Frida: Tror att jag förstår hur det är att vara arbetslös

Vi var lediga idag från skolan för att i lördags så var det öppethus. Dagen har varit väldigt lugn och skön och spenderats i gott sällskap. Men ni vet när man är ledig så orkar man ju inte ta tag i något utan vill passa på att vila när man har chansen, och de var precis det jag gjorde idag. Det hela resulterade i en fin dag men en lite tyngre kväll. Eftersom jag inte varit tvungen att "använda" huvudet speciellt mycket idag så var jag väldigt väldigt seg på träningen och nu sitter jag och pluggar, vilket heller inte går särskilt bra. Plus att de är rätt mycket skola these days också.

Det sköna med det hela är iallafall hur schemat kommer se ut till våren



Tina - Jobb (igt).

Kom hem från jobbet för ett tag sen, hann inte sitta länge innan John ringer och ska ha hämtning så jag hämtar han på ladan. & nu sitter jag här. Förhoppningsvis inte alltför länge till eftersom min efterlängtade sovmorgon får vänta ytterligare nån dag. Sista timmen på jobbet, jag taggar hemgång men så ringer en kollega och sjukanmäler sig för i morgon. Jag ställer så gärna upp (PENGARPENGARPENGAR) och jobbar för henne i morgon 6.45-14.00.

& med detta (icke)intressanta inlägg så säger jag godnatt!

NIGHT

Tina - powernap

Ögonen svider som aldrig förr. Trött. Är hemma från jobbet nu fram till 4 då jag åker tillbaka. Tänkte sova i princip fram tills dess men då skriver en viss Z och frågar om jag ska med ner på stan, det är ju skyltsöndag, så man måste ju ändå ner ett tag bara för att. Så nu ska jag slänga mig en säng en stund, sen bege mig.


Man skulle bara haft nån att mysa med :)

XOXO


Frida: Jaa jag lever!

Vaknade för två timmar sen nu (för er som inte orkar skrolla ner så är klockan ca. 07.30). Detta på grund av att jag och Jesper gjorde natt vid klockan 7 igår ikväll. Så det innebar en väldigt tidig morgon för oss. Gårdagen kan jag inte säga mycket dåligt om alls, jag vaknade vid 11 tiden, pratade i telefon i en halvtimma, hade en god och lång frukost, gick ut och gick i en timme och under tiden in handlade jag en ansiktsmask och hårinpackning. Så ja fyllde badkaret med vatten, slog på bastun, tände ljus och satte på lugn och harmonisk musik. Det blev en ta-hand-om-sig-själv-dag som behövdes mer än allt annat för tillfället. Och som pricken över i:ett kom vänner och pojkvän hem till middag och så var dagen fullständig!

Den här dagen kommer bli rätt bra den med tror jag. Jag och Linn ska ses vid landskyrkan för att göra en skoluppgift vid 11 och efter de blir den att fara förbi skyltningen så stan (den är ju skyltsöndag). Efter det har IBK match så då bär det av till edda (bara att höra av sig om någon är sugen på att "hänka"). Kvällen slutar antingen med Jesper eller med papsen på bio.


Trots att jag är trött nu så mår jag riktigt bra !

Tina - robinson

Efter en rätt så (läs SJUKT) tuff dag på jobbet begav jag mig till Torpvägen till Frida för att se hockey, eller det som var kvar av matchen. Vi beställer hem mat som Elin och Thomas hämtar när dom kommer från jobbet, & OJ vad jag vräker! Gott var det och inte hade jag räknat med Cheescake till efterrätt men nog rymde jag en bit, självklart.

Vi tog en sväng på coop där jag inhandlade TRESemmé schamoo och balsam i hopp om att det ska kinga och nu sitter jag och Elin här bänkade framför Robinson med en påse naturgodis i näven. Båda är helt slutkörda så det blir nog att slagga tidigt eftersom båda ska upp och jobba i morgon.

& ni som festar ikväll, take a shot for me ;-)

NIGHT

Tina - livet är inte rättvist

men man måste acceptera det, göra det bästa av situationen och njut!
NJUT FÖRTUSAN, jag gör då det =D

I morse vaknade jag av ett sms från Malin som undrade om jag skulle följa med till Byske idag så det var bara att upp och hoppa, slänga i en tvätt i maskinen, piffa upp denna slitna krigare och sätta sig i bilen. Anna och Lunkan hängde också på;-) Väl i Byske insåg vi att vi hade ingen lunch i magen så vi stannade på ica för att handla och det blev tacos med chockladpudding som efterrätt. Proppmätta som vi var tog vi oss ut på en promenad för att sedan bänka oss i soffan för att kika på tv, amerikansk fotboll, i hopp om att förstå oss på reglerna...

Ikväll har jag som sagt jobbat och skulle då missa derbyt Gamla stan - Skellefteå IBS så Anna fick direktrapportera. Ett derby som verkade väldigt jämt så när jag slutade slängde jag mig på cykeln och skyndade iväg för att hinna se den spännande avslutningen. Men icke. Direkt jag kommer dit, 10 min kvar av sista, så gör Gamla mål, sen igen, & igen. Och där dog spänningen. Fast det blev lite irriterat och en hel del utvisningar. Gamla gör mål i öppen kasse och punkterar matchen.

Nu slänger jag mig i säng, upp 05.15 i morgon för att först skjutsa hem mamma sen jobba 06.45-17.00. På kvällen blire häng med Elin ;*


Lunkan & Malin (som egentligen inte borde vara så främmande här på bloggen..)

Lunkans överdrivet generöst hackade gurka

Muuuumma

En mysig bild på jag och Charlie, dock gammal men vi sällskapde idag också så jag tyckte den passade in!

