är på ingång, näe de kallas livsglädje!

Nu - lite plugg
På en stund - Mat
På en lite längre stund - Bege sig på träning tidigare än vanligt för att ta en löprunda med några i laget
Efter det - Träna
Till sist - Duscha, fika och sova!



Som ni säkert märkt så styrdes det aldrig upp med en ny header, men jag känner att det är på ingång snart, vänta och se!



den första vi hade^ haha

Tina - schleeeten

Jaha kul... Jag hade skrivit ett så fint inlägg igår just när jag skulle sova men så slutade internet fungera så det försvann och efter att ha bråkat med internet en kvart gav jag upp och somnade istället.

Men jag kan säga att lördagskvällen var awesome! Jag var dock rätt schleeeten igår så efter att jag jobbat for jag och handlade sen drog jag iväg till Häggis, käkade gottigott och såg film i form av Wolverine. Filmen var helt okej, kändes dock som att det inte hände alltför mycket? Men kroppen... Den gjorde mig mållös mer än en gång (på ett positivt sätt) !

Sitter nu hemma i Örviken, har jobbat 10-12 (långt pass?) men ska snart upp till stan igen för att fara ut och springa sedan jobba 16.30-21.15. Tråkigt att jag missar träningen, jag älskar träningen efter lagfest då man får höra allt snack och alla detaljer om hur det gick alla;D





Jag tror att dessa två bilder sammanfattar kvällen ganska väl!

Får se om jag hittar några fler smaskiga bilder sen ;-) För nu måste jag dra iväg till stan igen!

TJING


Tina - LÖRDAGSMYS

Det är party!


Tina - lovely girls

Åh så länge sen det var jag träffade tjejerna och nu kommer det att dröja ett bra tag till innan vi träffas igen och som jag har saknat dom & kommer att sakna dom! Vi myste, snackade massa skit och så fick jag visa lite outfits för att hitta nått åt mig att ha i morgon. En morgondag som förövrigt är fullspäckad! Först dop klockan 13.00 tio mil bort så det blir att åka. Tanken är att vara hos Amanda vid 4-5 tiden för att sedan förbereda och inleda the big night! LOVELY


Jag och Frida unnade oss även en fika på Waynes idag efter att ha beställt löshår som förhoppningsvis kommer redan på måndag eller tisdag!

NIGHT


Frida: Fame

Kom just hem från ett bio besök, jag och Marica tog oss an musikalen Fame. Man kan ju inte annat än gilla dans och musik filmer och självklart gillades ju denna också! Så om ni har lite att göra någon kväll eller om ni bara vill bli på bättre humör så rekommenderas den starkt.

Förövrigt är jag trött som aldrig förr (kan bero på nattens pluggeri, kan bero på längtan efter morgon dagen..vem vet)

Imorgon : Vakna -> Springa -> Handla -> Gör mig i ordning -> Tagga -> Fara till Amanda och ha en grymt trevlig kväll


Just nu:
Ber om att Jesper ska vara frisk imorgon, så ja får spendera lite tid med honom!

Sen hoppas jag att min käre vän ovan också ska bli frisk och slippa influensan!!!

Tina - MJ night

Sitter på jobbet, alla vårdtagare sover och jag har en timmas jobb kvar. Var egentilgen tänkt idolmys med några rhodostjejer men det blev jobb.. Fast efter jag slutat ska vi ändå hooka up och bara mysa och prata massa skit eftersom Cecilia och Matilda åker till Norge och ska jobba så vi lär inte träffas på ett tag!

Näe nu ska jag vika lite tvätt och kika på idol!


Girlssss
Over and out


Tina - i sing a song

Ja Frida, jag har läst och vi kan styra ;-)

Dagens träning tar nog priset som årets flummigaste. Men jag tror det behövdes en sån, lite skratt har ingen dött av! Efter träningen for vi och såg AIK krossa Timrå, synd Häggis ;-)

Morgondagen ser ut att bjuda på en vända på stan, inhandlar kanske löshår om jag är på humör för det, sedan idolmys på kvällen. Får se om jag och Frida påbörjar våran musikvideo också ;-) Taggen på helgen är bland dom sjukaste jag varit med om, jag längtar - varje sekund!

