Tina - jobb?

Har besökt arbetsförmedlingen idag. Blev inte så mycket klokare men nu är jag då inskriven som arbetslös!

Kvällen i övrigt har spenderats på ladan för att se AIK få spö av Djurgården med 2-1. Så det kan gå. Uddamålsförluster verkar förfölja Skellefteås elitlag...

Näe ska försöka pallra mig i säng i vettig tid ikväll. I morgon taggas det för träning & det ska bli den bästa på länge. Det måste det bli.

NIGHT

Frida: måndagkväll..



härligt att se att man är delaktig i både framåt och bakåt mål.
Bara ta nya tag i helgen!

tjing

Frida: måndagkväll..



härligt att se att man är delaktig i både framåt och bakåt mål.
Bara ta nya tag i helgen!

tjing

Tina - No words needed

FAIL

Godnatt.


Tina - let's have some fun this beat is sick

Nyss kommit hem till Örviken efter ett besök på bion! Fick äntligen se Flickan som lekte med elden, blev dock inte lika imponerad som jag trodde att jag skulle bli. Men bra var den ändå :)

Dagen har känts som en typisk "bakis-dag" trots att jag inte drack en droppe alkohol igår. Men jag låg kvar i sängen lääääääänge, såg sedan innebandy x 2, mat från viking, hockey, slööööö, sen bio.

& min nyktra gårdag då. Jag & Cecilia for och såg FF (min första och förmodligen sista match jag såg). Spänningen var totaldöd i denna måstematch då dom låg under med 4-0 efter 30 min... Hade tio gånger hellre sett Morön som verkade vara en riktigt nagelbitande match! Efter det blev det även lite hockey. Kvällen spenderades hos ElinB i Ursviken där det lagades mat och kikade lite på inspelade matcher. Vi upptäckte även den roliga funktionen att spela tillbaka i slowmotion vilket resulterade i årets skratt! Fram mot midnatt beslöt vi oss för att köra lite Burträskbingo. Knasiga uppdrag där tyvärr alla inte gick att utföra.. Men detta var en dag med många plus!

Morgondagens största plus är match!! Dalen borta, spännande ;-)

NIGHT

Papi♥


Frida: All alone in a big empty house

Sitter här och väntar på maten, blir bullens korv med bröd, MmMm Favoriten! Känns som jag har fått väntat i en evighet men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, som man brukar säga.

Så ser kvällen ut:
inget
inget
inget

Vi kan alltså konstatera att min kväll är väldigt tom. Hade igentligen en massa planer med tjejerna i klassen och med innebandylaget men när kroppen säger stopp så är det stopp. Så det blir tvn och jag ikväll, hoppas den har något bra att erbjuda!


Angående igår så kan jag inte annat än att uttryckta mig som Tina gjorde, Gårdagen gillades! God mat, trevligt folk och dåligt bowlingsspelande. Tänker dock inte uttala mig om vem som vann och vem som kom sist, tycker inte det speglade det fina spelet vissa hade.




Tina - a bump in the road

Min plattång kom igår, YEEEY ;D & nog duger den, uja.

Gårdagen gillades. Först mötte jag upp Frida på stan vid 6, käkade på Lilla Kina (friterad kycklig, ris och sötsur sås ♥). Tog sedan min nya racer, även kallad cykel, och pinnade på till Bowlingkompaniet där vi mötte upp Robin och Jesper. Kunde efter detta konstatera att alla har vi olika talanger och bowling är inte en av mina! Efter en vända på coop for vi till Jesper, såg Men In Black II och hade trevligt :)

Mamma ville ha hem mig till Örviken så nu ligger jag här i sängen och myser lite. Måste dock skynda mig nu, ska ut och springa > duscha > äta > möta Cecilia på stan > fotboll klockan 2 > hockey? > får se vart kvällen bär ;-) 

