Tina - Sweden or Switzerland?

SWITZERLAND HERE WE COME!

Tina - Snart går startskottet

Sparlågan håller på att släckas och snart slocknar jag. Jag tackar mig själv en sån här dag att jag packat klart tidigare så jag inte behövde känna någon större stress idag. Men ändå är jag uppe alldeles för sent och borde verkligen sova för i morgon väntar 10 timmars resande. Men jag känner ingen direkt ro i kroppen... Ivern, nervositeten och längtan får det att bulta lite extra i bröstkorgen, + att resa i ovisshet gör inte saken bättre. Ska jag vara ärlig så har jag faktiskt suttit och letat upp olika boenden på eventuella destinationer (A)
Bilen rullar 08.10 i morgon & väckaren står på 06.30.. Måste hinna duscha, fixa lite med höstens planer och pyssla på här hemma innan jag kan bege mig söderut.
Min kollega till "bloggare" har inte visat sig på ett tag och det kommer förmodligen vara väldigt dött från båda håll närmaste 9-10 dagarna. Ni kan ju inte ha missat att jag åker till Schweiz i morgon (HEHE) men jag ska försöka uppdatera vid möjlighet. Frida begav sig till Stockholm ikväll och fortsätter mot Egypten på lördag.
Leva livet nu ska jag leva livet, ja leva livet, ja leva livet,
Dom ska få se vem dom roat sig med ;-)
SOLONG SUCKERS

Tina - Någon som är sjukling? Pax jag.

Bloggtorka, -OJA. Men det har varit mycket på gång, jobbade min tionde dag på rad idag och vid sidan om jobb har det varit planering av framtiden, tvätta, packa och kurera. Jag som i princip aldrig (man ska tydligen aldrig säga aldrig...) är sjuk har lyckats dra på mig en förkylning med halsont, täta bihålor och huvudvärk. Har vilat så mycket jag kunnat och inte spenderat mycket tid alls vid datorn förutom när jag letat lägenhet i staden jag emigrerar till i höst!
Har i princip packat klart allt nu, bara några småsaker som fattas och ska inhandlas och jag gissar att jag som vanligt ligger på gränsen till övervikt. & ändå har jag varit jätteduktig och packat sjukt bra! Blir spännande att se vad siffran visar när jag ställer väskan på vågen.
Resfebern har anlänt och jag känner en liten stress i bröstet. Jag som alltid brukar ha resan planerad och klar åker nu iväg med endast 4 nätters bokat boende och har ingen aning om vars jag kommer spendera min tid måndag-fredag. Jag kommer nog bli en hel del erfarenheter rikare!
Nu ska jag packa ihop allt som ligger i högar på golvet ner i väskan så jag kan sova med lite ro i kroppen :)

NIGHTYNIGHT

Tina - 1 vecka kvaaar!!

Vädret är älskat och efterlängtat men tyvärr har jag inte fått njuta av det alltför mycket eftersom jag har jobbat hela dagarna. Har hunnit sola 2 timmar idag, that's it. Det sägs att skadeglädje är den enda sanna glädjen så jag ber för dåligt väder i helgen eftersom det blir fortsatt jobb för min del. Det blir 10 dagas jobb i sträck, sen en ledig dag innan vi om precis en vecka åker iväg till Italien/Schweiz!

Angående min dåliga uppdatering så har jag inte lyckats få internet att funka på min nya dator och har pga jobb inte hunnit gå in på telia och fixa det. Efter ett besök hos syster Linda (som fick en liten Sixten i Onsdags, GRATTIIIIIIS!!!) befinner jag mig just nu i Örviken där jag har agerat grillmästare och faktiskt lyckats. Ikväll kommer jag förmodligen vara megatråkig och bara ta det lugnt för det känns som att en förkylning ligger och lockar runt hörnet

Jag kan nu offentliggöra att jag kommer att lämna Skellefteå stad efter sommaren för nya äventyr! Vars jag ska flytta kommer jag inte att avslöja nu men lugn bara, inom sinom tid kommer ni att få veta ;-)


Jag vill ha sommaaaarrrrr


Frida: Torsdag

Godmorgon Godmorgon!


