Tina - final countdown

21,5 timmar kvar på året och jag borde sova! Men jag somnade i soffan och vaknade nu.

I morgon blir det en lång dag. Far till Elin för att bege sig mot stan och shoppa vid halv 10, hinna gymma innan två, fixa&piffa till sig till senast 4, sen äre nyårsfrämmande med finfolk all night long med start klockan 5:)

Så jag säger godnatt!
NIGHT

Tina - han hörde nog min bön

För det har slutat snöa nu men det är nog bara för tillfället. Men jag blev lite skraj på jobbet när jag tittade ut och det slutat snöa och när jag sedan kikade på termometern stod det -45,3. Min första tanke var, jorden går under. För att inte skrämma upp mig för mycket gick jag och kikade på en annan termometer som då visade en konstig siffra som kunde tolkas som 4 vilket då skulle bli 42,7. Paniken kommer men jag låtsas behålla lugnet, går och kikar på en tredje termometer som tack och lov visar -12,6!

Näe, nu ska jag pallra mig i säng, jobb 06.45-16.00 i morgon. Yeeeeeeey..

NIGHT

Frida: Tomtar och Troll

I skellefteå i dagsläget: Det slutar aldrig snöa och om man lyssna på väderprognoserna så kommer det fortsätta på samma sätt. Man kan ju fråga sig om det är bra eller dåligt, men personligen har jag inget bra svar. Sjukt mysigt samtidigt som det inte är en H-vete att gå utanför dörren, ut till snöstormen.

På jobbet (Boda Borg): Full fart med Tomtar och troll som är ett special event nu under mellandagarn. Fina priser till dom som lyckas knäcka gåtan och till hjälp har man en tomte som strosar omkring och ger bra tips. Problemet är då bara att trollen kommer försöka förstöra. En ganska härlig grej som anordnats under dom här dagarna och ni är varmt välkomna upp och köra (ingen smyg reklam här nä ;) ) Även fast det är rätt ball att jobba under dom här dagarna så tror jag inte riktigt att jag blir tagen på så stort allvar när jag skuttar omkring där inne i berget i klädd en tomtedräkt. Ärligt talat så ser jag nog rätt risig ut men känner ni för att få er ett riktigt gott skratt så är det bara att komma in och ta er en titt på mig i min tomtedräkt.

Frida inför nyårs: Sjuuukt taggad, förväntasfull och ganska stressad. Jag har börjat skriva alla möjliga listor för vad som ska handlas, vad det blir för lekar och massa annat som jag inte har tid med men både älskar och hatar att känna stressen. Och när ska kläderna hinnas sy??

Livet i allmänhet: Chill som tusan förutom att sömnbristen har börja lämna sina spår. Höll på somna på gymmet i dag, inte okej!


Något jag inte riktigt har börjat fundera på är vad man ska hitta på för nyårs löfte i år. Kanske blir det att försöka lära sig att dansa eller bli nyttigare. Hmmm det blir att komma på nått bra ;)





Tina - snön kan ta sig

Seriöst, kan det SLUTA SNÖA?! Jag blir tokig. Blä.

"Försov" mig i morse, eller jag hade ställt väckaren men jag måste ha stängt av den.. Ny mobil så jag gissar att jag inte är van signalen. Ska bege mig mot stan snart med papsen. Jobb ikväll 16.15-21.15 vilket innebär att jag missar typ enda innebandyträningen som vi har på två veckor.. Blä igen.

Nu drar vi oss, ADJÖ

p.s. Jag ska lägga in en bild på min mobil sen d.s.

Tina - last night

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen innan jag går och lägger mig,













& med detta säger jag godnatt!

Tina - day after tomorrow?

Vädret är kaotiskt, det är bara sjukt. Vilket får mig att tänka på filmerna The day after tomorrow och 2012. Huvva!

Gårdagen kingade, men en kväll med Rhodostjejerna kan väl inte bli annat än lyckad? & som jag brukar säga, idag mår jag som jag förtjänar. & jag mår som en gud.

Jag tog mig in till stan idag och hittade en nyårs outfit & otroligt nog var det lite folk på mellandagsrean men det kanske beror på vädret? Man tog sig knappt fram, varken med bil eller ben!

Elin har varit och käkat middag med oss och mamma bjöd på den nästan självklara maträtten veckan efter julafton -matrester från julbordet. Men inte klagar jag för gott var det. Ikväll har vi bänkat oss framför jvm med gurka, morötter och dip. Paus nu och dags att skala & hacka frukt för nu är det fruktsallad och glass som gäller!

NIGHT

Frida: Så fint, så fint






Två gamla godingar som alltid gör så jag får ett stort leende på läpparna :)

Frida: Julklapparna




Sen fick jag lite andra små grejer, presentkort, pengar, duntäcke, matmixer och choklad.


Och en Chinstång så klart ;)



Frida: Hemma och myser

Dom flesta ungdomarna i Skellefteå mellan åldrarna 18-19 år befinner sig ikväll på Station 8, vilket inte alls är mina planer för kvällen :) Och lika glad är jag ändå! Jag kommer däremot befinna mig på en annan gata i stan, nämligen den gata Jesper bor på (ruskigt anonymt). Där blir det mys framför tv för hela slanten och det vankas ett gäng bra filmer!