HAVE FUN EVERYONE

Tina - HEJA AIK

Blev blixtinkallad på jobb idag (14-21.15) som innebar att jag missade träningen, vilket kanske egentligen var bra så att min ljumske fick vila. Med det innebar även att jag missade derbyt mellan AIK-Luleå som jag tänkt se. Tråkigt, men dom vann! & jag tjänade pengar;D

Den tidigare oplanerade helgen ser ut att bli fullspäckad. I morgon ser det ut att bli bowling (& kanske middag?) med Frida, Jesper och några fler som jag inte har så stor koll på. Lördagen spenderas med Cecilia, först ska vi se FF (blir min första match, typ någonsin...). Fick även erbjudande om middag och mys hos Elin på lördagkväll, får se hur vi gör ;-) Bror min har även match lördag och söndag så nog kommer man säkert hänga på ladan lite också. Göra om vardagsrummet här hemma ska jag också göra, kanske för en liten slant eller två ;-) Hinner jag börjar jag med det projektet i helgen :)


Saturday honey ;-)

NIGHT

Frida: Long time no see

Hej du
hoppas allt är bra
själv är jag sjuk = ingen skola och ingen träning
ja vet, vist är det jobbigt!
menmen bara å göra de bästa av saken, lugn lugn lugn kväll med
Män som hatar kvinnor




Verkligen på tiden att se den



Tina - muummma

Dagens + & -

+Fika på Wayne's med en gäng härliga brudar, med gott fika & massa tjejsnack
+Kommit fram till viktiga slutsatser här i livet som jag grubblat över
+Innebandy
+Börjat planera helgen & den ser ut att bli helt okej!
+Gillar att mysa med stora halsdukar

-Min plattång har inte kommit
-Min överansträngda ljumske har utvecklats till en riktig sträckning
-Rätt slö i allmänhet
-Sötsug
-Arbetslös

+/- 0 men vet ni vad, detta känns ändå som en +dag! Som man brukar säga, glaset är halvfullt.

Nu
NIGHT


Tina - beeeep

Beeptestet gick bättre än väntat och då kändes det till och med som om jag skulle kunna klara mer en dag då mina ben är lite mer på topp. YEEY

Min plattång har skickats nu så jag hoppas att den ligger och väntar på mig i brevlådan i morgon, skulle passa perfekt eftersom jag är hemma i Örviken nu. Blir nog en tripp på arbetsförmedlingen i morgon, ursch vilken ångest jag har över det...

Positivt är dock att Kåggan och Häggis vill hitta på något i morgon och inte tackar jag nej till det inte ;-) Fast om Amanda vill fara och sola (för tredje dagen i rad) blir jag nästan deprimerad... Jag vill också bli fint solbränd och fräsch men nej då ska man just behandla med Voltaren som innebär att man måste undvika sol och allt sånt. Även två veckor efter avslutat behandling! :O Så jag kör på Dove summer glow istället ;-) HÖHÖ

Ska slagga nu. Har dock glömt mitt täcke i stan så jag får klara mig utan mitt älskade prasslande täcke i natt (U)

NIGHT


Tina - There's not much to say

Tänk om man alltid fick som man ville. Fast nu är det ju väldigt sällan det blir så. Ibland för sällan...

Taggen är låg & vi har beep i morgon. Jag jublar inte.


Däremot så jublar jag över Hassle ♥

NIGHT

Tina - 3 points goes tooo, Skellefteå!

Där satt den;D Vinst och tre poäng, tre riktigt sköna poäng! Totalt krossade Lockerud med 12-5 & efter gårdagens uddamålsförlust känns det här riktigt bra måste jag säga.

Sitter hemma i Örviken & ser film med mor. Dock inte världens bästa film, dubbad? Men jag gör det för sällskapet :)

Beställde ny plattång har jag gjort också. Behövdes, kortslutning i min förra? R.I.P Sugen på köpa löshår är jag också:D & färga & klippa DÄR tog pengarna slut! Näe, vi får se hur jag gör men jag är som sugen på piffa upp mig lite ;-)

Vi får se vad som väntar morgondagen, som arbetslös har man några timmar över.. Orkar kroppen och vill min ljumske samarbeta blir det nog en träningsvända hos anton, annars kanske jag tar tag i mitt rum hemma i örviken och storstädar där. Återgår till filmen nu.
 