Hittills idag har jag hunnit med att ha en lektion. Vi samlades på Rovön och hade idrott eller vi pratade om friluftsliv. Min grupp skulle prata om kläder och självfallet tog jag på mig att jag skulle snacka om De 3 lagrerna. Så jag tog på mig kläderna och cyklade till Rovön (JAA det var jävligt varmt!!!!). Menmen det gick väl helt ok och sen slutade vi  lektionen efter bara en timme, vilket innebär ett hål nu fram till Engelska lektionen som börjar vid 11.05. Lite av mig orkar verkligen inte fara till skolan och ha en lektion, men andra delen är lite förståndigare. Plus att jag ska göra nationella idag......


Som ni märker han uppdateringen inte varit speciellt bra på sistonde, vilket jag främst vill skylla på det underbara vädret. För vem kan motså att ligga ute i solen eller fara ut och åka inlines, eller bara allmänt vara ute när det är så fruktansvärt bra väder?! Så det är väl det jag gjort, sen har jag umgåts med min pajk en del också och det har prioriteras före datorn. Men det är väl så det ska vara också, annars vore det väl konstigt. Ska dock försöka hitta lite mer tid till att blogg också!




Frida: Tisdag

Tjeenamors!

Kom just hem från skolan, eller från stan kanske jag ska säga. Åkte nämligen förbi Ateljé Elisabeth Viktoria nyss för att kolla om det gick att beställa hem eller boka klänningnen (som jag visade igår). Men icke sa nicke! Ska iallafall förbi på torsdag och kika om deras exepertis kan fixa min nuvarande klänning.

På skolan idag betade jag av 2 engelska nationella. Om det gick bra? Engelska är väl inte mitt bästa ämne om jag uttrycker mig så. Känns iallafall skönt att fått det bort gjort!! Ska göra nästa på torsdag, håll tummarna på att det ska gå bättre!!

Nu blir det mer plugg, naturkunskap (inte heller super ämnet för min del) Det krävs därför krävs det sjukt mycket pluggande, för att något alls ska fastna. Blir iallafall att sitta på atlanen och få ta del av lite sol idag. Tack och lov!

Kvällen kommer nog fortsätta i samma tema, plugg, plugg, plugg. Sen blir det förhoppingsvis lite träning också. Ingen som har lust att hänga med ut och springa? Ring eller smsa mig i så fall!! Behöver verkligen träna men har noll motivation att fara ut och träna själv. Så om någon snäll själ känner likadant, call me!





Tina - Butterflies

Helnöjd sitter jag här vid datorn! Än så länge har jag inte mycket att klaga på, måste bara lära mig hur musplattan fungerar för jag lyckas alltid förstora och förminska allt hela tiden. Ganska just hemkommen från en löptur och det känns lovely att komma igång igen. Blev en runda igårkväll också så jag hoppas att det håller i sig ;)

Väcktes förövrigt av norran i morse som undrade hur nästa säsong ser ut för min del men jag hade inte så mycket rolig information att komma med för saken är den att jag vet inte själv. Det finns en hel del frågetecken och för tillfället så känns situationen rätt jobbig. Det är mycket som ska lösas hit och dit för att jag ska få någon slags ordning på det hela. Men det är så det är, vuxenlivet är jobbigt och man ska inte förvänta sig att det blir lättare sa en klok syster till mig en gång i tiden.



Nu ska jag hoppa in i duschen sen ut och kratta innan jag beger mig till jobbet!

SOLONG

Frida: Balklänning kom till mig!

Satt igår kväll när jag borde ha pluggat och sökte på balklänningar. OCH VET NI VAD JAG HITTADE? Som nålen i höstacken fann jag den skönaste skapelserna av dom alla, fast inte i min storlek förstås. Men det gör ingenting för nu vet jag att den finns, nu gäller det bara att få tag i den på någevis!


Min klänning (den jag har uppe i mitt rum) plus att den är blå!


Är den inte helt underbar?? :) LOVE IT!

Tina - min dator har anlänt!

& den är mycket fin och jag är då nöjd än så länge :) Var dock tvungen att betala en ny försäkring vilket jag inte direkt hade räknat med...

