Tina - jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Soligt och varmt ute idag, precis vad man längtat efter! Men ändå så har jag varit inne eller suttit i skuggan hela dagen? Fråga mig inte varför, brännan skulle behöva bättras på men jag ids som inte helt enkelt.

Rätt fullspäckat schema idag, så fort som möjligt ska jag bege mig till Ursviken för att hjälpa ElinB med sina förberedelser inför hennes party tonight. Skyndar sedan iväg till träning och skuttar runt på innebandyplanen. Efter det är det bara att stressa sig i ordning och bege sig till vikariefest på jobbet, haha kan bli spännande! Sedan blir det party och utgång & förhoppningsvis blire king;D

Måste skynda och slå in Elins present nu sen fara och göra några ärenden.

SOLONG!

Regnbågen vilar över skellefteå stad



Regnbågen ligger tyst ovanför skellefteå medan det laddas upp med högt spelad musik hemma hos Norströms, uppladdningen är det bland det viktigaste som en klok man en gång sade!

Måste även påpeka att Julia skrev en otroligt bra sak idag:

FriidaaA säger:
jooo de var tänkt men sen så ska ja till stockholm igen i mitten av augusti, pengarna kommer ju försvinna :S

julia s. säger:

låter bra haha men dom är ju till för att användas så=)

måste verkligen säga att jag gillar din inställning Julia, tror jag ska ta efter den!


Tyckte de kändes för Opoetiskt att skriva mitt namn i rubriken, men för er som inte fattat de än så är det jag, Frida.
tills vidare så får jag önska er all lycka i livet, få se om jag hinner skriva nått imorgon, you'll see!



Frida: Ojobbigt att ha planerat en kung rubrik och sen glömma bort den....

Ni vet sist när ja snacka om att ja skulle ut å springa, man kan säga att de vart ganska varierat springning och gång. Jag tog mig nämligen an Bergsbyn-Norrböle (en sträcka på omkring 7,5 km), något man kanske borde orka men med min helt värdelösa ryggsäck vart det ett h-vete, så då vare att inse faktum och acceptera att jag var tvungen att gå lite grann. Förutom att snörerna från ryggsäcken som jag knytigt runt midjan, skar in i magen så ja ville kräkas så vart det en ganska trevligt löptur/promenad i regnet :)

hann till och med ta några bilder på den vackra och mindre vackra omgivningen mellan bergsan och stan
se och njut






när jag äntligen kom fram till målet (som var hemma hos jesper)
så bjöds de på äggmackor och kaviar




Mums mums

Tina - no kidding

Borde egentligen vara lika duktig som Frida och fara ut och springa, med det får bli lite senare. Inte just nu.

Vet inte varför men jag sitter på badrumsgolvet med datorn i knäet, det går bra det med. Har varit på stan med mamma och bror min, lyckades inhandla två linnen och en t-shirt trots att jag hade bestämt mig för att lugna mig med shoppandet till när jag och Elin drar iväg på våran trip.

For och handlade på maxi där jag hade så dålig humor och roade mig med att ta kort på något som jag just då skrattade rätt friskt åt.


Trots att jag sett "sjukare" matfenomen



Väntar på mat -lax, potatis och ljusungsbröd. Lätt en topp 5 rätt, mums!

Har inga direkta planer för kvällen, i princip alla är ju på PDOL. Z-boy fyller även år idag så min present till han kanske blir att ställa upp som drunkdriver, får se. Men grattis iallafall! :)

Taggen på innebandyn är helt sjuk, jag längtar fruktansvärt mycket!!!!!

Puss

Frida: När regnet faller neeer spriiinger jaaag, då vet du aatt....

.....att ja är trött som satan och bara vill hem och sova, att jag längtar till efter klockan 17.30 imorgon (ledighet) och att jag kommer fira denna underbara känsla med att umgås med Jesper på kvällen :)

har dock inte så långt "lov" utan de varar bara i en dag, sedan är det hela i gång igen men som alltid kommer det ett MEN, då jobbar jag bara 2 dagar sedan bär det av till stockholm! Vi åker bil ner, Jag, Jesper, Pappsen, Hans brud och Jocke, trångt men mysigt (de finns delade åsikter om orden mysigt passar in i den meningen) menmen de får duga med bil på dit vägen, sen blire ju att flyga hem!

kommer då spendera en hel helg med bara älsklingen i sthlm, längtar!!







men innan det hela börjar så måste jag ju ta mig ut och springa
önska mig lycka till

Tina - oh we're going to gbg and sthlm ;-)

Sitter här med ElinB och har just ätit kebabtallrik som mor min tillagade. Skönt att vara hemma ;-) Jobbade till 14.15, for och hämtade Elin i stan sen till Örviken för att boka våra flygbiljetter.

