Frida: växeln hallå, hallå

de ryktas om att de ska göras om lite på bloggen, få se om de hinns göra ikväll eller om jag slocknar innan jag ens hunnit skriva klart de här inlägget. Är så sjukt trött! jag kan lova att tiden går sakta när man inte har något att göra, det kallas att sitta av tiden.....

Så därför tänkte jag att ni är säkert sugna att komma och leka lite, svalka er lite i sommar värmen
då blire lite roligare för mig också!



_________________________________________________

var riktigt trevligt att spela myrfotboll, hoppas tina lägger ut bilderna snart så får ni en liten inblick om vad vi riktigt gjorde.

hare gött

Frida: sorry

förlåt för dåli uppdate dom senaste dagarna, har varit mycket på gång och hinn rent inte skriva mer än några ord om allt:

-Tina lundmark
-sol, sol och åter igen sol = röööd (och tina= svart)
-jobb
-sena kvällar
-träna

taggar myrfotboll imorgon! :)

skriver nog lite mer imorgon tror jag
kramkram



Tina - Natalya Nadal

Jobbade ju som sagt idag och det gick helt okej, var dock rätt så trött så innan min rast (då jag tog en powernap på 15 min) var det rätt jobbigt att hålla ögonen öppa.

Efter jobbet for jag till Natthalie och käkade lite bullar sedan for vi iväg och spelade tennis. Kan man vara sämre? Däremot såg vi en framtid i Nattis, numera Natalya Nadal, som överväger att lägga ner sin innebandykarriär och satsa på tennis. GO FOR IT GIRL! ;-)

Har just tryckt lite mat och senare bär det av till träning. Efter träningen bär det av till Norrvalla för att se Sunnanå spela en halvlek.

Morgondagen ser ut att spenderas i Örviken med några stjärnor för att sola och bada :)

Ska lyssna lite på Michael Jackson nu, R.I.P

HOJ!

Tina - sunshine

Dagen har spenderats med Frida och Cissi i Falkan. Sol och bad för hela slanten men jag klagar inte! Snart bär det av till Alhem för löpträning och ikväll blir det film och mys. Jobbar i morgon sedan träning på kvällen men jag tror faktiskt min hud behöver vila lite från solen så det är kanske bara bra att jag jobbar.

Ska byta om nu för att sedan springa iväg till träningen, inte alltför tagg. Taggar däremot till tusen inför helgen och stadsfesten!

TJing!

Tina - lite frånvarande

Känns som att det var länge sedan jag skrev. Gårdagskvällen spenderades hos Amir där vi hade fest med Göterborgslaget och grillade & spelade spel, mysigt bara tråkigt att inte riktigt alla kunde komma.

Idag så har jag varit i Boviken med några brudar från laget, bland annat Frida, där bad och sol var prio 1! Kvällen spenderades med Frida och ElinB här i Örviken nere vid vattnet där vi grillade och myste, förhoppningsvis kommer lite bilder inom snar framtid.

Nu vet ni ungefär vad Frida också har gjort idag, hon har även varit hos sin mormor och morfar och käkat surströmming. Hon ska faktiskt sova här så jag hoppas att jag inte vaknar av hennes surströmmningsandedräkt.... ;-)




Ser du stjärnan i det blååååååå....

Godnatt kära läsare,
vi efterlyser även Kåggan!!

Frida:good life

19 grader ute och klockan är 00.27, de säger väl allt.

trevlig kväll i boviken med trevligt folk, tack för kvällen!
men när gö vi om de?

ska lägga mig nu så jag orkar vara i gång heela dagen i morgon, är nämligen ledig :)
blir att be om bra väder imorgon innan jag stänger ögonlocken för att strax efter slumra in i en djup och efter längtad sömn.



dom två närmaste flickorna var två av dem som var med ikvälls :) sen lillemoos i bakrunden!

Tina - full fart

Idag har det varit full fart, när det gäller solning ;-) Vaknade vid 10 i morse, for och handlade lite sen drog jag vidare till Titti där vi spenderade hela dagen i solen med bland annat godis, ananas, vatten och en välbehövd blomspruta. Började jobba klockan 4 och efter det for jag och hämtade Titti och handlade lite bär och glass så vi ska göra milkshake i morgon ;D Har nyss varit ute på en löprunda och även fast klockan var efter 23.00 så var det sjukt varm i luften. Första gången det verkligen känns som att sommaren är här :D

Morgondagen är det tänkt att vi ska spendera på luftmadrasser ute på vattnet i lilla Örviken för att senare på kvällen dra till Amir där det är grillning och avslutning med göteborgsgänget, like it. Jag skulle tippa att det inte blir alltför mycket uppdatering i helgen, är rätt fullbokad ;-)

På återseende!
PUsss


Frida: sommarrrrrr

Skit bra väder och vars är frida? jag tror redan ni kan svaret på den frågan. Men idag klagar jag faktist inte, för igår hade vi innebandy träning (som Tina och Malin tidigare nämnt) och det har nog aldrig varit så roligt att spela innebandy. Näe livet är gött när man har roligt.

bara att fortsätta slita på jobbet då, men nu är bara 5 och en halv timme kvar ju....sedan blire å tugga backe på löpträningen

de var allt för mig förtillfället! hej



bild på två snyggingar en varm sommardag i fjol

Tina - bor i bilen, typ

Som sagt så for ju mamma pappa och john i morse medans jag var på jobbet. Efter jobbet for jag till Titti och solade lite, kändes dock lite skumt med bikini mitt i stan....
Kvällen bestod sedan av två höjdpunkter:
1. Innebandyträningen inne! Jag verkligen älskar det.
2. Bio med Tittsan då vi såg baksmällan, helt sjukt BRA ;D


Sitter nu i lägenheten, i princip utan mat eller nått så om någon känner för det är dom välkomna hit med lite mat och nödvändigheter. Måste handla i morgon, sedan är planerna för dagen lite diffusa och på kvällen så äre jobb som gäller sen ut och löpa, orkar nog inte springa i dagsvärme... 


