Tina - Som jag hade dig förut

Ska bara diska sen slänga mig i säng, har jobbat och ska upp i morgon också med får sluta redan 12 sen långledigt till fredagkväll så jag hoppas på bra väder! På torsdag blir det att se Eclipse med Elin och Frida & som vanligt förväntar jag mig att den ska vara sämst så jag bara kan bli positivt överraskad ;)

Lite sommarkänsla, synd jag missar Melissa på trästocks men spanien är ju inte helt fel det heller!

Frida: haha vilken hämnd!



Frida: Canon

Hej hallå god afton!

Ikväll har jag bara tagit det himla lugnt och slappat framför tv tillsammans med Marica. Det var sjukt skönt och mycket pågrund av att jag var tränings ledig idag! Tjooohooo. Men imorgon börjar processen om igen. Fast ska man bli bra så måste man väl träna antar jag :) så då är det värt det alla dagar i veckan!

Tänkte även passa på att berätta om en av mina studentpresenter. Jag fick nämligen en kamera av mamma, pappa, farmor, farfar och Jocke. En Canon EOS 1000 D. Det funkar alldeles utmärkt och används flitigt! Troligtvis kommer jag nog lägga upp mer bilder från och med nu. Det blir väl kanske lite roligare än att bara läsa om mitt tjat om livet ;)


bland annat har bilderna från midsommarn tagits med mitt nya stjärnskott!

Frida: Några mil ifrån tinas midsommarfest..

..så kunde man hitta oss


















-Ta aldrig min krokett igen!




Lekledarna






Kameramannen själv

Tina - Midsommar

Stor eloge till Cecilia och Marcus som anordnade en fantastisk midsommar!! God mat, lekar, 25 pers och härlig stämning förgyllde kvällen ;D Blev inte många kort tagna under kvällen, var helt enkelt för upptagen med annat. Men några godbitar kan jag dela med mig av.
Dags att fräscha upp sig lite, beger mig till hamn för att se fotboll sen spenderas kvällen med Elin som jag inte träffat på ett bra tag så jag tippar på mycket skitsnack och andra trevligheter :)

Frida: Lite hollywood inspiration


Blake Lively snygg som vanligt



Nicole Richie



Jennifer Lopez i en fräsch långklänning



Sienna Miller och Jude Law

Frida: Midsommar

Just hem kommen från Renbergsvattnet där jag och mina kära vänner fira midsommar. Det var en kanon, kanon kväll som är näst intill omöjlig att toppa! Efter mycket skratt, sjuka uttalanden och bastu bad så mår man fortfarande som en kung idag!

Kommer lägga in en hel del bilder från kvällen inom kort (togs nämligen upp emot 600 pic) så då  får in ett litet smakprov på vår midsommar :)

Hoppas verkligen på att vi gör en tradition av det här!






Tina - Hit eller dit

Nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag ska göra på midsommar. Jag åker till Skråmträsk och Cecilia där det kommer vara massa härligt folk och grillning. Jag sviker Frida och gänget och känner mig som en usel vän men jag kan inte dela på mig hur mycket jag än vill.. Fast först väntas jobb till 12 sen ska jag nog steka nån timma.
NIGHT

Frida: Efter några timmars träning....

...Så är jag DÖD!






Tina - På gränsen till friterat

Idag har jag STEKT med stora bokstäver. Jag slutar aldrig förvåna mig själv över vilka ansträngningar och finesser jag ibland hittar på i hopp om att få lite extra färg..

Nu ska jag packa ihop och förhoppningsvis lyckas jag ta nästa buss upp till stan för träning väntar och jag vill inte missa!
HADE

Tina - Update

Två flugor parade sig just på mitt ben...