NIGHT


Frida: Nu bär det av

Blir att kasta i sig maten, slänga sig i duschen, hastigt sätta på sig några kläder (vilka de nu blir...), snabbt fixa frillan, sminket och skorna. Under tiden jag gör de tre sista grejorna kommer Marica hit och känner sig säkert lika stressad och förrvirrad som jag gör, men men jag har en bra magkänsla så kvällen kommer nog sluta kanon!!

Saknar dock J!!!

ha en bra helg


Bjuder på den här gamla bilden!

Tina - Fringe

Efter 5 timmar på Edda så tog jag mig hem till lägenheten där jag möttes av en hög med disk som resten av familjen lämnat men då hade dom även lämnat lite mat så vi är kvitt ;-) Har just sett paradise hotel och ska nu göra mig klar för sängen för att sedan krypa ner framför tvn och Fringe. Jag älskar den serien, men den verkar inte vara så populär. Någon som brukar kika på det?



I morgon är det Fredag och helgen börjar, för dom flesta. Men för mig börjar arbetsveckan, jobb fredag, lördag och söndag. Jag som hade taggad utgång, men jag sparar mig till Västerås!

NIGHT

Tina - häng på edda

Jag är på Edda, bara typ 2 timmar för tidigt.. Nämen John har en agent på besök så jag kände för att utrymma våran stora lägenhet så dom skulle få prata ifred utan en nyfiken Tina med elefantöron. Jag kan ju stjäla internet härifrån så egentligen klagar jag inte! :) Jag har även fått sällskap av en mycket förvirrad Jocce som är här en timma för tidigt, tur för henne att jag var här då ;-)




TTYL

Frida: Roliga saker vs Skola

Tycker faktiskt att jag varit rätt duktig med att sköta mitt skolarbete de senaste veckorna men måste erkänna att jag håller på att hamna i en svacka. Jag menar, hur mke roligare är det inte att fixa/ordna/sy (osv) eller se en bra serie/film/allmänt allt på tv istället för att sätta sig ner och plugga. Mycket men nu har jag kommit till den punkten att det MÅSTE göras nått i skolan annars ser det inte ljust ut. Så före och efter träningen är det Sten hårt jobb med skolarbetet!

Igår valde jag dock att unna mig en heldag utan plugg och passade då på att pyssla ihop de här:



Sen har jag upptäckt en grej, jag är alltid mer "poppis" på mobilen när jag inte har några pengar på den. Haha har iallafall skaffat Telia Max 25 nu (om det kan komma med posten nån gång!!!) och förhoppningsvis håller "populariteten" i sig.


Tina - live your life

AIK fullkomligt krossade Luleå och jag bara njöt! Vi ( jag, Elin, Anna, Malin & Maja) våldgästade Frida och Thomas för att se hockeyn, medans dom bara skulle se en period för att sedan se bio. Som tack för att vi fick komma bakade vi en morotstårta till dom :) Av någon anledning känner jag mig hemma hos dom, lite kul sådär. Kan ju tyckas skumt att vi är där när dom inte ens är hemma. Men vi är ett skumt gäng ;-)

Idag har det storhandlats. Fyllt kyl, frys och skafferi så det finns gott om mat. Plus massa andra nödvändigheter som rengöringmedel, trasor, plastpåsar, tändare osv men även mattor och dukar för att göra det lite mer mysigt och hemtrevligt. Mina vuxenpoäng bara flödar nu! Jag köpte en blomma som jag planterat & förhoppningsvis kommer jag lyckas hålla den vid liv. Mamma var tveksam till valet av att köpa en levande blomma eftersom den troligtvis kommer att övergå till död inom en snar framtid så att satsa på en död (=plast) direkt vore kanske smartare. Men vi chansade och förhoppningsvis lyckas jag hålla den vid liv!




Tänkte bjuda på en bild på mitt hår som jag färgade i lördags.


& nej, jag orkar inte dra till med en pose. Inte min grej.

NIGHT


Frida: Zzzzzzzzzzzzz



Kom på nyss när jag vaknade efter en powernap att jag önskar mig ett duntäcke i julklapp. Hade varit helt underbart att gå och lägga sig i en ny bäddad säng som hade ett duntäcke :)


Tränings ledig ikväll så de blir bio med papsen (och bror?), en löptur i den tråkiga vädret och en tidig kväll. Borde kanske plugga men det är något jag tänkt skjuta upp  till någon annan dag(som vanligt). Finns mycket man borde, men inte orkar i dessa tider. Näee ska gå ner och laga middag nu, ni få ha en bra kväll!

Tina - internet strejkar

Internet har alltså kopplat ifrån 4 gånger, sen blev jag tvungen att starta om datorn för det stenvägrade och nu har det kopplat ifrån tre gånger till men jag lyckades ansluta, igen.

J
ag har söndag idag, jobbigt. Match igår och vi brukar inte ha match söndag. Delad tur idag och det brukar man bara ha på helger. Men det är måndag och i morgon så är det ib-gymn. I morgon är jag ledig. I morgon är det derby, AIK - Luleå.

Jag hade skrivit massa mer men det kopplade ifrån, ännu en gång. Jag orkar inte skriva igen. Jag ska avsluta mitt samtal sen sova.

NIGHT


Fridas önskelista


Eller en början på önskelistan

Frida: Snart är det jul här i vårt hus

Orkar inte skriva om saker som har hänt så jag tänkte skriva lite om framtiden istället:

  • Snart jul (julbord, julgodis, lussebullar, julklappar och en stor, tjock släkt)
  • Pappa snackar om en utlandsresa över ju (både bra och dåligt)
  • Snart löning
  • Snart är det lov så man har tid att vila lite
  • Malin (den tredje kaggen) har tänkt joina oss igen, när hon hittar tid
Finns säkert en massa jag har glömt men det är vad jag kan komma på för stunden. Jag har utelämnat alla dåliga saker som ni ser, för att under Julens månad ska man se allt positivt. Eller det är ju nått att sträva efter iallafall.