True love

Godnatt


Kåggan - 9 efter

Hej kära bloggläsare.
Haha, nästan så att jag vill skratta. Är jag en data människa? NEJ :) :)
Å det kanske ni har förstått ;) ?
Men hur som haver så skriver jag iaf ibland, när tiden runt om kring mig har fått sig ett andrum :)
Så här är jag!

Tränade innabandy ikväll. Fyy faraooo så roligt deet var (!) !!! :) Lätt det roligaste på länge! I helgen så ska vi fara till älgnäs och ha världens skönaste helg i solen men bad, fotboll och god mat. Taggar massor ! :)

Jobbet går också bra. Jobbar på som en galning och slut blir man men värt pengarna är det iaf!

Som ni kanske märkte så heter inlägget 9 efter... och varför?  JO, därför att Frida och Tina hann tillsammans skriva 9 st inlägg mellan mitt senaste och det här. Men sånt är livet ;) Jag prioriterar inte datorn .....som vissa andra gör...... ;)
Hahaha, Skojar bara tjejer :*  Men nu är det sommar och sol och vi ska ha världens bästa sommar ;)

Vänta på mina inlägg ;)
PUSS



Miina tjejer efter matchen mot Stensture i vintras...
Vinst eller? ;)

VI ÄR TILLBAKA!! <3


Ciao


Frida: Att solen skiner och jag är fast i ett berg

- känner inte peppen att åka till jobbet när solen står som högst på himlen
- 5 gånger 800 meter = jobbigt
- trött, sliten och längar efter J

+ Snart klar med projektet att måla om min toa
+ De pratas om att skaffa hundvalp (om någon ställer upp att para sig med Molle förstås, sugen?)
+ Bara 5 dagar kvar innan de doftar ledighet
+ Innebandy träningen imorgon, taagggar för fullt :)




förra året när jag å mina tre vänner hade lite att göra styrde jag upp de hela och gjorde en framsida
till vår första platta, när den kommer? jaaa de kan man fråga sig ;)




Tina - hard work work

Just kommit hem från jobbet efter ett lagomt långt fyratimmarspass ;-) Ibland så är det faktiskt rätt chill att jobba på brogården.

Kom hem i morse vid 6 tiden efter att ha skjutsat N till flyget, somnade om till typ 10 och låg och drog mig till halv 11. Klev upp för att sola men hann inte mycket mer än att äta frukost ute i solskenet så började åskan mullra, sprang in och stängde av alla datorer m.m. När jag väl var ute igen så hade molnen trängt sig på och sen började regnet ösa ner.

Pratade med våran löptränare igår om att jag skulle missa både tisdag och torsdagsträningen pga jobb plus att jag kan ju inte vara med på alla pass eftersom jag inte får springa i backe. Han tyckte som lite synd om mig för att det blivit så tokigt med mitt knä så han skulle lägga nästa veckas pass på plan yta så jag skulle kunna vara med, GULD! Sedan fick han upp min motivation några snepp så idag så var jag ute och sprang en långvända. Efter kanske 1/3 av sträckan så började mitt lår krampa eftersom jag var fortfarande slut efter gårdagen men jag tänkte på Peter (löptränaren) och allt annat som träningen innebär och fortsatte hela vändan och gav inte efter trots att allt jag längtade efter var en dusch! 55 tuffa minuter senare var jag hemma och nu går jag som om jag fått en påle uppkörd därbak och är riktigt slut i benen, men det är så det ska vara!

Hoppas bara att jag orkar springa ordentligt i morgon eftersom vi går in i hall och har vårat första innebandypass redan i morgon:D JAG LÄNGTAR!!! Love it

Ska försöka få lite ordning på mitt rum och kanske hjälpa mamma och pappa att packa sedan umgås lite, dom åker ju nämligen till Italien i morgon. Börjar även jobba klockan 7 så det blir upp och hoppa 05:45.



Pump it!


Frida: Armhävningshopp sa du?

Ännu en dag avklarad. Tänkte inte säga nå mer om just de, förutom att det har varit en riktigt härlig dag här i Skellefteå.

Över till något som jag glömt bort att berätta om, Midsommar. I vanliga fall hade jag följt familjen till Risböle och lekt en massa lekar och käkat mängder med mat och efterrätt men i år blev de lite annars. Jag följde med Jesper och hans pappa, hans pappas tjej/kvinna/dam och hans lillebror till deras stuga i Cleanmountainwater (klura på den ni), dagen före midsommar. På midsommarafton blev vi kvar lämnade ensamma i stugan så vi tog vårt pick och pack och åkte ut på sjön. Det såg ljust ut för mig att jag både skulle ta hem störst och mest fisk, men förlorade konstigt nog när Jesper drar upp en brax från ingenstans, menmen vem har sagt att livet är lätt?

