Frida: Dag 2

Vill bara börja med att berätta för er läsare att det inte alls kommer vara dött, Jag har nämligen med mig min dator och kommer uppdatera om vanligt, eller om inte annat mer!!


Med det sagt så tänkte jag berätta lite om vi har gjort tills nu :)

Allting började med att jag var sen till samlingen, detta på grund av att mitt flyg var sent, jag glömde bort att ta mitt bagage från rullbandet och jag var tvungen att sitta och vänta på bussen i en kvart. Något stressad!! Så jag vart lite sen men det var ingen fara, alla var förstående och lika Goa som alltid :)

Senare under kvällen blev det bowling. Vi tävlade mellan banorna, vilka som fick mest poäng. Jag spelade med Andrea, Hanna och Elin. Ett rätt bra lag kan man tycka, men jag tror tyvärr att den här gången fick vi lämna ifrån oss första medaljen :) Fast kul var det ändå!

Sen kom natten, sjukt kallt, konstig kudde och en lätt förkyldning = Ingen bra kombination!

Dag 2
Uppe med tuppen klockan 05.00, treeeeeeeevligt...
Näe men det gick rätt bra och om orsaken till att man ska stiga upp är hotellfrukost, då känns det mycket bättre! Sen bar det av till arlanda för avgång till Prag. Efter två guppande timmar i planet och en halv låts sömn så kom vi fram till Prag. Där stannade vi endast i en timma för att åka vidare i ett propellerplan till Olomoc (?). Så nu är vi äntligen här :) Jag och min Roommate Elin Jonsson (från Tälje) har just gjort oss lite mer hemmastadda.

Nu blir det att vila fram tills teorin :)

Hörs imorgon
Puss&Kram

Tina - Det blev inte riktigt som vi tänkt oss

Det blev ingen tripp till Piteå för min och Elins del, tydligen var man tvungen att anmäla sig (ganska logiskt men ändå) fsat det fanns två platser kvar så vi skulle dit i hopp om att få plats i nån buss. För att vara på säkra sidan så var vi där redan 16.15 och bussen skulle gå 17.00, när klockan började närma sig 16.50 undrar vi vars folket och bussarna höll hus. Det visade sig attt dom gick inte förrän 17.30..

Både jag och Elin kände att det var nog egentligen smartast om vi stannade hemma för vi hade båda en hel del saker att göra och så fick det bli men inte hade vi planer på att hålla igen plånboken inte! Näe nog blev det shopping ändå. 3 tröjor, örhängen, ring, nagellack, BH och en present till NattyG som fyllt år! Sedan käkade vi på Waynes och for på klubbkväll på Make Up Store.

Nu måste jag slänga mig i säng fort som attan, har förhoppningsvis packat allt jag kan tänkas behöva inför helgen.

Jag skulle gissa att det kommer förmodligen vara rätt dött här på bloggen i helgen. En Tina som befinner sig i Hemavan och en Frida som befinner sig i Tjeckien har helt andra saker inplanerat på schemat!

NIGHT

Tina - jag gillar att leva på impuls

Sitter hemma och tar det lugnt men det kommer inte att vara länge till. Ska strax upp till stan och på vägen måste jag svänga förbi ElinB för att hämta kläder. Vi ska nämligen till Piteå på tjejkväll, bussen går 17.00 och hon slutar egentligen 17.00 och har mjukis och trasiga löparpjucks på sig varav min tripp förbi hennes place. Tur att hon har en sån bra arbetsgivare som låter henne sluta lite tidigare ;)

Egentligen måste jag packa i sinne för vi beger oss till Hemavan i morgon & jag jobbar 7-14 så jag hinner inte packa då. & ni som känner mig vet att det kan ta ett bra tag för mig att packa...

Men sen i morgon då bär det av till Hemavan och jag gissar att det blir inte många lugna stunder där;D


Hemavan -09, dock med några manfall för årets tripp.

Förövrigt, om 1 månad befinner jag mig i Schweiz ;-)


Tina - Hit & dit, fram & tillbaka. Kan folk bara bestämma sig?!

Ojoj, mycket snurrigt ikväll. Får först och främst höra att festen på valborgs i Bastu är inställd. Jag som nästan hade taggat sönder. Har inte varit hemma på valborgs på 5 år eftersom jag har alltid varit i Göteborg och spelat innebandycup (jag klagar inte för det har alltid varit sjukt roligt!). Men nu när jag väl ska vara hemma i norr ville jag hitta på nått gärna ute i ingenstans, grilla & käka mat, gå till en majbrasa och umgås. Ingen vanlig partykväll inne i stan och gå på station.