Morgon dagen kommer se ut ganska likt som dagen, vakna, jobba, träna, sova och så även Måndag och Tisdag. MenMen här klagar man inte, utan pengar som klingar glatt på kontot ger vi tummen upp till.

Kan även kort sammanfatta julen som jag är väldigt nöjd med :) Fick god mat, härliga julklappar och sen har jag en underbar familj och släkt som jag fått spenderat lite mer tid än vanligt med. Tänkte lägga ut lite bilder på mina julklappar men det får bli en imorgon om tiden tillåter det!




Bilderna ovan är två av mina klappar som jag fick av Susanne och Jesper, ärligt talat så tror jag att det var en liten pik :) Skumtomtar och Lysemilk är nämligen två personliga favoriter!



Tina - dags att slå klackarna i taket!

Gårdagen var en faildag som man helst av allt vill glömma. Inte nog med att jag var tröttare än medel och jobbade 9 timmar så gick min telefon sönder. Passande att fara iväg på mellandagsrean tänkte jag då. När jag skulle fara från jobbet startade inte bilen, men jag hittar en snäll kille som skulle hjälpa mig men när jag ska öppna bagaget för att ta ut startkablarna har det frusit igen. Syster och A fick komma och hjälpa mig.

NU STICKER JAG TILL TITTSAN OCH SEN ÄRE IN I DIMMAN ;D

Jul Frida


Tina - MERRY CHRISTMAS

Det här måste gå fort. Julstress här hemma. Klapparna är utdelade nu, eller dom flesta, & jag måste säga att jag är sjukt nöjd! iPod nano med en ny finess i form av filmkamera, badkort på Edda, body lotion, parfym m.m. från body shop och en sån här bärbar dvd-spelare eller vad man nu ska kalla det (?) är det jag som snabbast kan komma på. Lite annan smått och gott är i min ägo just nu också. Men snart blir Kalle och julbord sen avfärd till Kalvträsk där kvällen ska spenderas men jag måste tyvärr hem redan ikväll eftersom det väntar jobb i morgon 06.45-16.00.

GOD JUL ALLIHOPA


Frida: Mission - Hitta Julkänslan

Tjeena :)

Vaknade på toppen humör imorse, för vet ni vad? JULAFTON MORGON!!!!!! Känns lite skumt för julkänslan har inte riktigt än smygit in så därför spelas det massvis med Jul musik ur högtalarna. Tyvärr så har jag bara dom traditionella, så har ni någon bra jullåt som ni håller på, Snälla berätta!

Som ni märkt har jag inte riktigt varit på aktiv dom senaste dagarna och kommer nog inte heller vara det dom kommande. För enligt mig så handlar julen om att vara med sina nära och kära, äta godmat och må bra. Sen är det ju bara jul en gång på år så därför prioriterar jag det.

När det gäller inhandlingen av julklappar så är jag nästan klar, bara en ända klapp som inte hittat hem ännu. Det är en klapp som skall vara med och spelas om i julklappsspelet. En ny del på Julafton som ska invigas, det ser jag fram emot!

Sitter nu och knaprar hårdbröd och dricker vatten (man tag väl vad man haver) och ska strax fara på gymmet med Smurf (Lina Ö). Efter det blir det stan med min bror för att stötta han vid julklapps köpen och köpa min kvarstånde. Mot kvällen blir det träning, men inte vilken träning som helst: Hockey. Kan inte påstå att jag är en talangz direkt, hahaha tror att det blir att gå mycket på vilja ikväll!

Nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen :)

Men ha en riktigt GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR!!!


Tina - jag vet vad som måste göra, ändå sitter jag kvar här

Löning idag (eller lönebeskedet kom) och OM jag skuttade upp i taket! Det gillades skarpt men risken att jag kommer att åka på restskatt är ganska stor ;S Det gillas däremot inte.

Träningsmatch ikväll och än en gång blev jag placerad på backen. Vart kommer detta att leda? Det är frågan. Det jag med säkerhet vet är att vikariesamordningen ringde idag och jag ska jobba i morgon, 06.45-14.00 vilket innebär rapport på 26 vårdtagare som jag knappt vet vilka dom är. Var ungefär 2-3 veckor sen jag jobbade så minnet är ju inte så färskt. Jag är typ nervös, faktiskt.

I morgon kväll är det Bambi på hal is som gäller, jag ska ge mig ut på isen för första gången i år. Med en sticka i handen och ett försök till att spela hockey som jag tyvärr inte tror kommer att sluta så bra. Men gissningsvis får min omgivning sig ett mycket gott skratt.

Eftersom väckaren står på 05.30 ska jag krypa till kojs nu. & med sängen i tankarna kom jag på att det blir tre nätter i rad hemma i Örviken eftersom jag självklart kommer sova här natten till julafton!