Bara en liten stund efter vi kommit upp på fastlandet igen, kom Robin och Josefin och gjorde oss sällskap för kvällen. Det åts mycket god mat och vart en riktigt trevlig kväll, något jag gärna gör om! Ska försöka övertala Jesper att vi far till hans stuga snart igen, var riktigt mysigt där så dit åker jag gärna igen.

känner mig dock lite besviken på två saker:
1. ingen bild från kvällen togs.........
2. att kasta ner två kubbar efter varandra och sedan missa kungen :O
......de finns inte!



sov gott

Tina - upp i ottan

Denna dag började bra och förhoppningsvis slutar den bra, nån timma där emellan glömmer jag gärna. Kanske lite långt inlägg men jag drar ihop en snabbresumé på slutet fär de lata som inte orkar läsa ;-)

I morse när jag vaknade var det sol och 19 grader, jag klagar inte! Åt frukost ute i solskenet ännu en dag oc lade mig sen och solade. Tyvärr blev jag avbruten i min lilla avslappnande stund, var nämligen tvungen att hjälpa pappa att leta tält. Mor, far och bror John samt hans vän Jocke åker nämligen till Italien på onsdag. Första året inte jag kan följa med och det känns faktiskt riktigt tråkigt men så är det när man jobbar! Tidigare år så har vi ju kört ner och sedan campat runt i Europa men i år hittade mamma flygbiljetter fö 0 kr (!!!!!!!!) till Milano så det blir en lite annorlunda resa detta år. Samtidigt kan dom ju inte bryta alla traditioner så tanken är att tälta nere i Italien och då måste dom ju ha med sig tält vilket jag blev tvungen att hjälpa till att hitta som var helt och funkade.

Får sedan ett sms av Natthalie, hon är något rastlös eftersom Johan åkte till Borås i morse (grabben ska ju nämligen flytta dit och spela hockey och är nu nere en vecka) och ville tvinga med mig på stan. Det sved lite med tanke på det fina vädret men snäll som jag är så går jag med på det. Väl i stan så börjar det ösregna, känns då lite bättre att gå på stan. Åt en glass, strosade runt och sen köpte vi lite middag.

Som jag tidigare sa så skulle vi ju få prova ut kläder till innebandyn men självklart hade dom inte kommit. Drog vidare till Anton för att träna, vilket är de timmar jag vill glömma, jag är så sjukt otränad!

Väl hemma hos Natthalie igen så kommer hon på att hon vill ju fara ner till Johan i Borås i veckan så vi sätter oss och letar flygbiljetter, utan vidare framgång. Får sedan ett samtal från Johan som säger att hans bror hittat en "billig" biljett som bokas. Så jag ska upp 04.40  morgon och skjutsa Nattisgumman till flyget. YIPPIE! Men vad gör man inte för kärleken.

Sitter och ser Sex and the city nu sen blir det nog bestämt sängen!

NAttinatti



Snabbresumé

  • Vaknade
  • Solade
  • Slog upp tält
  • Gick på stan, köpte en glass
  • Lagade middag hos Natthalie
  • For på Team men inga kläder hade kommit
  • Tränade, jag är otränad
  • Nattis ska åka till Borås
  • Ser Sex and the city
  • Ska upp 04.40 i morgon för att skjutsa N till flyget
  • GODNATT

Tina - Gimmie, gimmie, gimmie a man after midnight

Hallå gott folk! Ser till min förvånan och glädje att Frida tagit sig tid och skrivit ett litet inlägg, äntligen. Bara Malin som fattas nu...

Vaknade kring 12 i morse, var som härligt att få sova ut! Gick ut och åt frukost på altanen och lade mig sedan och solade. Mamma kom hem efter att ha skjutsat syster Linda till flyget, numera Linda Liljedahl efter gårdagens bröllop. De skulle nämnligen iväg på bröllopsresa! Mor meddelar då att vi ska iväg och fika med grannarna på båtmuseet i Stackis så jag hoppar upp ur solstolen och vi åker iväg för att lägga på oss ett extra kilo eller två.

Väl hemma igen lägger jag mig och solar ett tag för att vid halv 4 åka och jobba. Efter jobbet så hamnar jag framför tv:n, jag är som fortfarande lite utslagen.

I morgon är planen att umgås med Natthalie på dagen och sedan vid middagstid så ansluter Kåggan till oss för att laga mat och sedan fara in till staden & Team Sportia för att prova ut storlekar till alla kläder vi ska få med innebandyn :D Jag älskar sånt! Efter det så är det nog dags för träning hos Banan-Anton :)

Ögonlocken börjar kännas tunga nu så jag funderar på att göra det nattliga besöket i sängen.



I'm happy, I'm feeling glad, I've got sunshine!

Adjökensadjöss!

Frida: trött, tröttare, Tina, Frida

hade en riktigt mysig kväll med julia och matilda igår som innehöll massa gott, 2 bra filmer (när harry mötte sally och saw 4) och sedan ett antal försöka att underhålla mina små kusiner utan att dom skulle se saw 4. Var trevligt men vart ganska sent, men tanke på att min faster och hennes man inte kom förän 1 och kusinerna.

Men det var bara å stiga upp vid 8 och fara på jobbet, fast jag slår nog inte dina sovtider ändå Tina.