Dags att sova så morgondagens uppvaknande blir trevligare än dagens.



There's no limits!

NIGHT

Frida: Är det möjligt att plugga sig till döds?

Bilden är för övrigt snodd av http://hannisl.blogg.se/

 

Idag efter jag slutade skolan så for jag och Jesper och roade oss på Edda, bad och relax, väldigt behagligt må jag säga!

Efter de väldigt avslappnade badet så hade jag tänkt träna, men så blev de banne mig ej, jag råkade på någe vis dra på mig i höftskada (inte så farligt) och fick inte träna. Menmen

 

Så nu är de pluggning tills jag stupar.

 

Ps. Tina (och Kåggis om du läser det hära) ska vi styra ny header bild på lördag? uppklädda och allt.


Tina - lät du henne komma närmare

Blir en snabb uppdatering här!

Städat och tvättat idag, som en riktig husmor. Träningen gick väl som väntat, alltså ingen höjdare i den tekniska biten. Det är sjukt vilken skillnad det är på parkett och matta! Men tur vi får träna på Campus innan vi ska spela där.

Taggen på helgen fortsätter, längtar, men feta bokstäver!

Jobb i morgon 7-14, lämna tillbaka skorna från Scorett sen. Förhoppningsvis känner man sig lite rikare då!


NIGHT

Hur ska man älska nån som har älskat nån förut.


Tina - bad news

Melissa Horns nya album är king, så ni vet.

Sen kan det vara rätt roande att se på innebandy ibland, speciellt om man är hyffsat trött, skrattar åt allt och måste spara krafter till träning. Jag har inte så mycket mer att säga än godnatt och att jag är hungrig.

Eller, träning i morgon på campus = parkett = dömd till att misslyckas.

NIGHT



Cecilia, skänker en tanke och massa kärlek till er. I'm here for you ♥

Tina - ögonen svider

Ja Frida, lördag kommer att vara ett stoooort sken i denna tunnel ;-)

Sitter hos NattyG och säckar i väntan på att fara till Edda. Ska se SIBK-RIG och sedan träna 21.00-22.30!!! Tidig träning?!?! & jag är trött redan nu, ögonen svider och jag vill bara krypa ner under täcket. Men på Edda ligger en bulla och väntar på mig, hoppas den ger mig lite extra energi så jag orkar! Historien bakom bullan tar jag sen (inte för att den är så speciell?), nu ska jag vila lite.

XOXO

Frida: När är det min tur att överraska

ni vet på morgonen när man vaknar, sängen känns så skön, man känner att älsklingen ligger bredvid en och man vill bara mer än allt annat ligga kvar i sängen hela dagen. Sen inser man att man har prov samma dag, prov dagen efter och sen en hemtenta som ska vara inlämnad om två dagar, om ni inte känner igen den känslan så kan jag förklara för er att det är sjukt tungt!

det ändå som får en att se ljuset längst bort i tunneln är innebandyn, alla härliga människor och Jesper
(haha möjligtvis lördagen också, eller vad säger du Tina ;) )

vädret är ju heller inget att hurra för!!

Näe nu ska jag hugga i geografin -> träning -> geografi -> kanske sova, få se om jag hinner



lille katt, lille katt, lille söte kaatta

Tina - oh brother

Jag måste säga att jag har mina stunder då jag glänser till. Som i helgen när vi var på väg till Falun och stannade på typ sverigen största outlet (?) Lager 157 i Sågmyra. Väl där så var jag inte sugen på att shoppa till mig själv utan till min bror! Så när vi lämnade affären innehöll min kasse en kofta plus ett läderarmband till min bror! (+ett svart baslinne, en bok, 5 trosor, 3 sockar och ett armband till mig...)