NIGHT

Tina - jag tar steget ur vår sista dans

Jul om två dagar? Finns inte. Har aldrig haft så här lite julstämning, någonsin. På något sätt har tiden gått så fort att jag inte hängt med, jag skulle typ tro att det är början på november nu om jag hade levt utan kalender. Men nu är det den 22 december och jag måste styra upp lite här hemma. Har tvättat mängder med kläder, nu fattas det bara att finstäda rummet så mamma vågar välkomna några gäster & slå in sista klapparna.

Snöa har det gjort också, i mängder. Det bara öser ner.


Utanför mitt fönster just nu

Ikväll återvänder jag till stan för träning & match, sen åker jag nog hem till Örviken igen. Blir första gången på VÄLDIGT länge som jag sover här två nätter i rad.

TTYL

Frida: slutligen

Sammanfattningsvis har dagen och kvällen bestått av jul, glädje och skratt :) Har umgåtts med vänner och pojkvän och ätigt gomiddag samt spel och film. Vi har ju lov nu och det är något jag kommer ta vara på!

nu siktar vi in oss på ytterligare en film, Om en pojke den här gången.

Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner för de ska jag ha! Och för er som jobbar imorgon....Godnatt! Men för oss andra så är natten ung :)



Tina - en heldag på stan

Som väntat anlände vi i Skellefteå vid 5 tiden i morse, jag traskade till läggan och gick och la mig. Av någon konstig anledning vaknade jag 09.40 bara sådär & kunde inte somna om. Men jag blev kvar i sängen och bara tog det lugnt för att bli lite extra utvilad. Sedan kilade jag ner på stan med Malin vid halv 2 och tackar gör jag för det, hon gav mig lite julklappsinspiration så jag vet precis vad jag ska köpa till alla! Vilket inte är så många, men ändå ;) Jag blev kvar på stan med mamma & pappa till klockan 7 & efter helgen och natten är jag rätt slut nu.

Tänkte avsluta med bilder från helgen, som med detta härliga gäng ändå blev kung.






Tina - bitter hemresa

Jag tänkte uppdatera igår men just när jag skulle publicera inlägget slutade internet fungera och efter att ha bråkat med det kanske en kvart gav jag upp och gick och la mig. Men det var en trevlig kväll med julklappsutdelning och mys med laget. Sen hotellfrukost i morse fick mig på rikitgt bra humör.

Men hemresan kunde ha blivit lite roligare måste jag säga. Gårdagen har ju Frida snabbt berättat om, & den skulle vi fasen vunnit. Själv gjorde jag en chockerande debut som back. Inför dagens match skulle jag vara tillbaka på min älskade högervinge. Men icket. På uppvärmningen kom tränaren och sa att jag skulle spela back idag igen. Under matchen står vi upp och spelade bra i första och andra. Men i tredje vet jag inte vad som händer. Kaotiskt patetisk total kollaps. Så just nu känns allt bara bittert. Hoppas jag kan sova största delen av den här hemresan så den går fort för nu vill jag bara hem.

ADJÖ

Frida: vadhändemedmagkänslan?

Sitter i bussen påväg ifrån Karlstad och till Västerås.
Känner mig ganska bitter efter förslusten men den tyngsta och jobbigaste delen i det hela har gått över.
Siktar in mig på imorgon dagen, då smäller det!
Ikväll blir det julklappsspelet och kvällsfika sen direkt till sängen.

känner inte för att skriva mer, ha en bra Lördags kväll!



Jag bjuder på en av de få bilderna som papsen har på sin dator

Frida: Mitt första och förhoppningvis inte sista DC GULD!

Vi vann alltså Dundercupen i år, riktigt härligt må jag säga, eftersom vi tidigare år varit så nära, sååå nära:) Men nu kom det. KÖNG

Vi sitter nu på bussen och har det trevligt, vi har sett tre filmer och jag har till och med hunnit sova och pratat i telefon en stund. Vi är alldeles strax framme i Mora där vi stannar av för att sova. Känns ruskigt skönt att komma fram, inte för att jag har något emot att åka buss (snarare tvärt om) men jag längtar efter att lägga mig i en säng.

Taggar upp som tusan inför imorgon och jag har en god magkänsla.
Håll tummarna för oss!


ses och hörs!







Tina - on the road

Bara lite snabb update. Just passerat Timrå och är snart i Sunsvall där det blir stopp på IKEA och ja, det blir en portion med köttbullar! & för er som tror vi är dom enda som har det jättekallt uppe i Skell, kan jag trösta med att det är 18 minus här nere också.

TTYL

Tina - vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Eller vare kanske Karlstad och Västerås (igen) för att lira innebandy hela helgen? Jorå, nog äre det sistnämnda och jag klagar inte för fem öre! =D Men före avfärden, 12.00 från Edda, ska jag kika på slutspelet i dundercupen, dela ut ullmaxkläder, köpa två julklappar till julmyset under resan sedan en sväng på apoteket. & ja, det verkar som jag följer trenden som går i laget just nu med halsont. Bara lite, men bättre att vara förberedd och förebygga. Datorn kommer nog att hänga med på resan så jag kommer kanske med lite liveuppdatering från söder.


Foto: Robert Granström Västerbottens Folkblad

Förresten, är det jul om en vecka?! Jag hängde inte riktigt med i svängen där.