Det har varit mycket dålig uppdatering i helgen men det finns anledningar och det är bland annat för att jag har gjort en hel del och inte prioriterat tiden vid datorn. Men pappas gamla dator som jag fått låna under tiden har inte velat samarbeta i helgen och har startat om sig om vart annat innan man hunnit göra nått.

Jag tänkte försöka mig ut på en promenad eller löptur innan jag går till kojs ikväll, som det ser ut nu kommer det bli väldigt tidigt även om jag inte börjar jobba förrän 14.00 i morgon men ögonen är på väg att ge vika redan nu. Förhoppningsvis hinner jag föra över allt från den gamla datorn så jag har lite musik och bilder här på den nya skönheten!

SOLONG

Frida: NU är det nära

Bara 13 dagar kvar tills jag och min kar åker till EGYPTEN!


Tina - bara för att

En snabbis bara, liksom bara för att. Igårkväll var det mys med Jacuzzi, bastu och grillat hos Frida och ikväll tillbringar jag kvällen hos NattyG med ett glas vin i handen! Jag återgår till sällskapet nu.

SOLONG0


Frida: Fredag förmiddag

Har haft en sjukt härlig morgon, en sån där som man bör unna sig oftare men aldrig har tid för.

Allt började med att klockan ringde 09.00, precis som planerat. Jag sträckte på mig, myste lite i sängen medan jag läste smsen jag fått. Älskar verkligen att vakna på morgonen och ha fått sms under natten eller morgonen, och sedan märka det när man vaknat. Iallafall så steg jag upp, åt frukost, satt lite vid datorn och surfade. Vid 10 bestämde jag mig för att fara ut och springa. Jag sprang till eddahallen där jag gymmade i en timme, sedan sprang jag hem igen. SKÖNT att röra på sig måste jag säga!! Har verkligen legat på lat sidan sen jag kom hem från Tjeckien. Men nu är uppehållet över :)

Nu sitter jag och väntar på att ansiktsmasken och hårinpakningen ska do it's magic!
Grymt skön förmiddag helt enkelt och den kommer fortsätta i samma spår!
Ska in till stan sen för att kika på om Skellefteå stads balklänningsutbud är något att hurra för. Sen blir det kanske att svänga förbi Sun tan, måste bättra på brännan. För jag är vit, sååå vit!



Hade gärna varit lika brun som jag var när jag kom hem från Indien nu!!!

Tävling!



För att deltaga i tävlingen måste du vara prenumerant på Modeflickan Magazine. Det är helt gratis. Tävlingsregler hittar du inne på ditt konto i vänstermarginalen under ”Tävling”. Klicka här för att prenumerera!

Tina - Hard workwork

Infinner mig på jobbet för tillfället (mamma jag har rast så det är OK att sitta vid datorn), 4 timmar kvar att jobba sen vill jag heeeeem. Jag skippade datorn igårkväll och lyckades ligga i sängen innan 12 & somnade strax därefter, mycket skönt men jag är ändå trött och vill vila. Eller varför inte ut och springa? Eller kanske vila..

Min dator hade inte kommit igår (annars kan jag garantera att jag suttit vid datorn!!!) & jag vet inte riktigt varför det tar så lång tid. Hon kanske hade glömt skicka beställningen...? Men den ska komma på fredag, förhoppningsvis!! Verkar jag irriterad? Gissar ni på Ja så har ni rätt.

Måste återgå till jobbet.
HOJ

Tina - Jag sänker priset på skorna

God morgon världen!
Blåsan under min fot är ett faktum och träningen får vänta tills jag kommer till stan där jag får pumpa i gymmet istället. Under natten så har jag även legat och funderat över mina skor jag ska sälja och kommit fram till att jag ska sänka priset! Nya priset är 300 spänn & fortfarande, skicka ett mail till [email protected] vid intresse.

Nu ska jag kila ner och koka ägg och äta frukost. Idag inleder jag fas två i min GI-kost. Efter att ha levt helt utan kolhydrater i över 6 veckor ska jag nu lägga till tallrik med fil & egen müsli + en frukt eller en skiva dinkelbröd per dag och dra ner lite på fettet.