Kvällen ser ut som denna:
God mat, papsen har en dejt på besök så förhoppningsvis serveras de god mat
Förmodligen blire en löprunda också
Sen verkar de som älsklingen kommer
Kanske blir att lägga sig i rimlig tid ikväll (fast troligen blire inte så)






















Julia och Anna :)



Trött, Tröttare, Tina

Har man sovit 4 timmar på 40 timmar så har man all rätt i världen att vara trött. Speciellt när man jobbat, varit på bröllop och kört 20 mil på en dag...

Men, vad ska jag riktigt säga om denna dag. Jaaaaaaaaa, jag steg upp 06.10, lyckades försova mig, skulle vara på jobbet 06.45 men jag hann! Rusar hem för att packa inför min sysers bröllop, så fort jag är klar med det och har duschat så sätter jag mig i bilen och kör full fart mott skogen och Kalvträsk!

Så vacker man kan vara, jag säger då det. Menmen, allt var jättemysigt och god mat var det! Det bjöds även på lite fyllesång från svensexan och jag klagar inte :D Man fick sig ett gott skratt! Kvällen avslutades med lite varmkorv med bröd och en liten svängom med Elvis.

Sänkte några klunkar Burn sen bar det av hemmåt.

Sitter nu här, pillar lite navel och ska börja traska iväg mot toan sen sängen.

Godnatt gott folk!




Lite bilder från dagens tillställning!
Kan även säga det att jag fick brudbuketten, är det min tur sen då? Vem blir den lycklige? ;-) 

Tina - Allt blir inte som man tänkt sig, men det pirrar

Sitter nu och ska försöka sova men är inte så lätt när Ashkan varit i farten (kan tolkas fel, tolka det inte så men jag har inte tänk gå in på det nå mer :-) ). Börjar 06.45 i morgon och är inte taggad på nått sätt. Efter jobbet drar jag iväg på bröllop, kan bli tufft & kul.

Kan tillägga att det var helt okej i Byske igår! Mycket folk, vissa kände man, andra inte men trevligt trevligt :)

Vet inte hur mycket jag kommer att kunna uppdatera men nog tror jag att jag lyckas med än dom andra två tapen! Hahaha helt seriöst, börjar bli rätt så besviken nu....


En söt liten bild på del 1 av Tittina :*

Men men, godnatt allesammans :)
PUSS

Tina: Sov lilla Tina, sov!

Halverst döende, känns det som. Började jobba klockan 7 i morse och jag kan ju erkänna att jag inte direkt är van att stiga upp 05.45 på morgonen. Studentveckan så gick jag väl och la mig ungefär då... & med tanke på gårdagens träningspass och hur vältränad jag är så är kroppen inte piggast i världen!

Strosade lite på stan efter jobbet, köpte bland annat biljett till stadsfesten. Sedan träffade jag min syster Frida och Ashkan som är och hälsar på här uppe i norr för att komma på en av min andra systers bröllop på lördag.

Klockan 6 kallade plikten. Vägstädning stod på schemat. Eftersom att vi ändå spelar i elitserien men det finns ungefär noll pengar till sponsring så för att kunna ta oss till våra matcher osv. så går vi alltså och plockar skräp längs vägen i flera mil! Allt för denna innebandy, men det är kärlek på hög nivå.



VI ÄR TILLBAKA!
Helt sjukt, helt otroligt, helt ofattbart & helt enkelt B Ä S T .

Kågström - läängesen

Tjaa!
Nu var det fruktsansvärt länge sedan jag skrev ett enda ord på denna blogg. Men förhastaa ej, lugnet är livets gåva och utan det så kan man tappa allt....
Haha, NÄ skojjar :) :)
Men hur som haver så tänkte jag bara säga kortfattat att:  Studenten och studentveckan är det bästa som har hänt mig någonsin. Jag har aldrig förr haft så roligt!! Det pirrar i magen bara jag tänker på det. Älska SPFL.
Nu bär det av mot Staden från Byske, tagga fint väder :)

Ps. Studentveckan kan ha varit en STOR orsak till att bloggskrivandet minskat brutalt senaste veckan/veckorna ;)

Pps. Lovar att skriva snart igen ;)


   
                                 Jag och Hampe på balen. Fantastiskt :)

   
                           Studenten.. Fy fan va vi är bra!!! SPFL i mitt hjärta.


   
      - Superhjältar                     - Rockers                            -Student

Älska.


Frida: eller vare nya Frida??

jaa de är frågan, ska försöka få en bild på nya frida så snabbt som möjligt, dvs om ett bra tag, men den kommer!
Förutom min drastiska förändring så har det inte hänt så mycket. Jag har börjat sommarjobba och hitills så har det varit ganska segt, ni förstår jag jobbar på boda borg och vissa sommardagar så är det inte så många där och det resulterar i lite saker för Frida att göra. Fick till och med ledig imorgon, vilket känns väldigt bra trots att jag bara jobbat i 2 dagar.

Morgon dagens schema lär bli fullproppat, vill hinna göra allt klart inför midsommar och extra rummet som vi nyligen bestämt oss för att ta tag i. Förutom massa saker som MÅSTE göras så ska jag följa älsklingen till hans stuga som ligger i Renbergsvattnet. Längtar!


om jag säger så här: jag ser inte ut riktigt så här längre :)


ja de var väl allt för mig ikväll, nu blir de bädden
sov gott

Tina: Prosit

God afton!
Det var länge sen jag låg i sängen vid den här tiden för att sova. Mycket skönt måste jag säga, hoppas bara jag kan somna snart.