Istället får vi då ett förslag om att fara till Hemavan, perfekt nu då Cissi har stuga där! Så vi i gänget snackar ihop oss, styr upp en bil som åker och det är klart. Trodde vi. Jag kan säga att vi stött på en hel del hinder under kvällen och personer har ångrat sig hit och dit om dom ska följa eller inte. I-landsproblem; jag vet, med det gör mig sinnes.

Inte nog med det. Det var tydligen inte så goda nyheter som jag trodde ang. datorn. Det visade sig att dom ville ha en komplettering av händelseförloppet då datorn gick sönder. Av vilken anledning? Jag vet inte, men jag blir orolig att jag inte kommer få en ny/lagad dator. Full av ångest har jag nu skrivit en mer utförlig sammanfattning av vad som hänt och skickat in, hoppas det duger!


Göteborg -09 & vi segrade; OM vi segrade!

NIGHT

Elin, du vet & förstår vilket humör jag är på..


Frida: Snart är det bara timmar kvar!

Är hemma hos Jesper och spenderar de sista timmarna med honom. Kommer ju vara borta i 10 dagar med innebandyn, så jag passar på att mysa nu! Har dock inte packat många prylar, så imorgon på förmiddagen blir det att packa som en toook! Kommer säkert bli stressigt (typiskt mig..) men känns ändå värt att vara här ikväll!
För övrigt gjorde vi Geografi provet idag, det gick hyffsat bra! Nu kommer jag säkert få ig bara för att jag skrev så, Peppar peppar ta i trä!
Jag börjar ärligt bli lite nervös nu inför imorgon. Det pirrar lite härligt i magen samtidigt som min förkyldning snorar och hostar, inget att föredra! Men det kommer säkert gå bra!
Slänger nog in ett inlägg innan jag åker imorgon
Sov gott allihopa!

Tina - Jag tycker inte om otrevliga människor

Jahap, det blir nog så att jag jobbar hela sommaren ändå. Var ner till chefen och skulle kolla om schemat var klart så att jag kan planera utlandsresa med morsfars och just då sitter dom och lägger helgerna för sommaren, i panik. Inget går ihop för dom. Jag vet att det har varit brist om folk och jag har faktiskt haft lite dåligt samvete att bara jobba ena perioden så jag säger att jag ställer upp om jag fick vara ledig första veckan på andra perioden. Dom blev minst sagt glada och jag kan säga att såhär i efterhand känns det riktigt bra! Plus att jag då fick styra det så att jag är ledig både midsommar och stadsfesten ;-)

Var förbi en sväng på OnOff idag för att kolla hur det går med min dator och hur det blir. Som det ser ut nu lagar dom den inte utan jag får en helt ny;-) Jag ska ha en minst lika bra annars går jag absolut inte med på det... HEHE. (Börjar förövrigt bli sjukt less på pappas dator som jag får låna som stänger av sig själv hela tiden... Men det är bättre än inget!)

Kvällen spenderades på eddas gym och efter det belönade jag mig själv med jordgubbar, hallon & grädde!



NIGHT

Frida: Att plugga och vara halv sjuk



Att må dåligt och ha geografiboken i handen är såååå här tråkigt!!!

Frida: Sjuuk

Hemma från skolan eller iallafall från innebandy gymnasiet. Är risig i rören, trött och sleeeten. Så då blev det att stanna hemma några timmar extra, innan det är dax att bege sig till skolan. Tror att det är rätt smart att jag vilar idag med tanke på vad som väntar på torsdag. Då vi åker till Tjeckien!! MÅSTE VERKLIGEN VARA FRISK DÅ!!!

Ska lägga ifrån mig datorn nu och plugga lite Geografi. Vi har prov imorgon och jag kan väldigt, väldigt lite! Så nu är det dax att sätta igång.

Ha en bra dag allihopa :)





Tina - Vem sa att det gjorde ont att dra ut visdomständera?