Min brors kroppsbyggnad liknar lite mer en pinne jämfört med min men ändå lyckades jag hitta en storlek som passade ;D

Min glänsande tid slutar inte riktigt där. Det är ju som sagt ib-gymn. med Frida i morgon halv 10 men för att vara en snäll syster far jag till stan en timma tidigare för att skjutsa min bror.

Oj vad man kan överraska.

Nu blire sängen, faktiskt.

NIGHT again

Tina - slödag

Denna dag har endast bestått av att slöa så jag har som inte så mycket att säga. Känner mig lite utmattad efter helgen men jag har återhämtat mig nu och i morgon väntas ib-gymnasiet med Frida, jobb och sedan träning på kvällen. 

Nu äre mys med familjen framför tvn och CSI. 

NIGHT 


Tina - bittert

0 poäng och 10 timmars bussresa, jag känner taggen! Men vi har åkt i några timmar nu, hunnit med lite allsång och faktiskt några härliga skratt. Men man kan inte annat än skratta när man umgås med det här gänget, lovely :*

Sen så hoppas jag inte alltför många misstolkade mitt inlägg igårkväll ang. Linas mediciner! Stackaren har ju problem med astma och inhalerar inte medicin enbart med en liten inhalator.


Utan även med en större variant där kompressor medföljer


Höst i Daaalarna


Top Model


Top Model

Nu ska jag väl ta och försöka krypa ihop en stund. Väntas vara hemma i Skell vid 04.00?

NIGHT

Frida: Mora Falun

Sitter i Mora huset och surfar. Hittade nämligen ett nätverk att låna, de gillar vi!
Snart ska vi göra oss i ordning och städa, sen bär det av till Falun där det ska liras bra bandy och ha jävligt roligt. Så hemresan blir trevlig!

gårdagen vill jag inte prata om, känns lixom bara jobbigt. Vi får ta tag i det idag istället
ja de var väl allt jag hade att säga för tillfället
ha det gott


Föresten Tina hälsar!

Tina - hinner jag före?

Jag och frida sitter och skriver, vem hinner publicera före?

Har käkat frukost, packat ihop och väntar nu på avresa mot Falun 11.30.

Taggar match, hörs sen!


Tina - sängen?

Det var riktigt länge sen jag låg i sängen så här tidigt, men jag är helt slut!

Dagens match då... ja, vad finns det att säga. Inte mycket mer än förlust med 6-3 och att det kunde nästan ha slutat hur som helst. Men vi släpper det och taggar om för morgondagens match mot Falun!

Kvällen har varit rätt så underhållande. Först matlagning - tacopaj och jag måste säga att det var riktigt gott! Självklart bänkade vi oss framför tvn för att se fotbollen. med bär och glass i pausen som efterrätt :) Sen så har Lina har blivit rätt utsatt ikväll, en söt liten tjej med många mediciner... ;-)

Näe, nu äre benen i högläge och godnatt för mig som gäller!

NIGHT

Tina - on the road

Sitter i bussen och spelar Yatzy, öppnar bra med en liten stege, stor stege och YATZY! Är det så att turen är på min sida i helgen? ;-)

Middag och köttbullar på IKEA i Sundsvall, innan det sov jag i princip... hela tiden (ni som känner mig vet hur bra jag, resande och sova går ihop).

Tyvärr ingen ström eller internet på bussen, men jag nöter på min batteritid och trådlösa internet.

Ska ta och kinga i Yatzy nu.

HARE

Tina - and off we go

God morgon gott folk. Jag hade hoppats på lite sovmorgon med icket. Bror Jonke ska vara uppe i stan strax efter 10 så jag ska åka med då. Åker nämligen till Mora idag, bortaturné så jag blir borta hela helgen!