NIGHT

Tina - vill bara somna om igen och vakna upp i min dröm

Denna dag har varit som en bergochdalbana. Börjde med att chefen väckte mig vid 8 och sa att jag inte lämnat in lönerapporten & lämnades den inte in idag skulle jag få mindre betalt och yrvaken som jag var sa jag bara "okej jag kommer in med den sen idag". När jag sedan piggnar till och har letat den ett tag så kommer jag på att jag har lämnat in den. Efter att ha försökt ringa båda cheferna 14 gånger vardera svara äntligen en, jag säger som det är men han kan inte hitta den. Kul, tänker jag som inte har 100% koll på alla timmar jag jobbat. Snubben ringer 5 min senare och säger att dom hittat den. BRA KOLL!!!

Dagens höjdpunkt var först gym sedan en sväng på badet med simning, bubbelpool och bastu med Amanda. Jag kände mig som en helt ny människa! Lovely.

Sedan kom dalen igen, bilen startar inte idag igen. Så efter träningen i 17 graders kyla mekar jag med startkablar och får igång bilen (tack för hjälpen Malin!). Amanda har lovat att låna ut sitt motorvärmaruttag så jag kör till verkstan där blåa faran står och vilar för att hämta sladden som är där. Väl där har låsen frusit igen så jag får fara till Statoil och köpa låsolja. En halvt stelfrusen Tina får upp låset men till sin besvikelse finns inte sladden där! När jag sen ska stänga dörren så har den också frusit så det går inte stänga.. Men tillslut så! Efter ett antal diskussioner med M&P så säger dom att jag ska köpa en sladd, den ska vara 5 meter lång. På statoil har dom bara 2,5 meter så jag blir ivägskickad till OK. Där finns den men kostar skjortan. Pappa säger åt mig att fara tillbaka till Statoil, köpa den korta. Just då vill jag bara lägga mig på golvet och gråta (kan tillägga att jag inte hunnit äta efter träningen heller). Jag återvänder till statoil, köpter den förbannade sladden, beger mig till amandas parkering, öppnar förpackningen och en ny härlig överraskning väntar. Ett sånt här hårt plastband runt sladden som man nästan behöver kniv/sax för att få upp. Jag är nära att ge upp, men efter ett evigt slit så lyckas jag knäcka den. Sedan springer jag hem, helt stelfrusen, hungrig och flännig. Detta ståhej tog alltå 1 timma och 20 minuter...

En stor eloge för er som orkat läsa allt, men jag var som tvungen att avreagera mig. Jag hoppas att kvällen avslutas med ett uppiggande samtal eller nått annat som får mig på bra humör.

Jag vill vakna på rätt sida i morgon för då ska jag på a-torp och se innebandy! Men av någon konstig anledning får jag känslan av att jobbet kommer att ringa och väcka mig halv 7? Bara för att lixom.

Nu ska jag somna och förhoppningsvis vakna upp i min dröm som snurrar runt i mitt huvud typ 24/7.

NIGHT

Frida: Det ser bra ut framöver

Det känns jäkligt bra inför dagarna framöver för just dessa saker kommer att ske: Dundercupenlov!Resatillmoramedlagetmatchmotkarlstadmatchmotrönnbyhemresamedlagetlillajulaftonmedtjejerna+tvåkillarmatchmotflickor96PersonalfestDagenförejulafton (förhoppningsvismys)JULAFTON i allra högsta grad

så jag mår rätt gott nu


Imorgon kör vi!

Tina - it's freakin' cooold

Det känns som jag har frusit hela dagen idag. Bara kallt, överallt. Försöker värma lägenheten med värmeljus, kanske blir lite bättre & det doftar då gott, vanilj!

Dagens planer failade lite, tydligen öppnade inte gymmet förrän 8 så vi hann inte gymma innan ib-gymn. Väl på innebandyn så bjussade Bobby Hero på julfika, mycket generöst och väldigt gott. Jag och Nattis drog och käkade, styrde vidare på hala vägar mot hennes crib för att se HarryP. Pigg som jag (not) var somnade jag, sov i kanske 2 timmar, vaknar av en övertaggad Nattis som vill käka pizza. Av någon anledning så förvandlas man till ett fettzy när man umgås med den där NattyG. Men någon gång måste man gotta sig, faktiskt.


PT & NT, vem vare som kasta?

Gymkortet utnyttjas till fullo just nu. I morgon ska jag och Amanda dit en sväng för att sedan relaxa på badet.

Dags att krypa ner under täcket och få lite värme i kroppen.

NIGHT


Tina - årets första luciatåg

Min dag har till största del varit rätt grå. Vaknade på fel sida, hade lovat att skjutsa Natta till skolan men bilen startade inte, jag var trött och det var bara blä. Men sen så gick bilen igång, jag fick spela innebandy & under träningen händer något ganska kul. Mitt under spelet släcks alla lampor, det blir kolsvart i hela hallen och sedan öppnas dörren och några älskade föräldrar till tjejer i laget kommer intågandes i luciakläder med ett ljus i handen och en härlig stämma. De bjuder sedan på pepparkakor, julmust och en julklapp. Dom har gjort ett kollage av dom absolut fulaste bilderna någon skulle kunna hitta på oss och ramat in som ska sättas upp i omklädningsrummet. Kul grej.