Ska sova nu ett tag, sen blire plugg och träning, sen papsens place. Ha de gott!



Tina - här kommer min upptadering från bussen.

S K I T.

Ni kan nog tolka mitt humör med min fina inledning. Nu blir det Max sen hem, sova och i morgon är det upp och jobba.

ADJÖ

Tina - loppis

Mamma står på loppis uppe på folkparken och ärligt så tror jag det är första gången? Vad jag vet har vi aldrig sålt saker på loppis men det är väl ett bra sätt att tjäna ihop några småslantar ;) Själv fixar jag och donar för att på en timma infinna mig packad och klar på Edda för avfärd mot foppaland. Datorn hänger med så en uppdateing från bussen är inte omöjlig!

Dags för käk,
XOXO


Tina - Skellefteå tar 3 poäng

Nu har AIK:s j18, j20 och A-lag tagit tre poäng idag och i morgon är det våran tur! Förhoppningsvis. & idag har jag laddat med jobb, som gick bra trots allt sedan färgning av utväxten, tyvärr ingen New Moon för jag hann inte men istället blev det innebandy. Kvällen fortsatte i temat sport, efter innebandyn for jag och såg j20:s tredjeperiod och efter det som tidigare nämnt for jag till Anna och såg AIK spöa HV. En snabbtitt på Robinson sedan for jag hem till Örviken för första gången på typ, över en vecka.

Jag ska skynda mig i säng för att få många timmars sömn och min första sovmorgon på flera dagar. I morgon ska jag vara utvilad, och i morgon ska vi krossa Övik!

NIGHT

Tina - AIK

Nu sticker jag till Anna och ser hockey!

 PUSS

Frida: Spårat med inlägg av mig idag

Jag har inte direkt haft något att säga idag och jag har inte haft någon speciell dag men de är kanske just därför jag sitter och nöter framför datorn. Men en trevlig dag trots allt måste jag säga!

Som sagt bar det då av till Smurf och där Tina, Matte, Anna, Lunkan, Tune och Jocke satt som på rad framför Teven för att följa Idol (Tur att bajs Erik klarade sig förövrigt). Som Tina redan skrivigt så hade Lunkan med sig en Sugpropp som vart väldigt omtyckt!!


Det blev riktiga sugmärken efter man använt den, som ni ser :)




Kom hem till pappa nu bara för några minuter sen och insåg att jag är ensam hemma. Det var sjukt länge sen jag var det sist och satan så skönt det är!!!!  Blir att sätta på en film nu och bara njuta av stunden.


snipp snapp snut

Tina - hejdå utväxt

Efter en dags jobb känner jag mig helt matt i kroppen, tredje dagen väckaren stod på 05.50 och i morgon är det dags igen. Av någon anledning ska jag jobba på en helt ny avdelning i huset som jag aldrig tidigare varit på. Förhoppningsvis är det bara positivt, då kanske jag får jobba lite där i fortsättningen också.

Direkt efter jobbet ska jag skynda mig till Stackgrönnan till syster som ska färga min utväxt, ÄNTLIGEN, men stora bokstäver! Det är på tiden. Är jag klar i tid och hinner så blir det bio, New Moon, men tar det längre tid än väntat så blir det att kika på innebandy istället. På kvällen är det Hockey sen ett lååångt avsnitt av Paradise Hotel som gäller ;-)

Kvällen har spenderats hos Lina med idolmys men har även kikat på senaste matchen mot Övik (söndagens motståndare) för att tagga lite och lära oss om våra motståndare ;) Lunkan fick även jobba lite under kvällen och masserade för fulla muggar. Vi provade även på en sugkopp (?) för bindväven som lämnade några misstänksamma spår efter sig.

 

Ungefär som i ungdomens mogna dagar ;)

NIGHT

Frida: Det heter näsa inte nos!

kom och tänka på den här videon för några dagar sen och hittade den idag, haha den är ju för gullig :)


Frida: HOOO-HOOO

Okej Tina inte okej att komma och äta upp mitt bröd som tog flera timmar att baka! menmen jag snodde dina två tuggumin som du hade kvar i omklädningsrummet, så vi är väl even nu då:) eller?

Kvällen ser ut som denna: Hade tänkt fara och vara med Lina och co. efter en finmiddag på hemma plan med familjen, sedan blir det en löprunda men efter det bär det av till stämningsgården.

mer än det hade jag inte att säga..


Hittade ett par fräscha pjucks som kanske blir mitt nästa köp:)

Tina - wow, en tvättmaskin!

Dagen har sett ut som tidigare nämnt, jobb 7-15, träning men sen kom en liten överraskning, eller två stycken. När vi kommer ner till omklädningsrummet så kopplar dom in tvättmaskinen (ÄNTLIGEN), som Frida nämnde då. Kul, för jag har längtat! Sen har ju AIK spelat ikväll och jag och Malin var sugen på se den men visste inte vart. Tur hade vi för Thomas, fader till Frida var och hjälpe till med tvättmaskinen och efter lite gullande (behövdes dock inte mycket, hehe) så skulle vi få fara dit och kika. Frida å andra sidan höll till hos sin mor nån mil bort så vi hängde själva med Tompa. & förlåt Frida, vi har ätit upp halva din limpa som du bakat... Thomas tinade upp den och trodde det var en sockerkaka men insåg sedan vad det var! Men god var den :D

Blev inkallad på jobb i morgon, 7.00-16.15 och jag jublar! På kvällen blir det nog att hjälpa Sara att coacha deras 13-åringar igen, kan bli spännande. Själv kommer jag knappt ihåg hur det var att spela när jag var 13 år? Haha jag önskar det hade varit filmat! Skulle nog vara en upplevelse att se.


Hur gammal kan jag ha varit där? Haha..