NIGHT


Tina - so close

Jag har väl inte så mycket nytt att komma med, Frida har som berättat det mesta ;-) Kan dock säga att det var sjukt skönt att näta i elitseriedebuten!

& för min del blir det samma som för Frida; Fika och vatten = ladda för morgondagen, dock ska min övriga vakna tid spenderas i sängen framför Barca-Atletico. Faktiskt första gången jag ser Zlatan i Barcelona. & han ha redan gjort mål... Kung måste jag säga.

Hoppas på att få se ett och ett annat känt ansikte i morgon på matchen ;-) En liten bonus bjuder vi på också, dom 70 första som betalar in sig får ett rabattkort på frisörsalongen Karma. Ses där då, klockan 13.00.

NIGHT

Frida: bara att ta nya tag

Förlust idag, 3-4, tråkigt, surt, men vad går det att göra förutom att ta nya tag och visa Lockerud hur det är att spela i elitserien imorgon :) Är sjukt taggad må jag säga!

Ska dock inte låta den här bloggen endast handla om innebandy, som den faktiskt gör för tillfället. Vi har ju, tror de eller ej, ett liv utanför innebandyn också. Och i kvällst spenderade jag min kväll med fröken Tina, vi var på bio och såg The Ugly truht som förövrigt var sjukt rolig. Den rekommenderas helt klart!
En annan film som jag har lovat mig själv att se så snabbt jag har tid när den kommit, Är:



Nu: Vatten och kvällsfika
Sen: Sängen


Tina - I GOTTA FEELING

Just nu är det inte mycket annat än tagg på match som gäller här! Vaknade 8 och kunde inte somna om, har sedan dess försökt sysselsätta mig med annat för att inte tagga igång för tidigt & bli övertaggad. Men klockan tickar och det närmar sig så det är dags nu;D




SKELLEFTEÅ INNEBANDY - PIXBO WALLENSTAM,
EDDAHALLEN 15.00!

Nu kör vi.

Frida: En låt jag inte får ut ur huvudet


Tina - 38 timmar kvar

Snart smäller det! 38 timmar kvar till seriepremiär & jag taggar :D Vi invigde omklädningsrummet idag och jag gillart!

Mycket förberedelser inför helgen. Idag har jag bland annat pusslat ihop ett bildspel i PowerPoint som ska rulla under matcherna.

This years photo

Känns som att jag har inte så mycket mer att säga, ska försöka fatta mig kort för en gångs skull. Kan dock säga att det skulle inte sitta helt fel med lite Mmmm, Marabou ;-)

I morgon blir det iaf fika klockan 2 hos Lina som fyller år, efter det blir det att handla för att sedan bege sig till Häggis där det ska lagas mat, mysa, se på gamla matcher och ladda inför helgen :D Får se om jag hinner med ett besök på stan med Kåggan också.

Lördag - Skellefteå IBIF-Pixbo Wallenstam, Eddahallen 15.00
Söndag - Skellefteå IBIF-Lockerud, Eddahallen 13.00

Jag tycker ni ska infinna er där då! ;-)

NIGHT

Frida: Mmmmmmm

Tänkte igentligen skriva igår kvällst men ja somnade helt enkelt, så jag tänkte passa på nu medan jag har lite tid, eller lite mer exakt 20 minuter, bakar nämligen fika inför helgens premiär. Jag hade tänkt skriva om hur underbart vädret var igår och hur mycket piggare och gladare man känner sig då :) Och vist finns det mycket att glädjas åt, premiär i helgen, fina väder och en underbar pojkvän.