Skulle till tandläkaren idag för att få min bettskena och kolla tänderna eftersom jag ska dra ut visdomständerna och väl där kommer dom på att dom kan lika gärna dra ut ena visdomstanden redan nu. Bedövning, vänta 5-10 min, 2 minuter senare vare klart! & det gjorde inte ens ont ;-) Jag har gått och väntat på den här fruktansvärda värken som ska komma när bedövningen släppt men den dök aldrig upp! Fast jag ska väl kanske inte säga alltför mycket, den kommer väl i morgon istället..

Anna, Lunkan och Lina kom hit efter träningen och nu har vi bokat hotell för våra två nätter i Milano och resten av tiden kommer vi nog freestyla rätt mycket, det lär nog bli rätt spännande men oj så sjukt kul vi ska ha :D Ungefär bara en månad kvar!!!!

Tänkte bjussa på några bilder på min superfina bettskena!

 
Vadå, inte alls min favoritfärg? ;-)

NIGHT

Frida: Slut på kontot!

Så var kontot rensat, så just nu känns det bara tomt, så tomt! Men pengarna går ju till en sjukt bra sak :) Vi har nämligen betalat vår resa idag! Jiehooo:) Längar som bara den!


Men en nackdel finns ju....
Hur ska ja överleva utan att kunna spendera en enda krona innan dess, ett omöjligt uppdrag!
Jag som är hur shoppingsugen som helst!!!


Tina - En dag i solen

Gårdagen var kung, välkomstdrinkar i överflöd, världens bästa tjejer och återigen ett Leos lekland som inte gjorde någon missnöjd! For hem till Örviken idag och bara slappade i solen (& förhoppningsvis har man fått lite färg) sen bjussade mamma på gomat. Vi har rensat massa skor och kläder och tänka sig vad man kan fynda! En militärgrön jacka, t-shirt med dödskalletryck, två skjortor och en krämfärgad kortare jacka, underbart! Deklarera har jag också hunnit göra och nu ska jag bege mig mot stan för att för att lämna av mängder med skor på myrornas (känns ju onödigt att slänga) & sedan spendera kvällen med Frida. Skulle vilja sammanfatta det som en helt underbar vårdag!

Ingen kamera hängde med mig igår så jag snor en bild från Elin!




Tina - Alla som inte dansar...

Jag vill utomlands, nu.



Städat hela dagen, sen foursome och snart ska jag fösöka sova men jag känner på mig att ikväll kommer det ta ett tag innan jag tar mig i säng.

Foursome fortsätter i morgon men det är kvällen jag taggar till mest av allt! Avslutning med laget på Leos och bätte kan det inte bli!

NIGHT


Frida: Sigge

Är trött som få, men tiden för att jag ska lägga mig i sängen och sussa är ännu inte inne.
Tänkte berätta lite om vad jag har haft för mig den senaste tiden och sedan blir det att gå ut en sväng med Sigge (Jespers hund).
För er som inte vet så bor jag ju hemma hos Jesper nu. Vi har lägenheten alldeles för oss själva, eftersom att Jespers mor Susanne är i Tunisien. Hon skulle igentligen komma hem förra fredagen men på grund av askmolnet har hennes hemresa fördröjts en aning. Tycker lite synd om henne men samtidigt tycker jag att det är rätt mysigt att dela lägenhet med min man.
Annars så har det varit födelsedags firande här, några kompisar till Jesper var här igår och det var mycket trevligt! (Där av orsaken till att jag är sjukt trött nu!)
Annars så for vi i väg och tränade med Dalen idag igen. Roligt att träna men resorna till och från Umeå är nästan bäst, fy fan va kul man kan ha ändå!
På ett tag kommer jag rulla in lite bilder, från bland annat när vi dissekera ett hjärta på naturkunskapen ;)
Måste bara hitta sladden.....
äsch nu kilar jag ut med hun
Puss&Kram

Tina - Hallon och grädde

Har handvispat grädde och har redan bäddat ner mig i sängen och käkar hallon&grädde framför hockeyn, mysigt värre. Tyvärr så vann HV nyss i förlängning..

I morse skulle jag börja jobba 07.15, jag vaknar 07.14 med telefonen i handen och larminställningarna framme. Jag somnade alltså innan jag hunnit trycka på klar. Men jag slog något slagt rekord, slängde på mig kläder, ner med massa mat i väskan och hoppade på cykeln, var på jobbet 07.30!

Ledig i morgon, blir nog uppladdning inför helgen. Fullspeckat med foursomecup fredag&lördag sen avslutningsfest på Leos på lördagkväll och på söndag kan jag förhoppningsvis sova ut och bara slappaaaa.