Kvällen avslutades hos grannen, favorit babbsan & hasse som bjöd på fika. Ibland saknar jag verkligen att vara 10 år igen. Men man växer & blir äldre, för varje dag som går.

Nu måste jag sova, väckaren står på 04.30 eftersom jag ska skjutsa John till flyget. Sedan blir det morgongym och innebandygymnasiet. Låter hurtigt men det blir nog fika på ib-gymn så det tar nog ut sig i längden ;-)

NIGHT

Frida: sluut

Är helt slut i kroppen, och inte av någon speciell anledning. Ja menar jag har inte kunna träna på nästan en vecka, pågrund av sjukdom och jobb, så borde jag inte vara sliten direkt. Menmen vart en kortare natt en tänkt igår och en halv taskig frukost, men nu blir det ändring på de!! Blir en tidigt kväll idag och en super frukost imorgon :)

Har för övrigt handlat klart nästan alla mina julklappar nu! Det känns både skönt och tråkigt. Skönt att inte behöva gå och fundera över nått bra att handla och tråkigt för det är hela 10 dagar kvar till jul :( för länge!




Tina - back in town

Jag ser att Frida lyckats hålla bloggen vid liv och även skaffat en ny header! Great. Men nu är jag hemma igen, skulle vilja säga tyvärr eftersom vi haft sjukt kul. Fast det är sant som man säger, borta bra men hemma bäst.

Allt började onsdagmorgon då bilen rullade från Skell vid 11.00, anlände i Sundsvall vid halv 5, shoppade, gick på IKEA, fördrev tid eftersom vi inte skulle ta oss in i stugan i Eskilstuna förrän 07.00 på torsdagsmorgon. Så under natten körde vi en bit för att värma upp bilen, stanna på en rastplats för att sova en stund, köra en bit för att värma upp bilen, stanna på en rastplats för att sova en stund och så fortsatte vi hela natten. En upplevelse, helt klart.

Sen har resten av resan i princip bestått av shopping, innebandy, fest, köra bil, äta skräpmat, skratt & åter skratt. Helt seriöst, jag har aldrig skrattat så här mycket! Blev tyvärr ingen utgång vid festandet eftersom det enda stället vi hittade hade den sjuka åldersgränsen 19 år? Stället vi planerat att fara på hade gömt sig under denna kväll för det gick verkligen inte att hitta. Men vi fick en ny vän, taxichaffisen, vars nummer jag fortfarande kan rabbla upp ur huvudet på beställning.















Bara några bilder som kort sammanfattar resan. Blogg.se är för segt och jag har långt ifrån alla bilder för att jag ska orka publicera några mer lite roligare men det kommer nog inom kort!

I morgon ska jag pumpa i gymmet! Kan bli en upplevelse, men förhoppningsvis kommer jag spendera många av mina lediga timmar där.

NIGHT

Jag ser oss ibland i mitt sagoland där vi ses och umgås en stund.


Frida: Robin tipsade om, Jesper tipsade om, så nu tipsar jag om



Mycket skönare än orginalet, eller hur? :)

Frida: En chans att vila

För er som undrar hur det gick med skolarbetet igår så hann jag just och pass lämna in mitt arbete. 00.00 stod klockan på när jag skickade in det. Spännande!

För er som undrar
om vad som händer på bloggen, så har jag gjort om lite utan att prata med Tina. Så det blir nog bara något som stannar en kortare tid här men vi ser väl.

För er som undrar om jag vad jag har gjort ikväll så kan jag tala om för er att jag inte gjort ett skit! Och det är nog det jag behöver MEST just nu. Så det var väldigt gött!

För er som undrar så kommer jag infinna mig på jobbet imorgon och på kvällen hos min pojkvän :)


Sen vill jag även passa på att gratta Svenska innebandy damerna till VM-guld. Utklassning kallas det!




Nu ska jag lyssna på bra musik och må gott!

Frida: Multivitamin

Hej, hoppas ni har det bra! Själv har jag det rätt tufft med skolan. Skulle igentligen jobba ikväll men det fanns inte en möjlighet att jag skulle lämna in det här arbetet i tid då. Så min underbart snälla bror hoppade ställde upp, tack och bock :)

Fast det lär ändå inte bli en speciellt rolig kväll. Har gjort klart 2 av 4 MEGA frågor men ett gott tecken är väl att jag är på god väg på de resterande frågorna. När man sitter så här i timmar och pluggar utom att göra nått så måste iallafall jag ha något att äta eller dricka, så Multivitamin har varit mitt ända hopp. Den är dock slut nu :( mamma fixade fram skumtomtar och det duger mer än väl som ersättning gör multin :)


Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, om jag blivigt klar med uppgifterna :) vi får väl se!
Ha en trevlig kväll!