Min dag har varit riktigt trevlig. For som sagt till Norsjövallen där vid halv 11. Väl där stod Jenny och bakade paj vilket visade sig bli en succé, mycket gott! Efter maten tog vi oss ut för att spela lite kubb, nästan lite fiasko måste jag säga eftersom vi var helt värdelösa :O Men kul ändå! Körde lite fyrhjuling och drog sedan ner på macken för att köpa mjukglass, slog även till med ett 1 kr tuggummi som var sådär lagomt hårt.

Tog bilen in till Norsjö och väl där var Jenny tvungen att visa oss den klassiska raggarsvängen så vi dunkade runt i lilla Norsjö med rutan nervevad och svenska flaggan viftandes ut genom fönstret.

Åter hos Jenny gör vi upp en eld, grillar lite marshmallows, korv och gör varma mackor på elden, mycket mysigt må jag säga! Var tyvärr tvungen att mer eller mindre slänga i mig det goda eftersom jag var tvungen att vara tillbaka i stan klockan 6 för att prova ut nya klubbor till kommande säsong :D LÄNGTAR!!!!

Fick mig ett lyckobesked därborta, Peter hade planerat att springa på norrvalla = inga backar = Tina får vara med! Hur mycket jag än hatar att springa älskar jag att springa med laget. Sprang ut till bilen och bytte om, tog mig en pisspaus i en buske och sen var jag med i matchen. Nästan. Men jag plågade då mig igenom hela passet!

Lite bilder från dagen sen säger jag godnatt!





Godnatt!

Tina: Mot Norsjövallen!

Efter en natt på Natthalies soffa ska jag nu bege mig mot Norsjövallen och Jenny där vi tjejer ska umgås och ha lite kul idag :) Tyvärr blir det inte en alltför lång vistelse eftersom vi ska få prova ut klubbor (och då talar jag såklart om innebandyklubbor!) till nästa säsong ikväll klockan halv 6. Men det går bra det med :D

Hörs, HOJ

Tina: På besök hos Nattisgumman

Dagen började med att jag äntligen fick sova ut och bara vakna av mig själv för första gången på ett mycket bra tag, riktigt skönt! Insåg sen att jag skulle jobba ikväll vilket innebar att jag missade träningen ikväll så det var bara att slita på sig träningskläderna och ut och springa. Jag hatar att fara ut och springa men älskar känslan av att komma tillbaka och känna sig nöjd över sin insats!

Efter det var det bara att slänga sig in i duschen för att sedan äta lite lunch och ta bilen till Skelleftehamns hälsoccentral som det så fin heter numera. Tog min sista Gardasil spruta mot livmoderhalscancer, känns bra att ha gjort bort det. Det som känns mindre bra är att när jag tagit tom två tidigare sprutorna så har jag blivit sjuk så jag får väl räkna med att vara risig sådär lagomt till midsommar..... Fast jag jobbar ändå på midsommar, mindre kul men mer pengar ;-)

Från skelleftehamn styrde sedan racerblå till schtaaan för att jobba några timmar. Blev lite övertid, är som körigt när ingen har deligering så man måste verkligen planera hur man ska fördela tiden.

Sitter nu här hos Natthalie och den svarte och ser Mean Girls, var ett tag sen man umgicks här! Så tänkte lägga ifrån mig datorn nu och vara lite social.



En snygg Natthalie i egen hög person :-)


PUSS

Tina: All the single ladies

Trots att jag hade tänkte få sova riktigt tidigt igår blev det inte riktigt som jag tänkt mig, men somnade ändå vid halv 1. Hade dock under natten några störande moment som innebar att jag inte fick den där riktigt vettiga sömnen jag så efterlängtat behöver men, det var ändå värt det ;)

Denna dag har i stort sett bestått av att äta mat, ingenting jag riktigt klagar över! Men vi får se vad som väntar sig för kvällen. Tanken var egentligen att vi trekaggar skulle styra i byske men det sket sig, Malin har helt enkelt för många vänner;) Fast det blir nog att umgås med bara Frida istället, får se vad vi hittar på:*

Nu när jag ändå gör ingenting och väntar på mitt nästa mål mat tänkte jag lägga in lite bilder från Rhodos!

                                  

Det finns så mycket mer att se, vissa saker är dock lite olämpligt för allmänheten att få lägga ögonen på ;) Men det var en sjukt rolig resa med det bästa gäng man kan tänka sig!

Maten är färdig!
HOJ


Tina: Från en studentdag som doftar lite YMCA, tack OPHI ni är kärlek för mig.

Ingen vidare aktivitet på sista tiden, men som sagt har det varit fullt upp i veckan. Jag är trött som aldrig förr men det är värt det!

Har spelat innebandy på Joypeak idag och det gick väl som det gick. Men det var härligt att hålla i klubban igen, jag älskar det! ;D

Sliten som jag är tänkte jag lägga in lite bilder från studenten sedan försöka dra mig i säng i tid för en gångs skull. Även om det är en lördag och jag gärna gjort nått annat än att sitta i sängen så måste jag piggna till eftersom jag börjar jobba på måndag!

















FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEEN, TJALALALALALAAAAAAAA!!


Detta var allt från mig för denna gången,
På återseende!