På tal om mysa & slappa, jag älskar min pyjamas!

Tina - Jag lyckades med bilderna !









NIGHT

Tina - Det kommer när det kommer

Datorn har levt sitt eget liv och strejkat. Jag skulle lägga ut några bilder på mina nya skor, min nya klocka och mitt hår men direkt jag öppnade mappen "Den här datorn" stängde datorn av sig... Efter att ha startat om den 4 gånger (& då går det inte fort när det ska starta) så orkade jag inte bråka med den längre och gick och la mig.

Av någon anledning har jag börjat vakna jättetidigt, i morse vaknade jag 07.25 så jag passade på att kliva upp, stoppa en tvätt i maskin och sen somna om. Sedan blev det gym och årets första löprunda utomhus på bar asfalt och jag måste medge att det var rätt härligt! Dagen fortsatte med jobb till 21.00 sen en sväng förbi Jesper som hade en liten fest.

Jag tänkte att jag börjar med att publicera det här inlägget sen ska jag göra ett försök och publicera bilderna. Dyker dom inte upp har datorn strejkat igen. Hoppas på det bästa!

Frida: Skänk pengar!


Är grymt sugen på skinnjackan....någon som har 799 kronor över?

Frida: Ett ord

skulle kunna skriva mycket men väljer istället att bara beskriva min känsla just nu med ett ord:
Lycka



Tina - living the dream!

Jag har inte suttit vid datorn på hela denna händelserika helg och ärligt så har jag inte haft tid, har knappt haft en sekund över till annat än vad som varit planerat. Inte för att jag klagar ;-) Jag tackar alla inblandade och hoppas att ni haft lika trevligt som jag! :)

Sedan har jag börjat fundera vad som riktigt är fel med mig. Fest för full rulle i fredags men ändå så vaknar jag 05.55 på lördagmorgon pigg och glad och kan inte somna om. Som sagt, inte riktigt okej!

I lördags var det även dags för mig att äntligen klippa mig och när jag ändå satt i stolen och med tanke på att Linda (syster & frisör för er som inte vet) ska ha barn i Maj passade vi även på att färga utväxten och denna gång la jag även slingor i en ljusare nyans. Mycket nöjd över resultatet, känner mig korthårig men det behövdes cuttas en hel del! Bild kommer när jag hittar sladden till kamerna så jag kan lägga in bilderna på datorn :)

Nu ska jag slänga mig i duschen, käka sen sova för i morgon väntas jobb.

NIGHT

Grattis Älskling!

Idag fyller min älsking 20 år! Stort grattis till diiiig!!!!!! //din Frida

Frida: Make up store

Godagens!
Sitter hos Jesper med skön musik pumpades ur högtalarna. Jocke P och Jesper sitter och käkar pizza, själv håller jag på att göra mig i ordning för kvällen. Sminket är redan fixat och håret är uppsatt. Jag blev sminkad på Make up store i morse och har därför en lite mer smink än jag brukar ha, Men jag gillar det!! Kan kanske lägga in en bild senare om jag får lite tid över.
Ikväll vankas kalas för två brudar, Emma Lindström och Linn Björnstad, som båda två fyllde år igår! Stort grattis till båda :) Vi ska till Kroksjön för att fira dessa och sen blir det nog utgång. Jag ska inte dricka men jag är ändå taggad, inte varje dag lill Emma fyller 18 år juu!
Nu ska ja vara trevlig med gubbarna!
ha en bra kväll
Puss&kram

Tina - något slags rekord

Klockan är inte ens 23.00 och jag är på väg i säng!


& somnar in till ljuv musik i öronen

NIGHT

Tina - Hoffmaestro

När vi var i Eskilstuna i december tänkte vi fara och se Hoffmaestro för vi hade sån tur att dom spelade just där, just då. Men skickliga som vi var hittade vi inte utestället?!?!?! Vi hittade en annan bar som tydligen hade 19-års gräns vilket innebar att jag var för ung och vi kunde inte gå in där så vi tog en taxi hem igen.

Men så i måndags fick jag ett sms från Malin som sa att Hoffmaestro spelar i Umeå på fredag och att vi skulle strya och fara & kika. Jag blev taggad som tusiken och var överlycklig. Tills Malin berättade att det är 20-års gräns, eller man måste vara 90a.. Jag ringde till och med dit men dom kunde inte göra nått åt saken. & ännu en gång var jag för ung.