Som sagt var jag på stan med Elin igår och jag hade ju sagt att jag skulle stänga igen plånboken. Men kunde jag hålla mig? NÄE. Fast det var faktiskt en t-shirt som jag tittat på länge och var nu nedsatt 75%. & för att vara helt ärlig så köpte jag två stycken, likadana, fast i olika färg.. Men jag är nöjd! Det inhandlades också en ansiktskräm men det är ju nödvändigheter som ändå är ett måste. Fast jag fick överge Elin strax innan 3 för då väntade jobb 15.00-21.15, vilket innebar pengar = mindre skuldkänslor.


Denna plus en likadan då, fast i rosa.

Fika sen beger jag mig mot stan, måste inhandlas lite mat till färden också. Bussen går 12.00. Får se hur det blir med uppdatering i helgen men datorn är då med :)

BABY GOODBYE


Frida : I'm in love with a boy, I'm in love with you (anonym)


Checklista:


Vilat två dagar från träning
Kollat upp knät
Gjort klart samhällsuppgiften
Gjort klart religion redovisningen
ringt och bokat tid hos optikern

Packa inför helgens resa
Göra hemtentan i filosofi
Plugga till Geografi
Plugga till Engelska



Hälften kvar,  om taggar inför allt roligt skolarbete som kommer måsta göras inför och under nästa vecka?

Inte en sekund! Är dock grymt taggad inför helgen! Längtar väldigt mycket till imorgon klockan 12.00, för då bär det av till nya äventyr!

Som vanligt finns det baksidor med allt och denna gång är det den man lämnar hemma, på den ljusa sida så är det bara en månad kvar till nästa 9:onde :)


Tina - turen vände

Ligger här nerbäddad i sängen framför tvn med en kopp te och hårdmacka. Det gillas här i mörkret och kylan. & jag känner mig mysig :)

I morse gick jag och Malin på en liten prmenad och tog sen en tur på stan. Jag tänkte chansa och gå på Din Sko för att se om dom fått in fler skor och när jag kommer in ser jag att det bara finns två par kvar. Synd tänkte jag, men smart som jag är kollar jag storleken ändå och nog är ett par av dom storlek 39, precis det jag skulle ha! LUCKY ME. Turen slutar inte där, väl i kassan får man 10 & rabatt om man blir medlem, ja tack sa jag, log och skrev under;D Mor min gillade båda skorna jag ville ha så hon har tänkt köpa dom från Scorett om det kommer in storlekar ;-) Gillas.


My precious

Hämtade även mitt smink och den nya mascaran gillas! Provade på vattenfast i hopp om att inte bli så svart under ögonen och efter en dusch så är jag inte svart alls plus att ögonfransarna inte klumpat ihop sig=D Lovely. Väl på stan fick jag dock med mig en tröja från Gina också (förlåt mamma), men den var på rea och jag har velat ha en sån länge!

I morgon blir det stan med Elin fast då ska jag stänga igen plånboken!

NIGHT

Tina - Today, is not a good day

Idag har jag lekt handywoman och bytt däck på båda bilarna (dock med hjälp av pappa, eller, jag hjälpte väl pappa...).

Efter träningen kilade jag och Malin iväg på Statoil och handlade lite för att sedan bege oss till Malin för myskväll med fruksallad. MUMMA. I morgon blir det förmodligen en vända på stan för att se om dom fått in några skor. Måste även förbi jobbet och hämta smink jag beställt med Oriflame;D

Hoppas även att jag vaknar på rätt sida i morgon..

Ängel

NIGHT


Frida: De är inte lätt

Ja måste erkänna, för tillfället ger ja nalta bitter. Satt hela kvällen igår och gjorde en uppgift och upptäcker efter ett antal timmars arbete (23.33) att jag gjort helt fel. Så nu sitter ja här på sovmorgonen och försöka rädda hela situationen, vet dock inte om de går men försöka kan man. Alltså muntligredovisning om det här senare idag

Lycka till Frida!