NIGHT

Jag räknar dagarna..


Frida: G-G

Vaknade imorse på kanske det bästa möjliga sättet, brevid älsklingen som ger mig en puss på kinden. En riktigt bra start på dagen alltså! Det hängde i sig rätt länge, ända tills lunchen då skolans korv var en STOR besvikelse, kan vara de äckligaste i skolan historia. Menmen inte mycket att göra åt de, käkade mackor och klagade inte allt för mycket (då). Efter skolan så kändes livet så mycket enklare än vad de gjort på väldigt länge. Jag kunde faktiskt bara fara hem och ta det lugnt istället för att plugga arslet av mig. Och jag hade en hel del Catching up to do! Så före träningen satt jah som fast klistrad framför gossip girl. Blir nog att fortsätta i dom spåren resten av kvällen också.

Men innan det så måste jag berätta av vi har invigt våran nya tvättmaskin i omklädningsrummet idag! så ja satt där i hela 2 timmar efter träningen och väntade på att få mina saker tvättade. Men bra är den!




XOXO

Tina - idag ska jag klara av det

Idag ska jag klara av att gå och lägga mig i riktigt bra tid! För det behövs, speciellt eftersom det står jobb på schemat i morgon 7-15. Jag jobbade även idag, mitt gigantiskt långa pass, 8.00-10.30 och när jag väl kom dit visade det sig att jag var dubbelbokad och behövde egentligen inte jobba. Sånt som händer, en liten slant får jag iaf.

Efter jobbet gick jag på stan och gjorde några ärenden, väl där träffade jag Frida så vi sällskapade en stund. Jag köpte Matrix värmeskydd för håret, örhängen och Dove Summer Glow (skönt med lite färg här i vintermörkret). När jag kom hem från stan somnade jag, vaknade och somnade lite till & från sådär och var bara allmänt slö ända till träningen. Väl på träningen gick det typ kung! Längtar till söndag då Övik ska få spöööööööö ;-)

sib_iksu_025.jpg
Foto: Robert Granström Västerbottens Folkblad

På söndag ska det jublas!

NIGHT

Frida: schools out for ever....or NEXT christmas

tre korta frågor

mycke skola?
JA

har du pluggat i 8 timmar idag förutom själva skoltiden?
JA

trött nu?
JA



tack för mej, hej!


Tina - hejhopp

Vad hände med denna dag? Denna dag har bestått av två dagar, känns det som. I morse for vi som sagt på Edda och sköt in siktet och jag lyckades även fälla en härlig kommentar som jag tyvärr inte kan nämna eftersom den är nog lite barnförbjuden. Sen tog jag en löprunda, for hem och bara slöade, lyckades somna in en stund. Vaknade av att bror kom hit, perfekt tajming för lunch så jag tog mitt systerliga ansvar och lagade mat.

Innan träningen hade vi ett litet möte inför våran tripp till VM i Västerås. Ingen som råkar ha en bil för minst 6 personer att låna ut 9-13 december? Lite core med Anton sedan innebandy för att avsluta kvällen med en tripp till Hemmakväll och 39 kr/kg på godiset!

Nu ligger jag här och väntar på att Jonke ska komma hem från Umeå efter att ha spelat match. I morgon blir det jobb 8.00-10.30 (värstingpass, NOT) men dagens stora plus är väl att löpningen med Peter är inställd. Hehe (A) Nämen skämt & sido, lite synd för det behövs men kan vara skönt att ta det lite lugnt ibland. 

Jag avslutar med att säga att just nu är jag en mycket stolt storasyster, Grattis John!
(Tänkte lägga in en bild med datorn är så seg nu att jag orkar inte!)

NIGHT

Tina - I'm living for the only thing I know

Elin lyckades smita iväg i morse och jag märkte verkligen ingenting. Men jag vaknade däremot när mobilen vibrerade av ett sms från jobbet och nog blir man glad när man vaknar och inser att man ska få jobba onsdag och torsdag :) Men inte orkade jag ta tag i mitt liv då inte. Jag somnade om och sov ut, länge, för en gångs skull. Kläderna fick jag inte på mig förrän halv 5 och fram till dess hade jag städad läggan, diskat bort, rensat avloppen i duschen och tvättstället, tvättat sängkläderna, städat garderoben och fräschat upp mig lite. Många vuxenpoäng har jag tjänat ihop idag, lagade även överdrivet stor mängd middag idag för att göra matlådor.

Sen är ju frågan, var är halva laget? Vi var alltså 13 utespelare idag, lätt att hålla högt tempo? Nej. Hoppas alla tillfrisknar och tar sig till träningarna för på söndag ska vi krossa Övik!

Inget innebandygymnasium i morgon, Bobby är på kurs men jag och Anna tänkte fara dit ändå för att ställa in siktet och skjuta lite på Salo. Vad som händer resten av dagen vet jag ej, kanske en vända på stan.

Nu måste jag vika ihop min stora hög med sängkläder..

NIGHT


Frida: den vanliga gamla ramsan!

Märkte nyss när ja stod och borstade tänderna, hur sjukt lockigt mitt hår kan bli. Inte en vanlig syn vill jag lova! Om det är bra eller dåligt vet jag inte.

Förutom att ha tittat på mitt hår och förundrats så har jag även hunnit med att plugga, träna och återigen plugga i kvällst. Massor i skolan just nu och de börjar bli så mycket att man måste börjar prioritera vilket ämne som är viktigtast och de är inge bra. Any way Sovmorgon imorron och jag siktar in mig på en lång natt, så med det säger jag sovgott!


Tina - paradise hotel

Jag tog mig upp ur sängen i morse igen, tack och lov. Efter jobbet cyklade jag vidare till campus och såg innebandy, fast jag egentligen ville till kaplan men ingen ville följa..