Istället taggade jag och Elin fest på fredag eftersom ingen av oss kunde fara och se men då ikväll avslöjar hon nyheten att hon sviker mig på fredag.

Mitt i all besvikelse dyker den underbara Cecilia upp och hon taggar fredag och nu försöker vi även styra resten av Rhodosgänget (dock vet jag redan nu att 4 inte kan komma). Vi får se hur detta slutar men jag ska då absolut inte sitta hemma och sörja över att jag missar Hoff!!!

Dags att dejta kudden, i morgon ska jag upp och ta hand om dom kärleksfulla gubbarna!


Cisslan & jag, studieresa Rom -09

NIGHT


Frida: Tredje gången gilt

Nu matar jag bara inlägg på bloggen, men jag blir så sjukt irriterad!
Varför fungerar det inte att trycka på enter och hoppa ner en rad? Är det någon som har haft liknade problem och vet hur man ska fixar det? Det kanske är jag som har rört till det i stilmallen, men det borde ju gå att ordna. Eller är det något annat, kanske datorn?
Kan någon hjälpa mig?

Frida: För att klargöra!

För övrigt så har jag fått lite klagomål på min stavning här på bloggen. Så jag tänkte förklara hur det ligger till. Jag har nämligen läs och skrivsvårigtheter eller dyslexi om man vill kalla det så. Så om ni undrar varför jag skriver som en kratta ibland så är det därför, sen orkar jag inte heller sitta och rätta alla ord jag skriver, och om jag skulle göra det så blir det ju inte speciellt personligt heller. Så nu vet ni! Och har någon några större problem med det så, fuck of and die! Man kan inte vara bäst på allt! :)

Sen vill jag även tillägga att allt är ju inte felstavning, vissa saker gör jag med mening. Bara av vana eller för att det blivigt min "grej" att skriva så. Ja men ni fattar :)

Som till exempel:

Frida: Vissa saker gör jag med meningen = Vissa saker gör jag med mening.

Frida: Igentligen = Egentligen

 

osv..


Frida: Onsdag

Gårdagen spenderades med favoriterna hemma hos Jesper. Vi grillade och hade det allmänt trevligt och mysigt, så jag vill tacka sällskapet så mycket för det! Kvällen fortsatte ganska länge och jag kom inte i sängs förän vid 2 tiden.
Så idag var det bara att dra sig upp vid halv 8 för att bege sig till skolan. Jag måtte så gott som röv! (ursäkta spårket!) Efter skolan blev det snabbt hem till pappa, äta lunch, packa och cykla i väg till stan. Väl där handlade jag min studentklänning, som gick på 349 kronor och är köpt från Åhléns (kan visa den någon annan dag!). Efter jag varit där cyklade jag hem till Jesper fort som attan för att direkt kasta mig i sängen och sova nån timme.
Efter John Blund gjort sitt så lagade vi middag tillsammans, eller Jesper lagade och jag hackade sallad. Jag har börjat inse min plats i köket nu! ;) haha. Ikvällst så har jag tränat innebandy (bara skott dock),  varit ute och sprungit en vända och sen blev det att kika på innebandy, IBK Dalen mot Ske-å IBK. En väldigt jämn match....som slutade 19-4.....
Börjar inse hur det känns att titta på våra matcher....
Just nu väntar jag på att Jesper ska sluuta jobba och komma hem och umgås med mig innan John Blund börjar kalla på mig igen.
Ha det så bra!
puss&kram
Jag och Wille från senaste klassfesten:)

Tina - Even if the sky is falling down

Hänger hos Jesper och dagen blev precis som väntat, lyckad! Det har bjudits på god mat och trevligt sällskap som jag nu ska återvända till. Ikväll får jag även sovsällskap i form av en Elin Bäckström, jag klagar inte för fem öre!

HADE

Tina - I'm just trying to be happy

Denna dag blev inte riktigt som planerat. Abslut inte lika mycket träning som tänkt men jag kan säga att det gjorde absolut ingenting för jag njöt & älskade livet mer än vad jag gjort på ett bra tag! Det började med en sovmorgon och istället för att skynda iväg till gymmet tog jag det lugnt, duschade, fräschade upp mig (något som händer väldigt sällan numera eftersom när man far på jobbet vill man inte vara fixad på nått sätt), traskade ner på stan och mötte upp Cecilia & Emanuel. Vi köpte mat, gick & satte oss i en trappa för att käka, njuta av solen, lyssna på musik och prata massa strunt!

