Frida: Det doftar sommarlov

Solen har skinit även idag, det luktar sommar och livet är för gott!
Ikväll har jag och linn samt några grabbar spela poker, jag slutade på en fin femte plats och vinner blev johan, grattis!
Eftersom det är morsdag imorgon tyckte jag att det skulle vara mysigt att sova hos mor så jag tog mina inlines och åkte till Bergsbyn (24.44 togs detta beslut) alldeles för sent igentligen menmen.

Ska för övrigt upp 07.15 imorgon för att jobba lite, känns inte så bra just nu men eftersom sömn redan är en bristvara så borde det inte spela så stor roll ändå. Men de återstår att se imorgon :)

Snart är det sommarlov! och med det vill jag säga godnatt


Frida: Äntligen!

Nu är det bara EN sak kvar i skolan, sen så är det två veckor och göra ingen ting tills det är sommarlov, känns otroligt skönt må jag säga!
Något annat som också känns skönt är att vi har minigolf på innebandy gym. imorgon :)
det är ju alltid lika kul att få bobbys sms:

Vi syns 9.00 vid bangolfen
tror jag vinner. //Bobby


jooo tjena!





Hittade förövrigt en riktigt gullig bild på min kusin hugo:)




Kåggan - Trött, JA!


Många är pigga på kvällar, trötta på morgonen, och skiftande mellan pigg och trött på skolan och på fritiden. Men, hur kan det komma sig att man är trött JÄMT ibland. En kul fråga att ställa sig. Dagens svar till detta tror jag är att man inte ska ta ut sig så mycket. Cooper i förrgår och så bra kondis som jag har så blev jag helt förstörd ;) (helt slut, alltså)
Trött i förrgår som en tok, trött igår morse, trött igår på skolan och på stan, trött när jag kom hem, la mig och sov från 18.30 till 20.30 igår, trött när jag vaknade och trött på kvälln, till och med när jag vaknade idag kände jag en viss trötthet.... Livet är fullt av trötthet. Och vad kan jag nu göra för att ändra på detta? Jo, bara ta i mer. Om jag t.ex. gör cooper varannan dag i några veckor så kommer jag inte bli lika knäckt av det och tillslut bli mindre trött :) Där har vi svaret. För att motverka tröttheten måste vi se den i vitögat ;)

Laddar för fotbollsträning ikväll, var grymt längesen jag var och spelade med laget! Förhoppningsvis är jag lite piggare ikväll och på skolan, sista med skolan nu. Sen är det över...
Älska fotboll. Älska innebandy. Älska sport.

  Länslaget år 2006 :) Kapten !



Gryymt.
Saknar läns, saknar fotbollen.
Nu jävlar ska det spelas :)

Ps. Tina! Hade det bäst i utlandet nuu.. ta hand om dig :)


Frida: plugg plugg plugg

plugg.......................ja just nu äre väl just det livet går ut på, jaaa även om man går spid :P
jag skulle inte klaga om man fick fara till rhodos om jag säger så :)

Förutom den korta natten så har dagen varit riktigt trevlig

-Engelska talet gick helt okej
-Trevligt catching up efter skolan med Matte
-Gjort klart Engelska inlämningen!
-Shoppade med Annas Angels
-Shoppade lite själv också
-Snart påväg till älsklingen





Foursomecup vinnare: Annas Angels + ElinB

Tina: RHODOS HERE WE COME!

Nu är taggen igång på topp må jag säga! Efter att ha fått allt skolarbete överstökat kunde man som äntligen slappna av. Just nu så ligger all fokus på Rhodos. Packar och fixar här hemma för fullt, har dock lite problem med packningen eftersom jag lyckats packa för tugnt. Ligger alltså just nu på 22 kg och maxvikten är 20 kg! Oooops. Men vi löser det ;)

Som sagt, om det är någon som inte riktigt har förstått det så åker jag ju till Rhodos ikväll (men frågan är ju om det har gått att missa?) vilket innebär att jag kommer nog att vara lite inaktiv på denna blogg. Får jag chansen kanske jag slänger in ett inlägg, fast det är ju inte direkt så att jag kommer att spendera så mycket tid vid datorn när man har skinande sol och 28 grader varmt ;)

Ta hand om Sverige nu när jag är borta, själv så tänkte jag erövra Grekland ;-)

HARE BRA ALLIHOPA HÄR I KALLA SVERIGE :*
Ni ska få se en svart Tina när hon kommer hem!


7 av dom 9 stjärnor som åker till Rhodos ***

Live it, like it, love it
Kyss

Tina: Last nigth in Örviken

Ligger i sängen nu och ska försöka sova men som det känns just nu är jag lite för pigg för det.


Som sagt var jag ju hos Tello idag och det såg som bra ut. Knäet var inte svullet och det var ingen dierkt ökad mängd ledvätska. Minisken låg dock lite fel men det fixade han till så förhoppningsvis försvinner värken nu. Måste däremot fortsätta tejpa och får endast springa på plan yta, alltså inga backar, sen får jag inte heller köra några intervaller nu till en början. Men det känns bra att få vara igång igen! Fick en härlig start med coopertest... Nämen jag tog mig i mål iallafall och jag är nöjd över det.

Sedan har jag packat hela kvällen och jag tror att jag kommer få med allt. Jag är så taggad! Allt kommer att gå bra, ni behöver inte vara oroliga här hemma i Sverige ;-) Planet lyfter i morgon (eller idag, onsdag) klockan 21.45 från Skellefteå, rätt skönt med direktflyg må jag säga.