Nu ikväll har Elin kommit på besök och vi tog oss en långpromenad på 1,5 timme med ett stopp på Maxi mitt i allt och jag måste säga att man kan fynda en hel del där! Nu sitter vi och trycket satsumas, ostkrokar och mackor a la Tina. Efter att ha sett första avsnittet av Paradise Hotel har vi konstaterat att detta kan bli en mycket intressant säsong! Nu ska jag fortsätta vara social med Elin som även ska sova här, myspys. I morgon tänkte jag vara duktig och städa men även ha en liten "ta hand om mig själv dag" och bara ha det skönt.

NIGHT

Frida: En söndag utan ensam mamma söker

Efter filmen igår så känns det verkligen som att jorden kommer gå under 2012, så mina vänner nu är det dax att leva sina dagar som det vore den sista! Det vet jag inte riktigt om jag gjort idag, eller det började bra med att vakna upp hos Jesper där vid dryga 12 snåret, S K Ö N T med sovmorgon! Men efter jag lämnat hans place så har jag bara pluggat och tro det eller ej, så skulle jag inte göra det på sista dagen innan jordens undergång.

Ikväll blire mer plugg, kanske en serie eller lite tv med mamma å hennes gubbe (sånt som man aldrig annars har tid med), allting hänger på hur bra studierna går i afton. Cross Your Fingers!

Nu har jag ingen mer tid att spilla, ha en bra söndags kväll!



Sevärd!

Tina - what a day

Jag är verkligen inte van att stiga upp 06.00, trött har jag varit men jag har då lyckats hålla mig vaken hela dagen :) Efter jobbet for jag hem och tvättade sedan bestämde jag, Elin och Jesper för att fara och käka på Dallas innan bion. Vi skulle se 2012 och väl där anslöt även Frida och Fabian. Jag måste säga att bion var riktigt bra! Över förväntan (fast då hade jag egentligen inte förväntat mig någonting;P)!

Nu är det dags att krypa till sängs för morgondagen består av ännu mera 7-15 jobb och vad som händer efter det är fortfarande en gåta. ELLER, paradise hotell 22.00! Ett måste.

NIGHT

Frida: Så mycket att säga, så lite tid

Har mycket att dela med mig av nu men har inte riktigt all tid i världen. Ska nämligen på bio med Tina, Elin, Jesper och Fabian ikväll och se 2012. Blir nog riktigt bra de! Tills dess så ska jag hinna skriva ett PM till Svenska nationella, få se hur bra det kommer gå men jag ska gör ett bra försök iallafall!

I går så var jag tydligen på radion två gånger, en gång för att på träningen blev jag intervjuad, eftersom vi ska få ta emot "årets idrottsprestation" av komunen. Detta priset får vi för att vi lyckades kriga oss upp i elitserien. Andra gången var för att min mormor hade ringt in och grattat mig för att det gått bra i finland (gulliga mormor) och då hade hon även passat på att säga att dom skulle spela en låt av James Blant (som hon uttalar Blunt) Tack mormor och morfar!




Sen spelade vi ju match igår också och jag tänker heller inte prata något om det, förutom att jag ännu en gång hittade en riktigt rolig bild på min mor som satt i seket, så jag tänkte dela med mig av dom. Haha jag har en sån fin mamma :)


Bilderna är tagna av Robert Granström på Västerbottens Folkblad



Tina - tvärstopp

Jag ska inte ens berätta hur matchen gick, är det någon som är nyfiken får dom ta reda på det själv via norran eller folkbladet.

Tanken var en sväng på Olles men icket, jag sitter här och deppar, slöar och samlar krafter för att över huvud taget orka käka nått innan jag ska sova. Jag måste sova, jobb i morgon 7-15 och med tanke på att blåa faran har lämnat WO måste jag cykla. Upp i ottan vilket jag inte varit på länge. Hur ska detta gå?

I morgon kväll - Fest? Bio? Återstår att se.

NIGHT

Frida: Nu kör vi!

Match ikväll och jag är mer taggad en någonsin!!




Tina - gameday!

Länsderby ikväll, Skellefteå Innebandy - IKSU, Eddahallen 19.30! Men innan det har det hänt mycket sen sist, haha eller? Igår blev jag väckt av VF, tog en promedan i skogen med Malin och Anna och sen precis som Frida (& Emelie) for vi till Edda. Efter det skyndade jag ner till stan för att leta present till Mamsen men det jag sökte efter fanns inte någonstans..

Efter träningen tog vi en drive in på max, hämtade upp Nattis, begav oss till Örviken och såg hockeyn. Dock tre timmar senare än när matchen spelades men det är minst lika spännande när man inte vet vad resultatet blev! När jag ändå var hemma tänkte jag att det kunde ju vara en idé att ta upp bilen till stan för det kunde vara bra att ha den där. Allt går bra tills jag är vid morön då bilen bara lägger av eller njaa, inte riktigt. Den går fortfarande men när man gasar så hände det ingenting ( & jag lovar, jag hade en växel i). Vad ska jag göra? Mamma och pappa är långt söderut och kan inte hjälpa mig så jag ringer världens bästa David som så snällt kommer och bogserar mig klockan halv 1 på natten trots att han ska upp och jobba. GULD gubben. Så nu är det nog R.I.P blåa faran.

Idag blev vi bjuden på uppladdning inför match hos Anton och han bjöd på tacos! Mumma. Isac är förövrigt världens glaskit och nu har vi lärt han dansa också=D

Dags att springa ner och stoppa kläderna i torktumlaren, det vore olyckligt om mina matchkläder inte hinner torka.

innebandy_liten.jpg
Foto: Robert Granström Västerbottens Folkblad

TTYL


Frida: I skolan

Härligt att se att det börjar trilla in lite kommentarer på bloggen, förutom att det är två snubbar som heter Dennis och Leo som sitter på bänken bakom mig i datasalen just nu. Det ryktas om att det ska startas en blogg också som ska heta "hatatrekaggar.blogg.se", tråkigt att se killar! Skulle ni ger vår blogg en chans så vet jag att ni skulle älska den ;)

Efter skolan blir det en sväng till Edda och senare ner på stan för att äta lunch med Jesper, MmmM! Och ikväll blire mer Jesper + träning och lite plugg om jag har orken. Troligen inte alltså.