Fail Tina

Jag som planerat att hoppa på bussen 09.20 för att åka till stan inser efter 15 minuters väntan att jag missat den lilla 2:an i tabellen som betyder att den går ej under skolornas lov. Pappa är och hämtar en båt i Mjällom och mamma jobbar så jag får helt enkelt svika min date. Ligger istället och solar hemma på altanen och det är inte helt fel det heller, fattas bara lite sällskap ;-)

Dags att spreja på sig lite mer vatten för att steka maximalt.
HADE

Tina - Lika som bär

Klockan är för mycket och jag borde sova men jag sitter och lyssnar på nytankad musik. Men jag är ledig så jag låtsas att det är okej.

Igår skulle jag springa till Frida (som bor just vid lejonströmsbron på södra sidan) för att sedan köra mage/rygg och avsluta kvällen med en härligt dopp i jacuzzin. Jag börjar löpturen, springer längs älven på norra sidan och när jag väl kommer till lejonströmsbron och tror jag snart är framme möts av synen av en avspärrad bro. Grattis Tina tänker jag och springer runt allt ännu en gång. Men en extravända på typ 5 kilometer skadar ju inte! Kvällen blev rätt sen så jag fick hyra in mig i en säng hos Norströms, ytterst trevligt!
Imorgon har jag bestämt date med Jeggan klockan 10 på gården för att sola så jag ber för att det är sol imorgon då! Eftersom jag är i Örviken nu och pappa ska iväg med bilen måste jag ta bussen och jag kan knappt minnas när jag åkte buss senast.
Avslutar med en lika som bär.
Boxer Robert? - Daniel Westling?

CIAO BELLO

Frida: Shopping

När pengarna rullar in ska jag shoppa som en toook!






Frida: Balen på slottet, eller på station 8

Jag och Jesper har ju även hunnit gå på balen. Det var faktiskt jätte trevligt måste jag säga! Jag har hört från tidigare år att det inte varit speciellt kul men jag måste mege att det först och främst var hur nervöst och kul som helst att gå på röda mattan. Sen var det väldigt trevligt vid bordet under middagen. Efter det var det väl inte så märkvärdigt längre. Då blev det i princip som vanliga station.

Sammanfattningsvis så var det riktigt trevligt men höjdpunkten var att göra sig i ordning och gå på röda mattan!











Före vi började bege oss mot röda mattan så stannade vi utanför reningsverket och blev fotograferade av Vissan. En riktigt duktig fotograf!


Frida: Stuga i Boviken

Tjaa, tänkte bara snabbt slänga in ett inlägg och berätta lite kort om dagen.
Vaknade i morse med Jesper i sängen och funderade en lite stund över hur han hamnat där tills jag fick några flashbacks från natten. Han kom nämligen hem när jag sov eller halv sov. Men det var mysigt, aldrig fel med att ha sin man i sängen. Haha!

Idag har vi iallafall varit i Boviken och rustat upp stugan en aning. Det är nämligen så att min papy har en kompis i sthlm som har en stuga i Boviken. Problemet är bara att han aldrig är där, så han vill att vi ska bo där och ta hand om den. Så tack och bock sa vi och lovade att göra det! Dock behöver den fixas till lite grann. Målas om osv....Men det blir nog bra tillslut!

Nu ikväll väntas film mys med Matilda, Marica, Anna och Julia. Blir nog en kanon bra kväll! Saknat mina favoritbrudar :)

måste springa upp och plocka bort lite grann i mitt rum innan dom kommer.
Ha en bra kvälll!
puss&kram


Lite förstärkning i garderoben kan behövas ibland (oftast!).


Frida: Studentkvällen


Frida: Studentdagen




























Frida: På tiden

Jag har juuu massor att visa er efter dom här senaste veckorna och jag tänkte börja från fel håll. Från studenten för att klargöra det.

STUDENTEN del 1 (resten kommer vid jul)


Tina - Sommarplågan 2010

Jag kan nästan sätta en hunka på att det här blir året sommarplåga. Vad tror ni?