Blev en blandning av hallon och blåbär till kvällsfika igår, MUMS!


ses

Tina - fly me to the moon

Sitter hemma i Örviken, känns som det var en evighet sen jag var här.

Läggan har dock fått sig ett minus. DVDn är nämligen trasig! Hade länge längtat efter att få se filmen Taken som alla snackar om. Så jag hyr filmen och när vi sätter oss och ska se filmen så hackar det och hoppar hela kapitel. Rengör skivan gång efter gång men inget hjälper. Vi packar då ihop och beger oss till Häggis och ser filmen ;-) Äntligen fick jag se filmen & jag måste säga att den var riktigt bra! Kvällen var stjärnklar & mysig och jag njöt av varenda sekund :$

Träningarna i veckan har känts riktigt bra, jag känner mig pigg och det rullar bra! Fick dock ett besked idag som jag inte riktigt var lika nöjd över.. Men jag hoppas det löser sig & jag kan köra på igen som förut!

JAG LÄNGTAR SJUKT MYCKET EFTER PREMIÄREN I HELGEN!!! & omklädningsrummet är i princip klart och det blir skitsnyggt ;-) Ni kanske får en skymt av det i Norran i morgon om inte så kommer jag att lägga ut några bilder sen när det sista detaljerna är färdiga :)

Just nu är det mycket i mitt liv som är på topp nu & jag är på topp. Glad som få med ett leende på läpparna!

Ska krypa ner under mitt mysigt prassliga täcke nu

NIGHT

Tina - uppdate

Jag måste bara kommentera filmen, Spike är king.


Tina - you say it best, when you say nothing at all

Sitter och ser Notting Hill, mysig klassiker som jag dock gärna hade bytt ut mot Taken. Alla snackar om att den är så sjukt bra, jag vill också se! Men jag ska se, snart, hoppas jag. Snart.

Dagens jobb gick bra, skyndade iväg till matchen som i övrigt inte var alltför fartig som jag hoppats på att ett derby skulle vara. Men vissa stunder glimtade det till i mitt synfält ;-) Efter matchen for jag till Kåggis och kikade på hennes nya lägga, rånice :D Kan även meddela att hon snart, förhoppningsvis, kommer att vara mer aktiv här i bloggen eftersom hon fick sig en dator när hon fyllde år! Ska bara fixas med internet. Så snart har tredje kaggen återvänt :)

Det har jobbats i omklädningsrummet idag, dock utan mig men tjejerna (och Rickard) har gjort det riktigt bra och snart är det färdigt :D Inhandlat en fet stereo har dom också gjort, KING. Tror jag drar dit en vända i morgon och hjälper till med det sista.

Nu taggar vi seriepremiär nästa helg!

NIGHT

Frida: Är du nästa Idol?



Daalig tjej :)



Spenderat helgen med att bara tagit de lugnt (förutom beeptestet och träningsmatchen då ;) ) Har ätigt god mat, sett bra filmer och gjort sånt där som man får passa på och göra innan serien sätter igång. Som sagt drar det alltså igång nästa helg, exciting!

NU blire plugg, sen målning av rum och sen sängen!


ses

Tina - simple man

Inledde och avslutade denna dag med en löptur & jag måste säga att det känns riktigt skönt! Benen känns mycket lättare än förut och jag mår bara så mycket bättre av en liten vända :) Nyduschad och fräsch, blir mysigt att krypa ner under täcket nu. Måste bara hacka lite grönsker och koka några ägg för att förbereda morgondagens matlåda :)

Var även och handlade efter jobbet och har nu fyllt kylen eftersom jag börjar äta som vanligt på måndag då min lilla diet är över. Men jag kan säga att kylen innehåller så mycket mera grönsaker och nyttigheter än förut! Ang. dieten och min viktnergång har jag inte så stor koll på hur mycket jag gått ner nu eftersom jag är i stan och har ingen våg här. Men jag kan säga att efter dom där tre kilona som jag nämnde tidigare så stod det stilla ett tag och då kändes det riktigt tugnt! Nu när jag (snart) har slutfört detta så kan jag säga att jag är nöjd att jag gjort det, även om jag kanske inte gått ner mer än 3 kilo. Jag har lärt mig så mycket mer om mig själv & jag har bevisat för mig själv att vill jag så kan jag!