Hörs






Klassen :)


Tina - give me a call, I miss you

Tyvärr har denna dag inte varit utbrottsfri vilket jag hade hoppats på men ibland dyker det upp saker som är väldigt irriterande. Men jag hann göra klart allt jag skulle göra idag. Eller nästan, rummet är inte riktigt klart men jag är hemma i Örviken nu igen och hinner göra klart allt i morgon. I morgon beger sig även mor och far söderut. Mamma ska först på kurs i Stockholm och beger sig sedan ännu längre söderut mot Göteborg och syster Frida, & pappa tar bilen i morgon eftermiddag och kör direkt till Frida. Själv hade jag inte tackat nej till en tripp söderut men jag har annat att ta hand om här uppe i norr. Fast vi kommer att få våran lilla semester om ganska precis en månad då vi åker ner på VM i Västerås! :D

OJ SÅ TAGGAD JAG BLEV NU, TJEJER!!! Men nu jag kom att tänka på massa annat jag måste ta tag i innan det... Huvva.

PEACE OUT

Frida: Du ser blek ut, tack du me!

Vaknade i morse och kände huvudvärken komma, inte de bästa sättet att starta dagen på om jag säger så. Speciellt om den är fullsmockad med plugg. Efter 12 tiden hade jag lyckats med hjälp av mamma och hennes gubbe fixat alvedon och de sista läx bäckerna jag glömt på skolan.


Nu ligger jag i sängen och skriver gör en läxa som imorgon ska vara halvklart och jag började imorse, kan bli intresant! Så kvällen kommer bestå utav att skriva så mycket som möjligt på den, träna lite lätt eftersom jag känner mig halv risi, sen om jag har tur så kanske jag kan klämma in ett avsnitt av greys :) hope so!

nu: plugg



En lite choklad bit kan göra så mycket!

ps. vist är min 2 megapixels kamera bra ;) haha jag trodde den skulle vara 12, menmen två duger väl!

Tina - jag vaknar upp och solen lyser, NOT

Himlen är grå, jag är grå. Fast inte lika grå som igår, jag vaknade nästan upp på rätt sida idag. En dag som hittills har bestått av att vika tvätt och den kommer att fortsätta i samma tema, som hemmafru. Ska strax steka några kilo köttfärs sedan städa, städa, städa. Har reservdelarna till blåa faran anlänt ska jag nog leka handywoman och försöka trixa ihop den också.

Har typ träningsvärk i handlederna från att ha vridit ur all tvätt igår? Kanske är ett tecken på att jag måste träna mer...

OVER AND OUT

Tina - we look pretty happy

Min dator är i stan. Jag är i Örviken. Denna dator laggar. Jag blir inte glad. Men det finns annat att glädjas åt!

Dock, blä för att tvättmaskinen här hemma är trasig vilket innebär att jag måste tvätta mina träningskläder för hand.. Mumma. & i morgon är det städning här hemma på schemat, det ska inte finnas nått att klaga på.
Eftersom det failade i kommunikationen idag så har jag tyvärr inga löparskor eller vad som kan tänkas behövas med mig så morgondagens löptur får väl bli en promenad eller nått.

Nu ska jag bege mig ner och tvätta som in the good old days.

NIGHT EVERYONE


P.s. Tänkte bara tillägga att i dagens samhälle tycker jag att alla ska äga en mobil, iallafall alla som kan tänkas vara i behov av att komma i kontakt med mig. D.s.

Frida: Plötsligt händer det

Ibland så lyser det till lite i vardagen och saker som man inte förväntar sig händer, vi är nämligen lediga imorgon. Och de kan man ju tycka inte är speciellt märkvärdigt, men nu ska ni få höra mina vänner: att vara ledig imorgon är guld värt för vet ni vad, jag tror inte jag kommer hinna klart med högen läxor jag har framför mig annars. Så morgondagen kommer bara bestå utav ett ständigt pluggande.

Hade igentligen tänkt plugga när ja kom hem från skolan också men de blev inte av för att jag var "tvungen" att se ensam mamma söker, som jag missat i söndags och glömde bort att se igår. Det kan nog ha varit det bästa avsnittet på hela säsongen! Bra val, mycket skratt och romantik. Helt klart en favorit serie för fortsatta säsongen (om de kommer fler).


Annars så måste säga att jag är imponerad av antalet personer som kom på Innebandy gym. idag, hela 9 arbetslösa/lediga tog sig upp ur sängen för att träna på morgonkvisten. I M P O N E R A N D E !
Det ordet passar också in riktigt bra på röda lagets femma igår på träningen, dåliga? -Icket!



Nu blir det att vila i några minuter och sedan bär det av till eddahallen.
Ha det bäst!


 

 



Tina - Anna har en tendens att lyckas

På senaste tiden har Anna lyckats klämma ur sig några grodor. & med grodor menar jag floskel, misslyckade kommentarer, hon talar innan hon tänker, ja välj vilket sätt ni vill förklara det på men jag tänkte då bjuda på en som hon lyckades slänga ur sig idag.

Under en övning på träningen idag hojtar Anna:
"Natta, vad du låter när du kommer!"

& jag vet att jag sa att jag skulle sova tidigt och visst kunde jag väntat med att skriva det här inlägget till i morgon men jag har inte kunnat sova och jag brukar bli sömnig framför datorn. Så jag satt mig här och jovisst gäspar jag som aldrig förr nu. Det lyckades!