Frida: plugg och hugg

Ligger i sängen med datorn på magen, mamma sitter i sängen här brevid mig och hjälper mig med att plugga. Har en sjukt svår filosofi uppgift och har en sjuuukt jobbig huvudvärk också. Har haft den sen 5 i morse, alltså mer än 13 timmar. Har verkligen försökt att göra allt för att den ska försvinna! Alvedon funkar inte, sova funkar inte, dricka vatten funkar inte osv. Har ni idéer på hur jag ska få bort min huvudvärk så är jag öppen för nästan alla förslag! Näe nu måste jag fortsätta plugga


för att få mer motivation och försöka bli av med huvudvärken så lägger jag upp en bild på någon som får mig att le och må bra :)



Frida: Mer tid tack!

Jag har alldeles för lite tid! Har alltid massor att göra och jag hinner aldrig riktigt med allt och när jag äntligen får dom där minuterna när jag har chansen att göra nått jag längtat efter så är jag så trött så jag bara har orken till att ligga i sängen och vila.

Jag saknar att bara ta det lugnt och se ett avsnitt av en serie eller film. Jag saknar att läsa en riktigt bra bok som man inte kan slita sig ifrån. Jag vill verkligen göra klart mitt rum (måla listerna, sy gardiner och tygväggen och inreda) men har inte tid. Jag saknar att gå runt på stan och bara kika, eller ta en fika med en kompis. Jag saknar mina vänner som jag så sällan har tid att träffa.

Ändå är jag tacksam över det jag har. En underbar familj och pojkvän, chansen att satsa och spela innebandy, världens härligaste lag, jag går skola (som just nu är ett h-vete) och har chansen att utbilda mig och i framtiden få jobb. Mer än så behöver jag inte egentligen, men vinst önskar jag att jag någon gång också kan få en dag eller så över så att jag kan göra de sakerna jag skrivigt ovan också. Att få catch up lite med mina vänner, men den dagen kommer väl så småning om (håller alla tummar jag har)!


för att inte låta allt för deppig så tänkte jag berätta att jag faktiskt såg en film igår när jag var med Jesper :)
Vi såg SAW VI.....
Jag kan väl inte påstå att jag är ett speciellt fään av skräckisar, snarare tvärt om men vi tog oss an den iallafall. Mitt i filmen så lämnade Jesper mig helt ensam och for i väg för att handla. För att jag skulle våga fortsätta se filmen så var jag tvungen att ha någon brevid mig och helt plötsligt så kom Orvar (Jespers katt) in i rummet och fick agera stöd och hålla mig sällskap tills Jesper kom tillbaka. Sjukt läskig, men det är ju trots allt en film man måste se!



tillbaka till verkligenheten igen..

Frida: Ha det fint tjejer!

Jag åt den bästa möjliga frukostonen i morse, två lussebullar och en pepparkaka. Kanske inte det nyttigaste sättet att starta dagen på men gott var det iallafall! Fikade dock lite för länge så jag fick bråttom som tusan till skolan, menmen de var det värt.

Glömde skriva ett inlägg igår så jag tänkte uppdatera er lite kring de också. Jag tog ju sprutan i förr går och mådde ju rätt bra efter men igår blev jag risigt. Trött, febrig och riktigt slö i kroppen. For ändå några timmar av sömn senare på vår Mentala träning och efter den hade dm match mot clemens (vinst!).

Sen är det ju en speciell dag idag också, den 9/12. Det var nämligen 11 månader sen jag blev tillsammans med min pojkvän :) Så jag är väldigt glad och tacksam att jag har honom!





Slutligen så ska jag önska Tina och co. en trevlig resa! Kör försiktigt och ta det lugnt där nere! kommer sakna er brudar :)

Tina - 12 timmar kvar!!!

Vinst ikväll, men ingen höjdarmatch. Inte för fem öre. Vi lär oss nått utav det, sedan glömmer vi och går vidare.

Nedräkning för fullt. 12 timmar kvar innan avfärd och i princip allt är packat. & jag har inte så mycket mer att säga. Eller jag hinner inte för jag måste i säng, det blir en lång dag i morgon! Vi får se om jag hittar någon dator så att jag kan visa tecken på att jag lever. Annars är jag tillbaka på måndag :)

TJEJER - INGET STOPPAR OSS NUUUUU, nu kör vi.



Have fun, chicken run
NIGHT

Tina - vad gör du nu för tiden?

Jag är redo för Västerås, skivorna är klara (eller vi har fixat alla låtar, ska bara brännas), otroligt nog har jag packat klart allt förutom kläderna som hänger på tork, taggar varje sekund gör jag också. Men jag kommer inte ha alltför lång tid på mig att längta för i morgon är det ganska fullt upp.

Ib-gymnasiet på morgonen > julmys hos Jullan > ärenden på stan > stöka på och fixa hemma > mental träning (som förövrigt kan bli rätt intressant) > DM-match > & sen är det hem och sova, upp och hoppa för att börja bege sig söderut

Shopping hann jag med idag, fick med mig lite smink och ett partylinne. REA och jag jublade!





Hela goa gänget, FAST, typ ett år sen.