Måste ligga i hårdträning nu för att hinna ikapp dessa stjärnor *

Måste fixa några låtar till min mp3 så att jag har något att dunka till i värmen ;)

Ni lär nog höra av mig igen innan jag far ska ni se!
Puss allihopa,
skänker även en extra puss lite längre söderut också :*


Frida: The day before tomorrow

tisdag
ja en vanlig ganska tråkig tisdag, som kommer sluta på ett fantasitiskt sätt.
Solen skiner men det lutar mot regn ikväll, vilket känns mindre kul. Men jag tror inte ens de kan få mig
på dåligt humör nu. Ja som ni förstår är de inte vilket tisdag som helst, för idag fyller Julia 18 år :)

det har även hänt något annat lite ovanligt idag också, pappsen var i tidningen, en helsida till och med.
Vet inte riktigt vad jag ska säga kring det förutom att det praktiskt taget var en jäkla stor kontaktanons.
Menmen det är kanske så här han kommer finna kärleken ;)




Här är en bild på födelsedagsbarnet och min käre vän Anna :)



Tina å kåggi - slaggar hos Natalya

yooo säg kååg

Så kan man ju också inleda ett inlägg vilket Malin just gjorde! Hon är en stjärna, puss på hon :*

Jag, Tina, känner mig rätt nöjd över min insats idag. Har gjort klart allt skolarbete plus att jag var och jobbade så jag har i alla fall tjänat ihop en liten slant denna månad. Känns bra, allt känns bra just nu :D Förutom en sak, men det är svårt att göra nått åt det nu men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Vi befinner oss just nu hos Natthalie "Nattisgumman "Natalya" "Natta" "Patten" "Nattis" "NattyG" "Fettzy" Selegran, ja kalla henne vad ni vill men vi är där. Vi tänkte slagga här och om jag känner sällskapet rätt så är det jag som får sova på soffan.. Eller med den svarta...... Undra varför? HEh

Morgondagens schema består av skola till halv 2 sedan måste jag och handla alla nödvändigheter inför Rhodos. Efter det drar jag till Tello i hopp om något vettigt svar om mitt knä. På kvällen så är det träning och coopertest och oavsett vad Tello säger ska jag springa. All övrig tid lär gå åt till att packa färdigt!
L ä n g t a r  s j u k t  m y c k e t !

Ska avrunda nu och läsa igenom mitt tal som jag har till i morgon, har nämligen vunnit pris som Årets Kvinnliga Idrottare, låtsas jag som iaf.


Malin hälsar godnatt men lat som hon är (vilket ni kanske märkt med tanke på antal inlägg) så skriver hon inget eget inlägg. 

      
Tre stjärnor på spaning i Götet

Puss världen, hoppas ni sover gott!
Jag ska då det, vars jag än sover och även om det slutar med att jag lägger mig i bilen (som förövrigt steker).

Frida: Sudda Sudda bort din sura min

I kvällst var jag och Lovisa (och malin) på Espris konsär, vilket var mycket trevligt, dock var den väldigt lång (jag klagar inte, jag påpekar det bara) Det var många duktiga musiker där, kända som okända, men måste som vanligt hålla fram en person och den här gången var det en kille, som jag tyvärr inte har namn på. Han var iallafall en stjärna, duktig på att sjunga samt en otrolig inlevelse..., bra jobbat!


Sen for jag hem till Lovisa och vi hade lite tjej snack, trevligt? -oja!




Lovisa och Malin på konsären^^


Kågström

Slut efter en grymt trevlig och rolig kväll igår :)
Sovde ca. 2,5 timma under hela natten. Så förbereder mig nu för att ingå i djupsömn just när min kropp nuddar madrassen, som ligger stilla mitt på sängen.  Det är det jag laddar för, det är därför jag är vaken sent igen. Blir nog en tugn morgon :) Ajaj, men man får väl skyll seeejj!
Natt på duuu!

Tjaa :)

Tina: All night long

Sitter med etikfördjupningen just nu och kommer ingen vart. Känner att jag måste göra bort att skriva lite här för att kunna koppla bort det och bara göra läxa resten av kvällen, eller lär väl bli resten av natten. Fattar fortfarande noll om hur man ska göra. Men det är sista rycket och sista läxan jag har kvar att göra av hela min skoltid (om jag inte ska läsa vidare förstås...)! Helt sjukt. Kan nästan inte fatta det.

Har även snört mitt vita linne som var fullt med vinfläckar in i tvätten, jag ber till gudarna att de går bort! Jag älskar det linnet (L)

Håret mitt då. Ja jag färgade ju utväxten men lade inte i några slingor denna gång så man skulle som kunna säga att utväxten är som grå och det övriga håret är gul/vitt. Nu när det är nyfärgat får jag som en chock varje gång jag ser mig i spegeln, tror nästan att jag är albino.. Men jag satsar på att det blir vackert när jag ligger och steker i solen på Rhodos! Förövrigt, 3 dagar kvar. Längtar sjukt mycket!!!

Näe ska fortsätta med etiken nu, får se om jag lever i morgon...
Puss världen

Tina: God morgon gott folk

Har just kommit hem från stan. Blev inte alltför många timmars sömn i natt eftersom jag måste hem nu på morgonen för att få mitt hår fixat och färgat av systeryster Linda.