MORSNING KORSNING

Tina - skaaavsåår

Godafton!
Rumpan min sitter för tillfället på en stol i Örviken efter att ha blivit dumpad just efter att vi lämnat E4:an för att ta mig en löptur hem som utökades med ett varv runt Örviken. Jag kommer hem lycklig över att det går så pass lätt att springa men olycklig över ett skavsår som växt fram under dessa kilometer och denna 50 minuter långa tur. Jag som tänkte ut i morgon också innan jag beger mig mot stan igen. Får bli en tur på crosstrainern i gymmet istället med inneskorna.

Fick inget samtal från OnOff idag så min efterlängtade dator har tyvärr inte kommit. Jag ber för att den kommer i morgon, vill ha! På tal om att vilja ha så vill jag ha alldelens för mycket, enligt min mamma. Eller jag kanske tycker jag vill ha för mycket men mamma tycker jag köper för mycket. Jag tycker jag behöver sakerna jag inhandlar ;-) Kom hem med ett set med löparbyxor och t-shirt idag, mycket fint och på riktigt bra rea!

På tal om ekonomi och köpa saker, någon som är sugen på att köpa dessa skönheter? Storlek 39, använda 2 ggr, absolut inget fel på dom men passade helt enkelt inte min fot.
Pris: 349:- 300:- (Mindre disskuterbart)
Pris vid inköp:- 499 kr

Vid intresse, skicka ett mail till [email protected] !



NIGHT


Frida: Köp min balklänning, någon?



Köpte denna skönhet i mitten av Februari och var steen nöjd! Vem skulle inte vara det, titta på den! :)
Iallafall så var den för liten då men jag var hur säker som helst på att det skulle gå att ordna, eftersom min farmor är en grymt bra sömmerska. Problemet är nu bara att även om jag tar ut den så mycket som det bara går, så kommer den vara aningen för liten. Eller så tajt så att jag inte kommer kunna andas, vilket är en födel om man inte vill vara blå i ansiktet och se ut som en ful avatar.

Så nu har jag lagt ut den på blocket, kika gärna in och köp den, minst lika fin i verkligheten som på bilden!!
http://www.blocket.se/vasterbotten/Balklanning_fran_Nixa_of_Sweden_Storlek_S_36_27415512.htm?ca=2&w=1


NU har jag panik, vad ska jag ha för klänning. Kan be farmor slänga ihop nått men samtidigt så vill jag att den ska vara perfekt och det är knappt om tid. För det andra så vet jag inte riktigt vad perfekt innebär. Jag vill egentligen inte ha en röd klänning (fast jag vart kär i min), utan helst en blå men hittar inte drömklänningen någonstans. Tips, råd, idéer, hjälp!!


Skulle vilja ha en liknade som hon på bilden, fast en långklänning. Någon som sett en rätt billig bikini som passar in på den beskrivningen? (A)


Frida: Upptagen

Sorry hörrni ni att jag varit på upptagen och totalt prioriterat bort bloggen. Sån tur att Tina är tillbaka och styr upp när jag är som dåligast!

Jag har bara njutigt av min familj och pojkvän sedan jag kommit hem eftersom jag varit borta från dem ett längre tag (jaaa 10 dagar är länge!!!). Papsen har även fyllt år, vågar inte skriva hur gammal gubben blivigt men ett år äldre = ett år klokare som vi brukar säga istället för att påpeka den exakta åldern ;) Av mig och Jesper fick han en t-shirt från t-shirt store. Vi hade även klurat ihop ett rim:

Gammal och go men i sinnet är du tjugo, sätt på dig den här blir du både tajt och fin, och med din rutin, lär du få varenda blondin! Då kan du med ditt adrenalin, och hennes rödvin, sluta med att dra ner din blåa rullgardin!


Alla kanske inte anser att det är ett speciellt bra rim, men min pappa fullkomligt älskade det, verkligen hans humor!!

Sedan har jag även shoppat lite under dom här dagarna jag varit hemma. Är nämligen i ett stadium där jag vill ha ALLT! Och jag är såå shoppingssugen men nu är pengarna slut :( kanske lika bra, då handlar jag inget mer iallafall!

Jag har inkasserat ett linne, två nagellack (blå och rosa), hårfärg, en tub bh och tre par trosor.



Berättar senare ikväll om min bal kris...