Flyget till Göteborg lyfter 06.25 torsdag den 20 augusti och stannar där till söndag då vi sedan flyger till Stockholm och anländer 12.35 i huvudstaden. Där blir det en kort visit med lite shopping och kanske träffa några kända ansikten och sen bär det av hem till Skell måndagmorgon 08.45. En resa som inte kan bli annat än KING!


Hoppas få träffa denna efterlängtade stjärna som numera är en 08:a :*

Denna resa innebär att jag känner för att spara lite pengar så det blir inget PDOL för mig i helgen, lika bra det, måste vila upp mig :) Vet dock inte riktigt vad som händer, eller jo, jag ska försöka ta mig in i spfl-gänget och se film ikväll med Elin och några av hennes fd. klasskamrater. Kan bli mysigt efter en rätt så tuff arbetsvecka.

Tina - back home

Ligger i min säng i Örviken, faktiskt andra natten i rad men igår orkade jag inte blogga utan däckade ganska snabbt i min säng. Min efterlängtade säng med mitt underbara prasslande täcke!

Jobbade igår 11-20 (vilket innebar att jag missade innebandyträningen, INTE OK) sen for jag till Adamus och såg film med han, Natta och Malin. Efter det drog jag mig hemmåt och slocknade.

Idag slöade jag mest fram till klockan 2 då jag for ut och sprang och tog igen onsdagsträningen som jag missade. Skyndade iväg till jobbet, 16-21 (vilket innebar att jag missade löpträningen, JOBBIGT) och väl där så hamnade jag ganska snabbt i slaggis med en vårdtagare. Eller snarare, jag blev slagen, kunde inte direkt slå tillbaka om vi säger så. Helt seriöst, det var full fart och svarta ögon på min avdelning idag! Men så är det ibland. Kom iaf hem till en gomacka som mamma gjort sedan gjorde hon även i ordning ett fotbad och avslutar med lite fotmassage. Mycket uppskattat!


Ungefär såhär glada var mina små söta tanter idag

Ska sova nu, jobb 07.00-14.15 i morgon sedan ska jag till Elin och boka flygbiljetter till vår Göteborg och Stockholmsresa som för övrigt kommer att bli king!

NIGHT

Frida: folk folk folk de slutar aldig komma folk

dagarna på boda går rätt fort this days, när regnet kommer, kommer folket som tompa själv brukar säga. Det resulterar dock i att man är sjukt trött på kvällarna när man kommer hem från träningen. Slut energi och hungrig som ett as!
men då blire ju lite bättre när man får crascha hos älsklingen, nära och bra och rätt okej sällskap, okejdå mycket bra sällskap :*

vakas chokladbolls bakning nu så jag har rent inte tid längre, kanske kommer ett längre inlägg imorgon
will see




Btw. Fräsch på fest!

Tina - dålig upptadering på g

Fick veta igår att pappa tydligen sagt upp abonnemanget på det trådlösa internet  vilket innebär att det inte varit gratis att vara ute på internet så vi kommer nog få en redig räkning senare efter att jag använt det i princip varje dag de senaste tre veckorna! Not good. Så nu när jag är i stan rätt mycket pga av jobb och träning så har jag inte tillgång till dator.

Igårkväll tog jag och Titti en mysig promenad efter älven och satt sedan uppe till nån gång på natten och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. Var ledig idag så Tittina tog en sväng till Boviken där det tyvärr inte var alltför varmt men vi fick oss en (halv)dag på stranden.

Besökte Lina, Henrik & Eddie och åt middag, grillat & gott ;D Skyndade iväg till träning, for och handlade efteråt, duschade och nu befinner jag mig hos NattyG. Malin och Elin har även varit på besök men for nyss. Jag är själv påväg, längtar efter kvällsfikat jag köpt! Måste bara utnyttja N lite till och använda datorn färdigt ;)

Jobbar 06.45-14.00 i morgon och tränar senare på kvällen så jag stannar nog i stan och tippar att det inte blir någon updatering i morgon. We'll se!