Gårkvällen blev rätt lyckad. Var ju som sagt hos Karin där vi efter ett tag fastnade framför Robinson, snygg vurpa Jarmo! Vi minglade vidare och for sedan in till staden där vid 23.00 ochefter en snabbis på Kalles drog vi till Balzac. Inte mycket till ös där må jag säga! Fast, bra som vi är så gör vi allt mycket roligare bara av att vara så king ;) Träffade även på Gert Fylking och Robert Ashberg, skeggiga gubbar minst sagt! Lite små creapy må jag säga när man står och ska ta kort och Fylking bara greppar tag i arslet. Han är ju några år äldre och ganska mycket gubbe! Men den bjuder jag på. Kåggan tar ansvaret och lägger in bilderna sen! ;)

For sedan vidare till Olles en snabbis innan det stängde i hopp om att hitta lite drag. Väl där träffade jag Petter och John, var ett tag sen man såg dom pojkarna!

Jag och Elin lyckades även skrapa ihop pengar till en french hot dog meny som vi tryckte innan vi gick och la oss där vid halv 5 snåret.

Trevlig kväll och bra start på denna sommar,

Live it, Like it!



Party like a rockstar

Alltså förlåt k, förlåt!

Tina: kör så det ryker

Sitter ute i solen hos KarinJ och myser med en massa folk. Har kört lite charader sen väntar lite kubb och annat kul=) Balzac sen ikväll, blir great ;D Har inte så mycket fantasi just nu känner jag, ska fokusera på sällskapet nu!

Karin, Elin och Matilda hälsar fast karin hälsar mest för att det är ju hennes dator jag lånar ;)

Hare gött, pusss

KÅggis

Tja :)
Varit lite lat ni sista dagarna eftersom att jag skrev hela 2 inlägg samma dag! Ojoj (!) :) FÖrtjänat en vila ;)
Haha, nejmen. Ikväll blir det grillning, kubb, volleyboll, och sedan bara mys på balzenor och kallenar. Min bror och Nicke spelar idag och då ska jag dit och lyssna som om jag vore deras största fan, är lätt MYCKET stolt över min bror!
Annars blir kvällen lugn:)

Måste skicka en puss till min bästa vän Johanna<3 Var med henne igår och lite idag å hon kanske ska vara med å mysa ikväll :) Såå... Johanna, du vet att jag älskar dig! .  Du är underbar :)

Ses ikväll, må hoppas!

Ciao



Malin och JP halloween 2007
Älska!


Frida: När lönen kommer





Tina: Plugg en fredagkväll...

Ja vad säger man. Jag sitter alltså och pluggar, en fredagkväll. Dock med lite sällskap av ElinB, vilket förgyller det hela lite :) Jag började med fördjupningsarbetet men la ner det. Hur ska jag kunna diskutera olika livsåskådningar och hur de etiskt tolkar fosterdiagnostik? Funderar på byta ämne. Doping kanske blir lättare? Om det är någon som är en stjärna på det här med livsåskådningar, hojta till!

Istället för etiken började jag på mitt tacktal. Det kommer att spåra, men jag är för trött nu för att orka vara seriös.

Hoppas jag hinner klart lite nu och kanske lite i morgon för det är nämligen så att det lockar med utgång i morgonkväll!
Har jag pengar till det? Nej.
Bryr jag mig? Nej.
Vill jag leva livet och ha kul? Ja.


Tidsschemat är dock lite pressat.
-Har fyra skolarbeten att göra, två ska vara klar tisdag och två onsdag.
-Jag jobbar måndagkväll och ska sedan och kolla upp knäet.
-Coopertest på tisdag och jag skiter i om jag inte får springa och får ont för jag vill göra det där förbannade testet för att få lite motivation till rester av försäsongen så man har nått att jämföra med där på slutet.
-Far till Rhodos på onsdag (jag klagar inte! ;D) och innan det måste jag packa och shoppa lite nödvändigheter till resan samt göra i ordning utklädningskläder till sista veckan.

Det kingar

 


Countdown

Frida: då var vi här igen

jag har alltså varit sjuk 4 gånger på drygt 1 och halv månad, å de har inte varit de bästa tidpunkterna heller

- lockerud hemma
- spelade bara halva matchen mot engelholm borta
- lägret
- och nu under vårt 4 dagars lov

men vadå de är ju kul att vara sjuk..................




som tur var missade jag inte SM, något jag är riktigt glad för :)

Frida: God Natt

Ska just lägga mig, tänkte bara slänga in ett inlägg om min auktion på tradera.
Jag säljer min Crocker jeansjacka, ni borde verkligen kika in och lägga ett bud!
Bara några timmar kvar ju:)

hurry up!

http://www.tradera.com/Crocker-Jeans-jacka-auktion_92194907




Tina: Jahaaaaaaa jaja!

Har just börjat titta på Dirty Dacing 2.
Känner redan spänningarna, det pirrar..
Kan gou


Tina: Vad gör man?

Jag är så less. Mitt förbannade knä blir aldrig bra. Första snubben jag var hos sa att det berodde på att ledbanden i knäet var utslitna så att minisken gled ut. Jag skulle då vila 5-6 veckor för annars riskerade jag att slita av korsbandet (vilket jag absolut inte vill, är typ min största rädsla)!

Har vilat i flera veckor nu men har fortfarande daglig värk så jag far och besöker en ny läkare. Han säger att det är en inflammation i ledbandsfästet och det är inget fel på minisken och att den inte kan glida ur sådär (hur kan då den andra herren lagt till den två gånger?).

Vad gör man?