Nu blire sängen sen jobb i morgon 7-16 sedan derby AIK-LÖVEN!

NIGHT

Tina - jobbbbbb

Sitter på jobbet, rätt så stillsamt här. Underbemannat på helgen så jag är ensam vilket gör det ännu mer stillsamt. Inte mycket fart och fläkt om vi säger så men det kan behövas spara på krafterna med tanke på hur stressiga kvällarna blir. Men snart blir det att ta upp tanterna och bjuda på fika, jag har rent ansträngt mig och vispat grädde för att göra en liten bakelse av rulltårta. Blir man frestad? JA. Får man äta? NEJ.

Missar matchen idag gör jag också. Dock mot pojkar 94, men det spelar ingen roll, det är innebandy & det är kul. Lycka till tjejer!

Nu ska jag anstränga mig lite, kanske tvätta?

HAVE FUN EVERYONE

Frida: RIGGA




Äntligen har min efterlängtade RIGGA landat i Skellefteå :)
Tack Helene, Tack!

Tina - Lena PH

Alltså jag har ett extreeeemt sötsug & jag tycker att det borde försvunnit med tanke på att jag avstått det i 2 veckor. Sömn kanske är bästa sätt att döda suget? Eller har någon annan tips?!?!?!?!

Tack och lov så gick svullnaden ner i ögat så efter träningen for vi först till Team på klubbkväll där jag inhandlade ett par löparskor, väldigt impuls. Har aldrig tagit ett så viktigt beslut på så kort tid för att lägga ut en så stor summa pengar. Tack och lov har jag öppet köp 14 dagar, hoppas bara att jag får samma rabatt om jag vill bya!

Styrde sedan blåa faran mot Bergsbyn för att ta kort i vårt nya matchställ som ändå är helt okej. Frågan är dock varför det finns fickor på matchshortsen? Men vi drog en eller två posér, bl.a en Lena PH och en pyramid som skulle bli ett fint julkort till våra sponsorer Team Sportia ;-) HÖHÖ. För er som inte vet så sitter Team Sportia tryckt på rumpan (Jag spelar lite sneaky och lämnar resten åt fantasin...)


Last years photo, & jag ser skallig ut.

NIGHT

Sten Georg



Vist är dom för härliga :)

Tina - Jamen det är ju kul...

... att man vaknar upp med en fet vagel i ögat!



& jag som tänkte ta spelarfoto idag. Men jag får be till han där uppe att svullnaden har gått ner till i morgon så att jag kan ta kort då istället.

Samtidigt så är jag ändå nöjd att jag har en vagel. Kan låta dumt, ja. Men när jag var liten så brukade min syster F och hennes kompis B alltid vara "sjuka" samtidigt. När B hade halsfluss fick F en vagel i ögat, istället för halsfluss, typ. Så nu när alla går runt och är sjuka är min vagel min halsfluss, varav anledningen till att jag är nöjd :) Om ni fattar? ;-)

Var på vårdcentrael i morse istället för igår eftersom jag jobbade. Men väl där fick man väl inte fram något vettigt utan det lät snarare som vanligt : "Det kan vara det eller kanske det, eller jaaa... Jag har aldrig sett det där förut. Men vi skriver ut kortison som du får smörja med i två veckor och är det inte bra får du återkomma!" Har man hört den förut kanske?

Löptur > Käk > Träning > Möte > Klubbkväll på Team? > Hitt på nått någon?

Tina - LOVELOVELOVE

Kort och gott...



Jag älskar mat ♥


Tina - countdown

Hemma i Örviken. Vårdcentralen i morgon > löpning, LUNCH, jobb.
Jag älskar min säng.