Då säger jag godnatt och tack för lånet till N för datorn!

NIGHT

Frida: tick tack tick tack

Svar på läsar frågan som jag fick i det förra inlägget:

Jag har inte skaffat ny pojkvän utan jag är fortfarande tillsammans med Jesper :) kanske såg ut som något när jag stod och kramade Mattias arm men jesper stod ju trots allt på andra sidan bilden, och med det vill jag säga att I'm still with the same guy!

Har in fact spenderat hela min helg med honom, vilket har varit väldigt mysigt! Där av min dåliga uppdatering i helgen, men som ni förstår så hade jag ju liite viktigare saker för mig :)

Tänkte berätta lite kort om helgen
Helgen börjades ju med en jäkla språng, jag å Jesper hade mängder med ärenden och saker att göra på fredagen för att hinna få ihop allting inför kvällen. Det skulle städas (mycket!), det skulle handlas (dyrt! men värt de), det skulle klippas, brännan skulle bättras på, det skulle tränas, duschas och fixas till + att man vill ju hinna sova ut lite när vi för en gång skull får sova ut tillsammans. Kvällen slutade dock riktigt bra som ni säkert läste i förra inlägget!

Lördagen blev lite lugnare, vi vaknade upp och tog det lugnt , såg lite gothia cup finaler (förvånadsvärt bra faktist) och drog sedan ut på kvällen för att se Veronika Maggio spela på trädstocks. Efter hennes framträdande tog vi oss till hemma kväll för att stå i kö ett bra tag. Vi laddade upp med tre filmer och massa gott, vi konstaterade efter första filmen att vi hade ont i magen och var trötta så kvällen slutade lite tidigare än tänkt men ändå en riktigt mysig dag med älsklingen!

Denna dag har även den varit en sån där skön dag när man bara njuter av människorna omkring sig och deras sällskap och att få vara ledig och må allmänt gott!


har inte tid att skriva mer, Jesper har satt på en film, så nu är det bara att krypa ner i sängen med lite ostkrokar och saft
ha en bra kväll!





Tina - sleepmode on

Nu är det verkligen dags för sängen. Har varit en tuff helg och den är inte slut än.

Jobbade ju på brogården 16-20, lagomt långt med tanke på vad som väntade mig. Jag skyndade iväg till Frida och duschade och gjorde mig klar för kvällen och festen drog igång :) Vi var hos Frida tills klockan var kanske 12 då vi började vandra in mot Trästocks och jag lämnade lite kläder osv. eftersom jag skulle dit och jobba senare på natten. Tanken var att vi skulle in på Olles eller Calles för Fridas skull men så långt hann vi inte. Var i stan 20 i 2 och gick då på max. Åt, slöande och fördrev tid. Vid tre skulle folket bege sig hemmåt och jag for till Trästocks för att jobba. Kom en timma tidigare än tänkt och joinade Elin och Kåggan som hade lyckats få bästa tältet att vakta!

Häckar hela natten lång i tältet, mellan klockan 03.00 och 10.00, får kanske 20 minuters sömn under den tiden! Går från Nordanå till Frida med några lager kläder och fullt med packning, kändes inte rätt med mössa i mitten på juli;-)

Kommer till läggan, sover mellan 12-14, börjar jobba 15.00 och helt slutkörd kommer jag hem och nu ligger jag här. Längtan till sängen är stor så nu ska jag slumra! Jobbar nämligen 07.00-17.00 i morgon.

& Frida, du fyller 18 bara en gång i livet och inte hade jag tänkt missa den festen! Jag är väldigt trött men jag ångrar mig inte för en sekund att jag for :*

NIGHT


Frida: Ja jag lever!

Tänkte bara passa på och tacka alla som var oss mig igår för en jätte trevlig kväll! Tack för presenterna och det goda sällskapet!

Sen vill jag även hylla en person, Tina Lundmark heter hon och har haft en jävligt tung natt och det kommer att fortsätta hela dagen, till och med min mamma ringde och tyckte synd om henne! så en stor eloge till henne som trots att hon viste om vad som väntade kom till mig igår, GULD!!!

Tack allihopa!





Tina - Piiirrrrrrr

Hade tänkt sammanfatta dagen i punktform + lite bilder för att göra det enkelt och slippa långa texter.