-Tränar med rädlsan att slita av korsbandet och gå runt med sjuk värk
eller
-Skippa att träna i hopp om att det blir bättre men är sjukt efter i försäsongsträningen

Ska nog ta och prata med min syster Loella, hon har lite rutin när det gäller knän...


Tina: Tunga ögonlock

Jobbet idag gick helt ok. Jobb i morgon också.
Godnatt världen, vi ses på någon timma.
Väckaren står på 05.45, taggen! Puss





Jag vill spela innebandy, jag älskar det.

Frida: Man kan höra det man annars aldrig hör

När Tina har hunnit skriva 4 gånger sen sist jag skrev så känner jag att det är dax att ta tag i de hela, men har dock inte mycket att dela med mig av. Var nästan ledig idag, hade bara innebandy gym. och vi hade bad. Som vanligt hade vi alla olika sorts tävlingar och jag och Joel var det vinnande laget! dock förlorade vi stort i vikt tävlingen, den Viktor tog hem med med stor marginal. All ära till honom

Efter de åt jag och Julia på Waynes, gott gott! Sen dess har mina aktiviteter varit något lugnare, har sovigt för mycket, vilket gör det ganska jobbigt ikväll, menmen de får jag ta då.

ska ta tag i pluggandet nu, hade gott!


          Vad är det som är likt Tina?

   

Tina den uttråkade

Jag lyckades skrapa fram en tia i morse så jag fick mig till och med två mackor (rabatt pga av att dom var gamla...). Lunchen var utsökt, älskar potatis och fiskpinnar! med efter lunchen har det absolut inte hänt mycket. Försökte fortsätta med mitt fördjupningsarbete i etik om fosterdiagnostik och insåg då att jag måste göra om allt för det jag hittils gjort sög. Så jag har suttit och gjort ingenting på skolan från klockan 11.30 i väntan på att tiden skulle gå. Måste rusa nu, min mor kommer hit med min middag som hon så snällt fixat :)

Puss


Jag igen - Kåggan

Tja!
Tänkte vara lite överambitiöös och lägga in lite bilder från vår fantastiska resa till Göteborg :)
Se och njuut.

   

   

   

    

    

Vinnare av Gbg-cupen 2009 :)

Kåggis, Kåggan, Malin, Mallan

Tjo.
Fick klagomål igår från mina kära bloggkompanioner att de tycker jag skriver för lite? :O
Haha, eller för lite... för lite ofta om man säger så. Så nu kommer det ett kort och gulligt inlägg från kågström.
Försovde mig till naturkunskapen idag, har ont i huvudet och i nacken och i mitt kära knä..så om det blir krogen ikväll är en fråga som jag är mycket tveksam för. Men grillning och mys kan var ett bättre alternativ. Vi ser vad som händer.
Hoppas ni får en bra dag nu innan den röda ;) Torsdag = En röd dag




Jag och Maya!
I åre påsklovet 2009.
Älska! :)

Tina: Mat

Jag är hungrig, vill ha mat. Men fattig som man är har man inte ens råd med en macka i kiosken... Något som får mätta mig dom närmaste timmarna är att jag just fick reda på att jag fick MVG i religion! weeei, fattar dock inte hur.

Sen är det lite mycket som snurrar runt i mitt huvud nu och just när jag skulle fara i morse insåg jag att jag jobbar 15.00-21.00 vilket innebär att jag måste ha med mig middag. Har jag fixat det kanske? Nej. Jag ber för att min pappa är världens gulligaste och fixar det åt mig.

Ska dra mig nu och hoppas att nån stackare har med sig frukost så man kan snylta lite..

Harehoj!


Tina: Sov?

Riktigt dålig uppdatering idag känner jag! Men, jag kan inte mer än att skriva några rader nu då. Dagen började relativt bra, fick ta bilen i morse så lite extra sovmorgon fick jag :) Inte så soligt idag men varmt ändå vilket känns som ett bra tecken på att sommaren verkligen är på väg (/är här?). Skoldagen passerades rätt smärtfritt, mitt informerande tal på Svenskan om jorden runt resor gick väl sådär men ryktet säger högsta betyg:) Fick även veta att min klasskamrat Emilia födde igårkväll. Allt verkade ha gått bra och det blev en pojke. Grattis!!! 

Kvällen försvann som bara sådär. For till träningen där vid halv 6, istället för att springa tog jag och malin och parkerade bilarna vid en gräsplätt på norvalla, diggade lite musik från bilarna och pumpade lite mage/rygg/rumpa/armar med inslag av yoga och aerobics däremellan. När tjejerna kom tillbaka från den kära löpningen anslöt vi oss till dem för att fortsätta med lite mage/rygg eftersom Anton hade kommit förbi för att säga hej, och varför inte utnyttja hans resurser då och fysa lite? Men det känns bra:) Efter träningen skjutsade jag hem Frida för att sedan fara på Coop och handla lite mjölk men på något sätt råkade det kansek slinka ner en liten goisbit och nått päron i denna kundkorg.

Väl hemma intog jag duschen för att sedan se House (förövrigt, vilken stjärna) och the Mentalist (förövrigt, rätt fräsch) men en bit in på det sistnämna programmet somnade jag i soffan och vaknade då för ett tag sen vilket är anledningen till detta sena inlägg! Så nu när jag skrivit detta inlägg tänkte jag ta och försöka slumra till, känns skönt att inte måste tänka på någon läxa tills i morogn! Ska däremot och jobba efter skolan, inskolning på Brogården som förhoppningsvis kommer att vara min arbetsplats i sommar, wish me luck!