Tina - 18 dagar kvar!!

Har spenderat kvällen hos Lunkan för att boka tågbiljett från Milano till Tenero, Schweiz där cupen är. Vi har planlagt i princip hela resan nu och börjat disskutera packning och allt möjligt kring & man blir helt klart TTT (Taggad Till Tusen). Det finns mycket som kan gå fel med det är ju charmen med det hela ;-)



Ska försöka vara riktigt duktig i morgon och hinna med en löprunda innan ib-gymn, sen måste jag ringa arbetsförmedlingen, fixa ett nytt pass (hittar inte mitt och gjorde nytt förra året, 400 spänn åt skogen!!), sen en sväng på stan för att hitta något vi skulle kunna använda som matchtröjor på cupen. Förhoppningsvis så har min datorn också kommit, jag längtar efter min pärla!

Sängen lockar!
NIGHT

Tina - För min skull

Jag har varit väldigt frånvarande, jag vet. Men jag har faktiskt varit väldigt upptagen!

Jag börjar med att säga STORT GRATTIS TILL VÅRAN ÄLSKADE SUPERSTAR FRIDA SOM TAGIT VM-GULD!!!!

Hela min helg har varit great. Allt började med att jag fick sluta tidigare så att jag kunde ansluta till tjejerna tidigare än tänkt. Vi köper hem mat, dricker gott & umgås innan vi drar vidare mot någon annan förfest innan vi beger oss ut på Cover Club. Väl där inser vi att majoriteten av folket är född 92... Men vad gör det oss egentligen? Vi gör det till våran egen fest ;-) Själv sjöng jag karaoke för typ första gången i mitt liv och jag kan inte göra annat än att be om ursäkt till alla som lyssnade! Jag avslutar kvällen med att imponera stort på mig själv.

Lördagen strosade jag och Jeggis på stan, i hopp om att inte hitta något (jag har egentligen inte råd att spendera massa pengar..) lyckades jag ändå komma hem med ett par nya leggings, en t-shirt, en klänning och en bikini.

Direkt jag hoppat av bussen beger jag mig till David där det är fest, jag är dock nykter och chaffis. En timmas bowling hann vi med också innan jag efter vissa omständigheter kryper till kojs. Jobbat delad tur idag och i morgon väntas jobb igen. Slänger in några bilder från helgen innan jag avrundar!












NIGHT


VM- GUUUUUUUUUUUULD!

Låter rubriken tala :)

VM- GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!!!!!

Frida: Shit

Heeej!

Finaal dag!!! Det känns spännande, nervöst och sjukt jävla bra! Skulle vara sjukt ball om vi tar hem guldet ikväll!!!!

Glömde ju skriva igår märkte jag :S Fast vi gjorde inte mycket annat än att förbereda oss och matcha igår. Vi vann för övrigt med 12-3 mot hemmanationen Tjeckien. Bra med folk på läktarn och ganska bra drag i arenan. Kul!


Nu har vi samling sen blir det match klockan 15.00. Läääängtar!






miss you babe♥

Tina - Uppdate from Umeå

Vi är tillbaka hos Jenny after a awesome night out. Blåser upp madrassen nu sen äre nightynight för oss och shopping för jag & Jeggis i morgon!!

SOLONG

Tina - Umeåtown tomorrow

Slukade just en en tallrik med hallon och grädde och ska nu slänga mig in i duschen och hoppa i säng. Har varit och hälsat på Loella, Sara & lilla Frans i Byske ikväll och han måste vara bland det goaste som finns! Fick sedan besök av Matilda (som jag inte träffat på mycket länge!!!!), vi hängde ett tag och planerade morgondagen lite. För i morgon blir det att fara och hälsa på Jenny i Umeå som jag inte heller har träffat på ett bra tag. Men först väntas jobb 06.45-15.00 så det är bäst att skynda sig till sin dejt med John Blund!


Keep on rockin' baby, we're coming!

NIGHT

Frida: Dag 8

Hallå igen :)

Tänkte bara kort berätta lite om dagen. Vi mötte ju som sagt Norge och den matchen slutade 16-2. Personligen spelade jag ingenting, jag har varit lite sjuk/krasslig/hostig och i samråd med tränarna så bestämde vi oss för att jag skulle vila idag :) Tror det var ett mycket klokt beslut men som alltid så blir man ju så sugen på att spela!!!