Frida: Joypeak

Sitter hemma och ska strax få min efterlängtade dusch. Eftersom vi eldar hemma så tar det ju sin tid men men, känns otroligt skönt efter en dag som denna. Det var joypeak idag och vi ställde upp med ett lag, ett faktiskt helt okej bra lag men det räckte bara till en andra plats. Jag klagar då inte eftersom vi fick fina priser ändå, men att vinna hade ju inte varit fel de heller.

Det har ju varit massor på gång nu på sista tiden och sommarlovet har nu äntligen börjat, men slutar på måndag när jag börjar jobba. Hoppas det inte blir allt för bra sommar värder i år (riktigt egoistiskt av mig, förlåt) men jag kommer må så dåligt om de blir de. Att vara instängd i vitberget kan ju nämligen vara bland den bästa solfaktorn som finns, så de skulle faktiskt kännas lite bättre om några andra också var vita som molnen, som jag troligen kommer vara.

Jag lovade ju att lägga in lite bilder så här kommer de:



KÅggan och hennes dejt Hägg




Stilit!





Sen lite annat känt folk som sågs på balen:










Tittar man riktigt noga så ser man smurf ^






Sen träffade jag malin ute i torsdags och då togs det också en bild :)




Ska kiila in i duschen nu medans det är varmt men haare gott :)

Tina: Siktar mot en välbehövlig skönhetssömn

TJEN
Måste säga att det har varit en tuff dag idag. Få timmars sömn och dagar med hårdkörning tar ut sin rätt. Mentalt måste jag säga att det varit riktigt tungt idag vilket inte uppskattas såhär tätt inpå studenten när man ska vara på topp och bara le och vara glad hela tiden.

Ett plus för dagen var att vi fick pris för vårt projektarbete när skolan delade ut stipendier idag, känns bra att allt det hårda jobbet blev uppskattat! Efter det var det dags att säga ajdö till Berit "Berra" Hedström, världens absolut bästa och mysigaste lärare! Lite sorgligt måste jag säga.

Kvällen har spenderats i Skråmträsk hos Cecilia där vi grillade och åt gott med klassen för att sedan klä skrindan. Den blev så fin så fin! Hoppas bara att det håller till i morgon!

På tal om i morgon, jag bryter ihop om det regnar! Det får det bara inte, jag vill ha strålande sol och värme på min student och det är jag nog inte ensam om att vilja.

Det blir en späckad morgondag och om min kropp och mitt huvud ska orka med det så måste jag ta och sova nu! Vet inte om jag kommer vara så aktiv i morgon eller någon dag framöver, beror på hur späckat mitt schema är. Men vi hörs, det kan jag lova!

I MORGON TAR JAG STUDENTEN, I MORGON TAR JAG STUDENTEN, I MORGON TAR JAG STUDEEEEEENTEN, TRALALALALALAAA!!!!

Tänkte avsluta med en bild från Rhodos på jag och världens bästa Elin!
Mycket kärlek till denna flicka (L)


Frida: När pengarna börjar rulla in

Hittade lite snygga grejor på HM rean som jag inte skulle tacka nej till om jag hade lite cash över




Ingen som har något tips på hur jag kan bli ekonomiskt oberoende?

Tina - taggar studenten

Sitter hos Larsa och myser med några flickor och äter en Frassebox och förfestar lite inför studenten. Känner att jag varit lite inaktiv på bloggen senaste dagarna men det har vait mycket. Har bland annat pallrat mig iväg till träning i går, skönt att röra på döfläsket tillsammans med tjejerna. Efter det så umgicks vi lite med klassen och drog senare iväg till en kvartersgård på Sjungande.

Idag så har jag barat slöat innan jag tog mig ner på stan och lyckades byta mina gladiatorskor med kilklack (visat bild på dom tidigare, då jag tvekade om jag skulle behålla dom eller inte) som gått sönder. Tackar för det :)

Tog mig hemmåt och var lite duktig och städade rummet innan jag for iväg och tittade på balen, oj så fina vissa var! 

Måste vara lite social och aktiv i våra lekar nu.

På återseende ;-)
LEV LIVET


Frida: Nästa år då jävlar

Kom just hem från folkparken, jag, Anna och Matilda var och kikade på balen, och jag måste säga att jag längtar sjukt mycket efter nästa år. När man står där och kollar på alla sagolika tjejer så står man igentligen bara där föreställer sig  själv i varje klänning, frisyr och bil, och försöker hitta den man tror att man själv skulle passa bäst i. Som det känns nu så tror jag att jag har hittat en vinnare, menmen ni får vänta till nästa år för att få se vad de blir. Kommer att lägga upp bilder ifrån min otroligt bra.....mobilkamera på massa snygga par, bland annat på Snygg Malin och hennes dejt.