 
Pump it! Måste ju slimma till sig till beachen -09! (good luck....)

Avslutar med det jag älskar som mest (bland annat)
Godnatt &
Ät mat

(Landar på Rhodos om ganska precis en vecka och en dag!!! LOVE)


Tina: Äntligen sängen!

Tänkte bara skriva lite kort här innan jag tar och ska sova. Har legat ute och solat och pluggat idag också efter att jag kom hem från skolan. På kvällen bar det av till Antons (fys tränarens) crib för att där köra lite mage/rygg träning, ännu mera träningsvärk kommer att komma på besök! Har skrivit klart mitt informerande tal till i morgon, synd bara att denna etik också ligger och väntar på min uppmärksamhet. Får se om man hinner läsa igenom lite nu innan man slocknar totalt.

Just nu älskar jag vårat väder! puss på det

8 dagar kvar

Frida: livet är underbart

Solen skiner= Frida skiner

Jag älskar verkligen sommaren och nu börjar de absolut likna något:) Ligger just nu ute med min dator på altanen, har öppnat ett fönster där solen skiner in, har sommar musik som sprutar ut ur datorns halvtaskiga högtalare. Men vad gör det när resten är helt underbart?

Har isvatten och tredje boken i Twilight serien liggandes bredvid mig också, kan nästan inte bli bättre!

love life!






Tina: Baby boy you stay on my mind fullfill my fantasies..

God morgon, god morgon!
Eller är det en god morgon? Skönhetssömnen jag pratade om fick ta och vänta, annat dök upp som gjorde att det blev en aning sent inatt. Menmen, sitter iallafall på skolan nu och käkar lite frukost eftersom det blev en ofrivillig sovmorgon i morse (om det nu räknas att ligga och dra sig i en halvtimma). Taggar etik hela förmiddagen! Ska göra ett fördupningsarbete och vet inte riktigt vad jag ska fördjupa mig i. Genmanipulation, aktiv dödshjälp, kloning, dödsstraff, abort, hjälp mig någon?

Förövrigt så är det lilla träningsvärken idag! Triceps är rätt så tuktade men det är bra, då kanske det försvinner lite sånt här överflöd av, ja nivet. Hoppas bara att det inte blir så mycket armar på träningen ikväll då :)


Söta flickor...

Hörs, hoj!

Kåggan - Fartfylld dag

Tjena galosch :)
Här kommer ett långt meddeldande. Så:
Alternativ 1. Är du pigg och intresserad av att höra om min dag? -Läs hela!
Alternativ 2. Är du trött med lite intresserad, å INTE vill läsa någonting långt? -Läs de 3 sista raderna i stycke 1 och 2.
Alternativ 3. Är du inte på humör och hatar långa meddelanden? Se bara bilder längs ner i inlägget.

Ber om ursäkt nu redan i början för att inläggen kan bli långa. Men jag gillar att skriva mycket, som dom flesta vet..
Läs och njut.

Kågström i farten. Dagen har varit hektisk, vaknade och gjorde mig lite fika. Tog bilen till stan (skellefteå) för att träffa Hanna Granström. Vi for och gymmade på det nya norrangymmet 360 i ca. 2 timmar där en intensiv (!) magträning ingick! Sammanlagt tror jag att vi kom upp mellan 150 och 200 situps :) Hårda tjejer ni vet ;)
Vi åt och myste på stan lite innan jag tog bilen till Tina, till deras fantastiska hus som jag avgudar, super mysigt!
Hos Tina så bytte vi om till våra grymma träningskläder och begav oss ut på landsvägen för att åka inlines... Både jag och Tina har problem med knäna så dagens uppgift var: STAKNING. - Oerhört jobbigt! Sammanlagt så åkte vi 1 mil, så jag kan tippa att armarna kommer vara rätt döda imorron. Men det återstår att se.
Efter den hårda träningen så drog vi tillbaka in till stan och såg på teater 3.ornas slutproduktion, och min bästa vän JOHANNA PALMBERG, ägde loss scenen. Jag var så stolt över henne efteråt att jag började gråta! Hon är en världsstjärna. Världen underbaraste tjej! Å en grym teater - Pelle svanslös :) Mycket bra!

Vägen hem från stan blev inte som väntad, jag hade tänkt att jag bara skulle sätta mig i bilen och köra från stan hem till byske och inget annat... men, först skulle jag och hämta en gitarr hos Claes och såg då att Ålund hade match mot morön, går ju inte att missa... så for dit och såg sista 20 minuterna. For hem med gitarren och skulle lämna av den hos Adam, när jag kommer in så sitter MT där, Malin Tafvelin, och blir upppiffad av Adams mor Pernilla. Dom följer sedan med hem till mig och jag och MT byter om till balklänningarna och har en liten modevisning för de som var intresserade ;) Vi byter om och vännerna drar sig hemmåt. Jag sätter mig vid datorn och är världens segaste eftersom att jag ska göra miljoner grejer, känns det som... och nu är jag lugnare. Men jag måste sova. Nu är jag så trött att jag snart smäller av och däckar på databordet, så sängen nästa! Men Godnatt på dig som läser, å om ni läser imorron så godmorgon, och om ni läser på dagen imorron så goddag, å om ni läser... haha, det spårar. Godnatt nu!