Tina - Spanien 19/7-25/7

Sitter hemma, har timmar idag så jag börjar om 4. Har hunnit med en löprunda och tvättat två maskiner, är som på hugget idag! Måste skynda mig lite nu, ska på inter sport och byta mina löparskor, köpte nya eftersom jag fick skavsår i hålfoten och fick det även av mina nya... Tur dom har den här "Nöjd kund garanti"!

Haha jag har inte ens hunnit vara hemma en vecka efter nästan tre veckors semester och så har jag bokat ännu en resa ;D 19 juli åker jag & brorsan ner till mamma & pappa i Spanien i en vecka. Känns lovely. Jag missar dock Melissa H men sånt man får ta.
Förresten, Victoria & Daniel ska gifta sig idag. Någon som missat det? Näe, tänkte väl det.

HADE

Tina - Bildbomb

(I princip) Alla har helg och jag sitter hemma och tar det lugnt för i morgon börjar min arbetsvecka. Har inte jobbat på över tre veckor så det är väl dags... Passar på att lägga ut lite bilder när jag inte får se någon fotboll utan det är det kungliga bröllopet som står högst på intresselistan här hemma.



Tina - Hemmaa i älskade Skell

Jag ser att Frida inte varit alltför aktiv men det har ju som sagt varit studenttider! Själv har jag varit helt utan internet och känt mig rätt ovetande om vad som hänt här hemma. Dags att uppdatera sig lite. Själv har jag spenderat över en vecka i Oslo som jag nu kan avslöja kommer vara min hemstad i höst/vinter! Kollat läget lite och även skrivit på för Sveiva. (För er som inte vet så är det ett innebandylag ;) ). Så i augusti åker jag till Norge för att spela innebandy och pricken över i:et är nog att jag ska få bo med världens bästa Amanda Hägg!
Nu ska jag få nått gjort, har en hel del att packa upp osv...
Kommer med bilder senare när jag har mer tid men jag kommer vara rätt uppbokad närmaste dagarna!
HYGGLI (som dom säger i norge)

Frida: Hello

Heej allesammans!

Jag har ju inte varit inne här på en bra tag och bloggen har varit helt död med tanke på att Tina också varit upptagen. Men ändå tittar typ 20 pers in dagligen. All ära till er som fortsätter tro på oss!

Har iallafall gjort en jävla massa och har massor att berätta om men jag orkar inte göra det idag heller. Har alldeles för lite tid och ork. För som sagt är det ju studenten (eller "studenten") imorgon så det blir en tidigt kväll ikväll.

Är så trött så jag orkar inte ens kolla igenom vad jag skrivigt, så om jag skrivigt massa fel så vet ni varför!!

Puss&Kram


Tina - Tillbaka i Svea rike på kortvisit

Sitter för tillfället på arlanda i älskade hemlandet efter 10 dagars resande som inehöll det mesta och det absolut bästa! Inte ett enda missnöje eller tabbe på hela resan och ALLT blev bättre än väntat. Vi fick en resa som inehöll i pricip alla typer upplevelser:

-Schweiz
-Cup
(som vi förövrigt vann med en 6 kilos skinka som pris ;))
-BBQ kväll
-Sol & bad vid pool
-Besök på chokladfabrik
-Strosa i mysiga städer
-Tågluffning
-Roadtrip
-Alperna
-Milano
-Shopping
-m.m.

Helt enkelt upplevelser man sent glömmer!

Men inte sticker jag hem med flyget ikväll för det inte, utan om 1 timma sitter jag på bussen till Oslo och spenderar typ en vecka där. Blev hastigt bestämt just innan vi checkade in innan vi for till Schweiz. Impuls, precis som livet ska vara! Att jag får träffa efterlängtade Amanda Hägg gör inte saken sämre :)

Nu ska jag avrunda och försöka lokalisera nästa avgång. Tyvärr kommer jag inte ha så stor tillgång till internet i Oslo så det kommer nog fortsätta vara rätt dött från min sida men när jag kommer hem så kommer garanterat bilder :)

CIAO

RSS 2.0