Tills vidare så delar jag med mig av en bild som togs igår före bion



Vi såg 17 again och jag tycker faktist att den var riktigkt bra! men känns lite som de är en tjej film med tanke på huvudrolls innehavaren :)



Frida: skelleftebuss....

jag har nog aldrig gått från att varit på så bra humör till att bli skit arg på så kort tid som idag. Jag vart tvungen att gå till skolan imorse vilket inte var den bästa starten på dagen när man är trött och stressad, men jag höll humöret uppe och det blev bara bättre när jag träffade jullan på skolan. Som alla i Skellefteå vet så sken ju solen idag, det var inte varmt men solen syntes iallafall. Vi åkte buss in till centrum efter det som skulle kallas skolan och det verkade kunna bli en ganska trevlig dag ändå, tills när det var dax att åka hem från stan. Jag ställde mig och väntade på bussen och kände samtidigt hur hungern börja krypa inom mig. Bussen till Sunnanå går alltså EN GÅNG I TIMMEN och vet ni vad, joo idag kom den inte

Förbannad som jag var så ringde jag mamma och berättade om hur arg jag va och försöker tigga skjuts (de gick inte så bra), sedan såg jag Bergsby bussen och börjar därför små springa mot den och när jag är 8 meter från ingången till bussen så åker den iväg. Ja sätter mig på en bänk och funderar ut vad tusan jag ska göra och kommer inte fram till nått förän en ny Skelleftehamns buss kommer och jag väljer att hoppa på den. När jag väl är hemma så är ingen hemma och det finns ingen nyckel att få tag i, men som tur var kommer mamma körandes 20 minuter senare.

dock verkar kvällen bli super mysig så jag kommer nog kunna somna ikväll på gott humör ändå :)



Kåggan - ROCKFEST!

Min kamera har kommit till liv och börja bestämma allt i dens väg, har rättare sagt inget att säga till om längre.
Så, kan inte lägga in bilderna för rockfesten i onsdags och i fredags. Men tog bilder på mig när jag just var färdigsminkad på mobilen. Tänkte att ni skulle få ta del av dom.  ;)

   


Godnattt :) Ps. kör försiktigt TINO!     

 

Här ser ni en bild på min brännskada.
Brännde mig på bastuagregatet under onsdagskvällen.
Fy, tog förbannat jävla ont.


Måste bara tillägga att FL3 vann årets FL-kamp. Vinsten som var en fantastiskt god tårta. Får ni se på bild nedan! :)



Natt NU

Kåågggaaan och TINO - mys i bysk

Tjena alla goa små vänner!
Nu ska jag och Tino berätta för er om vår fantastiska och mysiga dag/kväll :) :)
Började med att vi vaknade kl. 12.15, och vi har inte sovit så länge på, ja... några veckor, kanske nån månad.
Så grymt skönt och avslappnande var det! Vi började tillaga en stor brakar frukost!

Efter frukosten så satt vi oss vid tv:n och Johanna JP Palmberg dök opp.
Vi tog ett snabbt beslut att vi skulle BAKA, så in på datron och leta recept. Hittade några GOA ENA... Hallon smulpaj och Jordgubbspaj med fyllning ;) Yummmi! 
Var riktigt kul att baka med mina små flickor, och vi var riktigt grymma! ^^

Efter att vi bakat klart så var det dags för middag... bland det godaste vi ätit på länge! Fläskfilé, pressad potatis, bea-sås och massvis med god sallad. Kunde inte bli bättre.. (!)

Som svenska medborgare så kände vi att vi behövde ta vårt ansvar, så efter middagen for vi och röstade till europaparlamentsvalet ;) Kände oss maktfulla! Skyndade oss hem till pajerna som stod och väntade, nu var det dags för att VRÄKA. Det pirrade.....

Kvällen avslutades med lite mys och pysslande. Fixade frisyrer, prövade smink, målade naglar och satt och hade lite tjejsnack,, en äkta tjejkväll. Love it! 

   
Några bilder från dagen, tyvärr så fungerade det inte att lägga in bilder på de mumsiga pajerna.. Men dom kommer senare. Det kan ni lita på!

TIna ska draa sig hemmåt nu, och kåggan ska lägga sig och sova i en säng.
Men vi tackar för oss och vi tackar varandra för dagen!


Älskar att ha dig hemma TINO / Kåggis

Tiinaaaaaaaa: Back on track

Efter en något rutten förmiddag igår så drog jag till stan och Cissi på kvällen för att se fotboll med några härliga brudar från laget.

Var ett riktigt bra tag sen jag träffade dom så det var härligt att mysa till det med lite popcorn, cola och en något sämre fotbollsmatch men jag hade trevligt ändå :D Som Frida sa började vi även planera en härlig jordenrunt resa, och ja jag sparar! 

Fick senare på kvällen ett sms av det sötaste Malin och vi beslutade att jag skulle följa med till Byske senare på kvällen/natten. Vi låg och pratade ett bra tag och hon fick höra alla smaskiga historier från Rhodos sen somnade vi in, bättre sent än aldrig ;)

Har även spenderat denna dag i Byske och hittat på lite småmys, mer om detta skriver vi om sen!

Puss och hej, leverpastej

Frida: Tina är en stjärna

Dålig uppdatering från min och kåggans sida, jag vet! jag ber om ursäkt för detta, vi lovar att bättra oss!
 (eller hur kåggis ;) )

Nedräkningen har ni börjar på största allvar, bara 4 dagar kvar tills det är sommarlov och det känns alldeles för bra trots mitt fullsmockade arbets schema i sommar. Konstaterade även igår att det inte är länge kvar till jag fyller 18, de är bara 39 dagar kvar! längar nog alldeles för mycket efter den dagen, så det kommer nog sluta i besvikelse.

Spelade min andra fotbolls match idag och det blev hela 90 minuter också och de känner jag även i kroppen. Känns riktigt surt att jag inte kommer kunna fortsätta spela pågrund av att jag måste jobba varje helg, eller måste och måste men pengar är något jag behöver. Speciellt om det blir en jorden runt resa som jag och Tinis snackade om igår. Skulle vara sjukt häftigt om vi skulle åka i väg, så börja spara pengar Tina!!