Tjabba!
Ps. Bilder nedanför (ifall det inte syns...ovan bloggare)

   

Tina: godkväll i stugan

Jasi, inte så bra uppdatering idag må jag säga! Så nu får ni en fullständig uppdatering av denna dag. Det började med att jag vaknade 06.45 sittandes i sängen med datorn i knäet, råkade visst somna framför den igår (förlåt k). Somnade om och efter någon timmas sömn vaknade jag av att solen sken så härligt. Skyndade mig ut för att lägga mig och pressa lite samtidigt som jag fick göra bort lite plugg.

Efter någon timma i solen kom Kåggan på besök. Vi skulle nämnligen bege oss ut på en liten inlines tur! Eftersom båda har problem med knäna och inte får springa så tänkte vi åka inlines och staka oss fram för att få lite konditionsträning. Efter en mils stakande (dock med lite skate i uppförsbackarna) så kom vi hem med middagen dukad så det var bara att sätta sig och trycka denna gudomliga mat som bestod av potatisklyftor, kebabbkött och wookade grönsaker stekt på murikka. Kärlek till mor min. Vi slängde oss in i duschen och åt sedan lite efterrätt i form av glass :D Gud så mysigt i denna kvällssol! Stressade som vi var skyndade vi oss in till staden för att se teater (som Frida nämnde i sitt inlägg). Imponerade var vi så det blev verkligen tummen upp!

Tack för denna dag och helg! Har verkligen varit väldigt underhållande :)

Som grädde på moset tänkte jag snöra in lite bilder från fredagens mys, Malin återkommer med dagens bilder på ett tag!

             

Nu tänkte jag hoppa ner i sängen för att försöka få en vettig natts sömn, en så kallad skönhetssömn som verkligen behövs just nu! Nattinatti :*


Frida: Söndag

Jaa nu undrar säkert alla, hmm vad har Frida gjort idag då och det ska jag berätta för er:)
Skämt och sido det undrar ni nog inte alls men tänkte ändå dela med mig lite grann, dagen började väldigt bra, Soooolen sken som bara den, så jag och Jesper solade nästan hela förmiddagen, vilket var otroligt skönt och mysigt!

Min mormor och morfar firade 40 års äktenskap så dom bjöd på middagen, som vi åt på Monaco, inte något att klaga på alls :)

Senare på kvällen hade estet treorna premier på deras verson av Pelle Svanslös, så jag, Malin och Tina tog oss dit och såg den. Måste hylla den till skyarna, riktigt bra! Speciellt Malins kompis, bill (eller vare bull?) Iallafall en framtida skådespelar stjärna!

Helt klart 5 av 5 katter.



och här är en bild på min katt, som tragiskt nog togs bort i vintras

Tina: Trevligt tjejer!

God afton kära läsare.
Har nyss kommit hem efter en härlig kväll hos den där lillsmurfen Lina :) Mycket trevligt må jag säga, god mat (dock lite underligt kött) och trevligt sällskap förgyllde denna kväll. Hur det gick för Malena Ernman behöver vi ju inte prata om. Personligen tyckte jag det såg ut som om hon var skräckslagen med en påle i röven och ett försök till ett leende på läpparna, & konstig lät hon. Synd Sverige. Det gick däremot bättre för grannlandet Norge med en härlig seger och ett poängrekord på köpet :) Denna Alexander Rybak kan tyckas vara söt, men jag vet inte om det direkt var någon vattenfara om vi säger så. Själv så hejade jag på Island som tog en välförtjänt andraplats :)




Sitter och pratar med Kåggan i telefonen, hon är på väg hem från stan efter att ha skjutsat hem hennes kusiner. Kan tillägga att Malin är en av dom som tycker Alexander Rybak är söt, någon annan som håller med?

Ska ut på äventyr i morgon, får se om man lyckas överleva dom ! Uppdaterar mer om detta senare.
Godnatt allesammans! Kåggan hälsar :)


Frida: Jobbar

Sitter på jobbet och väntar på att gästerna ska komma, har jobbat nu i 6 timmar (vilket har känts som en evighet) och har 6 timmar kvar...najs....

Ska igentligen inte klaga eftersom de finns en mängd människor utan jobb och att jobba på Boda kan ju vara en av de trevligare jobben som finns!

menmen de är inte lätt när tiden står stilla och nu är till och med tompa tyst...ni som känner honom vet att det hör till ovanligheterna.

Hoppas ni andra har en trevlig kväll!



Hittade en bild på jobbet från i vinter, inga kommentarer kring den, tack!



Tina njuter

Efter en något skum natt ligger jag här och solar, hur skönt som helst! Måste ju påbörja en bränna inför Rhodos ;) Jag ska fatta mig kort eftersom man kan ju inte slösa för mycket tid vid datorn med ett väder som detta, även om datorn hängt med ut på altanen. Efter att jag stekt sönder här så bär det av till lillsmurfen Lina vid 6-snåret där det blir grillning och sedan Eurovision med ett gäng härliga brudar från laget :) Skolarbetet skjuter jag upp, livet är för bra för sån pina just nu!




HARE!