Fast en hästens hade nog inte heller varit helt fel!

NIGHT


Tina - sista dagen, typ

Fick mysigt sällskap igårkväll i form av en Natthalie. Det var inte igår om vi säger så vilket resulterade i massa tjejsnack och min tidiga kväll blev senare än tänkt. Men inte klagar jag när man har trevligt ;-)

På IB-gymnasiet idag krossade dom yngre = jag & Frida dom äldre = Anna & Elin! Jag vann även en cola, höhö. Tog sedan en powernap och återvände till Edda för att lacka. Nu är allt lackat och klart, bara två väggar som ska målas en vända till sen upp med bänkarna. Gud så skönt det kommer att bli när allt är färdigt.

Ska snart bege mig till Edda, för tredje gången idag, & springa och jaga en vit liten boll.

HAVE FUN EVERYONE

Frida: Ett annat ord för körsbär? -Krusbär?



hur länge kan man inte klicka runt på lookbook.nu
mer sånt här kommer!

Tina - på topp

Just nu då känns det mesta på topp, av den topp som jag orkar med just nu så att säga ;-) 

Jag känner mig riktigt duktig idag, började med en löprunda i morse och efter det så har jag städat hela lägenheten, renbäddat och tvättat. Träningen gick helt okej och jag hade mer ork än väntat & just nu känner jag mig inte alltför trött och slut heller :)

I morgon beger jag mig till Edda halv 9 för att joina Frida på hennes IB-gymnasium eftersom hon är alldelens ensam! Hoppas jag tar mig upp och inte stänger av väckaren i sömnen, vilket har börjat bli en dålig vana. Fast Amanda lovade att ringa och väcka mig för att sedan komma förbi här innan hon går till Edda, så nog ska jag ta mig upp! ;-) Sedan får vi se om jag tar tag i omklädningsrummet när jag ändå är där, beror på om jag får tag i några gasmaskar!


En snygg smurf förra gången vi lackade ;-)

NCIS nu

NIGHT

Tina - on sleepless roads the sleepless go

En dag fullspäckad av innebandy och bland den mest spännande final jag sett så är jag som nöjd :) Mor, Far och John har återvänt från Finland och kom förbi en snabbis och se hej. Tröttheten träder sakta men säkert fram och ögonlocken känns rätt tunga. Det blir att spendera resten av kvällen framför tvn och Kärleken checkar in.




Nattens drömmar ledde mig ungefär dit jag ville, inte precis men tillräckligt godkända för att få mig att vilja somna om i morse, vilket jag också gjorde. Mumma!

Dags att bädda och göra klart här, kanske till och med städar lite.

NIGHT


Tina - battlefield

Sitter hemma i Örviken, huset är tomt, jag en ensam, det är mörkt, kallt och jag vet inte riktigt hur man får igång värmen, jag har ont i halsen och jag vill ha mat. Det är just i den här situationen som jag inte vill vara ensam, jag vill tänka på annat. Vill inte sitta i ensamheten och låta tankarna flöda iväg. Blä.

Dagens humör

I morgon spenderas dagen förmodligen på Edda, ska träffa Frida där 10.00 och kika på Intersport Cup. Får se om jag orkar ta mig upp och springa innan det. Kanske blir att lacka nästa varv i omklädningsrummet också.


Förhoppningsvis morgondagens humör

Ska krypa ner i mörkret nu under världens mysigaste täcke och förhoppningsvis slumra in, fort, för att sedan drömma mig bort. & förhoppningsvis dit jag vill att drömmarna ska leda ;-)

NIGHT


Frida: Tiden läker alla sår

..de känns helt underbart bra samtidigt som man känner sig helt tom när man läser ut en bok som man tycker är riktigt bra. Sen när man inser att det är den sista boken i serien och att hon inte kommer skriva någon mer, så vet man inte vad man ska ta sig till. Man kan nog inte göra något annat än att låta tiden läka sina sår ;)

Dom är iallafall sjukt bra, längtar tills filmerna kommer!