* Skjutsade Amanda till bussen 07.45
* Skjutsade NattyG till Morön 10.00
* For på stan och provade storlekar till matchkläder och dressar
* Åt på Subway
* Skjutsade N till jobbet
* Jag & Elin for till Örviken och lagade typ världens godaste mat. Fläskfile sambal oelek med kroketter & bea.
* Löpträning som bestod av totalt 40 intervaller
* Mys
* Fettokväll med Cisslan




Kanske inte världens snyggaste, men världens godaste mat!


Fettzy

Jag gillar dagen och jag gillar mitt sällskap!

Ska vara lite socialare med Cecilia nu ;)

NIGHT


Frida





18 ÅR


Tina - GRATTIS FRITTAN

Måste börja med att säga GRATTIS till lilla Frida som nu blivit stor!!! GRAAATTIIISSSSSSS :D

Just nu ligger jag i Nattis soffa där jag brukar hamna när jag sover här. Hade chans på Davids säng men den gav jag bort till den här Amanda som jag så snällt tagit hand om idag ;) Nämen riktigt trevlig tjej måste jag säga och en talang i innebandy!

Efter träningen så begav vi oss till Morön och såg fotboll, Morön-Robertsfors 1-1. Mer än matchens resultat kan jag inte ge er för större koll än så hade jag inte ;) Fick sedan ett samtal av Tompa (Fridas pappa) som bjöd hem oss till han på varma mackor, sonen Jocke hade gjort ett 20-tal och dom skulle inte orka äta alla sjäva. Lite smått kul tycker jag eftersom Frida var inte ens hemma. Så efter fotbollen körde vi bort till Sunnanå och fikade & pratade innebandy i mängder, melike. Blev där i princip hela kvällen tills Tompa körde iväg oss för att ringa hans nya brutta, hehe ;)

Ögonen svider och kroppen har börjat protestera mot min nuvarande dygnsrytm så det är dags att sova nu!


Än en gång, grattis stumpan ;*

NIGHT

Frida: Att fylla 18, ångest eller lättnad?

det finns vissa stunder i livet man aldrig glömmer, det kan vara en sorgset minne eller ett minne fyllt att glädje. Det kan dock vara väldigt svårt att få med dessa på bild, men jag tänkte dela med mig av några minnen jag verkligen aldrig kommer att glömma som skett under mina snart arton år!




Något jag aldrig kommer glömma- Sunnanå F91



Något jag aldrig kommer att glömma- alla år tillsammans



Något jag aldrig kommer att glömma- vägen mot eliten, går inte att beskriva med ord!



Några jag aldrig kommer att glömma



Att vinna SM-Guld, kanske det härligste jag gjort! och verkligen något jag aldrig kommer att glömma



Sekunderna efter kan jag inte sätta ord på, den känslan är svår att glömma!


plus en massa mer!

Tina - R.I.P Smulan

Jag älskar mat och just nu längtar jag fruktansvärt mycket efter mammas mat! Fick ett samtal alldelens nyss och dom har landat i Skavsta nu sen får vi se när dom kommer hem till schtaaan eller om dom tar en liten roadtrip på vägen hem. Även guld att jag skulle få bjuda ut bror min på lunch i morgon och hon bjussar på kalaset ;-)

Allt har tyvärr inte varit toppen idag. For hem till Örviken för att städa huset innan mamma och pappa kommer hem och då ringer farmor och storgrinar! Hennes älskade katt Smulan hade blivit överkörd och dött. & hennes katter är verkligen hennes allt så hon var helt förstörd. Snäll som jag är då skippar jag städningen och bjuder henne på middag. Korv och mackaronen, ingen fancy dinner men hon blev så glad, så glad.

Efter jag skjutsat hem farmor så skyndade jag till träningen, 8x400 meters backintervaller. Jobbigt var det speciellt när man jagar av en hel myggsvärm. Men jag taggar innebandyträning i morgon :D Tydligen så ska någon från Sundsvall komma och provträna i morgon och jag har fått i uppgift att hämta henne på busstationen och för det så bjussar Tompa på fika :* 

Menmen, efter dagens träning skyndade mig hem, åt mat (L) och nu ligger jag här i sängen och nog kurrar magen igen.. Bästa att jag sover nu så att jag inte måste äta igen! :)


NIGHT

Frida: two days left

Mindre text, mer bilder











trevlig helg, glad påsk

Tina - i want oboy

Vissa begär är större än andra och just nu så är jag i stort behov av sömn. Tänkte gå och lägga mig ganska direkt efter jag skrivit klart det här inlägget. Hoppas bara att jag kan somna med tanke på att jag vaknade halv 1 idag.