NIGHT

Frida: De får mig att må bra i vinter mörkret

Ligger nu i sängen med J och myser. Vi har just kommit upp efter ett bubbel bad och duschande som var mycket skönt! Innan de så såg vi dam innebandy VM som spelades mellan Sverige och Tjeckien (Vinst till Sverige med 6-1). Vi har även hunnit med att varit på Sjungande och spelat lite hockey med pappa och Jocke. Riktigt ostabilt för min del, kanske med tanke på att det var första gången i år eller kanske för att jag inte bör stå på ett par skridskor alls ;) Tvingade även Jesper att se Sex and the city filmen fast han somnade väl där vid halva ungefär.


Jo just de ja, jag tog ju Vaccinsprutan idag också. Inga symtom alls hitills eller lite ont i axeln har jag väl, annars är det gött!


sov gott


En sån här skulle inte vara fel att hitta i en julklapp med en etikett där det står GOD JUL Frida på, om så där 17 dagar :)

Tina - HEJ IGEN

Jag insåg just att det har varit väldigt lite bilder i mina senaste inlägg så jag tänkte publicera lite ögongodis.
Se och njut!









Sedan tänkte jag avsluta med en absolut favorit.



& med detta säger jag godnatt!


Frida: dubbel vinst

Tjeena !

Är tillbaka eller en helg i huvudstaden, har haft det riktigt bra måste jag erkänna :) Men alltid skönt att komma hem ju eftersom hemma alltid är bäst. Vi lirade ju två matcher där vi vann första matchen mot Lidingö p94 med 9-5 och 7-2 mot Huddinge. Gött med vinst!

Fick ju även ett gott besked att det blev en tajt match här hemma mot Dalen som slutade för Skellefteås fördel (bra jobbat brudar!!) de gillas, de gillas :)

De blir en kväll med killen ikväll och sedan väntar en lång sovmorgon imorron. Skönt!


Till veckan:
Träna hårt, Spela match (dm mot Clemensnäs) plugga mycket, sova och äta + ev. lite tid med nära och kära

tjing!



Tina - "Jag är alltid gratis på sånna här resor"

Just nu sitter jag hos Anna och vi taggar musik och gör spellistor inför våran resa. Det är alltså bara tre dagar kvar nu, TRE DAGAR!! Någon som har några bra tips på låtar? KOMMENTERA

Förövrigt så har denna dag varit en fettzydag. Började med födelsedagsfika hos Loella, dagen fortsatte med en french på shell, pizza på tre kronor och nu sitter vi och äter pepparkakor och mjölk hos Anna. Tur man ska träna hårt i veckan! Eller så kanske man reser bort och lever livet halva veckan? Om ni gissat på alternativ två så har ni rätt.


NIGHT

P.s. Mamma jag vet att du brukar bli fundersam över mina rubriker ibland och jag brukar säga att du behöver inte oroa dig. Vilket du inte behöver göra denna gång heller. Endast ett litet misstag som blev en väldigt rolig grej. D.s.


Tina - YEEEY, VINST ;D

Äntligen vinst igen, mot ett elitlag, dock träningsmatch. Men ändå:D Jag är glad.

Hemma i Örviken för kvällsmys, måste passa på att umgås nu för att mamma & pappa ska på bröllopsresa till Egypten på måndag. Plus att jag åker ju till VÄSTERÅS PÅ ONSDAG!!!! Taggar sönder, det är vad jag gör. & tjejer, vi måste styra upp en planeringsdag och bränna skivor osvosvosv.

Nu ska jag sluta sitta här och häcka & umgås med my family.

NIGHT

Tina - New Moon

Jasi, då har man sett andra filmen och får vänta typ ett år på nästa. Men skicklig som jag är och gick in med inställningen att den skulle vara sämst så tyckte jag den var bra:) Har hört så många olika åsikter om filmen så jag ville inte förvänta mig nått faktiskt. Men av någon anledning så tyckte jag inte riktigt om Jacob? Visst, han hade fräsch kropp men jag fick typ konstiga vibbar. Näe jag ska inte avslöja för mycket för er som inte sett filmen.

& Tove åkte ur idol, tydligen. Men det spelar som ingen roll vem som är i final med Erik han vinner. Eller det kanske är bättre om han kommer tvåa för dom brukar lyckas bättre. Fast, är dom nog bra slår dom igenom ändå.

Trots ledigt får jag inte sova ut i morgon. Match i Robertsfors mot Dalen, avresa 9.15 så det blir ändå liiite sovmorgon ;-)

NIGHT

5 dagar kvar...

Tina - upp och hoppa

Sista rycket. 7-14 sen är jag leeeedig! "Gilla"

PUSS

Tina - slippery fingers

Sitter bänkad framför tvn, självklart, det är ju Fringe på tv ;-) Walter är king. Jag är trött. Men det är väl ingen nyhet? Men i morgon är sista dagen jag jobbar innan 25 december, eller vad jag vet iaf men det kommer säkert mer. Efter jobbet beger jag mig ner på stan för att köpa biljett till annandagen, där party står på schemat.

New moon i morgonkväll och jag har inga som helst förväntningar. Tror att den ska vara sämst för att bli positivt överraskad. Jag gillar positiva överraskningar ;-) Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis kan jag sova redan innan 11! Hope so.