Once again, NIGHT

Tina - äntligen sömn

Denna dag har jag verkligen tagit igen några timmar av sömn! Riktigt skönt måste jag säga. Så idag har det väl inte hänt så mycket spännande. Skjutsade John till ladan i morse, lämnade sedan bilen på mammas jobb och tog en promenad tillbaka till lägenheten. Sen måste jag säga att jag är väldigt nöjd efter träningen. Fick äntligen prova nya klubban och det kändes underbart sen var det sån härlig fart under spelet att jag bara log :D

En gröttallrik och en äggmacka senare sitter jag här och nöter lite dator. Men det blir att göra sig klar för sängen nu för i morgon väntar såklart innebandygymnasiet på morgonen och i veckan ska jag få några timmars vettig sömn.


NIGHT

Frida: 09 01 09

Måste även tacka Tina och Elin för deras fina kommentarer! Jag hoppas även att du agerade bra flickvän Tina när jag har var borta, en lycka till puss inför matchen osv ;) Men nu är jag tillbaka som sagt och med de hade jag tänkt återta positionen som flickvän och spendera kvällen med min pojkvän på vår 10 månaders dag. Om det är okej för dig Tina? ;)

 


Jag vet inte varför men under den här resan i helgen så har jag varit riktigt sugen på korv stroganoff och Cola (inte nödvändigtvis tillsammans) men aldrig har jag riktigt haft chansen att mätta de suget. Precis som i de flesta fall så kommer ju tack och lov ett MEN. Coca Colan som jag letade efter under hela hemvägen fick jag när jag kom hem till Jesper (en stjärna i kanten för de) där han även hade skumtomtar, vilket kan vara det godaste som finns. Sen idag på skolan så serverades korv stroganoff. Så ja är rätt nöjd nu måste jag säga!'

 

Ska styra upp skolarbetet nu, allt ligger nämligen bara i en hög och väntar på mig. Det är inget som lockar men något som måste göras.

 

Hörs

lite skillnad på mig och Tinis i sommras


Tina - wow

Jag tänkte bara säga att jag lever! Tröttheten har stigit på skalan och frågan var hur löpningen skulle gå men jo visst fint! Jag lever!

Sen, grattis till Frida. Jag är stolt över dig :*

NIGHT


Frida: Världens bästa mamma!

Borta riktigt bra, trevligt, lärorikt, nervöst och spännande men hemma bäst

Hemma nu efter en lång helg i Finland och jag tycker texten ovan speglar resan rätt bra, verkligen många känslor under dom här 4 ½ dagarna! Och ärligt talat så har jag faktiskt längtat hem till min grabb här hemma och till mina Goa vänner trots att helgen har varit mycket trevlig och bra.

NU ska jag återgå till att vara social med Jesper, ni få hare så gott och jag återkommer med mer senare!

Måste tillägga att jag har nog världens finaste pappa som följer med på resan och är bara så bra! :) Grattis på Farsdagen pappa!

 


Tina - grattis på farsdag!

Grattis alla pappor!

Igår morse ringde dom från jobbet, igen, så jag fick hoppa in och jobba 7-12. Efter det for jag en sväng på stan, träffade mamma och pappa och mötte sedan upp Amanda.  Vi bestämde oss för att dra en liten impulsfest så vi for på coop och handlade mat och allt nödvändigt sedan begav vi oss hem till Amanda och körde igång. Det blev faktist en rätt lugn kväll, men trevligt var det :)

Idag är jag tröttare än medel efter att oväntat ha stigit upp klockan 7 för jobb två dagar i rad, sen fest och i morse klev jag upp 9 för att göra debut som coach! Syster Loella kunde inte delta på deras match så jag hoppade in och hjälpe Sara och vinst blev det, 5-3 :)

Nu väntar jag på mamma som ska hämta mig, ska hem till Örviken och fira pappa sen blire upp till stan igen där löpträning står på schemat..

ADJÖ


Tina - sämst i världen...

...på att lägga sig i tid!

Men jag jobbade som sagt till 16 sen for jag och lämnade igen en klubba på team eftersom pappa lyckats få tag på klubborna jag egentligen vill ha :) KING. Efter middagen begav jag mig till Edda för att se IBK och vikariera som flickvän till Jesper (jag ska alltså föreställa Frida) och ställa upp och jobba i fiket. Vilket gick bra, jag kingade. Typ. Eller det borde jag ha gjort om man litar på några anhöriga på jobbet som gav mig beröm och tyckte jag sken upp som en sol och hade det perfekta servitris leendet! Hmm... Haha.

Efter matchen blev det en sväng på frasses sen for vi till Anna och såg Idol. & jag måste erkänna... Erik ♥

Vad händer i morgon då? Den som lever får se.

NIGHT

Tina - ändrade planer

Jahap, jag som hade så mycket att göra idag.

Istället blir det jobb 7-16, men det är pengar! Lovely.

Tina - trött som få

Jamen nog failar jag redan första dagen med att skriva två inlägg. Men igårkväll när jag kom hem efter träningen så ville jag göra mamma sällskap istället för att sitta vid datorn och så blev det. 

Jag for ner på Team igår och visst är det så lämpligt att dom inte har klubban inne i butik och måste beställa så jag får vänta 1-2 veckor.. Som "tröst" for jag och solade, & nej jag håller inte på att bli ett solariumfreak utan jag kör två intensiva så det ska sitta så nu ska jag inte sola på ett bra tag.

Kroppen känns inte riktigt på topp och igår på träningen fick jag ont i halsen och var helt slut i kroppen men jag hoppas kunna hålla mig frisk!

Nu väntar frukost sen en sväng förbi A-torp för att senare träna hos anton och ikväll står innebandy på schemat.