Något jag skulle behöva just nu!

Tina - what to do?

När vi var till Piteå så hittade jag faktiskt mig ett par snygga kängor på Scorett. Köpte dom även om dom var på gränsen till för små men jag chansade och slog till för att sedan kanske kunna byta storlek här i Skellefteå. Insåg sen att jag var tvungen att ha en större storlek för att rymma en tjockare sock nu i vinter. Väl hemma i skell besöker jag Scorett men till min besvikelse finns skorna bara i storlek 36! & så små fötter har jag tyvärr inte. För att skicka ett par skor från ett annat Scorett skulle kosta 150 kronor. Yahap.

Går sedan förbi Din Sko och hittar ett par andra kängor jag fastnar för & självklart med den turen jag har så är dom slut i min storlek! Yahap.

Får sedan beslutsångest om vilka skor jag ska köpa. Be syrran köpa ett par från Scorett i Götet och skicka upp eller vänta tills dom får hem på Din Sko? Sedan har jag ju ingen aning om vilka som passar bäst för jag har inte kunnat prova nått par i rätt storlek. Yahap.

Skulle gärna visa hur dom såg ut men av någon anledning så finns ingen av skorna ute på deras hemsidor? Yahap.

Jag får grubbla vidare på det här...

NIGHT

Tina - urk


En bild säger mer än 1000 ord.

NIGHT

Frida: Right on time

Nu har Tina skrivigt alldelse för många inlägg medan jag har skrivigt alldeles för få. Men hur kan man förklara sig bättre än att de har varit en helg med massor att göra och massa att tänka på.

Vi åkte alltså på två förluster i helgen, tungt men bara att ladda om tills nästa helg :)

Annars har jag spenderat helgen med min älskling och bara tagit det allmänt lugnt, finns ju inte mycket annat att göra när man har dubbelmöte.


Snart kommer vinnar flytet fram som vi hade i fjol ^

Tina - I have dream

Nu: Sängen

I morgon: Jobb 6.45-11.45 >Skellefteå Innebandy - Huddinge, Eddahallen 14.00

NIGHT

Tina - and again, FAIL

Ruttet, varför dessa förbannade uddamålsförluster?

FAILFAILFAIL

Drar iväg och jobbar, hoppas en söt tant kan få mig på bra humör.

Adjö

Tina - MATCH

SKELLEFTEÅ INNEBANDY - TÄBY, 13.00 EDDAHALLEN

Kom och heja ;-)

Tina - pitäää

I väntan på att tvätten ska bli klar sitter jag här, filosoferar. Snebena eller mittbena? That's the question.

Så fort jag är klar ska jag hämta upp Nattis för att styra kosan mot Byyysk och Malin. Där ska det bakas och mysas. Ikväll fortsätter färden mot Piteå för att se innebandy där Linda och Frida även kommer att ansluta till vårat gäng. Kanske rent blir att fara lite tidigare till Piteå för att strosa runt på stan. Kanske rent hittar mig ett par snygga boots? För typ första gången är jag och mamma överrens om vilka skor som ska bli mitt nästa inköp. HALLELELUJA.

Näe, nu ska min filosofi övergå från teori till praktik!

HARE

Frida: ja har inget mer att säga än

SKOLA SKOLA SKOLA SKOLA


Tina - pjuuuh

Här sitter jag så lugnt och skönt i lägenheten när John kommer tillbaka efter ett besök på bion Det tar inte lång stund innan han inser att mobilen är borta. Så jag hoppar in i bilen skjutsar han in till stan. & jamen självklart har ungen så tur att den ligger kvar på bänken vid busshållsplatsen! Han har tur den grabben, ibland för tur...



En liten John, när han fortfarande var liten och oskyldig...

Även att dealen för att jag skulle få publicera denna bild var att jag vid ett senare tillfälle lägger in mig (som jag här klippt ut) från detta kort.

NIGHT

RSS 2.0