Sist men inte minst vill jag önska Frida lycka till! Puss på du ;*

NIGHT

6 dagar kvar.

Frida: JAG ÄR KLAR!

Pust och stön, efter alla jäkla timmar så är jag äntligen klar. Det går inte att beskriva känslan tror jag, de bästa ordet jag kan hitta på är LÄTTNAD! fast det känns 1000 gånger bättre än så.

Nu: Slänga alla papper som har med det här arbetet att göra (förutom inlämningen förstås;) )-> Packa-> Försöka hinna se en serie-> Dricka vatten -> Packa det jag glömde förra gången -> Jesper Arrives -> Vi lägger oss tidigt -> sover, sover, sover -> Jag vaknar halv 5 -> Åker till sthlm -> Spelar innebandy -> Sover -> Äter -> Lär mig massa -> flyger hem på söndag -> Först då kommer jag att blogga igen.

Hörs på söndag, ha det fint till dess!!















Tina - spring hit, spring dit

Jag skulle ju då på inskolning på en ny avdelning idag, blåkragen, men jag var där knappt halva dagen. Först ringer vikariesamordningen och undrar om jag kan jobba på gembot där jag egentligen jobbar 12-14. Sen ringer dom igen och undrar om jag kan jobba på hjortronlandet 9.00-10-30, en avdelning jag aldrig satt en fot i förut. Jamenvisst ställer jag upp och bra var det för nu kan jag anmäla mig på turer på hjortron också! Jobbjobbjobb. Det mitt liv består av nu, ungefär. Men på fredag är det dags för mig att se New Moon! Bättre sent än aldrig ;-)

För att lätta upp stämningen (inte för att den är dålig men) tänkte jag bjuda på en av dom fulaste bilderna från mina yngre dagar.



På den tiden försökte man sig på top model, vilket inte alltid lyckades.. Frågan är ju om jag kommer ångra publiceringen av detta foto..

NIGHT

7 dagar kvar.

Frida:...............

JAG TYCKER INTE OM SKOLAN

Sitter nu och skriver på en samhällsinlämning som aldrigt verkar ta slut....man får alltid sitta i ett tiotal timmar för att bli nöjd och gjort klart uppgiften. Det är så himla skönt när man gjort klart en sån uppgift, men så fort man kommer tillbaka efter helgen så får man en ännu jobbigare uppgift än den förra. Så snurrar det runt hela tiden och nu står man han med ett flertal tunga uppgifter framför sig!

ball.....



Frida: Dunisar

Kom nyss hem från skolan efter en väldigt kort dag, vi hade tydligen sovmorgon i morse...något jag och ett par till missat. Så då satt vi där som ett häng slagna krigare och väntade på att den ända lektionen vi hade kvar skulle börja. Menmen har iallafall paddlat mig hem nu och framför mig har jag några timmar av skrivande på Hemtentan vi har i Samhälls. Har dock tagit på mig mina duntofflor och har bra musik spelandes ut ur högtalarna så nu känns det lite bättre. Osköööön


Ikväll Träning->Jesper


Pappa har nu seriöst börjat prata om en utlandsresa över JUL, skulle ljuga om jag inte sa att de är en lockande tanke.

Tina - vi ser det snöar, vi ser det snöar..

Härligt med snö utomhus så att det blir lite ljusare. Nästan så att jag säger att det var på tiden. Internet ville inte samarbeta igår så det blev ingen uppdatering igår. Men igår for jag till Malin efter träningen, fikade, tände ljus och hade allmänt trevligt. Erik och David kom och joinade oss också.

Idag har jag varit ledig och bara tagit det allmänt lugnt (det var på tiden för jag är helt slutkörd), om man räknar bort från ib-gymn. i morse. Match ikväll mot hammarängen och nu sitter jag här, har nyss fikat och ska pallra mig i säng.


Havregrynsgröt, ett ägg, en smörgås a la Tina och en clementin som inte fick vara med på bild men som jag förövrigt blivit beroende av.

I morgon (+ på torsdag & fredag) är det jobb som gäller. Eller inskolning på en annan avdelning i huset i hopp om mer jobb = pengar! Upp i ottan så jag säger godnatt!

NIGHT

Nedräkningen har börjat, 8 dagar kvar..

Frida: Mitt sköna vinter land






Vaknade i morse och såg att det hade snöat i natt!! Det är nog bland de mysigaste som finns att titta ut genom fönstret och titta på snön. Sen har jag en massa fina minnen från vintertider så de gör det bara ännu bättre. Det är ju 1 December idag också och de gör det ju kanske ännu lite mysigare! För snart är det jul här i vårt hus hopptjallalaaa (osv).

Har även under dagen kommit på två nya saker jag önskar mig i julklapp, haha och bara så ni vet som skriver jag det inte för att jag tror att ni bryr er, utan för att ni kanske får lite inspiration själva om vad ni önskar er eller kanske för att om jag har tur så kikar min mamma in och snappa upp nått ;)



Så dom två nya önske-klapparna är en mixer (för framtiden) och en I Curl från Babyliss som jag egentligen inte alls behöver, men vem har sagt att man måste önska sig nått nödvändigt ;)

RSS 2.0