HAREHOJ

Tina - make it happen

Gårdagen var en liten slappardag men som ändå fullspäckad. Började självklart som alla andra tisdagar med innebandygymnasiet på morgonen sedan käk på a-torp. Sedan for jag och hälsade på både syster Linda och syster Loella på deras jobb :) Tanken var att jag skulle hem och ta tag i lägenheten och få den att se någorlunda ut men inte blev det så inte. Jag, Malin och Erik for istället till Natta och David (fast ingen av dom var hemma HÖHÖ) och såg film, dom åt pizza och jag åt morötter. Innan träningen for jag och hälsade på duktiga mamma som passar på att jobba över nu när pappa är borta i några dagar. Väl på hennes jobb passade jag även på att sola vilket gav mig lite tidsbrist till träningen men jag hann!

Som jag nämnde för några dagar sedan hade jag beslutsångest om vilken klubba jag skulle använda och i går på morgonen hade jag bestämt mig. Jag kör på canadien. Men vad gör jag då på träningen? Jo, jag skjuter av den förbannade klubban (jag skyller på dig Fabian)!

Sitter hos Malin nu, har sovit här och vi har ätit go' frukost och bara chillat. Men sen så måste jag förbi Team och fixa en ny klubba sen får vi se om jag slänger mig i solariet och steker mig en gång till.

Sedan vill jag önska Frida och Emelie lycka till i Finland! & 2 inlägg per dag Frida... Vi får se, men jag ska försöka ;-)

Nu ska man försöka piffa upp sig lite lagomt för att visa sig ute sen drar vi nog iväg :)

SOLONG

Frida: bye bye sweden

Tänkte bara meddela att det här är sista inlägget från mig.....på ett tag iallafall. Jag och Emsan drar nämligen till finland imorgon på ett kort besök, eller onsdag-söndag. Det ska bli en trevlig och rolig resa de! Jag hoppas Tina ska vara duktig på att uppdatera nu när jag är borta (jag förväntar mig dubbla inlägg per dag ;))

Ikväll blire att vila sig i form och spendera lite tid med the beloved one och bara ha det gott!
kanske blir lite plugg också om jag orkar.

ni få ha det underbart, kramkram


Minne för livet

Tina - when the lights goes down

GOd afton!

Igårkväll fick jag ett samtal från Elin Lundholm och hon undrade om jag vill följa med till Piteå idag och bada. Jag hade två val, fara till Piteå och bada eller kratta löv hemma? Valet var inte så svårt. Morgonen gick inte direkt som en dans på rosor (försov mig eftersom mobilen dog, tvungen att fylla luft i däcket på bilen, spaken till vindrutetorkarna lossnade så jag var tvungen att köra utan i regnet till stan, lämnade in timrapporten och snackade med chefen om att det dragits alldelens för lite skatt och listan kan göras längre) men efter ett tag tog jag mig in till stan och sen bar det av.

Väl framme på Äventyrsbadet tycker vi det ser oroväckande mörkt ut och visst är så fallet! Det öppnade inte förrän 4!!! Jahap, vi drar oss in till stan och fördriver lite tid, jag shoppar loss på Dollar Store och måste sen ta bussen hem för att träna medans dom andra stannar kvar och badar.

Det ser ut som att en bomb har exploderat här i lägenheten så jag måste städa. Vi får se om jag orkar med det ikväll eller om det blir morgondagen syssla. Eller först är det innebandygymnasiet i morgon sedan vill jag besöka en skola för det är fiskpinnar och potatis! Grymt gott.



NIGHT

Frida: Just de ja

Jag glömde ju skriva igår att jag har hämtat ut min nya mobil, BIG NEWS. Det är en LG Prada och jag har tyvärr inte hunnit ta en bild på den så ja kan visa men jag lånade en från google, så ni ska få en hum om hur den ser ut.

Fin fin fin

Det jobbiga var att i början förstod jag mig inte på någonting men med tiden (några timmar senare) så började de lossna och nu älskar jag den!

Tina - jag mår som jag förtjänar

& jag mår som en gud!

Matcherna i Umeå igår gick bättre än väntat men ändå så räckte det inte hela vägen. Kvällen gick också bättre än väntat, eller går det att misslyckas med en kväll med laget, förfest hos Lina & gratis utgång på station? Tror inte det. Tyvärr så tog jag inga bilder som jag kan visa men jag hoppas ni klarar er utan! Sliten som jag var efter att ha stigit upp klockan sex och spelat tre matcher så höll jag ändå gnistan uppe rätt bra där men i slutet av kvällen började det gå trögt. Att köa på max i sju år var inte riktigt min grej så jag skippade nattmaten och begav mig hemmåt, somnade och vaknade upp i morse slut i kroppen men ändå på topp.

Såg "Vem kan slå Filip och Fredrik" ikväll och jag måste säga att dom är ju inte smarta någonstans när tanken är att man ska dyka i en pool som inte är djupare än typ 1,5 meter? Även att Peter Forsberg var med och jag måste säga att jag älskar hans ögon!!! Dom är sjukt tuffa.


Ryktet säger att han är uttagen till landslaget. Hiss eller diss?

Näe jag ska försöka ta mig i säng i tid för en gångs skull (vilket det känns som att jag säger rätt ofta men aldrig lyckas med). Fast jag säger lycka till när det är CSI och Criminal Minds i natt.

NIGHT


Frida: hejdå ensam mamma söker

Har jobbat idag- jobbigt, men pengar rullar in så då gåre ju inte att klaga. Plus att jobbet har inneburit i veckan att enbart skrämma människor i ett flertal timmar och de har faktiskt varit rätt kul. Nu ikväll har jag äntligen fått en lugn stund nu ikväll, har bara tagit de himla lugnt och kollat på tv. S K Ö N T ! ! !



nu ska ja återgå till återhämtningen, ses



RSS 2.0