Jag hann ta mig ut och springa trots att jag vaknade så sent, skyndade iväg på jobbet och har avverkat 5 timmar på brogården. Lagomt långt pass sådär ;) Kom på att vi hade ju mage/rygg träning idag och jag missade ju som sagt den så det blir väl att pumpa lite innan man går och lägger sig. Haha, fast alltså är det bara jag som känner mig jättetapig när man ligger och gör sit-ups m.m. själv? :O

Näe, nu är det dags att borsta tänderna.
NIGHT

Tina - Marabou daim

Efter en mysig promenad efter älven med Titti, lite extrafett i form av en Marabou daim, popcorn och cola sitter jag nu här och trallar lite till Erik Hassle. Vilken stjärna, och så missade jag han på stadsfesten! Är det värt att fara på PDOL för en ny chans till att se han? (Far ju dock inte dit bara för att se han)

Min fot värker, mer än jag anade att den skulle göra. & sen så insåg jag nyss att jag kommer att missa träningen i morgon så jag måste ta mig ut på en egen löptur i morgon. Yey! Nat.


Tur jag har minnen & mål som motiverar mig när jag ska släpa mig ut och springa

Goodnight ;*

Frida: It's the final countdown!

4 DAGAR KVAR! känns tragiskt att räkna ner, ja menar saaant att det kommer bli så specielt? Men trevligt ska det iallafall bli. Insåg även att nästa vecka så har jag bara kvar hälften av jobbar dagarna, det vill även säga att halva sommaren har gått...och vad har man hunnit göra? jobba och jobba

känns dock som det är en lite ljusare framtid än bara en massa jobbande, verkar som det blivigt klart att min andra sväng till stockholm (med tjejerna) även den blir av, det blir nog riktigt bra det med!



vi hade för övrigt klassfest igår, vi var inte allt för många för vissa svek men det var ändå trevligt!
vi begav oss sedan till boviken där det var mycket folk, fast vi lyckades hitta oss ett tält för att vara lite
för oss själva


nu har jag inte tid längre
hadee fint!



Tina - dagen efter

En halvstukad fot och några timmars brist på sömn känner jag att det blir en lugn dag som nog kommer att spenderas hemma i soffan.

Igår var jag i Boviken på dagen och kikade på fotboll för att senare på kvällen grilla m.m. Glömde tyvärr kameran hemma så jag har inga bilder att dela med mig av. Men det var en rolig tillställning med trevligt sällskap :)

Måste även ge min bror en * , för han är verkligen en stjärna!


One of a kind, bro

HAUDI

Frida: Snuvigt norskinna



vad gick fel?



jag och julia tror att vi är bra i volly boll.. observera tror



Snygg Julia



stabil var ordet!



sen lite bilder sen stadsfesten, observera lite


glada är vi iallafall...



julia och jag

de togs ju mer bilder under kvällen men jag hann inte sno mer bilder från matildas dator än dessa



tack för mig
hej


Tina - HELG

Helg, känns skönt! Tar det bara lugnt ikväll, har farit hem till Örviken för att tvätta och städa lite.

I morgon bär det av till Boviken vid 12 för att se lite fotboll, efter det så beger vi oss till stan för att grilla, kanske basta osv för att senare på kvällen återigen bege oss till Boviken :)

Nu är det taggen som gäller och partymode on! ( ja, jag är typ övertaggad)
Dock inte taggad på att bror min var brunare än mig...



HaDE


Tina - godnatt!

Grattis Frida och Jesper till ett halvår!

Mer än så orkar jag inte säga nu

GODNATT

Frida: A special day

mycket jobb på gång nu men jag känner inte alls för att klaga, utan jag ler åt det mesta för tillfället,
även om intervallerna ikväll kändes jobbiga till en början, så är det ändå inte så farligt.
Kan bero på att det är mycket roliga saker som är pågång just nu.




älska, älska inte, älska, älska inte, älska

jag behöver ingen blomma som förklara det för mig, jag vet redan svaret!