Strosade på stan en stund men då skulle C&E iväg på ärenden och väldigt passande så kom just Frida så jag gjorde hon & Jesper sällskap, fick även aggera reserv igen.. ;-)

Morgondagen tror jag kommer hålla samma standard (=HÖG). IB-gymn på morgon, vi får se vars lunchen käkas men sen måste jag på stan och lämna tillbaka ett par skor, gym/träna, se ib-match sen på kvällen blir det grill hos Jesper & vi får se om det blir ett glas eller två också!

Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på från dagen men jag passar på att bjuda på en gammal goding medans jag sitter vid datorn här hemma!


Grattis ponke 9 år!

NIGHT

Tina - SM-GULD

Precis som Frida tänkte jag ta och Gratta P17 grabbarna som tog SM-guld! GRATTIS!!!
Själv blir jag lite nostalgisk för det är verkligen minnen för livet, så jag tänkte publicera några bilder.














Sanslöst vad jag blev taggad på att träna hårt och bli bättre nu när jag tänker tillbaka på förra säsongen. I morgon blir det att pumpa, löpa och bara träna i sinne. Perfekt vecka för det med tanke på att jag bara jobbar på fredag!

Sova måste man göra också för att bli bättre så nu ska jag ta och krypa ner under täcket.

NIGHTYNIGHT

Frida:Same on you me, same on me!

Pinsamt igentligen
Den ända stunden av den här underbara dagen som jag befann mig utomhus var när jag cyklade hem från Jesper. Och sen stunden var alldeles underbar! Jag njööt varje liten sekund och det kändes verkligen som sommar, ända tills jag öppnade ögonen och såg dessa högar av snö som pryder vägkanterna. Inte okej! Men våren är påväg och jag kan nästan inte vänta längre, är så sjukt less på snön och vintern!

Synd bara att jag inte tog vara på det fina vädret mer...


Förutom min korta vistelse utomhus så har jag myst och kikat på serier idag. Först flash forward med Jesper och nu ikvälls Doktor Ho med far och bror. Mysigt med lite family time!

Nu är jag trött som stryk och skoooolan, älskade skoooolan börjar om imorgon......
så nu är det natti natti för mig!

Sovgott


Ett år sedan exakt!

Idag vann även p17 västerbotter distriktslags SM som spelades i Nyköping. Dvs det vi vann förra året! 
Något som är speciellt anmärkningsvärt är att killarna har aldrig vunnit förut:)
Så stort grattis till er, Ni har gjort historia!

Tina - Lionel Messi

Dagen har varit ett rent h-vete. Helt sjukt mycket att göra, hela tiden, inte en sekunds ro. Ibland är jag verkligen förvånad & imponerad över mig själv att jag klarar av jobbet, det tär på kroppen både psykiskt och fysiskt speciellt efter att ha jobbat 13 timmar. & jag kan helt klart säga, det är på tok för dåligt betalt för det arbete vi gör och dom som säger emot kan ju prova jobba först innan dom säger nått mer.

När jag äntligen hade tagit mig hem slängde jag mig i duschen, renbäddade sängen, gjorde i ordning lite mat, kröp ner i sängen framför tvn och El Clasico och lyxade till det med två glas Fanta Light. Nu är det paus och magiska Messi har gjort 1-0 till Barca (någon som ens är förvånad?), dags för mig att borsta gaddarna sen är jag redo för att slagga. För i morgon är det dags för jobb igen, fast delad tur så jag får hem och sova nån timma där mitt på dagen, finns orken kanske det blir en tur på gymmet.


Ett exempel på hur det kan se ut när vi är ute i Europa och härjar. Love it.

Längtar fruktansvärt till sommaren, har kanske turen att få fara ner och hälsa på morsfars ♥. Plus massa annat kul som är inplanerat!

NIGHT

Frida: Trötter

Tjeena!