Som tur är behöver jag nog inte ha allt för mycket ångest, eftersom kvällen är uppbokad till annat, som Tina redan nämnt så fyller vår alldeles egen Malin år :) Stort grattis till dig! sen ses vi ju ikväll :)

tagga!

Tina - before I find my prince

Pratade just med en kär vän som flyttat till Norge och det får mig att tänka lite. Gör jag rätt val som stannar här och satsar på innebandyn? Jag skulle gärna resa runt men jag vet inte när jag skulle få chansen att spela i elitserien igen så jag litar på löptränare Peter som lovar att man hinner satsa och sen resa runt och leva livet utan bekymmer :) Angående satsningen kan jag säga att än så länge har jag gått ner 3 kg än så länge, får se hur detta slutar.

Min kära vän Jessica "Jeggan, Jeggis" Gyllenberg ska även flytta till London och jobba. Så i tisdags samlades vi ett gäng brudar och myste, spelade spel och sa ajdö till vår alldelens egna stjärna *

Onsdags arbetade jag några timmar på Brogården för att sedan bege mig till omklädningsrummet och slita lite. Har nu lackat allt ett varv, får se när det blir av att lacka nästa. Sedan äre upp med alla bänkar och krokar så är vi i stort sett klara :)

Tog en löptur idag innan jag drog kosan in mot stan för att möta upp Frida och köpa en present till Kåggan (den tredje kaggen som är på vift). Hon fyller nämligen år i morgon! GRATTISGRATTISGRATTISGRATTIS :D Så det blir att springa runt på Boda i morgon och på kvällen nalkas fest hos NattyG. Jag börjar dock klockan 7 på lördag så det blir inget party för min del. Men jag har passat på att måla naglarna ikväll för lite fin måste man ju ändå vara i morgon ;-)

Ska nog krypa ner snarast möjligt, sömn står högt uppe på behovslistan, börjar även få lite ont i halsen ;S Får inte gå och bli sjuk nu! Så nu kryper jag ner under mitt mysiga täcke, 2 1/2 men börjar nu också :)

NIGHT

Frida: något som inte är värt att missa

jag vet att nästan varenda av mina inlägg börjar med att jag skriver om hur dålig jag är på att uppdatera, och nu hade jag en än gång tänkt skriva att de ska bli ändring på den saken!

så äre bara!

Anyway, hur sjuk är inte den här!



mysigt -Ja!

Tina - dopingkontroll

Eftersom vi har haft cup i helgen så var dagen träning inställd men vissa (jag, Frida, AJ och Lisa) bestämde sig för att fara dit och leka lite & träna skott osv. Tur var väl det! Efter ca 10 minuter kommer en dopingkontrollant som är där för att dopingtesta 4 stycken från Skellefteå Innebandy. Hade vi inte varit där så hade klubben förmodligen fått böta en summa pengar. Så vi sänker 1 liter vatten, kissar så vänligt och så var det färdigt! Ungefär.

Kan även berätta att idag är väl en såkallad "Första dag i mitt nya liv". Många har frågat varför och jag kan berätta att det beror på att jag ska prova på en diet för att gå ner några kilon. Detta gör jag endast för att bli lättare och snabbare. Hade det inte varit för innebandyn hade jag inte gjort det här, men jag vill verkligen satsa och det här är något som jag känner behövs om jag ska nå mina drömmar! För er som är lite skeptiska och tror att jag har problem med maten osvosv kan jag säga att det har jag INTE. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar mat och kan intyga om att detta inte kommer att spåra ur. Mina föräldrar och tränare är väl informerade och vi är alla överrens över mitt beslut.

Vi får se hur mycket uppdatering som kommer ang. detta men nått kommer ni säkert att få läsa.


Det bästa som finns & jag älskar det

NIGHT

RSS 2.0