 
2009-01-09
:*
 

Tina - just shoot me

Slöade rätt mycket idag innan jag for och hämtade Frida klockan 4 på jobbet. For till Team för att hämta resten av klubborna och allt som kommit samt prova storlek till vårat matchställ. Mumma säger jag bara till nya saker, kunde dock vara liiiiite snyggare men som man brukar säga, allt klär en skönhet ;-)

Väl på träningen med den nya stickan i handen var första 30 minuterna nästan skrattretande men när jag väl van mig var den helt okej faktiskt. Jag tror vi kan bli riktigt bra vänner, men kommer att bli svårt att ersätta min älskade curve...



Efter träningen for jag och CD på bio, ville se Ice Age 3 och när vi väl var där så insåg vi att den började 20.30 och klockan var då 20.33 så vi skyndade oss till disken och köpte biljetter. & det var värt varenda öre att se den, TUMMEN UPP! Haha jag älskar Ice Age :D När vi skrattat av oss i nån timma gick vi till calles och satte oss ner och pratade. En massa tjejsnack blev det måste jag säga, har inte träffat Sandra på ett riktigt bra tag så det var kul med uppdatering :D

I morgon blir det att städa till i lägenheten eftersom min bror kommer hem och vill säkert också få plats någonstans, sen måste jag ut på en löprunda, jag jobbar 13.00-21.15 vilket innebär att jag missar träningen.

JAG TAGGAR TILL HELGEN! ;D

Förresten, grattis på födelsedagen O ;-)

GOdnatt! ;*

Tina - man in the mirror

& TV4 bara fortsätter att sända Michael Jackson och jag bara fortsätter att titta. Ofattbart, verkligen king of pop!

Min käre bror har anlänt hem till Sverige men stannar i Stockholm ett tag och kommer till Skellefteå på torsdag. Blir trevligt med lite sällskap i stugan, bara han inte är brunare än jag!! ;-) Fast det tror jag... Men iaf, puss på han :*

Nu till mina skor jag köpte, hittade inga bilder på dinsko.se så jag fick plåta egna.

  
Värda 399:- ?
Behöver skor, men även pengar... Hjälp?

Taggar helgen!! :D
Näe nu säger jag godnatt, GODNATT!

Tina - It don't matter if you're black or white

Sitter och ser avslutningen på Michael Jacksons minnescermoni och jag måste erkänna att man blir lite smått berörd (okej, ganska så jätteberörd). Det går knappt att förstå hur stor denna man var och jag håller med det kommentatorerna upprepade flera gånger, allt fint alla har sagt om MJ ikväll skulle han ha behövt höra när han levde.

Annars har det väl inte hänt alltför mycket idag, var på stan och fick med mig ett par skor hem, lägger in en bild senare och sen har jag tränat & sprungit ute i regnet, yummie!

Kvällen kommer jag att fortsätta spendera framför tv:n där det ska visas mer Michael Jackson, dokumentären The dangerous tour.

Michael Jackson, vila i frid.




Smile, even tho' it's breaking

Frida: Ingen sommar utan sol

..och självklart regnar det så fort man blir ledig, men men ska ju inte klaga när man är ledig, eftersom de händer ju inte allt för ofta. Dagen har varit otroligt lugn, med mycke sömn och lugna aktiviteter, en dag som de var på tiden att jag skulle ha. Få se hur kvällen ser ut, den fortsätter nog i samma stuk, och sen tränar vi ju, ute i regnet....menmen träna mest bli bäst!

snackade även med den tredje kaggen idag, så ni kan nu vara lugna, för hon är fortfarande vid liv!

hade inte mer att säga, eller joo nu är det bara 2 dagar kvar till ett halv år med Jesper, 4 dagar kvar tills jocke blir 20 och 9 dagar tills jag fyller 18 år. Längtar!






 

Tina - Ahlgrens bilar

Sitter och ser film, Little girl lost, och trycker godis. Blir en lugnt kväll, har ju som sagt jobbat delad tur idag 7-12 och 16-21 och hann däremellan med en liten löprunda så nog är jag lite sliten. Ska upp och jobba i morgon igen så jag hoppas kunna sova ganska snart faktiskt.