Malin och Tina: Med en gäst vid namn Julle

Efter en tuff vecka kände vi för att bara slöa och ta det lugnt. Vi (Tina, Malin och Julia) drog oss in till stan och kände för en glass så vi tog bilen och pimpade iväg till max och köpte en lyxmilkshake. Måste provas för det var bland det godaste vi någonsin smakat! Men en milkshake i handen promenerade vi ner till älven och strosade runt lite. När solen började gå ner satte vi oss i bilen igen för att strosa runt på stan då vi tillslut hamnade hos Adam "Adde" Wikström. VI kände taggen på kubb men efter ett intensivt letande så hittadevi inget kubb, istället slöade vi bara framför tv:n och såg lite American Gladiator m.m. Efter ett tag lämnade vi Addes place och drog vidare Statiol där lite onyttigheter inhandlades. Vi styrde kärran till Tinas lägenhet där vi nu sitter och trycker lite popcorn och godis samt ser slutet på en sorglig film vid namn John Q. När filmen är slut och detta inlägg färdigskrivet så drar Malin och Julle hem mot Byske och Tina tar racerbettan hem till Örviken.




Bilder från kvällens strapatser kommer vid ett senare tillfälle, förmodligen i morgon:)

Godnatt allesammans!
/ JMT

Kåggis - Forsränning och höghöjdsbana

Hej hallå!
Nu ska jag berätta om våran enastående resa med klassen till och i vindelälven.
Igår , torsdag, så samlades klass SPFL3 utanför anderstorpsskolan med det bästa humöret! :) Nu var det dags för forsränning. Vi samlades och packade in i bilar och påbörjade våran resa... jag åkte i en bil med beredskapen av 3 stycken brudar, plus mig själv. Det var jag, Karin, Vendela och Sara. Vi hade fått en karta som vi skulle läsa och guida oss själva ut till vildmarken eftersom att det är det friluftlivare gör ;) Meeen.. allt blev inte som tänkt.
Vi körde fel ungefär 3 gånger (kändes som många fler) - Vi körde rakt fram när vi skulle ha svängt, svängde höger när vi egentligen skulle kört vänster osv. Vi lottade verkligen inte, och kartan är nog den sämsta jag sett! - Låter som att jag skyller på det ^^ Men sanningen är att kartan verkligen var EXTREMT dålig.

TIllslut kom vi fram och det var dags för forsränning! Huur kul som helst. Vi satt oss i båtarna, i min båt 7 st, och började den fartfyllda, blöta, kalla och roliga resan ner. Strålande sol ute, 7 grader kallt i vattnet, stora forsar och mycket vatten var det vi hade fram för oss! Grymt rolig resa! Jag skulle kunna berätta hur mycket som helst om den, men ni som känner mig vet hur mycket jag kan skriva när jag väl börjar... på ett ungefär.. såå jag avtar med forsränningen ;) Men ni ska veta att det var underbart kul!

Ps. Robinsson Ranjit höll i min kamera.. tog den här bilden, åkte med oss i båtarna och åt  mat med oss på kvällen! :) mycket roligt att träffa ett tv-namn (!)

    SPFL3 - Fotograf: Robinsson Ranjit

Dag 2, dagen efter forsränningen, idag. Så var det dags för höghöjdsbanan som är en hinderbana som ligger längst uppe bland träden ca. 25 meter upp i luften. Så för mig som är höjdrädd kändes detta som en ypperlig utmaning ;) Nej egentligen inte, jag var LIVRÄDD. Kolla bilder här nedan så får ni se tre stycken goingar som inte alltid trivsdes vid vindelälven...


Jag är så konsentrerad jag kan bli.. iskall i blicken. (livrädd...)                             
Före höghöjdsbanan -                              
konsentrerad. (Livrädd)                              
                                                          


 Under höghöjdsbana -    
kolla höjden (!) Svinit högt! 
(fruktansvärt jävla rädd)



  Efter höghöjdsbanan-
    jag är helt knäckt! 

Som alla resor ofta gör så kom denna till sitt slut. Kan inte göra annat än att tacka klassen för att dom är fantastiska och att vi alltid har så roligt när vi är iväg på sånt här! Fantastiska är ni! :)

Kvällen blir lugn eftersom att jag är rätt så hårt slagen efter forsränningen och framförallt efter höghöjdsbanan (ni ser ju bilden), men jag hoppas att eran fredagkväll blir kanon rolig. Vi sees.

/Kåggan

Frida: O'boy vilket vackert väder !

Det börjar dra ihop sig till sommar nu, solen skiner, gräset är grönt och alla blir allmänt gladare. Men har man tagit vara på denna dag, icke.  Jag hade Innebandy gym. i morse och slutade 10,  och föjlde sedan Jullan och Gurra till stan en sväng och sedan vidare till Jesper för att hinna träffa honom någon timme i helgen. Och vad ska man göra nu då? Jo man ska krypa in i ett berg och arbeta, de känns bra de här.....

menmen pengarna behövs!




Tina: To keep or not to keep...

... that is the question.

Hjälp mig!

Ska jag behålla dom ellerrrr.?


-Släng in en kommentar!


Tina på väg i säng

Yeeeeesss, äntligen klar med etikuppgiften! Jag som skulle vara så duktigt idag och plugga på som ett svin med koncentration på topp fick redan vid femtiden ett break.

Våran försäsongsträning börjar ju nämligen idag, som ni kanske läste i Fridas inlägg, så jag kände för att fara dit och träffa tjejerna ett tag. Det var som ett tag sen och när man är van att träffas 5 gånger i veckan blir det lätt att man saknar dom små sötnosarna :) Men tyvärr så kan jag ju inte träna själv pga mitt knä, ser fram emot denna 5-6 veckors vila! Eller så inte. Känns som att efter denna vila så kommer jag att rulla fram, måste nog äta minde mat, det går nog inte äta lika mycket som om man tränar 6 dagar i veckan och tro att man ska hålla den s.k. "formen"...