Just nu sitter jag hemma hos Jesper och ska alldeles strax lägga mig helt själv i sängen och sova. Jesper jobbar nämligen till klockan 03.00, så tills dess får jag nöja mig med mina egna kroppsvärme. Idag har jag sovigt ut (eller till klockan 10), gymmat och jobbat. Imorgon blir det väl något liknade, fast i annan ordning :) Jag hade även tänkt fara förbi en f-fest som dom så fint kallar det. Det är en form av maskerad där man ska klä ut så till något på F. Jag ska inte klä ut mig (de borde ju funka att gå dit som Frida ;)) eller ens festa, men jag, Julia och Elias tänkte titta förbi och ha trevligt ändå.
Annars är läget bra med mig, hur är det med er?:)
Jag är dock sjuukt less på att jobba, även om jag har ett riktigt roligt jobb. Men att stiga upp tidigt och aldrig få njuuta av lov sliter! Fast imorgon är sista dagen, så det känns himla skönt.
Men nu slocknar jag snart i datorstolen, vilket jag helst skulle vilja slippa!
Så godnatt mina vänner
pussochkram

Tina - & så har man gjort comeback i blå-gult!

Fast... Kanske inte det blå-gula man helst av allt hade velat utan blå-gula Rönnskär! Men jag tyckte det lät coolt iallafall, kanske lurade nån där för en liten stund.. Har spelat min första fotbollsmatch på typ 3 år, men det duger fint det också! Det kom rätt plötsligt, jag ringde Elin för att fråga när hon hade match ikväll och då säger hon "Kom och spela, vi har ingen avbytare!!!!". Eftersom suget har funnits så gick jag med på det, efter en viss övertalan, & det gick väl som det gick. Timingen fanns väl inte riktigt där men kul var det :)
(Tänkte visa några bilder från back in the days men datorn ville inte riktigt samma sak som jag...)

Hann med en sväng på stan idag också och nog lyckades jag få med mig en kasse hem, eller två... Inköpen visar jag någon annan dag för nu är det dags för sängen. Jobb 7.30-20.30 väntar i morgon.

NIGHT

Tina - rude boy

Datorn hängde sig igår när jag satt och skrev så det blev ingen update, men jag hade väl inget speciellt att tillägga heller.

Idag har jag storstädat lägenheten, & jag måste säga att det behövdes! Höll på från 10-14.30, kanske inte värdlens högsta tempo men det blev då gjort. Till och med John märkte att det var städat :O

Efter det blev det jobb och nu befinner jag mig hemma i Örviken. Flyttar över det sista för från datorn att i morgon ska jag lämna in den!

Hade i natt en mardröm om att jag skulle åka till Turkiet och att jag hade glömt mitt pass (jag vet att det låter fånigt, men det var en mardröm och jag vaknade gråtandes). Ett tecken? För att vara säker har jag nu letat och helt sjukt nog är passet borta?! Jag måste hitta det...

Näe nu håller jag på slockna,
NIGHT


Frida: Full rulle

Man skulle nästan kunna tro att vi gått och dött här på bloggen och jag tänkte därför informera er om att det har vi inte. Vi har bara gått på påsklov, vilket innebär med arbete och långa kvällar, korta nätter och lite bloggande. Så då vet ni varför vi varit sämst.

Själv har jag full rulle med jobb alla dagar i veckan och kvällarna fullt planerade med allt ifrån träning till kompisar, pojkvän osv. Grymt härligt med lov men liite mindre jobb hade varit skönt :) Fast det är bara imorgon kväll och lördag dag som är kvar, så jag kan äntligen se ljuset på tunneln!

Ikvällst har jag varit i umeå och tränat med Dalen med två lagkamrater från Skellefteå. Det var himla trevligt där och "roadtrippen" var även king den med!

Nu är jag trött, så snart blir det att sova, men ni må ha det bra!
ses och hörs


Frida@work

Hej alldesammans!! Sitter på jobbet och har det rätt gott :) Det är lagom med folk och alla är trevliga och glad, det gillas! Annars idag så har jag hunnit med rätt mycket. Jag började jobba klockan 1 och innan dess så var jag på stan och gjorde massa ärenden (bland annat köpte jag present till älskligen, mer säger jag inte;)) Sen lunchade jag med Arrebarre (även kallad min/vår tränare), Trevligt trevligt! Nu ska jag återgå till arbetet, sen blir det att sova hos jesper. Det var allt för mig, pusshej!

Tina - Ny dator, nya möjligheter

Eller nått i den stilen, skulle ju lämna in min dator idag men jag hann helt enkelt inte så det får bli en annan dag! Men jag har fört över allt jag hade till datorn hemma och nu har jag fått låna pappas gamla, guld värt. Dock lite pinsamt att hans gamla går fortare än min..