Har som inte så mycket mer att säga än godnatt och ha en trevlig kväll ;-D

HOOJ

Frida: På andre side broa

det har nog aldrig i Boda Borgs historia kaosat så mycket som det gjorde för mig och Axel idag, fyffaan säger jag bara! har nog aldrig kännt mig så stressad och skämmits så mycket som jag gjorde, men till slut blev det iallafall bra, tack och lov. En sak som var skönt med det hela var att tiden bara rann i väg och plötligt låg man hemma i sängen och planerar sin kväll, det blir att se en bra film och lägga sig tidig, det behöver jag verkligen!

det vankas en stockholm resa i slutet juli/början av augusti som jag verkligen ser i fram emot! Blir förhoppningvis att få lite snålskjuss dit med pappa och jocke, så man har råd å shoppa upp lite pengar, något jag personligen inte tackar nej till!



pappa, jag och joakim i Indien i julas


Tina - don't bring flowers after I'm dead

Inte alltför mycket updatering men jag har ju som sagt varit upptagen.

Gårdagens besök hos Tello gick helt ok. Minisken låg lite fel men värken som jag haft har tydligen berott på att jag är sne i ryggen och en nerv ligger i kläm. Så nu äre väl massage och knotknäckare som gäller.

Trots att vädret inte var det bästa beslöt vi oss för att ta en båttur efter älven. Måste säga att det var lite smått kyligt speciellt i skuggan, men mysigt var det :)

Blev dock förbannad när jag hörde att dom bytt plats på Hassle och Ledin! Kom in just när Hassle sjungit klart och blev dock inte alltför glad eftersom att jag for dit tidigt för att se han men näe då var man ändå för sen. Han var det enda jag ville se! Men efter var det kramkalas med Erik och han skrev autografer och vissa lyckades fånga den på ett mer annorlunda ställe;-) Efter det flöt kvällen på och jag hade då riktigt trevligt :)!

Har jobbat idag och ska även jobba i morgon, delad tur och börjar klockan 7 så ikväll blir det lite film och mys i min ensamhet sen sängen relativt tidigt.

Ha så kul alla som är på festivalen och parta lite från mig också!

PUSS


Frida

This years love




Frida: torget är jävligt risigt

klockan är 03:12:33 och Tina tycker det är dax för att bädda in sig, vad tror ni jag känner nu då? För er som inte orkar skrolla ner så är klockan strax 06.00 och Frida är vaken. Som jag tidigare skrivigt så valde jag att ställa upp att jobba natt i nååååågra timmar för att få en gratis biljett till kvällen. Det har ni blivigt halvtid och det känns som det tyngsta lasset redan dragits, så nu är det bara att hålla ut dom sista 4 timmarna.

jag och mamsen har alltså tagit plats på stora scenen på torget i skellefteå. Ser ut som vi har en liten picknick mitt på scenen, trots att de blåser rätt mycket så klagar vi inte utan är rätt nöjda med det enorma vindskyddet scenen fungerar som. Ni undrar hur jag kan ha dator och internet här på scenen, jo de ska jag tala om för er, min mor tog med sin dator bara av en slump och som tur var så hade någon trådlöst (stort tack!).

ska återgå till mitt vaktande nu

kramkram

Tina - nattfika

Sitter och fikar lite, mums vad mat är gott & jag älskar det.

Som sagt så var ju jag och Frida på stan idag och för en gångs skulle shoppade jag loss (enligt mig)! Fick med mig tre linnen, ett par leggings, två par trosor, ett par örhängen och tre olika uppsättningar armband med flera armand i varje (så jag har typ 1000 nu), om ni fattar vad jag menar. Jag är rätt nöjd med mig dag och jag har en outfit till i morgon :D

Ikväll har jag varit en sväng på stadsfesten och känt på stämningen lite. Helt ok, dock ganska mycket äldre folk. Nykter var jag så jag har även agerat chaffis så nog har jag tjänat ihop en slant, passande eftersom det rök endel idag. Fast det jag tjänade kommer att förvinna lika fort som det uppstod. Ska nämligen till Tello i morgon för att ännu en gång fixa knäet och kolla foten som jag så lyckat trampade snett med i tisdags. Detta sker klockan 9 (!!!) på morgonen och frågan är ju då varför jag sitter uppe nu pigg som tuppen? Lycka till med att somna Tina...

Morgondagen ser ut som följande
-Tello kl.9
-Om vädret tillåter, flyta med båt i älven kl. 12
- Chilla med rhodosgänget för att sedan äta middag vid älven
- Förfest hos Matilda sedan stadsfesten
- Ledin kl.9
- HASSLE KL. 22.30
- Party on


I morgon kör vi så det ryker!