Menmen annars har vi ju kört bad taste som jag skrev om tidigare. Jag, Ida och Elin har även hunnit med att se Bröderna Grimm, trevligt trevligt!

Godnatt hörrni!
Puss&Kram


Bild från min straff, haha det var nära ögat där ;)

Frida: Bad taste

Tjabba tjena hallå :)
Vi körde nyss Bad taste, vilket innebär att man klär sig väldigt fult och leker/ tävlar lite. Tro det eller ej men det är rätt skojj :)


Rätt snygg va... ;)

Tina - Ny dator!

Fick ett samtal just när jag slutat jobba av en snubbe från OnOff som berättade att min dator inte gick att laga så jag skulle få en ny. Han hade ett alternativ men jag gillade inte riktigt det han hade att erbjuda så jag for upp på OnOff för att kolla vad dom hade för utbud. & denna pärla anländer i början på nästa vecka, jag tycker den var ganska söt!






Halva Rhodosgänget var på besök ikväll och jag gör inte annat än att njuta av deras sällskap! Dom gör mig så glaaaad :D Vi har även börjat luska på en tatuering (mamma blir du nervös nu?), kan bli spännande! Nu är det även bestämt att Jeggis flyttar in 15 juni och jag taggar IKEA & hela köret!

Måste säga att jag saknar the Superstar, men hon sköter sitt jobb och regerar i Tjeckien. YOU GO GIRL! ;-)

NIGHTYNIGHT

Frida: Dag 7

Heeeej!!

Idag har vi spelat mot Lettland. En match som slutade 31-0 till oss, det gick väl helt okej ;) Själv gjorde jag nått poäng, bland annat en straff. Den "nya" straffen jag tränat in, och då menar jag inte lobben och fejkskottet ;) Utan den Arash lärde mig.

Efter matchen for vi på SPA, skönt som faan! Bubbelpool, kallvatten dopp, bastu och ångbastu plus gott sällskap!! :)

Nu är det godnatt för fredag :)
Sovgott
Puss&Kram



Rektorn på skolan och vår tolk

Matsalen på skolan

Ida leker på fritids

Fortfarande svarta talvan längst fram i klassrummet

Gröönt gräs!

Deras idrottsplats på skolgården

Här visar Michell, Cassy och Anna hur man skjuter slagskott


Så där ja, nu är bilderna från gårdagen inlagda. När vi besökte skolan och var med på gympa lektionen och visade upp oss lite ;) Det var trevligt!


Tina - "När man är ung ska man leva livet."

Jag är hemma efter helgen och jag lever, trots att vissa tvivlade på att vi skulle göra det efter att ha kört till Hemavan med sommardäck. Helgen i sig hade inte många tråkiga stunder men vem kan ha tråkigt med pulverpumorna och bihanget? ;) Bartömning och allmänt trevligt, 5 av 5 toasters!

Jag har mest bara jobbat sen jag kom hem, igårkväll var jag så trött att jag däckade i soffan halv 10 och fick mig 13 timmars härlig sömn. Idag har jag försökt vara en snäll dotter och diskat, tvättat och lagat mat sedan jobbat.










Det blev lite för tufft för vissa efter en hel helg med Pulverpumorna ;-)

Dagens bästa nyhet är att jag kommer att få en ny granne våningen ovanför! Jeggis flyttar in nån gång inom en förhoppningsvis snar framtid & det kommer bli king king king.


HELLO NEIGHBOUR

NIGHT



Frida: Lika mot Finland

4-4 mot Finland i öppningsmatchen

Nu säger jag godnatt och taggar inför morgondagens match som går mot Lettland!



Frida: Matchdag

Heeeej allesammans!

Idag är det match dax och jag är taggad till 1000!! Ska gå in i första bytet och lägga ribban genom att hänga en kasse direkt! Eller rättare sagt ska jag ska försöka göra det ;) Min magkänsla inför den här matchen känns ändå bra, men trots de så kommer hård jobbet måsta tas i varje byte.