Men nåväl, när jag väl kom hem så skulle jag ju då sätta mig och plugga. Mitt första förhinder var då MAT. Min bror hade nyss kommit hem från träning så min mor lagade en till middag och vem tackar nej till en hamburgare? Inte jag. När jag tryckt i mig den så skulle jag ju ta tag i detta pluggande och lägger mig i sängen och läser, vad gör jag. Jo somnar. Efter en och en halv timmas sömn vaknar jag av en skrikande mamma som tvingar ner mig för ett sista ryck i detta pluggande, jag fick dock inte ligga kvar i sängen med risk att jag skulle somna. Men nu är jag då klar med uppgiften och tänkte snöra in mig i duschen en snabbis, äta ännu ett mål mat sen får jag se om man hinner med ett telefonsamtal också ;)



Världens bästa lag :*


Godnatt kära folket & glöm inte
Ät mat

Frida: tagga

Ja då är det bara att tagga i gång, bara 4 timmar kvar nu till försäsongen börjar. Med försäsongen menar jag våra löpningpass med Peter K, Som räääätt ojobbiga......

Aja efter att ha tuggat vitberget i fem månader och ska det nog kännas bättre :)

verkar dock bara bli jag av mina vänner som ska träna ikväll, frågan är ju vad dom ska göra?





Sommar -snart är det nära!



Tina in the sun

Nyss kommit hem från skolan. Till min lycka så hade dom även palt till lunch så jag slapp blodpuddingen, big smile :) Provet gick väl sådär men just nu orkar jag inte bry mig om det. Ligger nämligen på altanen nu och solar, det bränner så skönt i ansiktet och jag längtar sjukt mycket till Rhodos och sommarlov nu! Tänkte sätta på lite skön musik, ligga här och slappa ett tag innan jag tar tag i min etik uppgift som ska vara inlämnad i morgon, hoppas på bättre koncentrationsförmåga idag!

Inte ett moln, så långt ögan kan nå... LOVE IT

Tina: God morgon världen

God morgon allihopa! Tänkte snöra in ett litet inlägg såhär på morgonkvisten. Man måste ju få igång aktiviteten här ;) Vaknade upp i morse, ovanligt pigg efter en tids snoozande. För ovanlighetens skull så hann jag äta frukost hemma och fick lite sällskap av min söta pappa :) Läsa tidningen hann jag dock inte men jag kastade ett öga på framsidan och såg att det ska vara blodpudding idag till lunch! Inte världens godaste. Men ska man bli stor och stark så är det bara att trycka. Bör nog avrunda nu för att hinna titta igenom religionen lite, för som sagt, blev inte alltför många timmars pluggande igårkväll.

Solen lyser och livet leker (nästan)!
Lev & må

Kåggan på Yoga

Tjaa!
Nu har jag varit hos Julia Eriksson hela kvällen och kört allt från yoga till core.
Vi började med en lång promenad efter maten då det kändes som att jag skulle sprängas, eftersom att jag ätit... som sagt... en HEL deel idag! Vi kom hem och startade direkt med vårt 40 minuters Yoga-pass (på dvd) ;)

Minut 1 = Malin når till knäna
Minut 4= Malin når fortfarande till knäna...
Minut 8 = Malin når fortfarade bara till knäna.. (Börjar känna mig rätt dålig eftersom att Julia redan för första början nådde ända ner till golvet...tungt.. )
Minut 20 = Malin börjar få känn mot tårna (kan hända att knäna är böjda...)
Minut 30 = Malin når ner till GOLVET!

Helt fantastiskt!
På bara 30 minuter av extrem (!) streching så når jag ner till golvet! Inte illa för en person som har den vighetskapaciteten som jag har!! Är riktigt nöjd. Ska bli spännade att kolla hur långt jag når när jag vaknar imorron... haha, har onda aningar.

Efter yoga passet så la vi oss direkt och pumpade lite situps, rygglyft och rumpövningar till lite partymusik. Faktiskt enormt kul att träna hemma när man är två stycken! Vi pressade varandra till det yttersta!! Fruktar träningsvärken imorron.

Nu blir det packning till forsränningen imorron, taggar något så fruktansvärt mycket!
En helt godkänd dag måste jag säga..
Nu ska jag återgå till packningen, som kommer att urarta fast vi bara ska iväg en dag..
Men vi ses.

Ciao

Tina: This is how it goes down

Jag älskar detta plugg! Not. Det har gått rätt bra för mitt lag idag.

Ungefär såhär mycket har jag kunna koncentrera mig på plugget ikväll = nada.


Jag siktar mot ljusare tider. Om exakt två veckor sitter jag på planet till Rhodos!
Lyckan där :D

Nu, back to business!


På Wayne's

Hej och välkommen till våran kära blogg!
Vi har just slängt i oss en hel del mat och dryck.. känns riktigt fett.
Tina och Frida använde deras fantastiska rabattkuponger samtidigt som Malin hade med sig ett eget förråd av mackor.
Här träffade vi en trevlig ung man som var väldigt hjälpsam och glad, vi tackar för det!

Kvällen ser ut som denna, Malin ska fara och träna Yoga, något som hon verkligen behöver. Tina och Frida som är väldigt  (!) duktiga i skolan ska spendera hela kvällen med näsan i skolböckerna. Verkar alltså bli en riktigt trevlig kväll för....Malin :)

Tills vidare se till att äta mycke god mat och lev livet!



 



RSS 2.0