Besöket hos tandläkaren gick precis som jag ville, jag kommer att få dra ut mina visdomständer OCH få en bettskena ;D Men dom såg rätt förvånade ut när jag bad om att få dra ut visdomständerna ;P Men jag vill som passa på nu innan man måste betala (nej jag är inte snål, jag är smart) plus att mina tänder inte riktigt får plats så dom blir snea.

Kvällen bestod av ett besök på Olles med Frida, Jocke & Jesper, Barca vann & Messi regerade (Jocke, du kan inte förneka det ;-) ).

Nu ska jag dejta kudden, jobb väntar i morgon.

NIGHT

Tina - släkten är värst, bäst och vackrast

Precis som Frida har jag varit rätt så upptagen i helgen så det har varit dåligt med uppdatering. Var i Kalvträsk, åkte skoter, solade, träffade släkten, åt mat (som man gör 70% av tiden där! ;-) ) & bara njöt av livet. Denna kväll bestod av jobb och tjuvkik på AIK, en match där mycket stod på spel och mycket gick förlorat. Hoppet och chansen lever vidare!

Tänkte dela med mig lite av hur mina måltider kan se ut numera.


Frukost: Stekt bacon, 2 vändstekta ägg och en klick philadelphia ost
(Gärna lite grönt också men det existerade för tillfället inte i hushållet)


Lunch: Lax, med grönsallad, fetaost, ägg och en klick cream cheese

Givetvis mängder med vatten också, gärna med en skvätt citron i till måltiderna!

I morgon ska jag till tandläkaren, ska kräva en bettskena! Inte nog med att sovsällskapet brukar klaga, jag har börjat få huvudvärk nu också ;S Måste även lämna in datorn, dags att laga skärmen och passande nog är det glapp i strömkabeln. Bara surt att jag tappat bort alla papper så jag måste betala 100 kronor för det, ibland straffar det sig om man är slarvig.

Förresten, vad tycker ni om headern Frida lyckats skrapa ihop?=D

NIGHT

Frida: Håller på

Sitter och slipar på nya designen, men måste kila på träning nu så haha den ser ju lite halvdan ut nu. Sorry guys!

Återkommer ikväll:)

puss

Frida: Uppdate

Har varit riktigt kass i helgen på att uppdatera men samtidigt har jag haft fullt upp. Jobb, kompisar, Jesper, klassfest och massa fart och fläckt. Jag gillar när det händer mycket men ibland är det skönt med lite lugn och ro också. Men det får bli imorgon. För ikväll är planerna att hänga med favoriterna (Julia, Anna och Matilda) och det känns jätte kuul:) Jag längtar till aftonen som kommer bestå utav myyyyys och mat och massor av tjejsnack!

Om jag lite kort ska berätta om min fartfulla helg så tycker jag att det kan vara värt att nämna klassfesten i fredags. Det var riktigt kul men det går inte att ha tråkigt med människorna i spid3b! Fast det är lite komiskt för det är alltid en eller två som under kvällen måste fara hem för att den börja må dåligt. Haha jag tänker inte nämna något namn :) Jag  hade iallafall riktigt roligt så jag tackar och bockar för ännu en ball kväll med spiddarna! Och en super bra lokal Wille, brajobbat!

Gårdagen spenderas med Jesper, Robin och Josse på Bowlingkompaniet. Det gick väl sisådär för min del men det var trevligt ändå! Väldigt lyckad kväll det med!

Nu ska jag arbeta vidare!
Ha en super dag min vänner:)
tjong



Tina - Rise and shine!

Sitter hos Emanuel och väntar på skjuts. Det kingade igårkväll och jag lyckades blir rätt bra vän med Aurora Wine! Utgång redan innan halv 11 (Emanuel hade panik och trodde inte vi skulle lyckas komma in) vilket resulterade i att man var ändå rätt less där vid halv 2. Då inser jag att jag lyckats glömma lägenhetsnyckeln på jobbet så Emanuel var snäll och lånade ut sin soffa.

Nu blir det att fara hem, duscha, fixa mat och sedan iväg på jobbet. Blir en härligt utmattande helg med jobb ikväll, jobb i morgon 7-20 sen köra upp till kalvträsk, spendera löragkväll, söndag och måndag där sen jobb måndagkväll.

Livet leker


RSS 2.0