Ikväll lägger jag in lite bilder från dagen, om jag orkar. Vi spelar trots allt till klockan 22, haha och det är näst intill läggdax här då :) annars kommer bilderna in imorgon. Vi har nämligen varit på en Tjeckisk skola idag och varit med på en gympa lektion och visat upp innebandy. Det var ganska intressant faktiskt, det finns faktiskt en del likheter med den svenska skolan. Men jag berättar mer om det senare, när jag lägger in bilderna! :)

Nu ska jag vila lite, sen blir det att förbereda sig inför matchen som alltså är kvart i 8 ikväll :)
Kraam till er alla som håller tummarna!


Frida: Dag 5

Idag har vi stadsvandrat och shoppat som ni förstår :) Annars har vi tagit det rätt lugnt idag, vi sätter ju i gång med gruppspelet imorgon, så vi vilade från träning idag! Skönt men samtidigt blev dagen aningen längre när vi haft färre aktiviteter. Så vi har spelat lite spel och sett film, och mys på!

Inför matchen imorgon så är jag lite nervös, bra nervös! Det känns som det har gått rätt bra med min femma på träningarna så det ska nog gå lika bra imorgon också (håll tummarna!!). Längtar också till att det ska sätta i gång på allvar :) så imorgon klockan 19.45 startar det!

Om det är någon som är sugen på att kika på matchen så länkar jag till en webb tvn: www.tvcom.cz/wfc2010


Nu är det natti natti
Puss&Kram


Elin Jonsson och Andrea Gidlund

Frida: Bilder från Shoppingen





Linne 70 kronor, Tröjan 150 kronor, Bikinin 200 kronor

Inte jätte billigt, men jag är nöjd med min shopping iallafall!:)


Frida: Bilder från stadsvandringen















Frida: Lite annorlunda / Dag 4

Under dom dagarna vi har varit här så har det hänt lite speciella saker.
Vi har nämligen:

Sett en helikopter lyfta, just utanför hotellet (på hotellets gård).
Kört förbi en bil med en karusell på.
Kört förbi en Fasan (fast jag och Andrea trodde att det var en höna).
Sett en person hoppa fallskärm bara en bit bort.


Kanske inte de vanligaste grejerna som man stöter på en vanlig dag så där. Det cooltaste var ändå att se när helikoptern lyfte och åkte iväg. Vi satt och åt lunch när två matgäster från hotellet bestämde sig för att åka hem. Så dom gick ut på bakgården och satte sig i sin helikopter (som ingenting), Startade och lyfte. Själva satt vi fastklistrade vid fönstret, stirrandes på när fordonet lyfte!




Förutom de speciella händelserna så har den här dagen gått rätt fort. Vi har tränat ett pass idag, annars har vi sovigt, spelat spel, varit på massagekurs och ätigt :) En skön dag!
Längtar dock som tusan efter vissa hemma, ingen nämnd ingen glömd ;)

Nu ska jag sova, för imorgon blir det stadstur och shopping..OM JAG SKA SHOPPA!!!
Lägger upp bilder imorgon om jag hittat något under shoppingen :)

Puss&Kram



Ps. Måste även tillägga att vårt lag (Jag, Elin, Andrea och Hanna) troligtvis vann vår första tävling ikväll!!
En musiklek då man skulle lista ut vilka låtar som hör till vilka serier. TUR att vi hade Elin, hon var banne mig mästarnas mästare på det!


Frida: Dag 3

Idag har vi tränat allt mest. Sammanlagt 4 timmars träning i benen känns faktiskt inte jätte farligt, tack och lov!
Förkyldningen känns lite bättre idag också, vilket är himla skönt. Fast i morse var jag lite osäker på hur dagen skulle sluta, hade nämligen ingen röst:S Men allt gick bra som sagt!

Annars har vi inte gjort så mycket idag, ätigt, vilat, haft teori och tränat två träningar :)
Sen avslutades just kvällen med lite Skippo mot Elin, Ida och Hanna, då kan jag ju även tillägga att jag var en värdig vinnare...eller hur det nu var ;)


Här kommer iallafall några bilder från min super braiga kamera...........från gårdagen :)
















Nu säger jag godnatt
Puss&kram

RSS 2.0