Måste nog börja fundera på sängen nu om jag ska orka med morgondagen.

TJEN!

Frida: Stadsfesten i Skellefteå

har tagit en liten paus från städandet nu, blir så sjukt drygt efter ett tag. Måste nämligen städa hela övervåningen, som för övrigt består av fem stökiga rum, för att pappa ska ha sin årliga fest imorgon. Menmen jag ska nog lägga mig och sova snart för natten blir inte lång, ska upp 02.00 och sitta vakt på stan. Gör detta för att få gratis inträde till festivalen, så jag klagar inte allt för mycket.

tidigare idag var ju jag å Tinis på stan och spenderade pengar och jag kan lova att spendera var rätta ordet. For säkert en 1000 lapp var, men fynda gjorde vi allafall :) jag köpte ett par leggings, ett skärp, ett par glasögon (som kosta en tia), örhängen och en present till min bror som fyller år snart. Sen köpte jag ju hårfärg också, som snart ska användas.

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, (16) längtar!!!!!!!!!



har ju helt glömt bort och visa min förändring, för er som inte träffat mig sen några veckor tillbaka
såhär ser jag ut nu



vet att den är suddig men de är lixom tanken, sen har jag billi glajjerna på mig också
för övrigt helt gräslig bild men de bju ja på!


Tina - flashback

Lagt märke till den nya headern? Jag gillar den :) Förutom att Malin fattas... Jag hoppas hon förstår våran pik!

Har varit och handlat lite, köpte Frisk & Fröig (bröd) och skinkost vilket var lite av all mat vi hade med oss till Rhodos. Gott är det och fina minnen poppar upp i huvudet, like it! Så jag sitter och tittar igenom bilder från Rhodos och drömmer mig tillbaka ;-)

Morgondagen ska spenderas på stan med Frida och här ska det spenderas pengar! Var länge sedan jag shoppade och nu när jag fått lite cash så känner jag verkligen för att frossa och hitta något snyggt att ha på Fredag :) På kvällen kanske jag drar en vända på stadsfesten med Tittsan, we'll se.

Ska se NCIS nu och trycka en mindre mängd godis sen blir den nog sängen, förhoppningsvis i vettig tid för en gångs skull.


Älskade Örviken

Goodnight

Tina - Keeps getting better

Morrn, god morrn!

Sitter just nu ute på altanen och äter frukost. Man skulle helt seriöst kunna leva i bara bikini dygnet runt som det är just nu. När jag fikat klart ska jag vara duktig och städa, tvätta, sola, laga mat, ut och springa, hämta N på jobbet för att sedan fara och jobba 15.00-20.00.

Taggen för helgen och Hassle är enorm!

HOJ!


Tina - in the heat of the night

Klockan är alltså snart 1 och det är 20 grader ute, jag älskar sommaren och denna värme! Dagens planer blev nästan som det var tänkt. For och hämtade Titti och Natalya vid halv 12 för att åka vidare mot Örviken men jag hoppade av i Stackgrönnan och tjejerna köre vidare till Örviken för att förbereda dagen vid bryggan. Jag däremot skulle fara och hämta min syster, hennes man och son som varit i Cypern på smekmånad ;-) Tjänade en hunka på det, inget jag gråter över.

Väl i Örviken låg vi och stekte på bryggan och därvid halv 3 tiden dök Elin, Amanda, Jessica och Matilda upp. Var ett tag sen man träffade dom brudarna så det blev en hel del tjejsnack! Tyvärr blev besöket inte alltför långt eftersom jag och Nattis skulle iväg på träning.

Träningen skulle bestå av myrfotboll som Frida nämnde men eftersom jag har dom knän som jag har fick jag springa 45 min. långdistans istället. Hann tillbaka i lagom tid för att ta lite kort på lerhjältarna.





Efter träningen for jag och N och såg fotboll, Kåggan spelade och dom utklassade Morön och vann med 5-0. Malin lyckades även näta ;-) Drog sedan vidare för att handla lite mat och fika så när vi kom hem så var det bara att äta och njuta!


Vanligyoghurt med Kellogg´s red berries, O´boy och Roast'n Toast med, ost, kalkon och gurka. MUMS!


Som avslutning lite jordgubbar med glass/grädde ;D

Ska upp och skjutsa Nattis till Jobbet i morgon, så..
GODNATT!

RSS 2.0