Det ryktas om att de ska grillas korv och pinnbröd ikväll så jag ska kila iväg!
Tjing



Tina -hurtful

Ingen ork alls idag, är helt slut i både i kroppen och knoppen. Har inte direkt fått vila nått sen jag kom hem från Rhodos, har antingen härjat runt som glatiatior eller jobbat. Men jag tycker inte om sånna här dagar då man inte orkar göra någonting alls för då börjar man tänka allför mycket. Man tänker på onödiga saker som inte direkt får en att må bättre.

Min ångest bara rusar in, varför? Jag vet inte.
-Det är mycket på gång nu och jag tar studenten om 5 dagar, vad händer sen? Jag vill kunna spela innebandy och kunna fokusera på det men på något sätt måste jag tjäna in pengar också vilket är svårt när man vill kombinera med innebandyn. Vem vill anställa någon som inte kan jobba kvällar och helger? 
-Känns också som att min dagenefterångest kommer nu istället för när vi var på Rhodos. Tankar bara snurrar, MEN man ska inte ångra någonting! Så länge man inte har sårat någon annan vill säga..

Måste även ut och springa, blääääääää...

Eftersom jag inte känner för att anstränga mig alltför mycket så har jag inte orkat fixa några bilder varken från Rhodos eller när vi var gladiatorerna så det får ni vänta med ännu ett tag till om ni ens har någon lust att se några bilder.

Kan däremot tillägga att vi regerade som glatiatorer. Helt seriöst det kingade! Rektorn från a-torp hade ringt våran rektor och sagt att vi hade förgyllt deras dag och sen när vi körde gatuloppet på catwalken på balder så var det hur mycket folk som helst. Har typ aldrig sett så mycket folk där på en och samma gång och stämning var det ;) OPHI3, we rock the world!

Ska återvända till att göra ingenting,
HOJ

What I did to you was hurtful

Tina har återvänt till Svearike

Hemma igen efter en helt OTROLIG resa! Det finns så mycket att säga att jag sparar det till sen ;) Måste nämlige ta och sova nu, sömnen är väl inte det vi prioriterat mest av allt så snittet ligger väl kring 4 timmar/natt. Det är verkligen en sliten Tina som sitter här och skriver. Men bilder och en lite resume av denna resa kommer senare ;D


Var bara tvungen att lägga in en bild tagen från våran balkong,
lite för att jag längtar tillbaka och lite för att göra er avundsjuka ;)



Kvällen har spenderats med famlijen och sedan har jag gjort ett försök till att snickra ihop en gladiatordräkt eftersom det är ju sista veckan nu så det är utklädning som gäller på skolan ;) Bilder på det kommer väl sen också.

Ska även tillägga att jag är lite besviken på tjejerna och deras uppdatering, måste skärpa till er! ;)

Nu blir det att krypa ner i min älskade säng som har varit saknad!
Vi hörs i morgon, puss & godnatt :*

Frida: Skämes tame f*n

Nu har de varit pinsam uppdatering här på bloggen så jag ska ta tag i det hela. Det har varit mke skola på sista tiden men nu är det värsta över, inge prov eller inlämningar kvar AT ALL! så nu är livet priMA!

Något annat som känns riktigt bra är att jag spelade min första fotbollsmatch på sjukt länge och det var huuur kul som helst, vill inget annat än att spela i sommar också. Men det kommer ju alltid ett men....jag jobbar nästan varje helg i sommar, vilket gör det omöjligt.

menmen har man pengar blir allt bra.....eller hur vare?





Denna var ju otroligt skön att ta emot efter finalen må jag säga!!

Kåggan - fordons

Måste bara tillägga att fordons 3:orna inte är inblandade i det pinsamma.
Så det jag skrev i förra inlägget är helt och hållet riktat mot fordons 1:orna och 2:orna...

Bäckström ringde nyss... Ska nog kanske sova hos henne ikväll efter träningarna ;)
Men vii ser väl, återstår att fråga mammi ;)

Men Hare igen!
SES

Kågström - Brännbollsyran och vattenkrig

Brännbollsyran i helgen och det var nå så fruktansvärt roligt, typ klassad som den roligaste festen i år! Så sjukt kul det var, jag ska lägga ut bilder sen... när jag fått tid att göra det, så att säga ;) Ont om tid nu eftersom att studentveckan började idag för SPFL 3, nu är det aktiviteter med klassen nästan varje dag. Enormt kuul!
Idag så var det vattenkrig på skolan och det var king. Gillar att alla 3:or klädde ut sig till ninjor ;)
Ingen såg skillnad på nån, inte ens jag nästan. Var hur smart som helst. Riktigt roligt var det. Måste dock få säga att fordons eleverna borde byta skola, dom är en skam för anderstorp och om man inte kan bete sig som människor så bör man inte få vara bland människor. Flytta dom till ett skjul med massa bilar och skit, ute i skogen istället för att plåga oss med dom... nästan så man skäms...

Men, vatten kriget var ändå kungligt. Det roligaste var att alla hade respekt för en. Haha, kunde nästan gör vad man ville. Kul var det. Är grymt trött nu så ska därför lägga mig och vila inför dubbel träning ikväll, löpning och fys med innebandyn...sedan fotbollsträning med Cif :) KOmmer bli kanon.

Hare.

RSS 2.0